• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
این خبر از ویچه وله تا دائما فکر نکنید اینها فقط توهم هست(البته در هر صورت باید مسئولین کشور با کل دنیا و علی الخصوص امریکا ارتباط داشته باشن و اقتصاد کشور رو اینجوری مدیریت نکنن- اما در این زمان ایران با امریکا و 5 کشور دیگر یک قرارداد نوشت و امریکا زیرش زد-الان زمان گفتگو نیست )
یک نکته دیگه هم اینکه زمان احمدی نژاد که روسیه و چین و اروپا و حتی کشورهای افریقایی هم ایران رو تحریم کرده بودند ، باز ایران نفتش رو می فروخت
این فکر که کالای با ارزشی مثل نفت با این وضعیت دو دستگی بین کشورهای مختلف دنیا قابل فروش نباشه اشتباهه
گرچه هزینه فروش میره بالا که با افزایش قیمت نفت اونم جبران میشه

افزایش احتمال معافیت موقت هند و چین از تحریم‌های نفتی ایران

بر اساس خبر منتشر شده از سوی این خبرگزاری، همه مسئولان دولت آمریکا با دیدگاه جان بولتون، مشاور امنیت ملی کاخ سفید، و برایان هوک، رئیس گروه اقدام ایران در وزارت امور خارجه این کشور، موافق نیستند.

از جمله گفته می‌شود که استیون منوچین، وزیر خزانه‌داری آمریکا، نگران افزایش بهای نفت در بازارهای جهانی است. چنین امری می‌تواند نارضایتی شماری از کشورهای وارد کننده نفت را در پی داشته باشد.

تلاش برای قطع صادرات نفت ایران

هدف از تجدید و تشدید تحریم‌های ایران از سوی دولت ترامپ، وادار ساختن جمهوری اسلامی به پایان دادن به تلاش‌های هسته‌ای و همچنین فعالیت‌های موشکی خود است. افزون بر آن، آمریکا امیدوار است که با اعمال فشار بر ایران، این کشور نتواند به فعالیت‌های خود در سوریه و دیگر کشورهای منطقه ادامه دهد؛ فعالیت‌هایی که دولت آمریکا از آن‌ها به عنوان فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده یاد می‌کند.

رویترز از تلاش‌های سه کشور چین، هند و ترکیه برای متقاعد ساختن آمریکا به قائل شدن معافیت از مجازات در ارتباط با واردات نفت از ایران خبر می‌دهد. گفته می‌شود که مسئولان این سه کشور به مقامات آمریکا گفته‌اند که در شرایط کنونی جایگزینی برای نفت ایران نمی‌شناسند.

هند حتی اعلام کرده است که گران شدن بهای نفت خام با توجه به کاهش ارزش روپیه از منظر اقتصادی نیز موضوعی نیست که این کشور بتواند تاب بیاورد.

یک منبع مطلع به خبرنگار رویترز گفته است که هند در گفت‌وگوها و مذاکرات اخیر خود با مقامات آمریکایی خواستار معافیت از مجازات‌ها برای مدت حداقل تا ماه مارس سال آینده شده است.

ترکیه نیز از آمریکا خواسته است که دست‌کم برای مدت سه ماه بتواند به واردات نفت خود از ایران ادامه دهد. در مورد چین، که بزرگترین خریدار نفت ایران است، اطلاع دقیقی در دست نیست. در حالی‌که شرکت ملی نفت چین اعلام کرده است که این شرکت برنامه‌ای برای خرید نفت در ماه نوامبر از ایران ندارد، برخی از منابع گفته‌اند که ممکن است چین نیز با دریافت معافیت بتواند برای چند ماه به طور محدود به خرید نفت از ایران ادامه دهد.

در دولت آمریکا نیز گفته می‌شود که افرادی از سیاست تحریم‌های دولت اوباما در قبال ایران دفاع می‌کنند. در آن هنگام، ایران برای واردات کالاهای اساسی، و از جمله دارو، می‌توانست به میزان معینی نفت صادر کند. اکنون سخن بر سر آن است که این کشورها بتوانند به میزان کمتری در قیاس با دوران اوباما از ایران نفت وارد کنند.

