• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
دو ماه پیش دلار زیره 10 تومن بود ! هرکی دو ماه پیش خریده هنوز تو 40 درصد سود هست !!! حتی هرکی یک ماه پیش خریده هم تو سوده !
سابقه قیمت رو یه نگاه بنداز بعد اینجا بیا نظر بده
بله دلار دوماه پیش زیر این قیمت بود. از این بابت حرف شما درسته
خیلی ها دلار 19-17-16 تومنی خرید کردن و الان در ضرر هستند و امیدشون اول فروش نرفتن نفت ایران و بعد هم بن سلمانه- که امریکا رو متقاعد کنه تحریم ها رو افزایش بده
اما در کل منظور بنده اینه دلار دیگه حرکت خودش رو کرده
یه نگاه به تاریخ 40 ساله دلار بکنین
همیشه در یک بازه یه حرکت می کنه و بعد برای مدت زیادی ثابت می مونه
دوباره بعد یه مدت حرکت انفجاری و ثابت تا ....
این روند دلار در 40 سال گذشته اس
افزایش قیمت دلار و سکه در بلند مدت مثلا برای چهار سال اینده حتمی است
اما در کوتاه مدت چون هنوز اصلاح قیمت در کالا بوجود نیامده مطمئن باشید حرکت کالا از دلار بیشتر خواهد بود
بعد عید با افزایش قیمت کارگر
افزایش قیمت بنزین
کاهش تدریجی تعداد کالاهایی که دولت ارز ارزان به انها میداد
قیمت کالا راحت 70-80 درصد افزایش خواهد داشت

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
واقعا چه اصراری دارین که پشت سرهم قضاوت اشتباه بکنین راجع به افراد مختلف
وقتی این پستها تون رو می بینم کاملا خنده ام میگیره و از طرفی به خودم میگم ببین با کی ها بحث می کنم
فکر شما خرابه داداش
مدیران اینجا می تونن لاگ هیستوری رو نگاه کنن
اینهمه به خودتون فشار نیارین
افراد زیادی اینجا مخالف دلال بازی هستند و من تنها نیستم که با اکانت های مختلف بنویسم
لولو خور خوره هم نیستم

من فقط در مورد شباهت و نحوه ی تایپ کردن شما گفتم، اینکه شما مولتی یوزر هستید رو اصلا بحثی در موردش نکردم...

در مورد متن قرمز شده هم، بله بنده هم قبول دارم ولی آیا من میتونم بگم الان روزه؟؟ و اصرار کنم که الان روزه؟؟؟ و شما رو هم مجبور کنم که قبول کنید حرف من رو؟ :دی

پ.ن: به نظر من بهتره که بحث و پست های تاپیک روال عادی خودش رو طی کنه و آف تاپیک ندیم، بقیه هم ناراحت نشن..

سپاس

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
من فقط در مورد شباهت و نحوه ی تایپ کردن شما گفتم، اینکه شما مولتی یوزر هستید رو اصلا بحثی در موردش نکردم...

در مورد متن قرمز شده هم، بله بنده هم قبول دارم ولی آیا من میتونم بگم الان روزه؟؟ و اصرار کنم که الان روزه؟؟؟ و شما رو هم مجبور کنم که قبول کنید حرف من رو؟ :دی

پ.ن: به نظر من بهتره که بحث و پست های تاپیک روال عادی خودش رو طی کنه و آف تاپیک ندیم، بقیه هم ناراحت نشن..

سپاس
ممنون که حداقل اینو قبول کردین
لااقل مابقی دوستان هم دائما فکر نکنن که هر کسی مخالفشونه مولتی یوزره و یا ساندیس ساندیس نکنن و تاپیک روال عادی خودش رو پیش بره

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
دلار صرافی 15000

Last edited:

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
ب
کاهش تدریجی تعداد کالاهایی که دولت ارز ارزان به انها میداد
قیمت کالا راحت 70-80 درصد افزایش خواهد داشت

همین الانش قیمته همه چیز سه برابر شده به جز خونه که دوبرابر شده
یعنی بازم میخواد هشتاد درصد بره روش؟؟!

