خنده دار نیست! چون هنوز به شتاب وصل نشدن این کار رو انجام دادن، بانک مرکزی گفته تا پایان سال به شتاب وصل میشه.چه خنده دار !! بانکی که مثل بقالی پوز خرید داره !!مملکتی داریم ما
خنده دار نیست! چون هنوز به شتاب وصل نشدن این کار رو انجام دادن، بانک مرکزی گفته تا پایان سال به شتاب وصل میشه.چه خنده دار !! بانکی که مثل بقالی پوز خرید داره !!مملکتی داریم ما
منم دل رو زدم به دریا رفتم گردشگری بلند مدت و کوتاه مدت باز کردم.دوستانی که احیانا میرند گردشگری حتما حواسشون به روزشماری که باز میکنند باشه.اگه بالای 10 میلیون موجودی داشته باشید 22 درصد سود میگیرید اما اگه موجودی تون به زیر 10 میلیون برسه حتی 7 درصد هم سود نمیگیرید!!!صفر درصد سود میاد براتون...امروز 2 نفر سر این موضوع دعوا داشتن.منم مجبور شدم حساب دوم باز کنم که سود روزشمارش معمولی و 17 درصده مثلا وقتی سود سپرده بلند مدت میاد توش یا از جاهای دیگه پول میریزم توش اما به 10 میلیون نمیرسه به همینم یه سودی (17 درصد تعلق)بگیره.
کاملا خنده داره برادر , البته خنده که نه, گریهخنده دار نیست! چون هنوز به شتاب وصل نشدن این کار رو انجام دادن، بانک مرکزی گفته تا پایان سال به شتاب وصل میشه.
چه خنده دار !! بانکی که مثل بقالی پوز خرید داره !!مملکتی داریم ما
خوب مگه طرف بیکاره 40 میلیون رو برای 9% بخوابونه ؟ میزاره بانک 22% میگیره
اسمش نمیدونم ولی نحوه کار به این صورته که 5 تومن باید ته حساب باشه حتما تا یک ماه بعد خواستید میتونید کل پول رو برداشت کنیدچه طرحی؟؟؟؟
اما ریسک و سوخت پول خیلی بالاست با توجه به بازار بیماری که داریم , اگر بازار سود خوب با ریسک کم داشت الان این همه مردم به سمت سود بانک ها نمیرفتنسلام
گفتند ماهی 9 درصد که حدود سه میلیون و ششصد هزار تومان برای 40 میلیون ولی 22 درصد سالانه است که تقسیم
بر 12 ماه سال میشه بنابراین سودی که ایشون میده سالانه بیشتر از صد درصد میشه .
دوستان بانک قوامین مال چه ارگانی هستش؟23 ردصد سود 6 ماهه میده
چه خنده دار !! بانکی که مثل بقالی پوز خرید داره !!مملکتی داریم ما
کف موجودی 20 میلیون تومن , پول برای 6 ماه بلوکه میشه
اما ریسک و سوخت پول خیلی بالاست با توجه به بازار بیماری که داریم , اگر بازار سود خوب با ریسک کم داشت الان این همه مردم به سمت سود بانک ها نمیرفتن
سلام
اطلاعات من به این صورت هست
----------------------------------------
بانک ملت
نوع سپرده:کوتاه مدت عادی
مبلغ سپرده:ده میلیون تومان
نحوه واریز سود:ماهیانه
نرخ سود:۲۲٪
روز و شب خوش.
سلام
باید بالای 50 میلیون موجودی حسابتون باشه.
سلام
اطلاعات من به این صورت هست
بانک ملت
نوع سپرده:کوتاه مدت عادی
مبلغ سپرده:ده میلیون تومان
نحوه واریز سود:ماهیانه
نرخ سود:۲۲٪
روز و شب خوش.
کف موجودی 20 میلیون تومن , پول برای 6 ماه بلوکه میشه
سلام. من خودم دیروز از رفتم بانک ملت و پرسیدم اصلا کف ده میلیون نداره دوست عزیز.
20 میلیون 20 درصد روز شمار
100 میلیون 22.5 درصد روز شمار.
شاید به قول دوستمون نرخ سود شعبات با هم فرق دارند ولی دیگه فکر نمیکنم تا این حد
سلا
سلام
چه دلیلی داره حساب جداگانه برای سود واریزی باز کنید ؟مگر سود واریزی رو به همون حساب 22 درصد نمی ریزند که در این صورت به همین سود واریزی هم 22 درصد سود تعلق می گیره ؟ اگر غیر از اینه لطفا توضیح بدید .ممنون
منبع موثقی میگفت متعلق به برادران **** هستش, مثل انصار. الله اعلم!دوستان بانک قوامین مال چه ارگانی هستش؟23 ردصد سود 6 ماهه میده
نه قوامین زیر نظر نیروی انتظامی هست 100در100منبع موثقی میگفت متعلق به برادران **** هستش, مثل انصار. الله اعلم!
دوستان من مقداری پول دارم بذارم تو بانک ملی این ۵۵درصد سود دوساله رو بگیرم? راستش تا ۲ سال به پولم احتیاجی ندارم...کسی حساب ۵۵درصد بانک ملی رو امتحان کرده?
سلام . آره بد نیست
فقط حتمن مطمئن شو که 2 سال پولتو نمیخوای . سود در سررسیده
یععنی شما به بانک تعهد میدی که 2 سال پولتو نمیخوای وگرنه یهو اگر پول لازم بشی بازگشت سود شدیدی داره