• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
خبر های جدید از بانک ها نیست؟
صندوق امین سامان که ماه به ماه داره سودش رو کم میکنه که از اولش هم مشخص بود همچین بازی ای داره...
صندوق امین ملت ماشالا چند ماه هست که ۲۲ یا بالای ۲۲ درصد داره میده
ملی هم که بالای ۲۰ تومن فکر میکنم ۱۸٪ میده بدون مسدودی...
-
از سایر یانک ها کسی خبری داره اطلاع رسانی کنه لطفا
مثل آینده - قوامین - پارسیان - پاسارگاد - اقتصاد نوین و ...
قوامین با بلاک 2 میل 18 درصد
ایران زمین روزشمار با صد هزار تومن 18 درصد
آینده با صد هزار تومن 22 روزشمار ( با شرایط خاص )
گردشگری بالای ده میل یکساله 22 درصد

اینا خلاصه پست های صفحه های قبل دوستان هست ا

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
سود صندوق بانک انصار ( امروز حضوری سوال کردم ) :
50 میل به بالا .... سود 20 درصد ( قبلا 19 بوده تازگ ها شده 20 درصد ) .... پرداخت سود ماهانه

sajad0937

Registered User
لایک‌ها
118
خبر های جدید از بانک ها نیست؟
صندوق امین سامان که ماه به ماه داره سودش رو کم میکنه که از اولش هم مشخص بود همچین بازی ای داره...
صندوق امین ملت ماشالا چند ماه هست که ۲۲ یا بالای ۲۲ درصد داره میده
ملی هم که بالای ۲۰ تومن فکر میکنم ۱۸٪ میده بدون مسدودی...
-
از سایر یانک ها کسی خبری داره اطلاع رسانی کنه لطفا
مثل آینده - قوامین - پارسیان - پاسارگاد - اقتصاد نوین و ...
اقا بهترین شرایط رو بانک دی داره
۲۲ درصد میده برای بالای ۱۰۰
امکان واریز و برداشت هم داره...اصن بهتون کارت میده ولی هیچ وقت نباید بیاد زیر ۱۰۰ موجودی!!
فقط‌باید با رییس شعبه توافق کنی...

amir.bz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
امکان واریز و برداشت هم داره...اصن بهتون کارت میده ولی هیچ وقت نباید بیاد زیر ۱۰۰ موجودی!!
بانک دی خیلی بدقوله
من حساب روزشمارشو داشتم
به محض اینکه مشکلش حل بشه سود بی خبر کم میکنه
البته امکاناتش کامله برخورد پرسنلم خوبه
فقط هر ماه باید خودتون حساب کنین که دقیق سود ریخته باشه چون موقع کم کردن اصلا اطلاع نمیده

Last edited:

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
صد میلیون یا صد هزار ؟
تجارتم با همین مبلغ 22 درصد شش ماهه میده

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
امروز یه اس ام اس طرف بانک سرمایه برام امد به نام "سرمایه گذاری آفاق سرمایه " نمیدونم جریانش چیه..کسی میدونه ؟
اگر کسی نمی دونه خودم شنبه زنگ میزنم همینجا هم اطلاع رسانی میکنم برای دوستان.

halfblod

Registered User
لایک‌ها
189
امروز یه اس ام اس طرف بانک سرمایه برام امد به نام "سرمایه گذاری آفاق سرمایه " نمیدونم جریانش چیه..کسی میدونه ؟
اگر کسی نمی دونه خودم شنبه زنگ میزنم همینجا هم اطلاع رسانی میکنم برای دوستان.
بانک سرمایه رو حتی خود شرکت دولتیا هم اعتبارشو قبول ندارند. چند وقته میخوام این فایله رو بذارم.
فرم ضمانتنامه شرکت در مناقصه یکی از مناقصهای پالایش نفت بندرعباس رو در زیر مطالعه کنید:
- ضمانت نامه بانک سرمایه ، پست بانک و موسسات اعتباري و مالي مورد پذیرش نخواهد بود!!!!
(اندازه 4میلیون تومان هم اعتبار نداره!!!)