دشواری‌های کنترل صادرات نفت ایران

خبرگزاری رویترز در گزارش دیگری که روز دوشنبه ۲۹ اکتبر از لندن منتشر کرده، از دشواری‌های کنترل و محاسبه دقیق میزان صادرات نفت خام ایران خبر داده است.

اخیرا خالد فالح، وزیر نفت عربستان سعودی، به خبرنگاران گفته بود که در شرایط کنونی روشن نیست که جمهوری اسلامی پس از شروع دور جدید تحریم‌های آمریکا به چه میزان بتواند نفت به فروش برساند. بر اساس اظهارات او، تحولات بازارهای انرژی پس از آن می‌توانند دامنه تاثیرات تحریم نفتی ایران را نشان دهند.

به‌ویژه آنکه کنترل فروش نفت از طریق تانکرها دشوار است. خبرگزاری رویترز می‌نویسد نفتکش‌های ایران، از آنجا که با سامانه‌های خاموش ردیاب حرکت می‌کنند، امکان رصد کردن‌شان را کاهش می‌دهند.

خبرنگار رویترز در ادامه نوشته است که میزان صادرات نفت جمهوری اسلامی ایران در ماه اکتبر چیزی بیش از یک میلیون بشکه در روز بوده است. به باور این خبرنگار، این میزان صادرات نفت تنها برای تامین نیازهای نفتی ترکیه کفایت می‌کند و اگر برای واردات نفت ایران از سوی چین و هند جایگزینی یافت نشود، می‌تواند باعث افزایش بهای نفت به ۱۰۰ دلار برای هر بشکه گردد.

Last edited:

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
یادمه چند وقته پیش پستی گذاشته بودن که رضا شاه در فلان سال یک فرد شایعه چی رو میگیره و مجازات میکنه، طرف اینو به خودش گرفته بود و رفته بود ریپورت پست خشونت آمیز و نفرت پراکنی داده بود :eek::general404: یعنی تا این حد که تیر شلیک نشده رو هم به خودشون میگیرن و میرن ریپورت هم میدن :general404: البته علی رقم ریپورت اون پست پاک نشد و باعث شد کنف شدنشون شد.
اول اینکه:
من شخصی بودم که در زمینه نفرت پراکنی و ترویج خشونت، برای آن پست سوراخ کردن زبان، گزارش تخلف دادم و اتفاقاً در مورد شخص و پستی گزارش تخلف دادم که دقیقاً پست من را نقل قول کرده بود و مخاطب مستقیم پست بودم.
همچنین شخصاً به آن پست، پاسخ هم دادم و اعتراض کردم.

دوم اینکه:
اگر باز هم چنین رفتاری را ببینم، باز هم گزارش تخلف میدهم. اصولاً هدف از گزارش تخلف، بن شدن متخلف هست.

Last edited:

mehdi_2006

Registered User
لایک‌ها
34
اول اینکه:
من شخصی بودم که در زمینه نفرت پراکنی و ترویج خشونت، برای آن پست سوراخ کردن زبان، گزارش تخلف دادم و اتفاقاً در مورد شخص و پستی گزارش تخلف دادم که دقیقاً پست من را نقل قول کرده بود و مخاطب مستقیم پست بودم.
همچنین شخصاً به آن پست، پاسخ هم دادم و اعتراض کردم.

دوم اینکه:
اگر باز هم چنین رفتاری را ببینم، باز هم گزارش تخلف میدهم. اصولاً هدف از گزارش تخلف، بن شدن متخلف هست.
خود شما هم با اون دوستان چندان فرقی از نظر من ندارید وقتی به خاطر اون تهمتی که زدید هنوز عذرخواهی نکردید و در کمال بی ادبی بی جواب گذاشتید. صحبت از آداب و اخلاق نه به شما می خوره نه به مخالفانتون . رسما لنگه همدیگه هستید :) .

