• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
كارمزد براي خريد شارژ چه توجيهي داره كه شما ميگين بايد باشه؟؟؟شما داري منت ميذاري سر بانك كه از خرج پرستلش كم كنه و الكترونيكي ميخرين،بعد بايد ازمن كارمزد بگيره؟؟؟؟
گفتم می تونه قابل قبول باشه ؛نه حتما بگیرن
اونا هم این جور توجیه میکنند : از این که شما باشین برین سر کوچه (هوای سرد و گرم و روز و شب و ..) و گران تر بخرید( شارژ 1000 تومانی 1200 تومان) راحت از داخل منزلتون در عرض چند ثانیه خدمات خرید شارژ یا پرد اخت قبضونتون انجام میدید( در وقت هزینه و ...) شما صرفه جویی کردند

کی باید پرداخت کنه و چه مقدار بانک مرکزی باید تصمیم بگیره ؛ کارمزد باید متناسب با خدمات باشه

طرح دیگه هم دارند: ( میگن در اروپا و آمریکا در حال اجراء است)
گرفتن کارمزد از برداشت پول ازعابر بانک غیر بانک صادر کننده کارت بانکی :D
اگه اجرایی بشه اونوقت چی میگید

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
دوتا سوال داشتم:
1- هزینه کارت به کارت چقدره برای دو کارت متفاوت
اگه کارتها مال یه شعبه باشن بازم هزینه داره کارت به کارت کردن

1) تا 1000000 ( یک میلیون) 500 تومان و هر 1000000 اضافه 200 تومان اضافه میشه
2) بعضی ها نه و بعضی ها بله(نمونه ملت)

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
دوستان کسی میدونه گردشگری برای "سپرده" یکساله اگه بخوایم بذاریم حداقل مبلغ‌اش چقدره؟

Last edited:

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
دوستان کسی میدونه گردشگری برای "سپرده" یکساله اگه بخوایم بذاریم حداقل مبلغ‌اش چقدره؟

سود سپرده یک ساله از این طرح روزشمار 22 درصدش کمتره! فکر کنم 21 درصد سود میده برا یک ساله و حدافل مبلغ هم نداره

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
یکی به من گفت گردشگری برای کوتاه مدت هم 22% سود میده فقط شرطش اینه که باید یک ماه اول پولت بمونه و برنداری

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
گفتم می تونه قابل قبول باشه ؛نه حتما بگیرن
اونا هم این جور توجیه میکنند : از این که شما باشین برین سر کوچه (هوای سرد و گرم و روز و شب و ..) و گران تر بخرید( شارژ 1000 تومانی 1200 تومان) راحت از داخل منزلتون در عرض چند ثانیه خدمات خرید شارژ یا پرد اخت قبضونتون انجام میدید( در وقت هزینه و ...) شما صرفه جویی کردند

کی باید پرداخت کنه و چه مقدار بانک مرکزی باید تصمیم بگیره ؛ کارمزد باید متناسب با خدمات باشه

طرح دیگه هم دارند: ( میگن در اروپا و آمریکا در حال اجراء است)
گرفتن کارمزد از برداشت پول ازعابر بانک غیر بانک صادر کننده کارت بانکی :D
اگه اجرایی بشه اونوقت چی میگید
مسئله اينه كه شما داري با اين لحن صحبتتون از اينا دفاع ميكنين،درصورتيكه وظيفشونه،چون من دارم پول بهشون ميدهم و اگه پول من و امثال من نباشه اونا هم عددي نيستن....
هروقت سرعت اينترنت و ساير امكانات اينجا مثل امريكا شد اونموقع من هيچي نميگم،شما هم راضي باش..

bahadur

Registered User
لایک‌ها
21
یکی به من گفت گردشگری برای کوتاه مدت هم 22% سود میده فقط شرطش اینه که باید یک ماه اول پولت بمونه و برنداری
شرط اصلیش اینه که حداقل موجودی زیر 10 میلیون نیاد وگرنه اصلا سودی بهش تعلق نمیگیره اون ماه اول قانون کلی همه بانکهاست ربطی به بانک خاصی نداره

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
شرط اصلیش اینه که حداقل موجودی زیر 10 میلیون نیاد وگرنه اصلا سودی بهش تعلق نمیگیره اون ماه اول قانون کلی همه بانکهاست ربطی به بانک خاصی نداره

جان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

زیر 10 میلیون نیاد؟

برن گم شن!

