• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
دوستان اضافه کنم که بانک مهر 21 درصد به صورت روزشمار میده که 1 میلیونش تا 6 ماه بلوکه میشه مابقیشو میتونید برداشت و واریز کنید...
دوست عزيز اينجور ك يادمه مهر هم توليست نبود
مثل اينده و ثامن

فعلا شخصا شهر رو بيشتر از همه قبول دارم
تبليغاتشم سطح شهر زياده و نشون ميده برنامه ريزي داره تا به بانك هاي قديمي برسه

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
ممنون.اگه زیر 10 م نیاد هر واریز و برداشتی بکنم 22 درصد حساب میشه؟

دوستان این سوال ما جواب نداشت؟ اورژانسیه! اگه با واریز و برداشت کم تر 22 درصد میدن برم حسابو ببندم چون تازه باز کردم.

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
چند روز پیش رو شیشه یکی از شعبه های موسسه عسکریه دیدم زده سپرده 3.5 ساله 2 برابر سود!
اگه اینجور باشه نزدیک 29% سودش میشه باز باید برم بپرسم

این که خیلی خاص نیست .....
کمتر از بانکها هم هست

http://www.ansarbank.com/Fa/Content/نرخ-سود-سپرده-ها-

بلند مدت 2 ساله
48.02

بلند مدت 3 ساله
81.02

بلند مدت 4 ساله
122.01

بلند مدت 5 ساله
179.60

4 سال اولش همون 20 درصد سود مرکب هست . سال پنجم 24 درصد

Last edited:

Nart

Registered User
لایک‌ها
297
بانک انصار هم کوتاه مدت روزشمار 20%

mehran_

Registered User
لایک‌ها
219
دوستان این سوال ما جواب نداشت؟ اورژانسیه! اگه با واریز و برداشت کم تر 22 درصد میدن برم حسابو ببندم چون تازه باز کردم.
باید تا شنبه صبرکنی و بری خود شعبه سوال کنی. ما نمیدونیم چون فک نمیکنم کسی اینجا این حسابو داشته باشه. اگه قرار به 6 ماه بلوکه شدن 10 میلیون باشه واسه 22% سود که گردشگری خیلی بهتره.
کلا یه چیزی رو از من بشنو، بانک ملت درسته بانک خوبیه، اینترنت بانکش خدماتش و ... اما توی سود دادن و سود حساب کردن و ... خیلی دزده! جوری با کلمه ها بازی میکنه که نفهمی از کجا خوردی! مثلا یه سپرده باز میکنی اسم و همه چیش مثلا شبیه پاسارگاده ولی در عمل یه قانون من درآوردی میذاره زمین تا آسمون فرق میکنه داستان. نمیگم نرخ سودی که میگه رو نمیده اما بعد از یه مدت تفاوت ها معلوم میشه. بیشترین ضربه رو هم توی تمدید کردن میزنه به آدم. مثلا همین حساب شما باید بری بعد 6ماه تمدید کنی و باز 6 ماه دیگه پول بلوکه میشه!!! در صورتی که بانکای دیگه ( که یکم دست و دل باز عمل میکنن ) وقتی شما اون دوره ی اولیه رو طی کردی و تمام شد (مثلا اینجا 6ماهه) از اون به بعد هر موقع حسابو ببندی همون سود و بهت میدن ( مثلا ماه هشتم یا نهم میخوایی حسابو ببندی ) اما ملت میاد میگه باید تمدید کنی و دوباره همون مدت نمیتونی پول و برداری و اگر برداری سودش میشه 7% !!! من سر یه سپرده ای به این مشکل خوردم کلا دیگه حتی از عابربانک ملت پولم نمیگیرم چه برسه بخوام توش حساب باز کنم.

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
باید تا شنبه صبرکنی و بری خود شعبه سوال کنی. ما نمیدونیم چون فک نمیکنم کسی اینجا این حسابو داشته باشه. اگه قرار به 6 ماه بلوکه شدن 10 میلیون باشه واسه 22% سود که گردشگری خیلی بهتره.
کلا یه چیزی رو از من بشنو، بانک ملت درسته بانک خوبیه، اینترنت بانکش خدماتش و ... اما توی سود دادن و سود حساب کردن و ... خیلی دزده! جوری با کلمه ها بازی میکنه که نفهمی از کجا خوردی! مثلا یه سپرده باز میکنی اسم و همه چیش مثلا شبیه پاسارگاده ولی در عمل یه قانون من درآوردی میذاره زمین تا آسمون فرق میکنه داستان. نمیگم نرخ سودی که میگه رو نمیده اما بعد از یه مدت تفاوت ها معلوم میشه. بیشترین ضربه رو هم توی تمدید کردن میزنه به آدم. مثلا همین حساب شما باید بری بعد 6ماه تمدید کنی و باز 6 ماه دیگه پول بلوکه میشه!!! در صورتی که بانکای دیگه ( که یکم دست و دل باز عمل میکنن ) وقتی شما اون دوره ی اولیه رو طی کردی و تمام شد (مثلا اینجا 6ماهه) از اون به بعد هر موقع حسابو ببندی همون سود و بهت میدن ( مثلا ماه هشتم یا نهم میخوایی حسابو ببندی ) اما ملت میاد میگه باید تمدید کنی و دوباره همون مدت نمیتونی پول و برداری و اگر برداری سودش میشه 7% !!! من سر یه سپرده ای به این مشکل خوردم کلا دیگه حتی از عابربانک ملت پولم نمیگیرم چه برسه بخوام توش حساب باز کنم.

