بهش میگن حساب سودمند.
20 درصد حساب میکنن و فرداش کل سود رو یکجا میدن،در عوض پولت تا یکسال پیش بانک امانت میمونه.
میتونی سودی رو که بهت دادن هم دوباره ی سپرده 23 درصد آینده ساز باز کنی،اینجوری بصورت مرکب حدود 24.5 تا 25 درصد سود میکنی.
فرستاده شده از Che2-L11ِ من با Tapatalk
الان اکثر بانک ها همینطور هستبه هیچ عنوان سراغ مهر اقتصاد نرید، رفتم روز شمار بالای 100باز کردم،بعد یک ماه میگن اگه میانگین حساب بالا 100بود سود 22درصدی مردم،فردا اول وقت میکشم بیرون، دیگه هم سراغ این کلاه بردار نمیرم
این حساب قوامین برای برداشت جریمه داره؟امروز رفتم پولامو تقسیم کردم تو چندتا بانک یه سری اطلاعات که شاید بدرد دوستان بخوره
بانک گردشگری معاونش کارمند سابق بانک ملی بود و برادرش هم الان مشغوله تو ملی و ازش درمورد بانک اینده سوال کردم گفت فعلا مشکلی نداره انصاری از حساب خودشم میتونه سود مشتری ها بده ، بعدش سوال کردم الان کدوم بانکها وضعشون خرابه گفت بانک سرمایه
گردشگری یه حساب روزشمار ۲۰ درصد اورده با کف ۲۰ میلیون و ۱۰ میلیون کف ۱۸/۵ که از قبل بود.
در مورد ملی سوال کرد از برادرش تلفنی گفت ۱ میلیارد ۲۲ درصد یکساله و ۵۰۰ میلیون ۲۰ درصد یکساله
بعدش حساب قدیمی گردشگری با جریمه بستم و حساب جدید گردشگری باز کردم یکساله ۲۲ درصد با کف ۱۰ م که بالا ۱۰۰ میلیون بعد از شش ماه قابل برداشته بدون جریمه
و مقداری تو بانک اینده حساب یکساله سودمند ۲۰ درصد و ۲۲ درصد روزشمار که سوال کردم اگر واریز داشته باشه کم میشه گفت نه فقط اینده سار اگر واریزی باشه کم میشه
فردا قراره سودشو بریزن و فردا هم قوامین کف ۵۰ یکساله ۲۲ درصد که فقط مشکلش اینه که سود دو مرحله ایی میریزه مرحله دوم ۷۲ ساعت بعد سعی کردم به قول دوستان تخم مرغ ها تو یه سبد نزارم
فقط اینده اصل برگه سپرده نداد بجاش کپی برابر اصلش داد گفت چون مثل تسهیلاته این نوع سپرده و ما دستمون جایی بند نیست! کسی از دوستان اینطوری بوده؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
این حساب قوامین برای برداشت جریمه داره؟
درودبه شما اصل کارت سپرده دادن یا کپی؟
میشه پیغام خصوصی هاتون چک کنید
امروز رفتم پولامو تقسیم کردم تو چندتا بانک یه سری اطلاعات که شاید بدرد دوستان بخوره
بانک گردشگری معاونش کارمند سابق بانک ملی بود و برادرش هم الان مشغوله تو ملی و ازش درمورد بانک اینده سوال کردم گفت فعلا مشکلی نداره انصاری از حساب خودشم میتونه سود مشتری ها بده ، بعدش سوال کردم الان کدوم بانکها وضعشون خرابه گفت بانک سرمایه
گردشگری یه حساب روزشمار ۲۰ درصد اورده با کف ۲۰ میلیون و ۱۰ میلیون کف ۱۸/۵ که از قبل بود.
در مورد ملی سوال کرد از برادرش تلفنی گفت ۱ میلیارد ۲۲ درصد یکساله و ۵۰۰ میلیون ۲۰ درصد یکساله
بعدش حساب قدیمی گردشگری با جریمه بستم و حساب جدید گردشگری باز کردم یکساله ۲۲ درصد با کف ۱۰ م که بالا ۱۰۰ میلیون بعد از شش ماه قابل برداشته بدون جریمه
و مقداری تو بانک اینده حساب یکساله سودمند ۲۰ درصد و ۲۲ درصد روزشمار که سوال کردم اگر واریز داشته باشه کم میشه گفت نه فقط اینده سار اگر واریزی باشه کم میشه
فردا قراره سودشو بریزن و فردا هم قوامین کف ۵۰ یکساله ۲۲ درصد که فقط مشکلش اینه که سود دو مرحله ایی میریزه مرحله دوم ۷۲ ساعت بعد سعی کردم به قول دوستان تخم مرغ ها تو یه سبد نزارم
فقط اینده اصل برگه سپرده نداد بجاش کپی برابر اصلش داد گفت چون مثل تسهیلاته این نوع سپرده و ما دستمون جایی بند نیست! کسی از دوستان اینطوری بوده؟
سلام
كدوم شعبه گردشگرى روزشمار ٢٠ درصد باز ميكنه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
این حساب قوامین برای برداشت جریمه داره؟
خوبه دیگه همین من امروز باز کردم گفت زیر 1 بیاد 10 درصد حساب میشه گفتم 1 ساله به همین منوال هست سودش گفت سعی کن میانگینت بالای 10 میلیون باشهالان بهترین روز شمارو برای کف 1 میلیون تومان چه بانکی داره ؟
آینده که میگن 22 درصده و با واریز های بعدی کم میشه به 20 درصد.
من چون میخوام حقوقای ماهیانمو بریزم توش بدردم نمیخوره اینجوری