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
پایان یک رویا
‏بن بست جدید در کانال مالی اروپا با ایران:
فایننشال تایمز: هیچ‌یک از کشورهای اروپایی حاضر به میزبانی ساز و کار مالی ویژه‌ای که قرار است برای تسهیل روابط مالی میان ایران و اتحادیه اروپا ایجاد شود، نیستند
https://www.ft.com/content/0cb5534c-daac-11e8-9f04-38d397e6661c
گفته شده که قرار هست بصورت کاملاً نمادین! از این کانال مالی با اروپا رونمایی شود! که در واقع صرفاً نمایش برای کنترل بازار ارز و طلا در آستانه فرمان اجرایی ترامپ برای تحریمهای ۱۳ آبان هست.
لینک زیر را در مورد این اجرای نمادین کانال مالی با اروپا ببینید:
لینک: وقت‌کشی اروپا برای گرفتن امتیازات بیش‌تر/ هزینه سنگین سکوت در برابر اجرای نمادین SPV

در عمل و واقعیت، اروپا اصولاً ریسکهای مالی و سیاسی مربوط به مقابله با تحریمهای آمریکا را نمی پذیرد. البته احتمالاً از نمایش هر نوع اقدام نمادین! استقبال هم میکند. مخصوصاً که ایران اصولاً هیچ گزینه ای ندارد.

Last edited:

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
دانمارک می‌گوید سرویس اطلاعاتی ایران در پی حمله به یک مسئول جدایی‌طلب عرب در این کشور بوده است. رئیس سازمان امنیت و اطلاعات دانمارک روز سه‌شنبه در یک نشست مطبوعاتی گفت که سرویس اطلاعاتی ایران در پی حمله به مسئول شاخه دانمارک الاحوازیه، گروه جدایی‌طلبان عرب ایران بوده است.

من باورم نمیشه اینا تا این حد بی مغز باشند. به نظرم این کارها عمدیه و هدفشون افزایش تشنج و احتمالا به راه اندختن جنگه

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
دلار ۱۵۲۰۰
صرافی ۱۶۱۰۰
فعلا قبل تحریما دارن میبرن بالا که تحریم شروع شد بیارن پایین بگن دیدید چیزی نمیشه ولی نهایتن ۱ هفته بتونن یکم پایین نگه دارن دوباره مثل بنز میره بالا

arya2000c

Registered User
لایک‌ها
1,085
امروز شهر ما همه ریخته بودن بیرون دلارهاشون رو بفروشن٬ خیلی ها 7000 تومان می دادند ولی کسی نمیخرید:(:( واقعا دلم سوخت براشون بیچاره ها خیلی ضرر کردند:general503: بنا بر قول مسئولان دلسوز عن قلاب دلار تا 3000 تومن هم پایبن میاد و احتمالا به زودی آمریکا التماس میکنه که دلارشون رو بخریم. به فضل الهی همه دژمنان نابود خواهند شد و هیچ غلطی نمیتوانند بکنند.

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
سلام
ببخشید دوستان من یک سوال دارم
من حدود 50 میلیون توی بانک دارم
به نظرتون با این وضع مملکت که ریال داره نابود میشه برم سمت خرید طلا و سکه ؟
الان سکه بخرم خوبه؟
دنبال سود فلان و اینا نیستم فقط میخوام ارزش پولم نابود نشه

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
دوستان برای من چند تا نامه از اداره مالیات آمده و برام حدود 12 میلیون تومن برای خرید ارز بریدن :general509:

من رفتم اداره مالیات و با رئیس بخشش صحبت کردم و ریز فروش ها و مبلغی که صرافی بهم واریز کرده بود رو نشون داد, البته من 2-3 سال پیش به صرافی دولتی یه مقدار ارز فروختم و احتمالا آنها به اداره مالیات گذارش دادن :general107: چون فقط نام آن صرافی تو لیستش بود و نامی از صرافی ها خصوصی برده نشده بود.

برای کسه دیگری از این نامه ها آمده؟ در صورت اعتراض زدن میشه مبلغ رو کم کرد؟

نکته مهم اینه که من به اینها دلار فروختم و هیچ وقت نخریدم آیا برای فروش دلار هم باید مالیات داد؟
نکته دیگر اینکه این معامله برای 2 سال پیش هست آیا طبق قوانین آن زمان از فروش ارز مالیاتی کسر میشد؟

Last edited:

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
دوستان برای من چند تا نامه از اداره مالیات آمده و برام حدود 12 میلیون تومن برای خرید ارز بریدن :general509:

من رفتم اداره مالیات و با رئیس بخشش صحبت کردم و ریز فروش ها و مبلغی که صرافی بهم واریز کرده بود رو نشون داد, البته من 2-3 سال پیش به صرافی دولتی یه مقدار ارز فروختم و احتمالا آنها به اداره مالیات گذارش دادن :general107: چون فقط نام آن صرافی تو لیستش بود و نامی از صرافی ها خصوصی برده نشده بود.