ممنون دوست عزیز بنده هم از رییس بانک هم از کارکناش پرسیدم گفتن 22 درصده و میتونی برداشت و واریز داشته باشی! اما نباید از 10 م کمتر بشه.حساب کوتاه مدت بمن دادن.حتی یک حساب کوتاه مدت برای یکساله پیش توی اون بانک داشتم گفتن نمیشه از این استفاده کرد چون طرح جدیده ایراد میگیرن یک حساب کوتاه مدت جدید باز کردن. اما بقول شما دزده رو حرفشون نمیشه زیاد حساب کرد!

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
سلام
من تاریخ 11 دی یک حساب بانک دی باز کردم و مبلغ n+50000 تومان توش خوابوندم.حالا امروز صبح سودشو ریختن.ولی احساس من اینه که یا کلاه برداری کردند و یا سودو تا تاریخ 9 بهمن(تا 12 شب 9 بهمن) حساب کردندبر اساس 19 درصد.یعنی 10 بهمن رو حساب نکردند.چون خودم هر طور حساب میکنم خیلی کمتره سودش.من اگر 11 ام حساب باز کرده باشم مگر نباید تا تاریخ 12 شب 10 بهمن سودو تمام و کمال حساب کنند و بریزند حساب؟کسی علتشو میدونه؟

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
سلام
من تاریخ 11 دی یک حساب بانک دی باز کردم و مبلغ n+50000 تومان توش خوابوندم.حالا امروز صبح سودشو ریختن.ولی احساس من اینه که یا کلاه برداری کردند و یا سودو تا تاریخ 9 بهمن(تا 12 شب 9 بهمن) حساب کردندبر اساس 19 درصد.یعنی 10 بهمن رو حساب نکردند.چون خودم هر طور حساب میکنم خیلی کمتره سودش.من اگر 11 ام حساب باز کرده باشم مگر نباید تا تاریخ 12 شب 10 بهمن سودو تمام و کمال حساب کنند و بریزند حساب؟کسی علتشو میدونه؟
نه کلاه برداری نکردند این به خاطر ماهای ۳۰ و ۳۱ روزه هستش
کلا شما هر ۲۴ ساعت که پولتون تو بانک باشه بهتون سود تعلق میگیره

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
سلام

شب پیامک تبلیغاتی نمیاد (برای رعایت حقوق بشر) 24 دیروز فرستادن امروز صبح اومده

11 دی حداقل مانده صفر بوده سودی تعلق نمیگیره . 29 روز حساب کردن

farzad.sadeshi3

Registered User
لایک‌ها
57
دوستان در مورد واریز سود یه نکته ای و بگم خدمتتون

در طول روز شما چنانچه مبالغ متفاوتی واریز یا برداشت کنید یا ... به کمترین مانده در اونروز سود تعلق میگیره جهت روز شمار

یعنی شما تصور کن در روز شنبه 12 بهمن مانده ی حساب 5.000.000 هست و میاید 500.000 برداشت میکنید و مانده ی شما میشود 4.500.000
مثلن در ساعت 10
پس در ساعت 10 مانده ی حساب شما 4.500.000 هست

چنانچه در ساعت 12 مبلغ 50.000.000 تومان واریز و مانده حساب شما بشود 54.500.000 برای سود روزشمار به شما جهت احتساب سود همان 4.500.000 مد نظر قرار میگیرد

حتی اگر ساعت 4 بعد از ظهر هم عملیات ساتن به مبلغ 30.000.000 به حساب شما واریز و مانده 84.500.000 شود جهت روزشمار همان 4.500.000 هست

پس این چیزا رو مد نظر داشته باشید

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
دوستان در مورد واریز سود یه نکته ای و بگم خدمتتون

در طول روز شما چنانچه مبالغ متفاوتی واریز یا برداشت کنید یا ... به کمترین مانده در اونروز سود تعلق میگیره جهت روز شمار

یعنی شما تصور کن در روز شنبه 12 بهمن مانده ی حساب 5.000.000 هست و میاید 500.000 برداشت میکنید و مانده ی شما میشود 4.500.000
مثلن در ساعت 10
پس در ساعت 10 مانده ی حساب شما 4.500.000 هست

