The Destroyer
Registered User
- نوشتهها
- 5,815
- لایکها
- 1,620
دوستان الان واسه 120 میلیون چه بانک مطمنی هست که بالاترین نرخ سود رو بده ؟
اولا بیت کوین ریسکش بالاستدوستانی که مایل هستند در خرید بیت کوین و سرمایه گذاری اون شرکت کنند بهم پیام بدن.تقریبا هر چقدر سرمایه گذاری کنی بعد از 4 ماه دو برابر میشه(البته با توجه به شرایط فعلی بازار).الان قیمت هر بیت کوین معادل با 760 دلار هست در حالی که سال پیش این موقع ها هر بیت کوین حدودا 360 دلار بود.
به این خاطر که من بیت کوینی رو که خریدم توی یه سایت سنگاپوری سهام تبلیغاتی خریدم و خود اون 20 درصد سود رو بعد از پایان هر 2 ماه میداد.اگه توضیحات کامل و سند های برداشتی رو خواستید پیام بدید.اولا بیت کوین ریسکش بالاست
دوما شما میگی چهار ماهه دو برابر میشه بعد میگی پارسال 360 بود الان 760 !!
یعنی تو یه سال 110 درصد چه جوری تو 4 ماه 100 درصد میشه؟!!!
تابلوعه کلاه برداریه داداشاولا بیت کوین ریسکش بالاست
دوما شما میگی چهار ماهه دو برابر میشه بعد میگی پارسال 360 بود الان 760 !!
یعنی تو یه سال 110 درصد چه جوری تو 4 ماه 100 درصد میشه؟!!!
ملی 18 % قوامین20%دوستان الان واسه 120 میلیون چه بانک مطمنی هست که بالاترین نرخ سود رو بده ؟
بانک ایران زمین سود۱۸%،با حداقل ۱۰۰۰۰۰تومن؛سلام
الان بهترین بانک و موسسه لطفا جداگونه بفرمایید برای افتتاح حساب جهت دریافت سود روز شمار کدومه
قوامین 20 درصد رو حساب یکساله میده؟ یا روز شمار ؟ ممنونملی 18 % قوامین20%
وقتی انصراف بدید حدود ۲۰ روز طول میکشه تا پولتونو بدن و این ۲۰ روز هم سودی ندارهدوستان نظرتون درباره پیش فروش ایران خودرو جهت سود چیه؟ این اطلاعیه پیش فروش هست:
{{ پیشفروشعمومیمحصولاتایرانخودرو آذر95(طرحمشاركتدرتولید)بخشنامه 3703*** دارای بیمه شخص ثالث *** سود مشاركت 25% *** سود انصراف 24%*** موعد تحویل فروردين ۱۳۹۶ }}
منظورم سود انصرافه که 24 درصد هست .
ایران خودرو فقط روز کاری را حساب میکند . یعنی حداقل 1/7 سود کمتر از بانک میده.اگر به تعطیلات نوروز و غیره را حساب کنید خیلی کمتر میشه.دوستان نظرتون درباره پیش فروش ایران خودرو جهت سود چیه؟ این اطلاعیه پیش فروش هست:
{{ پیشفروشعمومیمحصولاتایرانخودرو آذر95(طرحمشاركتدرتولید)بخشنامه 3703*** دارای بیمه شخص ثالث *** سود مشاركت 25% *** سود انصراف 24%*** موعد تحویل فروردين ۱۳۹۶ }}
منظورم سود انصرافه که 24 درصد هست .
یکسالهقوامین 20 درصد رو حساب یکساله میده؟ یا روز شمار ؟ ممنون
من امروز از شعبه م پرسیدم گفت همچین چیزی نداریمالان بین بانکهابالاترین نرخ، سود سپرده بالای صد ملیون 22 درصد ، شش ماهه ، بانک تجارت ، مهلت افتتاح حساب تا اول دیماه ، پرداخت سود هرماه قطعی تو دفترچه هم این نرخ نوشته میشه
خیلی هاشون خبر ندارن !!! بگو استعلام بگیرن از مرکز بپرسن ، من امروز دارم بلزز میکنم صد در صد درسته ، بیا شعب میرداماد باز میکنن 22 درصد بالای صد ملیونمن امروز از شعبه م پرسیدم گفت همچین چیزی نداریم
یکساله 18%
شما افتتاح حساب کردی اطلاع بده که انجام دادن یا خیر.خیلی هاشون خبر ندارن !!! بگو استعلام بگیرن از مرکز بپرسن ، من امروز دارم بلزز میکنم صد در صد درسته ، بیا شعب میرداماد باز میکنن 22 درصد بالای صد ملیون
من باز کردم همین امروز صد و پنجاه ملیون دادم 22 درصد تو سپرده ام هم نوشت سودشم میریزن سر هر ماه تو کارت تجارتم ، بالا صد باز میکنن تا دیماه ، بازم میگم بعض جاها خبر ندارن ، میرداماد خبر داشتشما افتتاح حساب کردی اطلاع بده که انجام دادن یا خیر.
از یه جای دیگه پرسیدم گفت بالای 500 تومن یکساله سودش بیشتره که اونم 22 نیست