Profession@l
همکار بازنشسته
دوستانی که توی بانک شهر سپرده کوتاه مدت دارند و میگه که روز شمار 18% میده راضی بودند ازش؟
میلیونی چه قدر میده واقعا؟
بله اینم از فریبهایی هست که تو کشور ما مرسومه
دوستانی که توی بانک شهر سپرده کوتاه مدت دارند و میگه که روز شمار 18% میده راضی بودند ازش؟
سلام دوست عزیز بنده روز شمار 18 درصد شهر دارم سود رو سر ماه میریزن یعنی 30 ام.اینترنت بانکش خوبه.هر واریز و دریافتی داشته باشی sms میده.برای هر 1 م حدودا سودش میشه 15000ت برای یکماه.
سلام دوست عزیز بنده روز شمار 18 درصد شهر دارم سود رو سر ماه میریزن یعنی 30 ام.اینترنت بانکش خوبه.هر واریز و دریافتی داشته باشی sms میده.برای هر 1 م حدودا سودش میشه 15000ت برای یکماه.
دوست عزیز این شایعات چیه که علکی پخش میکنید...بانک صادرات هم داره کلی از شعبش را میفروشه یا اجاره میده،پس اونم زیانده هست؟؟؟؟؟این بانک،در بورس سهامش جزو پر فروشها هست و ازش استقبال میشه
دوست عزیز اگر میلیونی 15 میده 18 درصد نمیشود ها
کمتر هست از 18 درصد پس
بانك شهر بانك خوبي هست ، رفتار خوبي دارند البته به پاسارگاد نميرسه از نظر من ! اينترنت بانك هم داره و چيزايي كه ضروري هست رو داره ولي يكسري اپشنهاي بيشتر مثل اينترنت بانك پاسارگاد رو نداره ! سود رو سر وقت و اخر هر ماه ميريزه ولي اينجور كه من برداشت كردم اگر ١٠٠ مليون تو حساب داشته باشي و ماه ٣٠ روزه باشه سود ٢٩ روز رو براي شما محاسبه مي كنه و ميريزه حالا نميدونم بانكهاي ديگه هم همين شكل محاسبه مي كنند يا خير !
اگر درست محاسبه كرده باشم و اشتباه نكرده باشم :
مثلا١٠٠ مليون با سود ١٨ در ٣٠ روز بايد 1,479,452
ولي به شما 1,430,136 ميده يعني ٢٩ روز محاسبه شده
آقا شما چجوری حساب می کنی سود 1 میلیون تومن رو که میگی کمتر از 18 درصده؟
1 میلیون را
ضربدر
نرخ سود که 18 درصد هست
ضربدر 30 ( برای ماه 30 روزه و 31 برای 31 روزه )
تقسیم بر 36500 کن
سود 18 درصدی که باید بدهد را محاسبه کرده ای
دوست عزیز شما یک بار بشین حساب کن دقیقا همین 15 هزار تومان ماهیانه در میاد!
برای ماه 30 روزه میشه 14794
برای ماه 31 روزه میشه 15287
به طور متوسط در طول یک سال میشه ماهیانه 15 هزار نومن.
پس بر خلاف حرف شما کمتر سود نمیده همون 18 درصد سود رو داره میده!
در ضمن فرمول شما اشتباه هست!
یک میلیون * 18 درصد = 180 هزار تومن
180 هزار تومن * 30 روز = 5,400,000
5,400,000 تقسیم بر 36500 = 147.945 هزار تومن
در حفظ کردن فرمول ها دقت بیشتری بفرمایید. چون این فرمول برای محاسبه سود سالیانه 180 درصد هست نه سود سالیانه 18 درصد!!!!!!
دوست عزیز شما یک بار بشین حساب کن دقیقا همین 15 هزار تومان ماهیانه در میاد!
برای ماه 30 روزه میشه 14794
برای ماه 31 روزه میشه 15287
به طور متوسط در طول یک سال میشه ماهیانه 15 هزار نومن.
پس بر خلاف حرف شما کمتر سود نمیده همون 18 درصد سود رو داره میده!
در ضمن فرمول شما اشتباه هست!
یک میلیون * 18 درصد = 180 هزار تومن
180 هزار تومن * 30 روز = 5,400,000
5,400,000 تقسیم بر 36500 = 147.945 هزار تومن
در حفظ کردن فرمول ها دقت بیشتری بفرمایید. چون این فرمول برای محاسبه سود سالیانه 180 درصد هست نه سود سالیانه 18 درصد!!!!!!
بسم الله!!!
5,400,000 تقسیم بر 36500 = 147.945 هزار تومن؟؟؟!!!!!
این که میشه 147 تا تک تومنی عزیز دل. خودت که درست حساب کردی اول، چرا دیگه انقدر پیچ و تابش میدی که خودتم گیج بشی؟
فرمول اون فرزاد هم به طرز شگفت آوری برای اولین بار درست بود، ایرادی نداشت. ( هر چند که با فرمول درست هم نتونست سود رو درست حساب کنه جناب فوق لیسانس بانک سینا!! )
آقا شما چجوری حساب می کنی سود 1 میلیون تومن رو که میگی کمتر از 18 درصده؟
ولش کن این آقا فقط ادعا داره که خیلی میفهمه
سود 18 درصد بانک همین 15 تومن میشه حدودا واسه 1 میلیون و ایشون همین مورد ساده رو هم نمیتونه محاسبه کنه بعد میاد راجع به کلیت یه بانک نظر میده
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
بسم الله!!!
5,400,000 تقسیم بر 36500 = 147.945 هزار تومن؟؟؟!!!!!
این که میشه 147 تا تک تومنی عزیز دل. خودت که درست حساب کردی اول، چرا دیگه انقدر پیچ و تابش میدی که خودتم گیج بشی؟
فرمول اون فرزاد هم به طرز شگفت آوری برای اولین بار درست بود، ایرادی نداشت. ( هر چند که با فرمول درست هم نتونست سود رو درست حساب کنه جناب فوق لیسانس بانک سینا!! )
دوستان لطفا بحث های مفید انجام بدین
من دیروز تو مترو بودم دیدم دونفر دارن راجع به سود بانک ... صحبت میکنن
خلاصه ازشون پرسیدم جریان چیه شروع کردن از اون بانک تعریف کردن
آخر خط مترو که رسیدیم دیدم دوباره سوار قطار برگشت مترو شدن
منم برگشتم باهاشون سوار شدن
بعداز کاراگاه بازی متوجه شدم همون بانک به اینا حقوق میده تو مترو تبلیغ کنن
خب حالا چه ایرادی داره یه نفر هم بابت تبلیغ یک بانک و خراب کردن بانکای دیگه توی این سایت نون دربیاره
همه فوق لیسانسا که از راه عقلشون پول درنمیارن