• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

2610144892

Registered User
لایک‌ها
98
سلام دوستان به نظرتون پولمو از موسسه کوثر بکشم بیرون یا نه روزشمار20 درصد میده و اگه بکشم تو کدوم بانک بذارم بهتره

mehran_

Registered User
لایک‌ها
219
اتفاقا من امروز با روابط عمومی بانک سینا تماس داشتم .. و یک سری اطلاعات در خصوص حساب سپرده اندوخته میخواستم
خیلی بد برخورد کردن و نهایت با کلی اصرار به من شماره تلفن شعبه نمونه بهشتی رو دادن
که بعد از تماس با اون شعبه .. و کلی معطل شدن .. اوپراتور جواب داد و بعد از قطع کردن من و دوباره تماس گرفتنم و کلی ارجاع تلفن داخلی
من رو به یک خانمی وصل کردن که ایشون هم انقدر عجله داشتن .. که نتونستم نصف سوالاتم رو بپرسم
اما در کل اینجا بحث بر سر نحوه برخورد کارکنان نیست .. وگرنه اسم تاپیک میشد نحوه برخورد کارکنان بانک با مردم
اینجا بحث سود بانکی هست و نباید سعی بشه که بانکی بی دلیل تبلیغ بشه چون به اندازه کافی تبلیغ بانک در همه جا دیده میشه
عاشق عزیز، این جناب کارمند اون بانک تشریف داره و به چندش آورترین شکل ممکن تبلیغ میکنه، نمیشناسیش مگه؟
تا امروز 3بار اکانتش بسته شده و باز با همون اسم و یه عدد کنارش یوزرنیم میسازه و میاد : )) الان شده فرزاد 3
کلا جدیش نگیر. دیر یا زور این اکانتشم بسته میشه.

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,874
سلام دوستان به نظرتون پولمو از موسسه کوثر بکشم بیرون یا نه روزشمار20 درصد میده و اگه بکشم تو کدوم بانک بذارم بهتره
گردشگری با 22
اینده با 20.5
دی 19
شهر 18

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
دوستان رو سر در بانک ملت زده بود
سود روز شمار کوتاه مدت ویژه 22 درصد
از این مورد خبری دارید شرایطش را؟

دوست عزیز بنده 22 درصد ملت باز کردم گفتن روز شماره.کارت هم میدن. اما 10 م باید تا 6 ماه ته حساب بمونه کمتر بشه سود میشه 7 درصد!حداقلش 10 میلیونه. بعد از 6 ماه هم باز یه قرار داد جدید میبندن!!

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
دوست عزیز بنده 22 درصد ملت باز کردم گفتن روز شماره.کارت هم میدن. اما 10 م باید تا 6 ماه ته حساب بمونه کمتر بشه سود میشه 7 درصد!حداقلش 10 میلیونه. بعد از 6 ماه هم باز یه قرار داد جدید میبندن!!
خودشونو مسخره كردن
بگن سپرده كوتاه مدت شش ماهه با حداقل ١٠ ميليون به بالا

با اسامي بازي ميكنن

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
با کوثر همین چند دقیقه پیش داشتم صحبت میکردم، گفتن بالای 20 میلیون بذاری روزشمار 23 درصد، بالای 10میلیون روزشمار 20 درصد

بانک گردشگری شهر ما نداره به نظرتون پول رو تو چه حسابی بخوابونم؟

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
خودشونو مسخره كردن

با اسامي بازي ميكنن

دوست عزیز منظور شما اینه این سپرده ای که بنده باز کردم روز شمار نیست؟ به من گفتن روز شماره و میتونی برداشت و واریز داشته باشی.و اینترنت بانک و sms بانک رو برام فعال کردن.