فایل های ضمیمه

• 2017-01-26_20-26-29.jpg
    2017-01-26_20-26-29.jpg
    164.9 KB · نمایش ها: 50

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
بانک سرمایه رو حتی خود شرکت دولتیا هم اعتبارشو قبول ندارند. چند وقته میخوام این فایله رو بذارم.
فرم ضمانتنامه شرکت در مناقصه یکی از مناقصهای پالایش نفت بندرعباس رو در زیر مطالعه کنید:
- ضمانت نامه بانک سرمایه ، پست بانک و موسسات اعتباري و مالي مورد پذیرش نخواهد بود!!!!
(اندازه 4میلیون تومان هم اعتبار نداره!!!)
همین که اسمش تو لیست بانک های مجاز تو سایت رسمی بانک مرکزی هست برای من کفایت میکنه..
ما دنبال سود پولمونیم مستقیم بیاد تو کارتمون..دنبال ضمانت نامه نیستیم ...چند ساله سپرده دارم دقیقا راس ساعت هر ماه سود رو واریز میکنن حتی بدون 1 روز تاخیر..تا الان که برای من مشکلی نداشته اما اگر بانک دولتی بتونه همین سود و یا بالاتر رو بده درش میارم.

http://www.cbi.ir/page/4117.aspx

Last edited:

hamid.hd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوستان قضیه دو میلیون مسدودی بانگ قوامین چیه واسه حساب روزشمار 18 درصد دو تومن مسدود میکنن اگه بخایم حسابی که یکماهه باز شده رو ببندیم دو میلیونشو نمیدن؟

chama

Registered User
لایک‌ها
241
همین که اسمش تو لیست بانک های مجاز تو سایت رسمی بانک مرکزی هست برای من کفایت میکنه..
ما دنبال سود پولمونیم مستقیم بیاد تو کارتمون..دنبال ضمانت نامه نیستیم ...چند ساله سپرده دارم دقیقا راس ساعت هر ماه سود رو واریز میکنن حتی بدون 1 روز تاخیر..تا الان که برای من مشکلی نداشته اما اگر بانک دولتی بتونه همین سود و یا بالاتر رو بده درش میارم.

بله،من با شما کاملاً موافقم و در بدترین حالت بانک مرکزی سرمایه را با یک جای دیگر ادغام می کنه و مشتریان سپرده ها را از بانک معرفی شده می گیرند.

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151

هر مشکلی چیزی یه اولین بار داره برادر عزیزم
اولین موسسه بدون مجوز
اولین موسسه مجوز دار
بعدی هم اولین بانک خصوصی میتونه باشه
البته خیلی بعیده ولی نه توی این کشور... شما فکر کن به بهانه ادغام 2-3 ماه سود پولت رو عقب بندازن ، اعصاب و زندگی ادم داغون میشه ... سپرده گزارای کاسپین رو ببینی متوجه میشی چی میگم

شخصا 2 درصد کمتر میگیرم توی بانکی که حواشی نداره.... خصوصا که الان سرمایه طرح قابل توجهی هم نداره که بخوایم نسبت به بقیه بانک ها ترجیحش بدیم

qlzmnpam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
دوستان قضیه دو میلیون مسدودی بانگ قوامین چیه واسه حساب روزشمار 18 درصد دو تومن مسدود میکنن اگه بخایم حسابی که یکماهه باز شده رو ببندیم دو میلیونشو نمیدن؟
2 م مسدودی یعنی اینکه اگر مثلا 3 م داشته باشی تنها میتونی با 1 م کار کنی و نمی تونی از اون 2 م مسدود شده استفاده کنی. تنها را دسترسی به اون 2 م مسدودی, بستن کامل حساب است

mohammad_agha

Registered User
لایک‌ها
9
دوستان من یک حساب روز شمار طرح اشتیاق 3 با یک میلیون مسدودی در بانک دی از اول سال دارم. می دونید حساب الان 18 مونده یا 16 درصد شده؟

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
دوستان من یک حساب روز شمار طرح اشتیاق 3 با یک میلیون مسدودی در بانک دی از اول سال دارم. می دونید حساب الان 18 مونده یا 16 درصد شده؟
بستگی به مبلغ و کارکردش داشته گویا برای بعضی ها کسر شده بود برای بعضی ها خیر
برای من 10-12 تومن توش بود ولی کسر کرده بودن منم بستمش