فقط گردشگری اینجوریه؟

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
مسئله اينه كه شما داري با اين لحن صحبتتون از اينا دفاع ميكنين،درصورتيكه وظيفشونه،چون من دارم پول بهشون ميدهم و اگه پول من و امثال من نباشه اونا هم عددي نيستن....
هروقت سرعت اينترنت و ساير امكانات اينجا مثل امريكا شد اونموقع من هيچي نميگم،شما هم راضي باش..

چون شما پول دارین ؛وظیفشون به شما خدمت بدهند؟!

سه بخش
دستگاه خدمت دهنده ؛ واسطه؛ خدمت گیرنده(مشتری)
هر کدام باید سود خودشون ببرن در یک معامله
باید قانون درست و قابل اجرا برای این سود بردن بین این سه گروه برقرار باشه
همش در جمله زیر خلاصه میشه:
کارمزدی اگه قرار گرفته بشه باید متناسب با کیفیت خدماتی باشه که داده میشه

mohammadali19

Registered User
لایک‌ها
119
موسسه(بانك)توسعه
روزشمار 21 درصد
حساب ارزي 1 ساله
8 درصد

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
سود سپرده یک ساله از این طرح روزشمار 22 درصدش کمتره! فکر کنم 21 درصد سود میده برا یک ساله و حدافل مبلغ هم نداره

ممنون از پاسخ‌تون ولی فکر نمی کنم اینطور که شما می گید باشه! تا جایی که من می دونم تو همه بانکها و موسسات معمولا سپرده مدت‌دار کلا سودش بیشتر از روزشمار هست! فک کنم سود سپرده گردشگری هم یکساله 23.5 درصده!

دوستانی که میدونن خواهشا پاسخ بدن: "سپرده یکساله" گردشگری مثل کوتاه‌مدت روزشمار این بانک حداقل مبلغ داره یا نه و اگه داره چقدره؟

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
ممنون از پاسخ‌تون ولی فکر نمی کنم اینطور که شما می گید باشه! تا جایی که من می دونم تو همه بانکها و موسسات معمولا سپرده مدت‌دار کلا سودش بیشتر از روزشمار هست! فک کنم سود سپرده گردشگری هم یکساله 23.5 درصده!

دوستانی که میدونن خواهشا پاسخ بدن: "سپرده یکساله" گردشگری مثل کوتاه‌مدت روزشمار این بانک حداقل مبلغ داره یا نه و اگه داره چقدره؟

من سوال كردم از شعبه دوست عزيز نظر شخصى خودم رو نگفتم. شما هم مى تونيد از شعبه بفرماييد و سوال كنيد!

بهتر هم هست طرز صحیح صحبت کردن هم یاد بگیرید و در مورد چیزی که مطمئن نیستین اظهار نظر عجولانه نکنید ;)

bahadur

Registered User
لایک‌ها
21
جان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

زیر 10 میلیون نیاد؟

برن گم شن!

فقط گردشگری اینجوریه؟

والا من که نفهمیدم چی نوشتی
312jtp0.gif

اگر موجودی حساب شما بشه 99,999,999 ریال از این روز تا زمانی که دوباره موجودی بیاد بالای ده میلیون تومان سودی به حساب تعلق نمی گیره

حالا اگه یه روز باشه اون یه روز اگه 365 روز باشه کل سال سود =صفر

این یک حساب کوتاه مدت ویژه هست که شرایطش اینطوریه

حساب کوتاه مدت عادی هم هست که سودش کمتره و حداقل موجودیش هم خیلی کمتر از این رقم هست

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
100% مطمئن نیستم چون هیچوقت برداشت نکردم اما ، اینجور که کارمند بانک میگفت زمانی سود بهش تعلق نمیگیره که زیر 20 میل بیاد ، و تا زمانی که بالای 20 میل باشه باید بهش سود تعلق بگیره..

