خاله افتکالغریق یتشبث بکل حشیش"
نرخ دلار از کجا میگیری؟ هر چی سرچ میکنم هیچ سایتی نرخ دلار اعلام نمیکنه حتی اون هایی که فیلتر هستن!!
خاله افتکالغریق یتشبث بکل حشیش"
خیلی مشکوکه چون بالاخره هر نقشه ای هم داشته باشن می تونستن یکی دو ماه به تاخیر بندازن ولی دقیقا وقتی که زیر فشار جریان خاشفچی هستن دیگه خیلی عجبیه !توی کشورهای اسکاندیناوی هم جریانات دست راستی ضد مهاجرتی الان حاکمن . در هرصورت یا از طرف کشورهای مخالف یا برادران باشه فرقی نمیکنه و هدفش به هم زدن توافق با اروپایی هاست.بعضی اتفاقات مثل این قضیه اخیر دانمارک جوری هستن که من ترجیح میدم بهشون شک کنم تا اینکه راحت باورشون کنم! اگه با رژیمی طرف هستیم که انقدر اوضاعش داغون هست که دقیقاً وسط ماجراهای خاشقچی و از اون مهمتر چند روز مونده به شروع تحریمها میره سراغ همچین کاری توی اروپا که همه توجهات رو به خودش جلب کنه، یعنی از نظر IQ زیر خط فقر هستن و طبق قوانین تکامل نباید این همه سال دووم میآوردن!
البته از اون طرف هم دستههای مختلف توی خود **** وجود دارن و گروهی هستن که خوششون نمیاد ایران با جایی صلح و دوستی داشته باشه و بعید نیست دست به هر کاری بزنن که اروپاییها دوباره مثل چند سال قبل با آمریکا مقابل ایران متحد بشن. نمیدونم والا!
تو کل فروم ی رد پایی ازت هست اینجا دگ نباش لعنتی:general210::general210:خاله افتک
نرخ دلار از کجا میگیری؟ هر چی سرچ میکنم هیچ سایتی نرخ دلار اعلام نمیکنه حتی اون هایی که فیلتر هستن!!
چه خشنتو کل فروم ی رد پایی ازت هست اینجا دگ نباش لعنتی:general210::general210:
آیا یه گاو شیرده آی کیو بالایی داره؟یعنی از نظر IQ زیر خط فقر هستن و طبق قوانین تکامل نباید این همه سال دووم میآوردن!
نظر من هم این هست:بعضی اتفاقات مثل این قضیه اخیر دانمارک جوری هستن که من ترجیح میدم بهشون شک کنم تا اینکه راحت باورشون کنم! اگه با رژیمی طرف هستیم که انقدر اوضاعش داغون هست که دقیقاً وسط ماجراهای خاشقچی و از اون مهمتر چند روز مونده به شروع تحریمها میره سراغ همچین کاری توی اروپا که همه توجهات رو به خودش جلب کنه، یعنی از نظر IQ زیر خط فقر هستن و طبق قوانین تکامل نباید این همه سال دووم میآوردن!
البته از اون طرف هم دستههای مختلف توی خود **** وجود دارن و گروهی هستن که خوششون نمیاد ایران با جایی صلح و دوستی داشته باشه و بعید نیست دست به هر کاری بزنن که اروپاییها دوباره مثل چند سال قبل با آمریکا مقابل ایران متحد بشن. نمیدونم والا!
وقتی بنا, چوپان, منبری, کفترباز و ... به منابع عظیم مالی بدون جوابگویی دست پیدا کنه طبیعتا شبیه آدمیزاد عمل نمیکنه میشه یابو که فقط جفتک میندازهرفتارهای عجیب تر و نامتناسب تری
ای لعنت بر پدر ترامپ که یه ک*ندوم نزد و مارو بیچاره کرد
اصولاً کار ارزنده و چشمگیری هم انجام شده است.
عمو ترامپ ول کنش که اتصالی کرده هیچ دقیقا هم میخواد
بی شرف تر از آمریکایی ها و ترامپ، اروپایی ها هستن که می خوان هم از توبره بخورن هم از آخور.اروپا هم میخواد تحریم های ایرانو بررسی کنه و تحریم کنه و هم برجامو حفظ کنه !!!!
سیزده ابان شد و قیمت دلار 30 تومن نشدولمون کن توروخدا ، الان دادا زبل میاد میگه من و هفت جد و آبادم 70 سال تو کار فارکس بودیم!