سلامدرباره این مبلغ مطمئن هستید؟
سلاماین سود 23درصد ایران زمین کف موجودیش 100 میلیون هست؟
سلاممطمعن هستین؟
سلامبانک صادارت :
حداقل مبلغ افتتاح برای این نوع سپرده گذاری 500 میلیون ریال است .همچنین برای مبالغ کمتر از 500 میلیون ریال و بیش از یکصد میلیون ریال نرخ 22.3 درصد تعیین شده است.
چجوری اطلاع رسانی میکنن اینو؟بعد از 3 ماه اگر طرح باشه خودشون تمدید میکنند ، اگر نباشه باید برید اصل پولتون رو بگیرید... :دی
چجوری اطلاع رسانی میکنن اینو؟
بانک ملت الان 22 درصد میده روز شمار
چه جالب من امروز که 14 اسفنده رفته بودم شعبه ایران زمین البته بیرجند کارمندش گفت دو جور حساب هست یکی ویژه کوتاه مدت سه ماهه با حداقل موجودی 30 میلیون تومان ( حسابتون در طی سه ماه نباید از 30 تومان یعنی 30 میلیون تومان کمتر بشه اگر کمتر بشه به روز شمار تبدیل میشه مثلا میشه 17 درصد یا 20 درصد نمی دونم شاید هم هیچی سود ندهند یا هم ماهانه تبدیل میشه در هر صورت اگر از 30 تومان کمتر شد دیگه 24.5 نخواهد بود) و یکی هست یکساله 23 درصد ماهانه پرداخت میشه که سقف ندارهدوستان من امروز بانک ایران زمین بودم و درباره حداقل مبلغ برای سپرده 24.5% پرسیدم. یکی از کارمنداش که میگفت حداقل ندارهاون یکی گفت 30 میلیون هست
حالا برفرض اگر تونستم تو شعبه ای با 18 میلیون خودم این سپرده رو باز کنم. بعدآ بانک میتونه بزنه زیرش و بگه کارمند ما اشتباه کرده و... یا این جور مسائل دیگه ربطی به من مشتری نداره و بانک موظف میشه که سود رو همون 24.5% پرداخت کنه؟
چه جالب من امروز که 14 اسفنده رفته بودم شعبه ایران زمین البته بیرجند کارمندش گفت دو جور حساب هست یکی ویژه کوتاه مدت سه ماهه با حداقل موجودی 30 میلیون تومان ( حسابتون در طی سه ماه نباید از 30 تومان یعنی 30 میلیون تومان کمتر بشه اگر کمتر بشه به روز شمار تبدیل میشه مثلا میشه 17 درصد یا 20 درصد نمی دونم شاید هم هیچی سود ندهند یا هم ماهانه تبدیل میشه در هر صورت اگر از 30 تومان کمتر شد دیگه 24.5 نخواهد بود) و یکی هست یکساله 23 درصد ماهانه پرداخت میشه که سقف نداره
اگر سه ماه به 30 میلیونت نیازی نداری انتخاب خیلی خوبیه اگر یکسال یا دو سال نیاز نداری پیشنهادم بانک تجارت هست
البته بانک تجارت 57 درصد 2 ساله در سررسید میده 26 درصد سالانه در سر رسید دقت کنید که پرداختش ماهانه نیست در سر رسیده
بانک ملی هم 2 ساله 55 درصد و سالانه 25 درصد سود میده
چند ماهه؟ حداقل مبلغ باید چقدر باشه؟نظرتون در مورد بانک حکمت چیه؟ 24.5 درصدمیده/
حتما کف موجودی دارهدوستان بانک سپه زده بود 23 درصد روزشمار!