• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
همین شخص @web-developer با اکانت سال 2015 که اتفاقاً خودش حتی در همین تاپیک ارز هم گفته است که مولتی اکانت دارد و اکانت سال 2006 هم دارد:

ایشون همون dada_zebel ـه اگر اشتباه نکنم. دوره اولی که دلار گرون شد در همین تاپیک فعال بود و ادبیاتشون خیلی شبیهه:D

https://forum.persiantools.com/threads/سرمايه-گذاري-روي-سكه-و-طلا.116063/page-860#post-9268879

https://forum.persiantools.com/thre...-ارز-دلار-یورو-و.214102/page-601#post-8181129

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

یک عادت زشتی هم که داره، 2 کلام تایپ میکنه و بعد اینتر میزنه :دی

آدم
اعصابش خورد
میشه اینجوری که دلار داره
میاد پایین

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
آقا من خودم زیر پست صفحه قبل شما تشکر زدم. این تشکر ها به معنی اینه که آدم پستی رو خونده و به نظرش منطقی امده. حالا ممکنه که اون منطق واقعا اتفاق بیفته یا اتفاق منطقی دیگری رخ بده... به طور خلاصه تا زمانی که منطق نقض نشه، هر اتفاقی ممکنه:D ... موضوع بر سر پایین و بالا رفتن قیمت دلار نیست. الان اگر کسی بیاد بنویسه که قیمت دلار پایین میاد، چون مسئولین ایران تصمیم میگیرن که توافق کنند، من زیر پستش تشکر میزنم. چون این حرف منطقیه. اما اگر کسی بیاد ثقل مزاج شاه عربستان رو به قیمت دلار در ایران ربط بده:D یا بگه دولت باید کف دست افتکو سوراخ کنه که پول مشروع و قانونیش رو به ارز تبدیل نکنه، خب طبیعتا بهترین چیزی که من نوعی میتونم بهش بگم ساندیس خوره.:D

طرف پاشو از دهاتشون بیرون نذاشته، در مورد مالیات تبدیل ارز در اروپا صحبت میکنه. به همه هم میگه خائن و وطنفروش و فلان:D

بنظرم جای منطق بیشتر احساسات بر این تاپیک و حتی جامعه حاکمه و بوده از سالهای دور ...

فقط همدیگه رو لت و پار یا محو نکنید ، چند نفر به یک نفر .....

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
بنظرم جای منطق بیشتر احساسات بر این تاپیک و حتی جامعه حاکمه و بوده از سالهای دور ...

دوست عزیز بحث سر این هست که اگر کسی در این تاپیک نظرش را اعلام میکنه باید همراه با دلیل و منطق و تحلیل درست حسابی باشه، اینکه من بیام بگم وااای بدبخت شدیم دلار میشه 30 هزار تومان خدافز که نمیشه... از اون طرف هم کسی که میاد میگه اینا همش کار دلال ها هست و خدا لعنتشون کنه باز باید تحلیل درست حسابی کنه از وضعیت موجود از روی **** شکم صحبت نکنه ..

بنده بارها شاهد این بودم که دلار صعودی بوده آقایون اومدن اینجا جک و لطیفه تعریف کردن که آره به شدت داره میاد پایین.. حتی برعکسش هم محکوم هست و فرقی نمیکنه.. و باز به طور کلی هر کسی که توو ایران زندگی میکنه حتی اگر دلار هم خریده باشه، بی ارزش شدن ریال بهش ضربه میزنه...

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
بله متاسفانه:(

درسته که ما تعدادمون زیادتره، اما اونا بیشتر فحش بلدن:general304:

Musketeer

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
551

واقعا همینه. من این تاپیکو کامل دنبال میکردم، این بحثای عجیب و (با عرض معذرت از دوستان) کودکانه که شروع شد اول اونی رو که کودکانگی رو شروع کرده بود رو ایگنور کردم، ولی چه حیف که بقیه دوستان هم وارد همون فاز شدن و بیشتر انگار این حس "من درست تر میگم" و ایناشون به تحلیل روی بازار ارز غلبه کرده. همینه چند وقتیه واقعاً دیگه دنبال نمیکنم هر از گاهی یه نگاهی میندازم. خیلی حیفه تاپیکی که یه زمانی آدم از توش کلی چیز یاد میگرفت الآن تبدیل شده به این.