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776

boby4u

Registered User
لایک‌ها
65
صندوق ک سودش متغیر ه و همه بانکها کم کردن
سپرده اشتیاق هم مال قبل بوده...بعد از دستورالعمل بانک مرکزی سودش کم شده مثل سپرده های قوامین و بانک شهر و...
ولی این حساب ی توافقی بین شما و شعبه...حالا من ک بازکردم باید دید چجوری رفتار میکنن
تا الان ب نظر من بهترین سود و خدمات رو دی میده...
نه من هم سپرده بانک دی رو داشتم و هم بانک قوامین هر دو حساب هم حساب روزشمار 1 ساله بودن قرار بود 1 سال کم نکنن سودش رو هر 2 بانک ولی بانک دی با کف 1 میلیون حساب اشتیاق سود رو تو دوره یکساله که من داشتم 2 بار کم کرد و از 20 به 16 رسوند ولی قوامین هنوز طرح 4 یکسله روزشمار با کف 2 میلیون 20 درصد رو داره میده و تا اخر خرداد هم دوباره تمدید کرد 20 درصد روزشمار رو . بانک دی بدقولی کرد چون من پرسیدم از کارمند شعبه همون موقع باز کردن حساب که این حساب یکسال سود ثابت 20 درصد میده که کارمنده گفت مطمعن باش. این جور کارهاس که اعتبار بانک رو بوجود میاره . که دیگه همه حسابهامو منتقل کردم قوامین وهمه حسابهامو تو دی بستم دیگه هم حساب باز نمیکنم تو این بانک بدقول

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
نه من هم سپرده بانک دی رو داشتم و هم بانک قوامین هر دو حساب هم حساب روزشمار 1 ساله بودن قرار بود 1 سال کم نکنن سودش رو هر 2 بانک ولی بانک دی با کف 1 میلیون حساب اشتیاق سود رو تو دوره یکساله که من داشتم 2 بار کم کرد و از 20 به 16 رسوند ولی قوامین هنوز طرح 4 یکسله روزشمار با کف 2 میلیون 20 درصد رو داره میده و تا اخر خرداد هم دوباره تمدید کرد 20 درصد روزشمار رو . بانک دی بدقولی کرد چون من پرسیدم از کارمند شعبه همون موقع باز کردن حساب که این حساب یکسال سود ثابت 20 درصد میده که کارمنده گفت مطمعن باش. این جور کارهاس که اعتبار بانک رو بوجود میاره . که دیگه همه حسابهامو منتقل کردم قوامین وهمه حسابهامو تو دی بستم دیگه هم حساب باز نمیکنم تو این بانک بدقول
دوست عزیز منم اشتیاق داشتم ،
یک ساله روز شمار نداریم اصلا
این طرح روزشمار بود و توی روزشمار دست بانک باز هست هرموقه بخوان میتونن گم کنن ، و من و شما هم میتونیم هر موقه بخوایم ببندیم یا کم و زیاد کنیم و ایرادی به طرح نیست
مشکل اون جایی هست که رئیس شعبه بخاطر بالاتر بودن بیلان شعبش میاد دروغ میگه از جانب بانک و میگه تا یک سال تضمینی کم نمیشه ! عین عبارتی که به من گفتن! در صورتی که اینطور نبود
ماهیت روز شمار اصلا همین قابل تغییر بودنش هست

boby4u

Registered User
لایک‌ها
65
دوست عزیز منم اشتیاق داشتم ،
یک ساله روز شمار نداریم اصلا
این طرح روزشمار بود و توی روزشمار دست بانک باز هست هرموقه بخوان میتونن گم کنن ، و من و شما هم میتونیم هر موقه بخوایم ببندیم یا کم و زیاد کنیم و ایرادی به طرح نیست
مشکل اون جایی هست که رئیس شعبه بخاطر بالاتر بودن بیلان شعبش میاد دروغ میگه از جانب بانک و میگه تا یک سال تضمینی کم نمیشه ! عین عبارتی که به من گفتن! در صورتی که اینطور نبود
ماهیت روز شمار اصلا همین قابل تغییر بودنش هست
به هرحال قوامین هم روزشمار بود به غیر از 2 میلیون کف حساب بقیه رو میتونستی بردا ری بزاری و کارت بانکی هم داره 20 درصد روزشمارم هست تمدید هم که شده تا اخر خرداد 1 سالشم ثابت بود و تموم شد

بالا