سلام
یک سوال داشتم.
به فرض من اول مهر ماه میرم بانک سامان و یک حساب 19 درصد(حساب سیمبیا) باز میکنم و 21 میلیون همون روز میخوابونم.اول آبان 332500 تومان سود میده.
حالا 15 آبان 10 میلیون از حسابم میکشم.
آیا سود 19 درصد اون 15 روز (1 آبان تا 14 آبان) هم پاک میشه؟چون شنیدم به محض اینکه پول زیر 20 میلیون بیاد کل سود روزهای قبلش کاملا پاک میشه؟ این درسته؟
و بعد اینکه بقیه ی روزها(با موجودی زیر 20 میلیون تومان) برام با سود 19 حساب میشه یا 12 درصد یا 0 درصد ؟کدومشون... ممنون

ممنونم
حالا سوال من اینه.سامان به من سر اول هر ماه به من سود میده(19 درصد).به فرض من 1 آذر 21 میلیون توی حسابم بوده.29 آذر 20 میلیون از حسابم میکشم و موجودی میشه 1 میلیون
سوالم اینه:
آیا سود اون 29 روز به من میده؟همون بر اساس 19 درصد؟من از یکی شنیدم اگر هر زمان موجودی زیر 20 بره تمام سودهای روزهای پیش هم صفر میشه.یعنی اول دی برای من صفر تومان سود واریز میشه !.این درسته؟؟

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
من سوال كردم از شعبه دوست عزيز نظر شخصى خودم رو نگفتم. شما هم مى تونيد از شعبه بفرماييد و سوال كنيد!

بهتر هم هست طرز صحیح صحبت کردن هم یاد بگیرید و در مورد چیزی که مطمئن نیستین اظهار نظر عجولانه نکنید ;)
[FONT=&quot]چه بداخلاق!، صحبت کردن من چه ایرادی داره؟ خودتونو اصلاح کنین لطفا. در ضمن این واضحه که سود سپرده مدت‌دار چه تو بانکها چه تو موسسات معمولا باید بالاتر از سود روزشمار باشه! غیر از این باشه مردم مریض نیستن که پولشون رو تو بانک یکسال یا کمتر و بیشتر بلوکه کنن بعد سودش کمتر از روزشمار باشه ! شما حتما اشتباه شنیدین یا اون کارمند بانک اشتباه به عرضتون رسوندن!.[/FONT]

خود بانک زنگ بزنی بپرسی مطمئن ترین و بهترین راهه .
اینجا به اندازه تعداد موای سرت جوابای متناقض وجود داره.

بله همین کار درسته!، ممنون!

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
به این طفلک میگی صحیح صحبت کردن یاد بگیره طرز صحبت منو ببینی چی میگی :D

ما مخلص شما هم هستیم هر جور دوست داری صحبت کن :blush:

[FONT="]چه بداخلاق!، صحبت کردن من چه ایرادی داره؟ خودتونو اصلاح کنین لطفا. در ضمن این واضحه که سود سپرده مدت‌دار چه تو بانکها چه تو موسسات معمولا باید بالاتر از سود روزشمار باشه! غیر از این باشه مردم مریض نیستن که پولشون رو تو بانک یکسال یا کمتر و بیشتر بلوکه کنن بعد سودش کمتر از روزشمار باشه ! شما حتما اشتباه شنیدین یا اون کارمند بانک اشتباه به عرضتون رسوندن!.[/FONT]

بله همین کار درسته!، ممنون!

لحن صحبت شما شاید برای خودتون و اطرافیانتون عادی باشه ولی در محیط بیرون این طرز صحبت کردن درست و محترمانه نیست.

دوست عزیز سپرده 22 درصد روز شمار سپرده کوتاه مدت عادی نیست که شما می گید روز شمار 22 درصد میده پس سالیانه باید بیشتر بده! این یک نوع سپرده ویژه با شرایط ویژه هست.

سپرده کوتاه مدت عادی بانک گردشگری سود 17 درصد میده و به نسبت این 17 درصد سود سالیانه اضافه میشه.

شما یک مقدار بیشتر دقت کنید و حتما برین از شعبه سوال کنید و حتما بیایین اینجا نتیجه رو اعلام کنید

بالا