• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
سلام بر دوستان گل
سپرده که بشه هروز توش ریخت و برداشت یعنی کارت شتاب داشته باشه و اینترنت بانک و سود 22% الان کجا خوبه ؟
گردشگری خوبه بانکش ؟ جزو اون بانکهای داغون شده نیست ؟ الان تو اقتصاد نوین پول دارم شنیدم اوضاعش خوب نیست میخوام عوض کنم .

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
سلام بر دوستان گل
سپرده که بشه هروز توش ریخت و برداشت یعنی کارت شتاب داشته باشه و اینترنت بانک و سود 22% الان کجا خوبه ؟
گردشگری خوبه بانکش ؟ جزو اون بانکهای داغون شده نیست ؟ الان تو اقتصاد نوین پول دارم شنیدم اوضاعش خوب نیست میخوام عوض کنم .
سلام
اقتصاد نوین یکی از اون بانکهای استخون داره قرارم باشه ورشکست بشه قبلش کلی بانک دیگه ورشکست خواهند شد پس نگران نباشید غیر اینکه اتفاق خاصی مثل اختلاس و...داخلش رخ بده.حداقل تا انتخابات هم بعیده دولت بگذاره بانکی زمین بخوره .اعتبار بانکی مثل گردشگری هم از اقتصاد نوین به مراتب بسیار پایین تره
هیچ بانکی روزشمار 22درصد نداره(حداقل تا جایی که من می دونم) غیر اینکه مبالغ خیلی بالا باشه .بانک آینده یک حساب آینده ساز 22داره اما حساب به شتاب وصل نیست و فقط مبلغ کف اولیه 22درصد سود داره بعدا که اضافه می کنید 20درصد سود داره
گردشگری 22درصد سپرده یکساله است قابل واریز و برداشت نداره
ایران زمین روزشمار شتابی داره 18درصد مثل اینکه کف حسابم 100هزار تومنه

peyman1one

Registered User
لایک‌ها
562
سلام بر دوستان گل

اقتصاد نوین اوضاعش از بقیه بانک ها خیلی بهتره ، اگه سود خوبی میده بزارید همون جا بمونه .

Farzadhny

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
46
الان مهر اقتصاد بالای 100 را روز شمار 22میده، ولی به شتاب وصل نیست بیچاره میشی واسه برداشت پول

Farzadhny

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
46
بانک شهر هم سپرده 3ماهه 22 درصد میده

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
سلام بر دوستان گل

گردشگری با ۱۰ میلیون یکساله میده ۲۲ درصد اما نمیتونید برداشت و واریز داشته باشید تو کارت هم مینویسه ۲۲ درصد و پشت کارت هم نوشته اصل سپرده توسط بانک تضمین میگردد.

Sent from my iPhone using Tapatalk

pat7ick

Registered User
لایک‌ها
58
الان مهر اقتصاد بالای 100 را روز شمار 22میده، ولی به شتاب وصل نیست بیچاره میشی واسه برداشت پول
ایا به شما الان 22 میدن؟
چون من 60 روز پیش بالا100داشتم روز شمار 18 حساب می کردن البته قبلا22بود بعد کردنش 20 بعد 19 بعد 18
3-4روز پیش پرسیدم گفتن زیر 100 %18 بالا 100 20%

Farzadhny

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
46
ایا به شما الان 22 میدن؟
چون من 60 روز پیش بالا100داشتم روز شمار 18 حساب می کردن البته قبلا22بود بعد کردنش 20 بعد 19 بعد 18
3-4روز پیش پرسیدم گفتن زیر 100 %18 بالا 100 20%
باید حساب با کد 953 باز کنی، کد حسابتان چند؟

Farzadhny

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
46
بانک شهر کفش 100میلیونه واسه22 درصد

Farzadhny

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
46
بانک مرکزی شرط افزایش سرمایه‌ بانکها را فقط وجه نقد گذاشته،بانک ها باید سپرده جذب کنند و یا املاک دارایی های غیر نقدی را بفروشند،تو چند ماه آینده سود سپرده ها زیاد میشه،کسی زیر 22 پولش را جایی سپرده نکنه

milad p1

Registered User
لایک‌ها
52
سلام
طرح فجر بانک سرمایه کسی پرسیده در موردش؟ وام هست یا سپرده؟

kiarashiiii

Registered User
لایک‌ها
1,736
دوستان محترم و عزیزی که پول تو بانک دارن یا میخوان پول تو بانک بزارن وضعیت بانک ها خیلی خرابه خیلی بدتر از اون چیزی که فکر کنین.اگر خبردار نشدین واسه اینه که دولت نمیخواد کسی خبردار بشه که مردم پولشونو بکشن بیرون.لطفا این سه تا کلیپ رو ببینین کل وضعیت بانکهای کشور دستتون میاد
http://www.ershan.ir/tag/48999

Farzadhny

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
46
هدف شما از طرح این موضوع چیه؟ فکر کنم هدف شما خارج کردن سپرده به سمت طلا،ارز،مسکن باشه که موجب گرونی و تورم بشه،دوست عزیز این سپرده ها باید تو بانک ها جمع آوری و در صنعت سرمایه گذاری بشه،ولی متاسفانه به دلیل دید کوتاه‌مدت بانک ها بصورت وام به مردم داده میشه

Farzadhny

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
46
منابع بانک ها تو مسکن قفل شده،نه تنها نمی توانند تبدیل به پولش کنند بلکه بابت پول خرید اون ملک به مردم سود میدند، پس ضرر خواهند داد.اشکال نداره قبلا سود زیادی کردند بانک ها به این راحتی ورشکسته نمیشوند​

Farzadhny

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
46
تنها نجات بانک ها از ضرر شدید جذب سپرده های جدید است تا با اون سپرده وام بدهند و سود کسب کنند،وگرنه اغلب سپرده های قبلی یا تو ملک قفل شده و یا اختلاس و یا وام های که پس داده نمیشوند

kiarashiiii

Registered User
لایک‌ها
1,736
منابع بانک ها تو مسکن قفل شده،نه تنها نمی توانند تبدیل به پولش کنند بلکه بابت پول خرید اون ملک به مردم سود میدند، پس ضرر خواهند داد.اشکال نداره قبلا سود زیادی کردند بانک ها به این راحتی ورشکسته نمیشوند​
دوست عزیز کم بانک و موسسه ورشکست شدن؟میخوای تا بشمارم

Farzadhny

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
46
تنها وقتی یه بانک ورشکسته میشه که همه هجوم ببرند واسه گرفتن پول،حتی اگه بانک ملی باشه

بالا