نکته مهم اینه که من به اینها دلار فروختم و هیچ وقت نخریدم آیا برای فروش دلار هم باید مالیات داد؟
نکته دیگر اینکه این معامله برای 2 سال پیش هست آیا طبق قوانین آن زمان از فروش ارز مالیاتی کسر میشد؟
من تا به حال برای خودم و برای اطرافیان و آشنایانم با چنین موردی برخورد نکردم. این مورد شما کمی عجیب و غیر عادیه.
دلیل اینکه مالیات براتون بریدن شاید فروش ارز به صرافی دولتی هست ولی اینکه به عدد مشخص 12 میلیون تومن رسیدن مسخره به نظر میرسه چون اونا از کجا میدونن که شما با چه قیمتی خریده بودی؟! شاید اصلاً شما با قیمتی پایین تر از قیمت فروشت فروختی و ضرر ریالی هم کردی! همونطور که میدونید مالیات فقط بر درآمد هست و نه چیز دیگه.
به نظرم اعتراض کن و ادعا کن که خریدت از شخص بوده و حتی با ضرر فروختی و یک ریال هم پرداخت نکن.

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538

من همیشه واریزی های از حساب شرکتی صرافی ها رو توی اظهارنامه ام میزنم. چون صرافی ها حسابرسی دقیق دارن و تمام واریزی هاشون رو اظهار میکنن. خصوصی و دولتی هم در این مورد فرقی نداره، مگر اینکه از حساب شخصی برای شما واریز کنند

اما اصل مطلب اینه که ابن درآمد شما، معاف از مالیاته. در این مورد هم میتونی به دو اصل تکیه کنی. اول اینکه درآمد حاصل از صادرات محسوب میشه که معاف از مالیاته. دوم اینکه شما در تایلند یکبار مالیات این پول رو دادی و با استناد به موافقتنامه اجتناب از اخذ مالیات مضاعف بین دولتین ایران و تایلند، میتونی با ارائه اسناد مالیاتیت در تایلند، از مالیات ایران معاف بشی

پ.ن: نکته جالبش اینجاست که حضرات به هر چیزی متوسل میشن تا شاید چیزی گیرشون بیاد. به قول معروف " الغریق یتشبث بکل حشیش":D

Last edited:

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
من تا به حال برای خودم و برای اطرافیان و آشنایانم با چنین موردی برخورد نکردم. این مورد شما کمی عجیب و غیر عادیه.
دلیل اینکه مالیات براتون بریدن شاید فروش ارز به صرافی دولتی هست ولی اینکه به عدد مشخص 12 میلیون تومن رسیدن مسخره به نظر میرسه چون اونا از کجا میدونن که شما با چه قیمتی خریده بودی؟! شاید اصلاً شما با قیمتی پایین تر از قیمت فروشت فروختی و ضرر ریالی هم کردی! همونطور که میدونید مالیات فقط بر درآمد هست و نه چیز دیگه.
به نظرم اعتراض کن و ادعا کن که خریدت از شخص بوده و حتی با ضرر فروختی و یک ریال هم پرداخت نکن.
ایشون حواله فروخته. قضیه اش فرق میکنه

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
ایشون حواله فروخته. قضیه اش فرق میکنه
مطمئنی افتک جان؟ ایشون صحبت از حواله و صادرات و تایلند و اینجور چیزا نکرده ها. فقط گفته به صرافی دولتی ارز فروختم. شاید هم مورد تایلند و حواله و صادرات رو تو خصوصی توضیح داده برای شما که من در جریانش نیستم

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
مطمئنی افتک جان؟ ایشون صحبت از حواله و صادرات و تایلند و اینجور چیزا نکرده ها. فقط گفته به صرافی دولتی ارز فروختم. شاید هم مورد تایلند و حواله و صادرات رو تو خصوصی توضیح داده برای شما که من در جریانش نیستم

بله. من دورادور در جریان کار آقا بهنام بودم

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
اتفاقا من بهش گفتم که در اون معامله من اصلا سودی نکردم که بخوام بخشیش هم مالیات بدم و طرف گفت به طور پیش فرض 0.3 درصد در نظر میگیریم, اگر طرف دلال باشه 0.5 درصد میگیرن ولی برای شما 0.3 درصد حساب کردن.