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
در مورد وضعیت ارزی کشور و شرایط تحریم، مسائل ایجاد شده در زمینه تحویل دینار عراق به این جمعیت اربعین، در عراق هم جالب توجه هست، توضیح بانک مرکزی در مورد دلیل عدم امکان تحویل اسکناس دینار در ایران را در لینک زیر از سایت بانک مرکزی، ببینید:
(لینک)
بنابه این گزارش ذخایر دیناری بانک مرکزی كه تا چند روز پیش در بانک عراقی، توسط بانک مرکزی عراق مسدود شده بود؛ بلافاصله بعد از آزاد شدن منابع، قصد انتقال اسکناس به داخل کشور بود که به دلیل مقررات بانک مرکزی عراق انتقال آن مقدور نشد. لذا تنها راه باقیمانده تحویل دینار در داخل عراق بود که بانک ملی ایران مسئولیت توزیع آن را به عهده گرفت.
----------------------------------------------
توضیحات بانک مرکزی هم مشخص هست و نشان دهنده وضعیت ذخائر ارزی و انتقالات بانکی ایران حتی با کشورهای همسایه هست.
در نتیجه بدلیل عدم امکان انتقال حتی اسکناس دینار به ایران، این برنامه مضحک پرداخت دینار در عراق را راه اندازی کردند که نتیجه اش، ویدئو‌ها و اخبار جالب این جمعیت اربعین در حال دریافت دینار از سوراخ دیوار، در عراق بود! (لینک):D

لینک: توضیح بانک ملی ایران در خصوص فیلم تحویل ارز از سوراخ دیوار
--------------------------------------------
پی نوشت: حالا همچنان در زمینه ذخائر ارزی چشمگیر ایران، شعر و داستان ارائه کنند، وقتی که ایران حتی نمیتواند اسکناس دینار را تأمین کند. اصلاً دلار و یورو و داستانهای ارتباط با جهان، وضعیتش مشخص هست.

پی نوشت ۲: ادامه این شرایط واقعاً قابل درک نیست، یعنی اینکه این سطح از درماندگی و ناتوانی کشور در همه زمینه ها و عدم توان مدیریت منابع ضروری، واقعاً شگفت انگیز هست. :eek:

Last edited:

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
توضیحات بانک مرکزی هم مشخص هست و نشان دهنده وضعیت ذخائر ارزی و انتقالات بانکی ایران حتی با کشورهای همسایه هست.
در نتیجه بدلیل عدم امکان انتقال حتی اسکناس دینار به ایران، این برنامه مضحک پرداخت دینار در عراق را راه اندازی کردند که نتیجه اش، ویدئو‌های جالب این جمعیت اربعین در حال دریافت دینار از سوراخ دیوار، در عراق بود! (لینک):D

حالا همچنان در زمینه ذخائر ارزی چشمگیر ایران، شعر و داستان ارائه کنند، وقتی که ایران حتی نمیتواند اسکناس دینار را تأمین کند. اصلاً دلار و یورو و داستانهای ارتباط با جهان، وضعیتش مشخص هست.
شنیدم که حتی با انتقال نفت کردستان عراق به افغانستان از هرات دلار سرازیر میشد ایران که جلوی اونم گرفته شد(آمریکا جلو نفت کرکوکو گرفته)، مانع جدی بعدی در صورت عملیای شدن طرح سوئیفت اروپایی هم تن ندادن اکثر کشورهای اتحادیه از ترس تحریم اضافه کنید
کم کم شرایط واقعی داره خودشو نشون میده
منظورم حرف تا عمله ظاهراً دیگه فقط باید روی هند و چین حساب باز کنیم

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
پس چرا شیر پاکتی 2500 تومنی شده 4500 تومن؟ روغن 4200 تومنی شده 6000 تومن. خوشی زده زیر دلشون؟
به دلیل افزایش قیمت پلاستیک و بطری. قیمت محصولات پتروشیمی ۳۰۰ درصد افزایش پیدا کرده. همین مشماهای پلاستیکی ساده که میرید سوپر یا میوه فروشی خرید میکنید فروشنده اجناسو میذاره توش بهتون میده از کیلویی ۴۰۰۰ تومن شده کیلویی ۱۸۰۰۰ تومن.

البته قیمت شیر خامم مقداری افزایش پیدا کرده اما اصلی ترین دلیل افزایش قیمت این دو موردی که گفتید افزایش شدید قیمت پلاستیکه.

سال آینده سال انفجار قیمت کالاهای اساسی خواهد بود.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756

arya2000c

Registered User
لایک‌ها
1,085
آقای وب دولوپر چقد بهتون گفت سکه ۴۲۰۰ نخرین روند نزولی هست با روند نجنگین گوش نکردین الان دارین ضرر میکنین
فکر کنم ایشون دوباره وارد غیبت صغری بشن:D

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
به دلیل افزایش قیمت پلاستیک و بطری. قیمت محصولات پتروشیمی ۳۰۰ درصد افزایش پیدا کرده. همین مشماهای پلاستیکی ساده که میرید سوپر یا میوه فروشی خرید میکنید فروشنده اجناسو میذاره توش بهتون میده از کیلویی ۴۰۰۰ تومن شده کیلویی ۱۸۰۰۰ تومن.

