• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228

mehdi_2006

Registered User
لایک‌ها
34
بعضی اتفاقات مثل این قضیه اخیر دانمارک جوری هستن که من ترجیح میدم بهشون شک کنم تا اینکه راحت باورشون کنم! :D اگه با رژیمی طرف هستیم که انقدر اوضاعش داغون هست که دقیقاً وسط ماجراهای خاشقچی و از اون مهم‌تر چند روز مونده به شروع تحریم‌ها میره سراغ همچین کاری توی اروپا که همه توجهات رو به خودش جلب کنه، یعنی از نظر IQ زیر خط فقر هستن و طبق قوانین تکامل نباید این همه سال دووم می‌آوردن! :D
البته از اون طرف هم دسته‌های مختلف توی خود **** وجود دارن و گروهی هستن که خوششون نمیاد ایران با جایی صلح و دوستی داشته باشه و بعید نیست دست به هر کاری بزنن که اروپایی‌ها دوباره مثل چند سال قبل با آمریکا مقابل ایران متحد بشن. نمیدونم والا!
خیلی مشکوکه چون بالاخره هر نقشه ای هم داشته باشن می تونستن یکی دو ماه به تاخیر بندازن ولی دقیقا وقتی که زیر فشار جریان خاشفچی هستن دیگه خیلی عجبیه !توی کشورهای اسکاندیناوی هم جریانات دست راستی ضد مهاجرتی الان حاکمن . در هرصورت یا از طرف کشورهای مخالف یا برادران باشه فرقی نمیکنه و هدفش به هم زدن توافق با اروپایی هاست.

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
خاله افتک
نرخ دلار از کجا میگیری؟ هر چی سرچ میکنم هیچ سایتی نرخ دلار اعلام نمیکنه حتی اون هایی که فیلتر هستن!!
تو کل فروم ی رد پایی ازت هست اینجا دگ‌ نباش لعنتی:general210::general210::D

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
یعنی از نظر IQ زیر خط فقر هستن و طبق قوانین تکامل نباید این همه سال دووم می‌آوردن! :D
آیا یه گاو شیرده آی کیو بالایی داره؟
همین که شیر میده کافیه که مراقبش باشن از بین نره

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
بعضی اتفاقات مثل این قضیه اخیر دانمارک جوری هستن که من ترجیح میدم بهشون شک کنم تا اینکه راحت باورشون کنم! :D اگه با رژیمی طرف هستیم که انقدر اوضاعش داغون هست که دقیقاً وسط ماجراهای خاشقچی و از اون مهم‌تر چند روز مونده به شروع تحریم‌ها میره سراغ همچین کاری توی اروپا که همه توجهات رو به خودش جلب کنه، یعنی از نظر IQ زیر خط فقر هستن و طبق قوانین تکامل نباید این همه سال دووم می‌آوردن! :D
البته از اون طرف هم دسته‌های مختلف توی خود **** وجود دارن و گروهی هستن که خوششون نمیاد ایران با جایی صلح و دوستی داشته باشه و بعید نیست دست به هر کاری بزنن که اروپایی‌ها دوباره مثل چند سال قبل با آمریکا مقابل ایران متحد بشن. نمیدونم والا!
نظر من هم این هست:
ایران یکسره و در کل دنیا مشغول فعالیت تروریستی هست، این مسأله که بعضی از این فعالیت‌ها و برخورد های بین المللی با آن، در زمانهای خاص و با واکنش سنگین تری، اعلام میشود، به این دلیل هست که کشور مقابل هم میتواند کاری کند که انجام این نوع حرکات تروریستی، بیشترین تاوان را برای کشور خاطی داشته باشد.
غیر از این، به نظر می رسد که شرایط کشور طوری هست که واقعاً در بن بست قرار گرفته است و هر چقدر که میگذرد، رفتارهای عجیب تر و نامتناسب تری هم برای پیدا کردن راه گریز انجام می‌دهد.

Last edited:

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
دوستان گرامی
لینک زیر از سایت دنیای اقتصاد، در زمینه اهمیت نرخ اسکناس در بازار آزاد ارز، در ایجاد تغییر در بخش اصلی که حواله هست را در سمت عرضه ارز (از سوی صادر کنندگان) و همچنین سمت تقاضای ارز (از سوی وارد کنندگان) ببینید:
لینک: در اهمیت نرخ ارز در بازار آزاد

Last edited:

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
رفتارهای عجیب تر و نامتناسب تری
وقتی بنا, چوپان, منبری, کفترباز و ... به منابع عظیم مالی بدون جوابگویی دست پیدا کنه طبیعتا شبیه آدمیزاد عمل نمیکنه میشه یابو که فقط جفتک میندازه

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
لینک زیر در زمینه وضعیت تبادلات بانکی ایران با چین، جالب توجه هست:
لینک: تبادلات بانکی صادرکنندگان با چین متوقف شد
اسدالله عسگراولادی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اینکه در حال حاضر هیچ بانک چینی با تجار ایرانی فعالیت نمی‌کند، اظهارداشت:همین موضوع عاملی شده تا صادرات به این کشور متوقف شود.
رییس اتاق مشترک بازرگانی ایران و چین با بیان اینکه بانک مرکزی در حال رایزنی برای ادامه همکاری بانکی با طرف چینی است، افزود: هنوز این رایزنی ها نتیجه نداده است.
وی تصریح کرد: من به عنوان یک صادرکننده با اجرای پیمان سپاری ارزی مخالفم زیرا این کار کلاً غلط است. من اصلاً نمی‌توانم پول خود را وارد کشور کنم در نهایت هم اگر پول خود را به کشور نیاوریم متهم به قاچاق می‌شویم.
-------------------------------------------------
همچنین لینک زیر در زمینه وضعیت مراودات بانکی و تجاری برای واردات قطعات و ماشین آلات و مواد اولیه از چین را هم ببینید:
لینک: بدعهدی چین در تامین قطعات و مواد اولیه مورد نیاز ایران

Last edited:

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507

Armadillo

Registered User
لایک‌ها
6,374
عالیه. خیلی خوشحالم :general406: سالها بود که منتظر همچین لحظاتی بودم.

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
اصولاً کار ارزنده و چشمگیری هم انجام شده است. :D
البته قطعاً برای ایران: Winter is coming
ترامپ تا رسیدن به روز 15 آبان که انتخابات میان دوره ای کنگره آمریکا انجام شود، رسماً جاده را صاف کرده است.

khamseh

Registered User
لایک‌ها
52

Engel

Registered User
لایک‌ها
7,763
اروپا هم میخواد تحریم های ایرانو بررسی کنه و تحریم کنه و هم برجامو حفظ کنه !!!!
بی شرف تر از آمریکایی ها و ترامپ، اروپایی ها هستن که می خوان هم از توبره بخورن هم از آخور.

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
ولمون کن توروخدا ، الان دادا زبل میاد میگه من و هفت جد و آبادم 70 سال تو کار فارکس بودیم!
سیزده ابان شد و قیمت دلار 30 تومن نشد
الان هم که اعصاب خرابه
فقط یه نفر پیدا کنین و درگیر بشین
فقط تو رو خدا به من پیله نکنین

پ.ن: درکتون می کنم ولی در هر حال کارتون اشتباه بود که دل بسته بودین به ترامپ و عربستان و کیهان

بالا