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
شماامیدت به عربهاست
حزب الله که سهله
هزارتا مثل حزب الله هم بود و نبودش برای ایران فرقی نداره
فقط مهره هستند
یه کم تاریخ بخونین
از اول عربها سعی کردن ایران و ایرانی رو به هر نحوه ای عقب نگه دارن
در زمان اکنون ،با ابزار تحریم
دلالهای دلار-اسرائیل - ترامپ - بن سلمان - سعید جلیلی
این افراد الان له له میزنن دلار گرون بشه، البته بهش مریم رجوی رو هم اضافه کنید
در مقابلشون چه کسانی هستند؟
کارگر ایرانی- تولید کننده ایرانی-خانواده های ایرانی-کاسب ها- تعدادی مسئول که واقعا تعداد زیادی ازشون شدن همون دلال اما بازم بین شون کسانی هستند

شما به جای اینکه کفری بشی و دائم بگی ساندیس ساندیس
اول باید بدونی همون ها ساندیس فروشها دارن به تو راه نشون میدن و فعلا که شما که طرف اونها ایستادی...با این کلمات نمی تونی خودتو مبرا کنی
دوم اینکه سعی کن دلارهاتو بفروشی که خسر الدنیا و الاخره نشی
سوم اینکه منم می دونم دشمن میخاد ضربه بزنه و مسئولین کشور ما بی عرضه اند
اما هیچ وقت در زمین دشمن بازی نکن
همه کاسبی می کنن
همه سود می کنن
اما راهش این نیست
فقط ی جمله،دلار بشه هزار تومن پراید میشه ۵ ملیون؟مطمئن باش دلار بشه هزار تومن پراید و رب و پنیر و گوشت و مرغ و... هیچ تغییری نسبت به الان نمیکنن،پس بهتره دلار بشه صد هزار تومن اینا جمع کنن برن

hadi_bnd

Registered User
لایک‌ها
873
۱۳ آبان موضوع مهمی در رابطه با آینده حکومت میتونه باشه، باید ببینیم این روز چه میشود ، امام زمان (ترامپ) به وعده هایش مبنی بر تحریم ایران (اقایان عمامه دار) کفادار خواهد ماند یا اینکه یه جوری موضوع فیصله پیدا خواهد کرد
هر چی بشه امیدوارم به نفع ایران و ایرانی باشه

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
آغاز یه دوره سخت هفت هشت سالست
مرگ یه بار شیون یه بار
ما که جوونیمون رفت حداقل نسل بعد راحت بشن

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
فقط ی جمله،دلار بشه هزار تومن پراید میشه ۵ ملیون؟مطمئن باش دلار بشه هزار تومن پراید و رب و پنیر و گوشت و مرغ و... هیچ تغییری نسبت به الان نمیکنن،پس بهتره دلار بشه صد هزار تومن اینا جمع کنن برن
منظور شما از اینا چه کسانی هستند؟
اینایی که باعث افزایش قیمت دلار شدن یا عرضه کنندگان پراید و رب و پنیر و گوشت و مرغ و...؟
مسئولین با اقدامات یا اهداف سیاسی قیمت دلار رو افزایش میدن
تولید کنندگان با سوء استفاده از شرایط قیمت محصولات رو بالا میبرن
مردم با هجوم برای خرید مانع کاهش قیمت ها میشن
همه ما نمونه هاش رو تو این چند ماهه زیاد دیدیم

btekrar

Registered User
لایک‌ها
120
نظرات جالب بود
ولی الان من 35 دارم
خواستم ماشینمو عوض کنم پشیمون شدم
ب نظرتون چی کار کنم؟؟؟

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
دوستان گرامی
در مورد خریداران بزرگ نفت ایران، خبر مربوط به دستور دولت چین به غولهای نفتی دولتی آن کشور، برای توقف واردات نفت از ایران را در نظر داشته باشید، لینک زیر از سایت بلومبرگ را در این زمینه ببینید:
لینک: China Tells State-Owned Giants to Halt Iran Oil Buying

