p30doc
Registered User
بانکی که بیشترین سود روشمار رو میده؟
حساب جدیده ؟ چون من ۵ روز پیش عیدانه باز کردم ۲۲ درصد بود، شاید این ۲۳ درصدیه اگر واریز داشته باشه سودش میاد پایین!آینده،الان 23 میده روزشمار،اما واسه مبالغ بعدی 21 میده.
فرستاده شده از Che2-L11ِ من با Tapatalk
آینده،الان 23 میده روزشمار،اما واسه مبالغ بعدی 21 میده.
بدیهی هست که موقتی هستشاین روزشمار 23 درصد فقط برا قبل عیده؟ یا بعد عید هم قراره همین باشه؟ (منظور اینکه قبل عید حسابو باز کنیم و بعد عید مبلغ بیشتری توش واریز کنیم)
کف مبلغش چقدره؟
آینده،الان 23 میده روزشمار،اما واسه مبالغ بعدی 21 میده.
یکساله بالای 50 میل 22 درصدبانک قوامین روز شمار 21 درصد شده؟ کسی اطلاع داره؟ چون تا 3 ماه پیش 18% بود...
میشه یکم درمورد درصدش, حداقل موجودی و چند ماهه است توضیح بدید؟بانک سرمایه
نرم افزار نمی خواد از فرمول زیر استفاده کنید (برای هر تعداد روزی که مایلید)دوستان نرم افزاری چیزی ندارید برا محاسبه سود از یک زمان تا زمانی خاص ؟ من تو قوامین یکساله روز شمار 20 درصد باز کردم ولی اون سودی که حساب کردم ماهیانه نمیاد به حسابم!!
دروغه دوست عزیز.یه متن تو تلگرام منتشر شده که بانک سرمایه اینکه تا فردا اعلام ورشکستگی میکنه و چندروز پیش همه حساب هاش تو بانک سپه بلوکه شده.
بنظرتون جدیه؟ کسی چیز بیشتری میدونه؟ یعنی ممکنه این موقع سال همچین اتفاقی بیفته؟
خیلی استرس دارم کمتر از یه ماه پیش، همه دار و ندارم رو اونجا سپرده چندماهه گذاشتم. بنظرتون برم بردارم؟ اینجوری سود این ماه میپره.
راهنمایی کنید لطفا
این شایعه توسط روابط عمومی بانک سرمایه تکذیب شد!یه متن تو تلگرام منتشر شده که بانک سرمایه اینکه تا فردا اعلام ورشکستگی میکنه و چندروز پیش همه حساب هاش تو بانک سپه بلوکه شده.
بنظرتون جدیه؟ کسی چیز بیشتری میدونه؟ یعنی ممکنه این موقع سال همچین اتفاقی بیفته؟
خیلی استرس دارم کمتر از یه ماه پیش، همه دار و ندارم رو اونجا سپرده چندماهه گذاشتم. بنظرتون برم بردارم؟ اینجوری سود این ماه میپره.
راهنمایی کنید لطفا
بانک ملی ايران :: محاسبه سود سپرده های سرمايه گذاریدوستان نرم افزاری چیزی ندارید برا محاسبه سود از یک زمان تا زمانی خاص ؟ من تو قوامین یکساله روز شمار 20 درصد باز کردم ولی اون سودی که حساب کردم ماهیانه نمیاد به حسابم!!
اطلاعات دیگه ای هم دارید ازش ؟ مثلا حداقل مبلغ و ...صتدوق اوج بانک ملت با نرخ سود 23 درصد
http://bankemardom.ir/1395/12/14/54120/
دوستان اگر کسی از طرح اطلاع داره بگه.صتدوق اوج بانک ملت با نرخ سود 23 درصد
http://bankemardom.ir/1395/12/14/54120/