البته قیمت شیر خامم مقداری افزایش پیدا کرده اما اصلی ترین دلیل افزایش قیمت این دو موردی که گفتید افزایش شدید قیمت پلاستیکه.

سال آینده سال انفجار قیمت کالاهای اساسی خواهد بود.
محصولات پتروشیمی که دیگه 100 درصد داخلی هست. (به قول گوسفندها) حتما هم به خاطر هجوم مردم ، قیمت پلاستیک و بطری 300 درصد افزایش پیدا کرده.

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
محصولات پتروشیمی که دیگه 100 درصد داخلی هست. (به قول گوسفندها) حتما هم به خاطر هجوم مردم ، قیمت پلاستیک و بطری 300 درصد افزایش پیدا کرده.
قطعاً همین هست. همین فردا میبینید که در رسانه ها و همینجا اعلام میکنند که همین هجوم مردم باعث شده که محصولات لبنی گران بشوند و این مردم با خرید شیر و ماست در بطری، به اقتصاد کشور، صدمه میزنند و باعث گرانی بطری میشوند و باید بروند کنار گاوداری یا کنار مزرعه در دهات زندگی کنند و شیر را مستقیم از گاو و گوسفند، تحویل بگیرند و ماست را هم همانجا درست کنند، اینطوری به اقتصاد مزرعه دار و گاو و جامعه و کشور هم کمک کنند و با عدم مصرف بطری پلاستیکی هم به اقتصاد کشور کمک مضاعف می کنند.

زمان و انرژی و نیروی کار هم کلاً مفت هست، اولویت با حفظ اقتصاد کشور از همین راه هست، نه تولید انبوه صنعتی و بهره وری از منابع و زمان و انرژی و نیروی کار.
البته امنیت داریم و اولین صادر کننده امنیت به کل منطقه هم هستیم.:)

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
قطعاً همین هست. همین فردا میبینید که در رسانه ها و همینجا اعلام میکنند که همین هجوم مردم باعث شده که محصولات لبنی گران بشوند و این مردم با خرید شیر و ماست در بطری، به اقتصاد کشور، صدمه میزنند و باعث گرانی بطری میشوند و باید بروند کنار گاوداری یا کنار مزرعه در دهات زندگی کنند و شیر را مستقیم از گاو و گوسفند، تحویل بگیرند و ماست را هم همانجا درست کنند، اینطوری به اقتصاد مزرعه دار و گاو و جامعه و کشور هم کمک کنند و با عدم مصرف بطری پلاستیکی هم به اقتصاد کشور کمک مضاعف می کنند.

زمان و انرژی و نیروی کار هم کلاً مفت هست، اولویت با حفظ اقتصاد کشور از همین راه هست، نه تولید انبوه صنعتی و بهره وری از منابع و زمان و انرژی و نیروی کار.
شاید هم عده ای بگن افرادی که شیر و محصولات لبنی میخرند مشتی دلال و خائن به کشور هستند که در **** توزیع شیر اخلال وارد میکنند. احتمالاً مجلس هم بعد از جلسه مشترک با دولت و دادستانی و قوه قضائیه با قید سه فوریت ، طرحی رو به تصویب میرسونه که به موجب آن خرید و فروش هرگونه شیر و محصولات لبنی خارج از گاوداری های مجاز جرم محسوب شده و مجازات آن بسته به سنگینی جرم از 6 ماه حبس تا حبس ابد متغیر خواهد بود. همچنین افرادی که در ظروف پلاستیکی اقدام به نگهداری شیر یا هر نوع مایعات دیگر کنند ، به عنوان اخلالگر اقتصادی محاکمه شده و به جریمه نقدی سنگین محکوم خواهند شد و در صورت تکرار به شش ماه حبس و ممنوعیت خرید و فروش هر نوع مایعات به مدت 5 سال محکوم خواهند شد!

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
فروش گوشی موبایل فقط با ارائه کارت ملی و کد پستی و آدرس و سیمکارت معتبر امکان پذیر است - هر فرد مجاز به خرید تنها یک دستگاه گوشی

رئیس اتحادیه دستگاه‌های مخابراتی و لوازم جانبی درباره ضوابط جدید فروش، گفت: هر کاربر با کد ملی مشخص تنها مجاز به خرید یک عدد گوشی است. خریدار برای دریافت سفارش خود باید شخصا همراه با کارت ملی خود و سیم کارت مربوط به همان کد ملی برای تحویل گوشی خود به صورت حضوری به نماینده فروش شرکت فروشنده مراجعه کند.
محبی افزود: خریدار باید دارای آدرس و کدپستی مشخص باشد و اطلاعات کارت بانکی و کارت ملی خریدار نیز مطابقت داشته باشند. در زمان دریافت گوشی بسته بندی در مقابل خریدار باز می شود و ثبت در سامانه همتا انجام می گیرد.

