هیچکدوم،دیگه این سود ها تمام شدحالا کدوم بانک روز شمار 24 در صد میده
Sent from my E5823 using Tapatalk
هیچکدوم،دیگه این سود ها تمام شدحالا کدوم بانک روز شمار 24 در صد میده
علتش اینه : به پولی که اول کار گذاشتی سود یکساله میدن . به پولایی که هرماه واریز میکنی سود روزشمار میدن (که خیلی کمتر از 20-19درصدها بقیه بانکهاست)دوستان توی حساب گنجینه سپهر هر ماه سود کمتر میشه چرا؟ الان حساب کردم ماه اول 19.72 درصد سود داده ماه دوم 18.64 سود داده!!! چرا اینجوریه؟اگه قراره هر ماه سود کمتری په سپرده و اقساط ماهانه تعلق بگیره حساب رو ببندم تویه یه موسسه دیگه ای حساب باز کنم.لطفا راهنمایی کنید.
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
خدا ازشون نگذره.خیلی نامردیه که این.دروغِ محضه که... میرم حسابو میبندمعلتش اینه : به پولی که اول کار گذاشتی سود یکساله میدن . به پولایی که هرماه واریز میکنی سود روزشمار میدن (که خیلی کمتر از 20-19درصدها بقیه بانکهاست)
هرچقدر سپرده اولیه کمتر باشه سود هم کمتر خواهد بود
متاسفانه یه طوری تبلیغ میکنن که انگار به کل پول 20 درصد میدن که اینطور نیست
حساب جدید نباید بانکی ۲۰ باز کنهیه نفر راهنمایی کنه
چه بانک با موسسه ای سود 20% میده و پول رو قفل نمیکنه ؟ یعنی هرزمان به پول احتیاج بود بشه برداشتش کرد و قفل نشه.چه نوع سپرده ای و چه بانک یا موسسه ای ؟!
شامل قدیمی هم میشه؟دوستان گنجینه سپهر سود یکساله رو 18 درصد کرده!!!
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
پستهای قبلی هم گفتم کلید طلایی تا28 بهمن 24 بوده،برای من که واریز شده سود این بودهادیت شد
سود کلید طلایی کوثر از اول اسفند شده 19.5 رقمم هم بالای 50 هست .. الان موسسه کوثر بودم در خصوص سود ها پرسیدم گفتن که تا اول اسفند 24 درصد بوده بعد از اون 19.5 حساب شده و قراره یه مابه التفاوت بریزن براتون , که البته چشم من آب نمیخوره !! به نظرتون پولو کجا بزارم ؟ برام مهمه هر ماه سود بده! الان آرمان "فرشتگان"بودم پرچم زده بودن که اسمشون شده کاسپین !! سود یکسالش هم واسه بالا 50 هست 32 درصد و روز شمارش 27 درصد برای بالای 50 میلیون ..اما هنوز بانک مرکزی مجوز نداده بشون! از طرفی اون موسسه ها که قرار بود ادقام بشن نشدن و الان اسمشون رو عوض کردن ..
الان نور چند درصد هست؟
الان آرمان شده کاسپین ..مبالغ بالای 50 رو روزانه 27% و سالانه 32% میدهدوستان کسی خبر جدید از "سود" موسسه آرمان داره؟ این موسسه قبلا سپرده بالای 50 میل رو 32% و زیر 50 رو 27% میداد.