چنانچه در ساعت 12 مبلغ 50.000.000 تومان واریز و مانده حساب شما بشود 54.500.000 برای سود روزشمار به شما جهت احتساب سود همان 4.500.000 مد نظر قرار میگیرد

حتی اگر ساعت 4 بعد از ظهر هم عملیات ساتن به مبلغ 30.000.000 به حساب شما واریز و مانده 84.500.000 شود جهت روزشمار همان 4.500.000 هست

پس این چیزا رو مد نظر داشته باشید
حرف شما تایید میشه
اما این حرفها چه ربطی به بانک سینا داره ؟ :)
چون موردی از بانک سینا پیدا نکردم

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
کمتر از بانکها هم هست

بلند مدت 2 ساله
48.02

بلند مدت 3 ساله
81.02

بلند مدت 4 ساله
122.01

بلند مدت 5 ساله
179.60

2 نکته در مورد حساب بانک گردشگری :
1) حساب 22% اش که سود روزشمار میده .. زمان دار نیست .. یعنی تا مادامی که پول توی حساب اتون بالای 10 میلیون باشه ..
این حساب پا برجاست اما بانکهای دیگه بحث از 6 ماه و یک سال برای 22% اشون میکنند
2) بانک گردشگری به صورت ماه به ماه سود هاشو میده یعنی حساب اشون اینطوریه که خیلی عالیه
منتهی اگر بخوایم با بانکهای دیگه مقایسه کنیم که سود در سر رسید میدن مثل همین بانک انصار کافیه فرض کنیم به سپرده امون ظرف مثلا 5 سال دست نزنیم
و به سود های ماه به ماه اشم دست نزنیم .. که سود هر ماه بره به حساب 22% و اونم تا 5 سال بگذاریم سود بهمون بده
با این حساب من محاسبه کردم :
شرایط :
( حساب 5 ساله با سود ماهی 25 درصد ، حساب کوتاه مدت 22% )
سال اول : 27.5 درصد
سال دوم :61.76 درصد
سال سوم : 104.35 درصد
سال چهارم : 157.37 درصد
سال پنجم : 217.21 درصد

که متوسط سالی میشه 43.4
یعنی سودی بالاتر از تورم ...
تا بسته نشده هر کی به بانک گردشگری اعتماد داره سریع پول اش رو بگذاره

chaand

Registered User
لایک‌ها
31
سلام دوستان بانک پاسارگاد 27% نمیده من سؤال کردم گفتند 20% سود می دهند

payman1

Registered User
لایک‌ها
117
کمتر از بانکها هم هست
بلند مدت 2 ساله
48.02
بلند مدت 3 ساله
81.02
بلند مدت 4 ساله
122.01
بلند مدت 5 ساله
179.60
اینجوری به درد من نمیخوره من میخوام سودش رو ماه به ماه بردارم 19.5 درصد برای 4 سال سود نیست که روز شمار ها از این بیشترن!
پس بهترین جا همون آرمان هست که 27% میده البته اگه اونم سود در سررسید سالانه نباشه

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
اینجوری به درد من نمیخوره من میخوام سودش رو ماه به ماه بردارم 19.5 درصد برای 4 سال سود نیست که روز شمار ها از این بیشترن!
پس بهترین جا همون آرمان هست که 27% میده البته اگه اونم سود در سررسید سالانه نباشه

نگفتم برو انصار حساب باز کن . یه مثال زدم برای اینکه روشن شی که عسگریه داره با اعداد بازی میکنه . یه موسسه اونم بدون مجوز 10-15 درصد کمتر از بانک سود میده .

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
اگر حساب بانكي رو ببنديم يعني هر چي پول هست رو بكشيم بيرون و بگيم حساب رو ببندن :

اون حساب براي هميشه از بين رفته ؟
قابل برگشت هست ؟
پيشينه و تراكنش هاي اون باقي ميمونه يا از بين ميره ؟
كلا وقتي حساب بسته ميشه چه اتفاقي مي افته ؟