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
دوست عزیز منظور شما اینه این سپرده ای که بنده باز کردم روز شمار نیست؟ به من گفتن روز شماره و میتونی برداشت و واریز داشته باشی.و اینترنت بانک و sms بانک رو برام فعال کردن.
نه دوست عزیز روزشمار به این معنیه که هر موقع خواستید پولتون رو برداشت کنید و تا اون تاریخ با 22% برای شما حساب کنند ولی اینها تا 6 ماه 10 میلیون شما رو نگه میدارند

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
نه دوست عزیز روزشمار به این معنیه که هر موقع خواستید پولتون رو برداشت کنید و تا اون تاریخ با 22% برای شما حساب کنند ولی اینها تا 6 ماه 10 میلیون شما رو نگه میدارند

ممنون.اگه زیر 10 م نیاد هر واریز و برداشتی بکنم 22 درصد حساب میشه؟

Rain-boy

Registered User
لایک‌ها
451
سلام دوستان...
من 50 میلیون پول دارم{یعنی داشتم}...دیروز خوابوندم بانک مسکن...سپرده انتظار که یک ساله 20% میده و این 20% رو همون اول میده بهتون یعنی به محض باز کردن حساب میده بهتون پول رو... امروز به یه فکر دیگه افتادم...!
بانک دیگه ای هست که به این روش سپرده گذاری بشه کرد{همون اول سودتون رو بهتون بدن}؟؟؟
بعد الان بالاترین سود روز شمار که هر موقع خواستی پول رو برداری رو کدوم بانک یا موسسه میده؟؟؟؟؟؟؟بانک یا موسسه بودنش فرق نداره فقط مطمئن باشه چون حدود 4 میلیونم یجا دیگه دارم که بدون استفاده مونده...اونم میخوام بخوابونم...
کلا الان بیشترین سود 1 ساله و روز شمار رو چه بانکی میده؟؟؟
ممنون

Rain-boy

Registered User
لایک‌ها
451
خودشونو مسخره كردن

با اسامي بازي ميكنن

دوستان اضافه کنم که بانک مهر 21 درصد به صورت روزشمار میده که 1 میلیونش تا 6 ماه بلوکه میشه مابقیشو میتونید برداشت و واریز کنید...

امرسون

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
با کوثر همین چند دقیقه پیش داشتم صحبت میکردم، گفتن بالای 20 میلیون بذاری روزشمار 23 درصد، بالای 10میلیون روزشمار 20 درصد

بانک گردشگری شهر ما نداره به نظرتون پول رو تو چه حسابی بخوابونم؟
میبخشید این 23 درصد همون سپرده یلدا و ثنا هست یا یک طرحه جدیده؟ اصل و سود پول مثل گردشگری میره تو یک حساب یا یک حساب جداگانه (قرض الحسنه) برای سود باز میکنن؟ ممنون.

2610144892

Registered User
لایک‌ها
98
میبخشید این 23 درصد همون سپرده یلدا و ثنا هست یا یک طرحه جدیده؟ اصل و سود پول مثل گردشگری میره تو یک حساب یا یک حساب جداگانه (قرض الحسنه) برای سود باز میکنن؟ ممنون.
کوثر روزشمار 20 درصد میده و طرح ثناخانم و یلداخانمشونم 22 و 23 درصد که یک ساله و دوساله هست و سود کلا به یه حساب واریز میشه

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
بانک قوامین روزشمار 18% با حداقل موجودی 10 هزار تومن
بانک انصار روزشمار 17.5% با حداقل موجودی 10 هزار تومن

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان یکی از دوستان یک میلیون داره می خواهد حداقل یک سال بگذاره تو بانک
کدام بانک را پیشنهاد می کنید با حداکثر سود
بعدم روز شماره باشه بهتره
بانک های را معرفی بکنید که حداقل 18 درصد سود را می دهند

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوست عزیزی که گفتند بانک قوانین 18 درصد روز شمار می دهند یعنی برای یک میلیون ماهی 15 هزار تومان واریز می کنند
درسته

payman1

Registered User
لایک‌ها
117
چند روز پیش رو شیشه یکی از شعبه های موسسه عسکریه دیدم زده سپرده 3.5 ساله 2 برابر سود!
اگه اینجور باشه نزدیک 29% سودش میشه باز باید برم بپرسم

آرمانم که 1 ساله 27% میده بلند مدتش رو کسی خبر نداره؟

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
چند روز پیش رو شیشه یکی از شعبه های موسسه عسکریه دیدم زده سپرده 3.5 ساله 2 برابر سود!
اگه اینجور باشه نزدیک 29% سودش میشه باز باید برم بپرسم

آرمانم که 1 ساله 27% میده بلند مدتش رو کسی خبر نداره؟
درسته ولی سود در سر رسید هستش احتمالا

بالا