• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
آینده،الان 23 میده روزشمار،اما واسه مبالغ بعدی 21 میده.

فرستاده شده از Che2-L11ِ من با Tapatalk
حساب جدیده ؟ چون من ۵ روز پیش عیدانه باز کردم ۲۲ درصد بود، شاید این ۲۳ درصدیه اگر واریز داشته باشه سودش میاد پایین!

Sent from my D6633 using Tapatalk

h_jal

Registered User
لایک‌ها
69
بانک قوامین روز شمار 21 درصد شده؟ کسی اطلاع داره؟ چون تا 3 ماه پیش 18% بود...

Ace...!

Registered User
لایک‌ها
3,084
آینده،الان 23 میده روزشمار،اما واسه مبالغ بعدی 21 میده.

این روزشمار 23 درصد فقط برا قبل عیده؟ یا بعد عید هم قراره همین باشه؟ (منظور اینکه قبل عید حسابو باز کنیم و بعد عید مبلغ بیشتری توش واریز کنیم)
کف مبلغش چقدره؟

_Love_Coder_

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
128
این روزشمار 23 درصد فقط برا قبل عیده؟ یا بعد عید هم قراره همین باشه؟ (منظور اینکه قبل عید حسابو باز کنیم و بعد عید مبلغ بیشتری توش واریز کنیم)
کف مبلغش چقدره؟
بدیهی هست که موقتی هستش
اگر غیر این باشه دیگه کسی پولش رو سالیانه تو بانک نمیذاره

Sent from my XT1562 using Tapatalk

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205

dvb595959

Registered User
لایک‌ها
323
از همه دوستان معذرت خواهی میکنم،حساب 23 درصدی بانک آینده،حساب آینده ساز هستش که سپرده یکساله با قابلیت واریز و برداشته.
من اشتباهی نوشتم روزشمار.
مجددا از همه دوستان عذرخواهی میکنم.

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
دوستان نرم افزاری چیزی ندارید برا محاسبه سود از یک زمان تا زمانی خاص ؟ من تو قوامین یکساله روز شمار 20 درصد باز کردم ولی اون سودی که حساب کردم ماهیانه نمیاد به حسابم!!

Gita.

Registered User
لایک‌ها
58
یه متن تو تلگرام منتشر شده که بانک سرمایه اینکه تا فردا اعلام ورشکستگی میکنه و چندروز پیش همه حساب هاش تو بانک سپه بلوکه شده.
بنظرتون جدیه؟ کسی چیز بیشتری میدونه؟ یعنی ممکنه این موقع سال همچین اتفاقی بیفته؟
خیلی استرس دارم کمتر از یه ماه پیش، همه دار و ندارم رو اونجا سپرده چندماهه گذاشتم. بنظرتون برم بردارم؟ اینجوری سود این ماه میپره.
راهنمایی کنید لطفا

mbamaster

Registered User
لایک‌ها
115
میشه یکم درمورد درصدش, حداقل موجودی و چند ماهه است توضیح بدید؟
دوستان نرم افزاری چیزی ندارید برا محاسبه سود از یک زمان تا زمانی خاص ؟ من تو قوامین یکساله روز شمار 20 درصد باز کردم ولی اون سودی که حساب کردم ماهیانه نمیاد به حسابم!!
نرم افزار نمی خواد از فرمول زیر استفاده کنید (برای هر تعداد روزی که مایلید)
(مبلغ * سود * تعداد روزها) / 36500
مثال: (10,000,000*22*15) / 36500= 90,410

avan

Registered User
لایک‌ها
207
یه متن تو تلگرام منتشر شده که بانک سرمایه اینکه تا فردا اعلام ورشکستگی میکنه و چندروز پیش همه حساب هاش تو بانک سپه بلوکه شده.
بنظرتون جدیه؟ کسی چیز بیشتری میدونه؟ یعنی ممکنه این موقع سال همچین اتفاقی بیفته؟
خیلی استرس دارم کمتر از یه ماه پیش، همه دار و ندارم رو اونجا سپرده چندماهه گذاشتم. بنظرتون برم بردارم؟ اینجوری سود این ماه میپره.
راهنمایی کنید لطفا
دروغه دوست عزیز.
شایعس.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
راهنمایی کنید لطفا
این شایعه توسط روابط عمومی بانک سرمایه تکذیب شد!
http://www.sbank.ir/news/59147/59147.htm

تکذیب شایعات پیرامون بانک سرمایه در فضای مجازی

بدین وسیله شایعه مطرح شده در شبکه های اجتماعی مبنی بر اعلام ورشکستگی بانک سرمایه تا 15 اسفندماه، قویاً تکذیب می گردد.

بی شک سهامداران ارجمند و سپرده گذاران فهیمبانک سرمایه با اطلاعات و شم اقتصادی بالای خود به سادگی در می یابند که طراحان این شایعه متأسفانه یا از ساده ترین قوانین بانکداری در ایران بی خبرند و یا تعمداً خود را به بی خبری زده اند.
شایان ذکر است که این شایعه نابخردانه زمانی در شبکه های اجتماعی در حال گردش است که بانک سرمایه به لحاظ رشد منابع در سال جاری بهترین عملکرد را نسبت به یازده سال گذشته خود داشته و با اقدام قاطع حقوقی که به بازداشت چند تن از بدهکاران کلان بانکی انجامیده، در پی وصول مطالبات معوق خود و احقاق حقوق سهامداران ارجمند می باشد و به همین اعتبار می توان آبشخور چنین شایعات پیش پا افتاده ای را در میان بدهکاران و مدیونین گردنکشی دانست که برای نجات خود از چنگ قانون، از هیچ حربه ای حتی دروغ و تشویش اذهان عمومی و تحمیل هزینه های هنگفت مادی و روانی به جامعه ابا ندارند.
در خاتمه، ضمن تکذیب مجدد شایعه فوق، اعلام می گردد که بانک سرمایه اقدامات حقوقی خود را در برخورد با منشأ نامبارک این شایعه پراکنی ها با کمک دستگاه های قضایی، نظارتی و اطلاعاتی به انجام رسانده و نتیجه را به اطلاع مشتریان ارجمند و هم میهنان گرامی خواهد رساند.

Last edited:

aloochy

Registered User
لایک‌ها
214
سلام دوستان.این حساب بانک آینده اینقد بحث شد من نفهمیدم بالاخره به چه صورت هستش
منظورم حساب روزشمار 22 درصدی هست.کفش 1 میلیون تومان و روز شمار 22 درصدی به معنی واقعی کلمه؟؟؟یعنی هر واریز و برداشت سود ثابت میمونه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
دوستان سپرده تجارت رو کسی خبر داره قبل 3 ماه ببندیم چقدر جریمه میخوره

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
بانک ملی ايران :: محاسبه سود سپرده های سرمايه گذاری
با قابلیت سود و زمان و مبلغ دلخواه از سایت بانک ملی

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
بانک پارسیان هنوز 6 ماه بالای 20 میلیون 22 درصد میده؟

بالا