• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

PedramIderli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40

PedramIderli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
بانک صادارت :
حداقل مبلغ افتتاح برای این نوع سپرده گذاری 500 میلیون ریال است .همچنین برای مبالغ کمتر از 500 میلیون ریال و بیش از یکصد میلیون ریال نرخ 22.3 درصد تعیین شده است.
سلام
طبق آخرین اطلاعاتی که دارم مبلغ پنجاه میلیون تومان رو به ده میلیون تومان تغییر دادن،روز و شب خوش.

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
یکی از راه های تصمیم گیری برای سرمایه گذاری محاسبه ارزش پول در زمان خودش است

2057886_432.jpg

یکی از راه های پی بردن به ارزش پول در زمان حال و آینده و اطلاع از بدست آوردن ارزش پول استفاده از فرمولهای مالی است ,می توانید ارزش پول را در زمان حال و اینده محاسبه کنید
این اپلیکشن از تمام فرمولهای مالی استاندارد در دنیا استفاده می کند و می تواند به شما اطلاعات زیر را نمایش می دهد:
1-ارزش آینده پول معادل با مبلغ فعلی
2-ارزش فعلی پول معادل با ارزش آینده
3-ارزش آینده پول با یک سری یکنواخت(قسط)
4-ارزش ارزش فعلی پول معادل با یک سری یکنواخت (قسط)
5-سرمایه گداری سالانه فعلی
6-سرمایه گذاری سالانه آینده
7-بهره سالیانه
8-محاسبه بهره سالیانه به روش ساده بانکی

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
در مورد بانک مسکن :

سپرده سرمایه گذاری 3 ماهه --> واریز و برداشت امکان پذیر نیست تا 3 ماه

حداقل مبلغ برای افتتاح حساب --> 10 میل

سود --> 23% ، واریز سود : ماهانه .

بعد از 3 ماه اگر طرح باشه خودشون تمدید میکنند ، اگر نباشه باید برید اصل پولتون رو بگیرید... :دی

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,401
بعد از 3 ماه اگر طرح باشه خودشون تمدید میکنند ، اگر نباشه باید برید اصل پولتون رو بگیرید... :دی
چجوری اطلاع رسانی میکنن اینو؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
چجوری اطلاع رسانی میکنن اینو؟

باید بعد از 3 ماه مراجعه کنید به شعبه ، اگر خواستید پولتون رو بردارید که هیچی ، ولی برای تمدید فقط در صورتی که این طرح ادامه داشته باشه امکان پذیر هستش .. که اونم خودشون به صورت اتومات تمدید میکنند...

Dante.ir

Registered User
لایک‌ها
149
دوستان من امروز بانک ایران زمین بودم و درباره حداقل مبلغ برای سپرده 24.5% پرسیدم. یکی از کارمنداش که میگفت حداقل نداره :D اون یکی گفت 30 میلیون هست o_O حالا برفرض اگر تونستم تو شعبه ای با 18 میلیون خودم این سپرده رو باز کنم. بعدآ بانک میتونه بزنه زیرش و بگه کارمند ما اشتباه کرده و... یا این جور مسائل دیگه ربطی به من مشتری نداره و بانک موظف میشه که سود رو همون 24.5% پرداخت کنه؟

omidkade

Registered User
لایک‌ها
48
دوستان من امروز بانک ایران زمین بودم و درباره حداقل مبلغ برای سپرده 24.5% پرسیدم. یکی از کارمنداش که میگفت حداقل نداره :D اون یکی گفت 30 میلیون هست o_O حالا برفرض اگر تونستم تو شعبه ای با 18 میلیون خودم این سپرده رو باز کنم. بعدآ بانک میتونه بزنه زیرش و بگه کارمند ما اشتباه کرده و... یا این جور مسائل دیگه ربطی به من مشتری نداره و بانک موظف میشه که سود رو همون 24.5% پرداخت کنه؟
چه جالب من امروز که 14 اسفنده رفته بودم شعبه ایران زمین البته بیرجند کارمندش گفت دو جور حساب هست یکی ویژه کوتاه مدت سه ماهه با حداقل موجودی 30 میلیون تومان ( حسابتون در طی سه ماه نباید از 30 تومان یعنی 30 میلیون تومان کمتر بشه اگر کمتر بشه به روز شمار تبدیل میشه مثلا میشه 17 درصد یا 20 درصد نمی دونم شاید هم هیچی سود ندهند یا هم ماهانه تبدیل میشه در هر صورت اگر از 30 تومان کمتر شد دیگه 24.5 نخواهد بود) و یکی هست یکساله 23 درصد ماهانه پرداخت میشه که سقف نداره
اگر سه ماه به 30 میلیونت نیازی نداری انتخاب خیلی خوبیه اگر یکسال یا دو سال نیاز نداری پیشنهادم بانک تجارت هست
البته بانک تجارت 57 درصد 2 ساله در سررسید میده 26 درصد سالانه در سر رسید دقت کنید که پرداختش ماهانه نیست در سر رسیده
بانک ملی هم 2 ساله 55 درصد و سالانه 25 درصد سود میده

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
چه جالب من امروز که 14 اسفنده رفته بودم شعبه ایران زمین البته بیرجند کارمندش گفت دو جور حساب هست یکی ویژه کوتاه مدت سه ماهه با حداقل موجودی 30 میلیون تومان ( حسابتون در طی سه ماه نباید از 30 تومان یعنی 30 میلیون تومان کمتر بشه اگر کمتر بشه به روز شمار تبدیل میشه مثلا میشه 17 درصد یا 20 درصد نمی دونم شاید هم هیچی سود ندهند یا هم ماهانه تبدیل میشه در هر صورت اگر از 30 تومان کمتر شد دیگه 24.5 نخواهد بود) و یکی هست یکساله 23 درصد ماهانه پرداخت میشه که سقف نداره
اگر سه ماه به 30 میلیونت نیازی نداری انتخاب خیلی خوبیه اگر یکسال یا دو سال نیاز نداری پیشنهادم بانک تجارت هست
البته بانک تجارت 57 درصد 2 ساله در سررسید میده 26 درصد سالانه در سر رسید دقت کنید که پرداختش ماهانه نیست در سر رسیده
بانک ملی هم 2 ساله 55 درصد و سالانه 25 درصد سود میده

بانک ملی سالانه 25 درصد ؟

درست شنیدی عزیز ؟ سود در سررسیده شاید ؟

siakhan

Registered User
لایک‌ها
423
فکر کنم 30 تومان.مدت رو نفهمیدم! توسایتشون چیزی نزده بود

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
دوستان بانک حمکت ایرانیان زیر نظر ارتش هست . درسته ؟

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
دوستان بانک سپه زده بود 23 درصد روزشمار!

بالا