• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

vaheava

Registered User
لایک‌ها
151
از دوستان کسی میدونه بانک پارسیان کف حساب کوتاه مدت برای دریافت سود بیشتر از 10 درصد چقدره؟ و سودش چند درصد میشه؟

_Love_Coder_

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
128
به نظر من تا اختلاسی تو یک بانک اتفاق نیفتاده
نباید ازش ترسید

Sent from my XT1562 using Tapatalk

Farzadhny

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
46
اقتصاد نوین طرح 22درصدی را تعطیل کرد
بانک شهر طرح 22 درصدی را تعطیل کرد

Farzadhny

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
46
به هیچ عنوان سراغ مهر اقتصاد نرید، رفتم روز شمار بالای 100باز کردم،بعد یک ماه میگن اگه میانگین حساب بالا 100بود سود 22درصدی مردم،فردا اول وقت میکشم بیرون، دیگه هم سراغ این کلاه بردار نمیرم

Farzadhny

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
46
سیاستی که مهر اقتصاد واسه سپرده ها در پیش گرفته،همون سیاست وام داده بانک هاست،اینقدر می پیچونند که نفهمی چی شد

عصفور

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
86
بشخصه حدود 3 سال که مشتری بانک آینده هستم (از اول موقعی که هنوز مجوز نداشت) چون همسایمون رئیس شعبه بود رفتم و یک سپرده با کردم اونجا و هنوز هم دارمش تو این مدت حتی یک بار سود رو کم و زیاد نریختن و کلا از دقت عملشون خیلی خوشم اومد.

شبا و اینترنت بانک و... هم که همیشه درست و عالی بوده (دست کم برای من که اینطور بوده) خود من ازشون راضی هستم و اگر بنا به مشکل باشه این بانک مجوز بانک مرکزی رو داره پس بر سر هر بانک مجوز دار دیگری هم میتونه مشکل بوجود بیاد. و کلا هر حرف و حدیثی صرفا تحلیل شخصی هست.

بشخصه معتقدم اگر نگرانی باشه خاص سرمایه گذاران موسسات و یا حتی این بیمه های عمر خصوصی هست که فعلا دارن پول ملت رو میگیرن و وقتی اولین سررسید پرداختهاشون برسه (15 20 سال) دیگه باید ببینیم که چند مرده حلاجن...

صرفا نظر شخصی بود

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
امروز رفتم پولامو تقسیم کردم تو چندتا بانک یه سری اطلاعات که شاید بدرد دوستان بخوره
بانک گردشگری معاونش کارمند سابق بانک ملی بود و برادرش هم الان مشغوله تو ملی و ازش درمورد بانک اینده سوال کردم گفت فعلا مشکلی نداره انصاری از حساب خودشم میتونه سود مشتری ها بده ، بعدش سوال کردم الان کدوم بانکها وضعشون خرابه گفت بانک سرمایه
گردشگری یه حساب روزشمار ۲۰ درصد اورده با کف ۲۰ میلیون و ۱۰ میلیون کف ۱۸/۵ که از قبل بود.
در مورد ملی سوال کرد از برادرش تلفنی گفت ۱ میلیارد ۲۲ درصد یکساله و ۵۰۰ میلیون ۲۰ درصد یکساله

بعدش حساب قدیمی گردشگری با جریمه بستم و حساب جدید گردشگری باز کردم یکساله ۲۲ درصد با کف ۱۰ م که بالا ۱۰۰ میلیون بعد از شش ماه قابل برداشته بدون جریمه
و مقداری تو بانک اینده حساب یکساله سودمند ۲۰ درصد و ۲۲ درصد روزشمار که سوال کردم اگر واریز داشته باشه کم میشه گفت نه فقط اینده سار اگر واریزی باشه کم میشه
فردا قراره سودشو بریزن و فردا هم قوامین کف ۵۰ یکساله ۲۲ درصد که فقط مشکلش اینه که سود دو مرحله ایی میریزه مرحله دوم ۷۲ ساعت بعد سعی کردم به قول دوستان تخم مرغ ها تو یه سبد نزارم
فقط اینده اصل برگه سپرده نداد بجاش کپی برابر اصلش داد گفت چون مثل تسهیلاته این نوع سپرده و ما دستمون جایی بند نیست! کسی از دوستان اینطوری بوده؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
بهش میگن حساب سودمند.
20 درصد حساب میکنن و فرداش کل سود رو یکجا میدن،در عوض پولت تا یکسال پیش بانک امانت میمونه.
میتونی سودی رو که بهت دادن هم دوباره ی سپرده 23 درصد آینده ساز باز کنی،اینجوری بصورت مرکب حدود 24.5 تا 25 درصد سود میکنی.