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
تهران- ایرنا - «دیوید پترائوس» رئیس اسبق سیا با ادعای مداخله ایران در منطقه گفت: دولت کنونی امریکا با دولت های قبل فرق می کند و بر موضع خود در تحریم ثابت قدم خواهد بود و ایران با درک این موضوع ممکن است به بازگشت به میز مذاکره تمایل پیدا کند.

من منظورم هجوم مردم برای خرید پلاستیک و مشما و ... بود. حتما مردم هجوم بردن مشما و پلاستیک خریدن، قیمتش افزایش پیدا کرده به خاطر همین هم قیمت لنبات و... گرون شده
اتفاقا مصرف لبنیات خیلی کم شده، 1/3 (یک سوم) میانگین جهانی هست

فروش گوشی موبایل فقط با ارائه کارت ملی و کد پستی و آدرس و سیمکارت معتبر امکان پذیر است - هر فرد مجاز به خرید تنها یک دستگاه گوشی

رئیس اتحادیه دستگاه‌های مخابراتی و لوازم جانبی درباره ضوابط جدید فروش، گفت: هر کاربر با کد ملی مشخص تنها مجاز به خرید یک عدد گوشی است. خریدار برای دریافت سفارش خود باید شخصا همراه با کارت ملی خود و سیم کارت مربوط به همان کد ملی برای تحویل گوشی خود به صورت حضوری به نماینده فروش شرکت فروشنده مراجعه کند.
محبی افزود: خریدار باید دارای آدرس و کدپستی مشخص باشد و اطلاعات کارت بانکی و کارت ملی خریدار نیز مطابقت داشته باشند. در زمان دریافت گوشی بسته بندی در مقابل خریدار باز می شود و ثبت در سامانه همتا انجام می گیرد.
همین امسال دیجی کالا گلکسی اس 9 رو 4 میلیون می فروخت چند تا هم میشد خرید، الان به کجا رسیدیم گوشیِ 2 برابر قیمت هم سهمیه بندی شده. باز یه عده از امید و ... حرف میزنن.

شاید هم عده ای بگن افرادی که شیر و محصولات لبنی میخرند مشتی دلال و خائن به کشور هستند که در **** توزیع شیر اخلال وارد میکنند. احتمالاً مجلس هم بعد از جلسه مشترک با دولت و دادستانی و قوه قضائیه با قید سه فوریت ، طرحی رو به تصویب میرسونه که به موجب آن خرید و فروش هرگونه شیر و محصولات لبنی خارج از گاوداری های مجاز جرم محسوب شده و مجازات آن بسته به سنگینی جرم از 6 ماه حبس تا حبس ابد متغیر خواهد بود. همچنین افرادی که در ظروف پلاستیکی اقدام به نگهداری شیر یا هر نوع مایعات دیگر کنند ، به عنوان اخلالگر اقتصادی محاکمه شده و به جریمه نقدی سنگین محکوم خواهند شد و در صورت تکرار به شش ماه حبس و ممنوعیت خرید و فروش هر نوع مایعات به مدت 5 سال محکوم خواهند شد!
اصلا بعید نیست

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324

این گروههایی که شما نوشتید و همچنین آن گروهی که من نوشتم، همه کلاً فقط یک گروه هستند. برنامه هم اقتصاد کمونیستی مصیبت بار بصورت وضعیت کره شمالی حتی قبل از تغییر هست. برنامه های خودرو اولی و همچنین گوشی اولی و همین اقتصاد نکبت بار کمونیستی پیش رو. وقتی شخص حق مالکیت بر سرمایه و دارایی اش، ندارد.
یک نماینده مجلس بود که اسفند 95 گفته بود که واردات و استفاده از دستگاه دیالیز، برای کشور هزینه بالایی دارد و در راستای اقتصاد مقاومتی، خیلی هم خوب هست که فقرا کلیه و سایر اعضا بدنشان را بفروشند و پولش را خرج کنند، به هر حال کشور مجبور نشود هزینه ای پرداخت کند.
همین مسیر را پیش برویم شروع میکنند که اصلاً چرا مردم دو تا چشم و دو تا کلیه و دست و پا داشته باشند، در راستای اقتصاد مقاومتی ببریم کلاً مردم را صادر کنیم، چون چیزی که اضافه هست، مردم هست.

بالا