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
سود 27% ... 100% در سر رسید هستش
وگرنه سود ماه به ماه باشه که میشه بالای 30 درصد در سال ... که شما باید شک کنی که چنین سودی رو بدن چرا ؟؟
چون وقتی بانکها و موسسه های دیگه سود تسهیلات اشون 27% هستش.. خب با یک حساب میشه فهمید که کسی که وام 27% میگیره
پولش رو بگذاره توی آرمان .. یکی چیزی هم براش میمونه
تازه بانکها هم دیگه نمیومدن تسهیلات بدن .. پولشون رو میزاشتن توی همین آرمان چند درصد هم بیشتر از 27% سود سالانه میگرفتن
سود باید منطقی باشه .. سود خارج از عرف شک بر انگیزه
من با رییس شعبه بانک مهر مرکزی صحبت که میکردم .. پرسیدم چرا شمایی که همیشه بالاترین سود رو توی موسسه ها و بانکها میدادین
الان دیگه بقیه بیشتر از شما سود میدن ..
جواب داد که چون الان جای زیادی برای سرمایه گذاری نداریم .. و چون باید سود مثلا 30% بکنیم که 20 خورده ای درصد به مردم بدیم .. نمیتونیم الکی از مردم
پول بگیریم .. و علت اینکه قدیم ها سود بالا میدادیم به خاطر این بود که پروژه سود ده زیاد داشتیم اما نقدینگی نداشتیم .. اما الان برعکس شده

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
اگر حساب بانكي رو ببنديم يعني هر چي پول هست رو بكشيم بيرون و بگيم حساب رو ببندن :

اون حساب براي هميشه از بين رفته ؟
قابل برگشت هست ؟
پيشينه و تراكنش هاي اون باقي ميمونه يا از بين ميره ؟
كلا وقتي حساب بسته ميشه چه اتفاقي مي افته ؟
سوال یک کم گنگه
ببینید سابقه شما که از بین نمیره .. سابقه ای که چقدر پول واریز و برداشت و چه حساب هایی داشتید
اما شرایط هر حسابی در هر بانکی برای بسته شدن و باز موندن .. موقع قرار داد ذکر میشه
برای مثال سپرده های 1-2-3-4-5 درست مثل اوراق مشارکت می مونه که بعد از اتمام زمان .. حساب بسته و سودش به حساب کوتاه مدت واریز میشه
اما حساب هایی که مثلا میگن کف مبلغ داره .. در صورت اینکه مبلغ اتون از کف مبلغ قرار داد پایین تر بره .. حساب کنسل میشه ( بسته به قرار داد هر بانک )
و برای اینکه دوباره اون حساب برگشت داده بشه .. باید اون بانک کماکان بتونه اون حساب رو برای مشتری های جدید هم باز کنه .. در اون صورت برای شما هم دوباره
انگار که از اول حساب باز کرده باشید .. حساب رو بر میگردونه
مثلا بانک گردشگری الان 10 میلیون کف 22% میده .. اگر بعد از 3 ماه مثلا کف پولتون بشه 9 میلیون .. سود از 22% خارج میشه و درصورتی که بانک کماکان
حساب 22% با کف 10 میلیون باز میکرد .. شما میتونید دوباره با افزایش مبلغ به 10 تومان .. از سود 22% استفاده کنید . در غیر اینصورت دیگه 22% به شما نمیدن

mehran_

Registered User
لایک‌ها
219
2 نکته در مورد حساب بانک گردشگری :
1) حساب 22% اش که سود روزشمار میده .. زمان دار نیست .. یعنی تا مادامی که پول توی حساب اتون بالای 10 میلیون باشه ..
این حساب پا برجاست اما بانکهای دیگه بحث از 6 ماه و یک سال برای 22% اشون میکنند
2) بانک گردشگری به صورت ماه به ماه سود هاشو میده یعنی حساب اشون اینطوریه که خیلی عالیه
منتهی اگر بخوایم با بانکهای دیگه مقایسه کنیم که سود در سر رسید میدن مثل همین بانک انصار کافیه فرض کنیم به سپرده امون ظرف مثلا 5 سال دست نزنیم
و به سود های ماه به ماه اشم دست نزنیم .. که سود هر ماه بره به حساب 22% و اونم تا 5 سال بگذاریم سود بهمون بده
با این حساب من محاسبه کردم :
شرایط :
( حساب 5 ساله با سود ماهی 25 درصد ، حساب کوتاه مدت 22% )
سال اول : 27.5 درصد
سال دوم :61.76 درصد
سال سوم : 104.35 درصد
سال چهارم : 157.37 درصد
سال پنجم : 217.21 درصد

که متوسط سالی میشه 43.4
یعنی سودی بالاتر از تورم ...
تا بسته نشده هر کی به بانک گردشگری اعتماد داره سریع پول اش رو بگذاره
با سلام دوست عزیز
میشه بگی چجوری به این درصدا رسیدی؟ ممنون ( چون من حساب کردم بیشتر از اینا شد )
و یه نکته ای که هست اینه که این محاسبه شما مشروط براینه که سود روزشمار 22% تا 5سال از طرف بانک پرداخت بشه، و شما بهتر از من میدونین که سود روزشمار متغیر هست، نمیشه 100% گفت که این بانک تا 5سال این سود رو میده. چون قراردادی نمیبنده و اون برگه ی سپرده رو که روی سپرده های مدت دار میدن نداره. طبیعی هم هست چون روزشماره و قابل واریز و برداشت.

بالا