فرستاده شده از Che2-L11ِ من با Tapatalk

به شما اصل کارت سپرده دادن یا کپی؟
میشه پیغام خصوصی هاتون چک کنید

Last edited:

_Love_Coder_

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
128
به هیچ عنوان سراغ مهر اقتصاد نرید، رفتم روز شمار بالای 100باز کردم،بعد یک ماه میگن اگه میانگین حساب بالا 100بود سود 22درصدی مردم،فردا اول وقت میکشم بیرون، دیگه هم سراغ این کلاه بردار نمیرم
الان اکثر بانک ها همینطور هست
باید میانگینش بالای صد باشه
بعضی بانکها. میگن اگر یک روز همه زیر صد بیاد دیگه اون ماه سود مثلا ۲۲ رو نمیدن

Sent from my XT1562 using Tapatalk

farzad.r

Registered User
لایک‌ها
281
امروز رفتم پولامو تقسیم کردم تو چندتا بانک یه سری اطلاعات که شاید بدرد دوستان بخوره
بانک گردشگری معاونش کارمند سابق بانک ملی بود و برادرش هم الان مشغوله تو ملی و ازش درمورد بانک اینده سوال کردم گفت فعلا مشکلی نداره انصاری از حساب خودشم میتونه سود مشتری ها بده ، بعدش سوال کردم الان کدوم بانکها وضعشون خرابه گفت بانک سرمایه
گردشگری یه حساب روزشمار ۲۰ درصد اورده با کف ۲۰ میلیون و ۱۰ میلیون کف ۱۸/۵ که از قبل بود.
در مورد ملی سوال کرد از برادرش تلفنی گفت ۱ میلیارد ۲۲ درصد یکساله و ۵۰۰ میلیون ۲۰ درصد یکساله

بعدش حساب قدیمی گردشگری با جریمه بستم و حساب جدید گردشگری باز کردم یکساله ۲۲ درصد با کف ۱۰ م که بالا ۱۰۰ میلیون بعد از شش ماه قابل برداشته بدون جریمه
و مقداری تو بانک اینده حساب یکساله سودمند ۲۰ درصد و ۲۲ درصد روزشمار که سوال کردم اگر واریز داشته باشه کم میشه گفت نه فقط اینده سار اگر واریزی باشه کم میشه
فردا قراره سودشو بریزن و فردا هم قوامین کف ۵۰ یکساله ۲۲ درصد که فقط مشکلش اینه که سود دو مرحله ایی میریزه مرحله دوم ۷۲ ساعت بعد سعی کردم به قول دوستان تخم مرغ ها تو یه سبد نزارم
فقط اینده اصل برگه سپرده نداد بجاش کپی برابر اصلش داد گفت چون مثل تسهیلاته این نوع سپرده و ما دستمون جایی بند نیست! کسی از دوستان اینطوری بوده؟

این حساب قوامین برای برداشت جریمه داره؟

amgh

Registered User
لایک‌ها
388

اطلاع ندارم فردا میخوام باز کنم میپرسم اطلاع رسانی می کنم
قاعدتا باید داشته باشه چون یکسالست فردا معلوم میشه

dvb595959

Registered User
لایک‌ها
323
به شما اصل کارت سپرده دادن یا کپی؟
میشه پیغام خصوصی هاتون چک کنید

درود
من یکساله 20 درصدی دارم.که اصل کارت رو بهم دادن.

فرستاده شده از Che2-L11ِ من با Tapatalk

kiachip

Registered User
لایک‌ها
100

سلام
كدوم شعبه گردشگرى روزشمار ٢٠ درصد باز ميكنه؟

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

amgh

Registered User
لایک‌ها
388

پرسیدم اگر زودتر از یکسال ببندید مصوب بانک مرکزی سود میده مثلا زیر سه ماه روزشمار بالای سه ماه سود سه ماهه الی اخر
حساب های جدید روزشما قوامین کف یک میلیون سود ۱۵ درصد که جالب نبود اما یکساله کف ۵۰ م سود ۲۲ درصد که ۱۵ درصد سر یکماه واریز میشه و ۷ درصد بقیه ۷۲ ساعت بعد.

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,401
90 ميليون توي موسسه كوثر دارم كدوم بانك بذارم ؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
در بانک رسالت چه خبر است؟/ «زیان انباشته چشمگیر»، خرید محصولات فولادی با منابع بانک و وام به هیئت مدیره!
http://www.akhbarbank.com/vdccxoqp.2bqxo8laa2.html

زیان انباشته بانک در تاریخ ترازنامه بیش از 67 درصد سرمایه آن است و بانک، مشمول مفاد ماده 141 اصلاحیه قانون تجارت خواهد بود.
بانکی که یک درصد سود سپرده نمیده وضعش اینه!دیگه سودای بالا ...

Last edited:

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
الان بهترین روز شمارو برای کف 1 میلیون تومان چه بانکی داره ؟
آینده که میگن 22 درصده و با واریز های بعدی کم میشه به 20 درصد.
من چون میخوام حقوقای ماهیانمو بریزم توش بدردم نمیخوره اینجوری

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
الان بهترین روز شمارو برای کف 1 میلیون تومان چه بانکی داره ؟
آینده که میگن 22 درصده و با واریز های بعدی کم میشه به 20 درصد.
من چون میخوام حقوقای ماهیانمو بریزم توش بدردم نمیخوره اینجوری
خوبه دیگه همین من امروز باز کردم گفت زیر 1 بیاد 10 درصد حساب میشه گفتم 1 ساله به همین منوال هست سودش گفت سعی کن میانگینت بالای 10 میلیون باشه
یهو فردا بانک مرکزی مصوبه میده کم میشه سوداش
فقط اینترنت بانکش موند که گفت برو تو بانک داری مجازیش ثبت نام کن حله من ثبت نام کردم که زده تماس میگیرن
یه سوال دوستان برای رمز دوم حتما باید ار atm خود همون بانک استفاده کنیم از بانکای دیگه نمیشه امروز یادم رفت اینکارو بکنم

بالا