من همیشه واریزی های از حساب شرکتی صرافی ها رو توی اظهارنامه ام میزنم. چون صرافی ها حسابرسی دقیق دارن و تمام واریزی هاشون رو اظهار میکنن. خصوصی و دولتی هم در این مورد فرقی نداره، مگر اینکه از حساب شخصی برای شما واریز کنند
این اولین مورد توی تمام این سالها برای من بود, توی لیست طرف هم فقط پرداختی های این صرافی دولتی بود ظاهرا خصوصی ها راهی برای دور زدن داشتن. البته امیدوارم, چون از این نامه ها باز برام بیاد سکته رو زدم :general306:
اما اصل مطلب اینه که ابن درآمد شما، معاف از مالیاته. در این مورد هم میتونی به دو اصل تکیه کنی. اول اینکه درآمد حاصل از صادرات محسوب میشه که معاف از مالیاته. دوم اینکه شما در تایلند یکبار مالیات این پول رو دادی و با استناد به موافقتنامه اجتناب از اخذ مالیات مضاعف بین دولتین ایران و تایلند، میتونی با ارائه اسناد مالیاتیت در تایلند، از مالیات ایران معاف بشی

پ.ن: نکته جالبش اینجاست که حضرات به هر چیزی متوسل میشن تا شاید چیزی گیرشون بیاد. به قول معروف " الغریق یتشبث بکل حشیش":D
تو تایلند هم آخه من مالیات نمیدم :general509: شرکت من توی یک کشور تکس هیون ثبت شده که معاف از مالیاته, تایلند هم حساب بانکی شخصی استفاده می کنم, اقامت کمتر از 6 ماه در سال در تایلند هم معاف از مالیاته.
کالایی که ساخته میشه نرم افزار هست و خارج از ایران درست میشه, می تونم مدرکی به عنوان اینکه مالک آن هستم و صورت حساب ها و دریافتی ها از شرکت های خارجی را بهشون نشون بدم ولی میترسم محتوای نرم افزار 100 درصد با قوانین عجیب غریب اینها جور نباشه, یا مثلا با شرکت گوگل که از دید اینها یک شرکت صهیونیسی هست همکاری داشتن مشکل ایجاد کنه
من هیچ وقت اظهار نامه پر نکردم چون هیچ وقت فعالیت اقتصادی تو ایران نداشتم و مالیاتی هم تا به حال نداده بودم

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
بعضی اتفاقات مثل این قضیه اخیر دانمارک جوری هستن که من ترجیح میدم بهشون شک کنم تا اینکه راحت باورشون کنم! :D اگه با رژیمی طرف هستیم که انقدر اوضاعش داغون هست که دقیقاً وسط ماجراهای خاشقچی و از اون مهم‌تر چند روز مونده به شروع تحریم‌ها میره سراغ همچین کاری توی اروپا که همه توجهات رو به خودش جلب کنه، یعنی از نظر IQ زیر خط فقر هستن و طبق قوانین تکامل نباید این همه سال دووم می‌آوردن! :D
البته از اون طرف هم دسته‌های مختلف توی خود **** وجود دارن و گروهی هستن که خوششون نمیاد ایران با جایی صلح و دوستی داشته باشه و بعید نیست دست به هر کاری بزنن که اروپایی‌ها دوباره مثل چند سال قبل با آمریکا مقابل ایران متحد بشن. نمیدونم والا!

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
قیمت های ظهر 10 آبان 97

دلار 14600

یورو 16700

سکه 4550

مثقال طلا 1823000

گرم18 421

بالا