2610144892
Registered User
سلام دوستان به نظرتون پولمو از موسسه کوثر بکشم بیرون یا نه روزشمار20 درصد میده و اگه بکشم تو کدوم بانک بذارم بهتره
عاشق عزیز، این جناب کارمند اون بانک تشریف داره و به چندش آورترین شکل ممکن تبلیغ میکنه، نمیشناسیش مگه؟اتفاقا من امروز با روابط عمومی بانک سینا تماس داشتم .. و یک سری اطلاعات در خصوص حساب سپرده اندوخته میخواستم
خیلی بد برخورد کردن و نهایت با کلی اصرار به من شماره تلفن شعبه نمونه بهشتی رو دادن
که بعد از تماس با اون شعبه .. و کلی معطل شدن .. اوپراتور جواب داد و بعد از قطع کردن من و دوباره تماس گرفتنم و کلی ارجاع تلفن داخلی
من رو به یک خانمی وصل کردن که ایشون هم انقدر عجله داشتن .. که نتونستم نصف سوالاتم رو بپرسم
اما در کل اینجا بحث بر سر نحوه برخورد کارکنان نیست .. وگرنه اسم تاپیک میشد نحوه برخورد کارکنان بانک با مردم
اینجا بحث سود بانکی هست و نباید سعی بشه که بانکی بی دلیل تبلیغ بشه چون به اندازه کافی تبلیغ بانک در همه جا دیده میشه
گردشگری با 22سلام دوستان به نظرتون پولمو از موسسه کوثر بکشم بیرون یا نه روزشمار20 درصد میده و اگه بکشم تو کدوم بانک بذارم بهتره
دوستان رو سر در بانک ملت زده بود
سود روز شمار کوتاه مدت ویژه 22 درصد
از این مورد خبری دارید شرایطش را؟
کسی اطلاع داره؟سوا منم هست کف موجودی داره؟دوستان رو سر در بانک ملت زده بود
سود روز شمار کوتاه مدت ویژه 22 درصد
از این مورد خبری دارید شرایطش را؟
خودشونو مسخره كردندوست عزیز بنده 22 درصد ملت باز کردم گفتن روز شماره.کارت هم میدن. اما 10 م باید تا 6 ماه ته حساب بمونه کمتر بشه سود میشه 7 درصد!حداقلش 10 میلیونه. بعد از 6 ماه هم باز یه قرار داد جدید میبندن!!
خودشونو مسخره كردن
بگن سپرده كوتاه مدت شش ماهه با حداقل ١٠ ميليون به بالا
با اسامي بازي ميكنن
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
نه دوست عزیز روزشمار به این معنیه که هر موقع خواستید پولتون رو برداشت کنید و تا اون تاریخ با 22% برای شما حساب کنند ولی اینها تا 6 ماه 10 میلیون شما رو نگه میدارنددوست عزیز منظور شما اینه این سپرده ای که بنده باز کردم روز شمار نیست؟ به من گفتن روز شماره و میتونی برداشت و واریز داشته باشی.و اینترنت بانک و sms بانک رو برام فعال کردن.
نه دوست عزیز روزشمار به این معنیه که هر موقع خواستید پولتون رو برداشت کنید و تا اون تاریخ با 22% برای شما حساب کنند ولی اینها تا 6 ماه 10 میلیون شما رو نگه میدارند
دوستان اضافه کنم که بانک مهر 21 درصد به صورت روزشمار میده که 1 میلیونش تا 6 ماه بلوکه میشه مابقیشو میتونید برداشت و واریز کنید...خودشونو مسخره كردن
بگن سپرده كوتاه مدت شش ماهه با حداقل ١٠ ميليون به بالا
با اسامي بازي ميكنن
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
میبخشید این 23 درصد همون سپرده یلدا و ثنا هست یا یک طرحه جدیده؟ اصل و سود پول مثل گردشگری میره تو یک حساب یا یک حساب جداگانه (قرض الحسنه) برای سود باز میکنن؟ ممنون.با کوثر همین چند دقیقه پیش داشتم صحبت میکردم، گفتن بالای 20 میلیون بذاری روزشمار 23 درصد، بالای 10میلیون روزشمار 20 درصد
بانک گردشگری شهر ما نداره به نظرتون پول رو تو چه حسابی بخوابونم؟
کوثر روزشمار 20 درصد میده و طرح ثناخانم و یلداخانمشونم 22 و 23 درصد که یک ساله و دوساله هست و سود کلا به یه حساب واریز میشهمیبخشید این 23 درصد همون سپرده یلدا و ثنا هست یا یک طرحه جدیده؟ اصل و سود پول مثل گردشگری میره تو یک حساب یا یک حساب جداگانه (قرض الحسنه) برای سود باز میکنن؟ ممنون.
موسسه کوثر بزاره 20% روازنهدوست عزیزی که گفتند بانک قوانین 18 درصد روز شمار می دهند یعنی برای یک میلیون ماهی 15 هزار تومان واریز می کنند
درسته
درسته ولی سود در سر رسید هستش احتمالاچند روز پیش رو شیشه یکی از شعبه های موسسه عسکریه دیدم زده سپرده 3.5 ساله 2 برابر سود!
اگه اینجور باشه نزدیک 29% سودش میشه باز باید برم بپرسم
آرمانم که 1 ساله 27% میده بلند مدتش رو کسی خبر نداره؟