چین به غول های بزرگ دولتی می گوید خرید نفت از ایران را متوقف کنند
منابع آگاه می گویند دولت چین دست کم به دو شرکت نفتی این کشور گفته است از خرید نفت از ایران پرهیز کنند. ایالات متحده برای اعمال دوباره تحریم های نفتی علیه تهران آماده می شود.
این منابع می گویند توقف واردات «شرکت ملی پترولیوم چین» و «سینوپک» موقتی است و خرید دوباره به نتایج مذاکرات چین با آمریکا بستگی دارد. شرکت هایی که پس از ۱۳ آبان به خرید نفت خام از ایران ادامه بدهند با خطر قطع دسترسی با **** مالی آمریکا روبرو خواهند شد.
این تصمیم پیش از ملاقات شی جین پینگ، رئیس جمهوری چین، با پرزیدنت دونالد ترامپ در اجلاس ماه آینده «گروه ۲۰» گرفته شده و با مناقشات تجاری میان دو کشور همزمان شده است. از منظر ایران، توقف خرید «سی ان پی سی» و «سینوپک» مساوی از دست دادن بزرگترین خریداران نفتی پس از کنار رفتن ژاپن و کره جنوبی است.
سخنگویان «سی ان پی سی» و «سینوپک» از اظهار نظر در این باره خودداری می کنند. رویترز پیشتر گزارش داده بود که این شرکت ها برای خرید نفت از ایران در ماه نوامبر سفارشی نداده اند. (لینک)
هوآ چانیینگ، سخنگوی وزارت خارجه چین، روز چهارشنبه گفت: «چین از راه حل های عملی که بتواند موجب حفظ همکاری اقتصادی و تجاری عادی با ایران شود، استقبال می کند.»
اقدام دولت چین در تضاد با حرکت هند قرار دارد که گفته است به خرید میزان محدودی از نفت ایران در ماه نوامبر ادامه خواهد داد. کشورها در حال مذاکره با آمریکا هستند تا از معافیت هایی از تحریم ها برخوردار شوند.

Last edited:

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324

اول، در مورد منطق:
من شخصاً هر زمان در این فاروم، پستی در مورد یک خبر را نوشتم، لینک مستقیم آن خبر به زبان فارسی، دقیقاً از خبرگزاریهای رسمی کشور را هم برای قابلیت ارجاع و بررسی حتی برای طرفداران حکومتی در همان پست قرار داده ام. (از خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) تا خبرگزاری تسنیم و خبرگزاری ایسنا و خبرگزاری خانه ملت (icana) و غیره). تعداد کل لینک انگلیسی زبان که در این فاروم برای ارجاع اخبار، قرار داده ام، احتمالاً تابحال حتی 5 عدد هم نبوده است.
وقتی حتی این سطح از ارجاع و استناد داخلی برای بررسی، هم برای آن طرفداران حکومتی، کافی نباشد و این جمعیت عجیب شروع کنند و بدون ارائه هیچ منطق و استدلال، یا حتی بدون ارائه یک متن که حداقل مضحک و بی پایه نباشد، صحبت کنند، وضعیت خودشان و هم گروهانشان، مشخص هست.

دوم، در مورد سطح تحمل:

همچنین فعلاً تصمیم گرفته ام که کلاً این دسته از افراد را نادیده بگیرم، این تصمیم، قطعاً تا زمانی که باز شروع به ارائه فحش نکرده باشند، اصولاً مفید خواهد بود.

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
در کالاهای اساسی حدود ۱۳میلیارد دلار اختصاص یافته است. با شناختی که از بخش خصوصی و تولیدی داریم می‌توانیم مشکلات را در مدت زمان کوتاهی حل کنیم. مردم ایران بدانند هیچ اتفاقی با برگشت مرحله دوم تحریم‌ها نمی‌افتد آنها در ماه‌های گذشته تمام اقداماتی که در توان داشتند را انجام دادند و ما تدابیر لازم را اندیشه کردیم.
منبع
پس چرا شیر پاکتی 2500 تومنی شده 4500 تومن؟ روغن 4200 تومنی شده 6000 تومن. خوشی زده زیر دلشون؟

Last edited:

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
‏اسحاق ‎جهانگیری، معاون اول رییس‌جمهوری ایران گفت: «امروز بی‌سابقه‌ترین ذخایر ‎اسکناس در تاریخ جمهوری اسلامی ایران در کشور وجود دارد.»
او میزان ‎ذخایر ارزی ایران را حدود ۱۰۰میلیارد ‎دلار عنوان کرده است.

پ.ن : دلار جهانگیری کم بود، اینبار نوبت ذخیره ارزی جهانگیری هست:D
جدا از شوخی مثل اینکه اوضاع خیلی خراب تر از چیزی هست که فکر میکردم، بدجوری رعشه به جونشون افتاده...

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
آقا من خودم زیر پست صفحه قبل شما تشکر زدم. این تشکر ها به معنی اینه که آدم پستی رو خونده و به نظرش منطقی امده. حالا ممکنه که اون منطق واقعا اتفاق بیفته یا اتفاق منطقی دیگری رخ بده... به طور خلاصه تا زمانی که منطق نقض نشه، هر اتفاقی ممکنه:D ... موضوع بر سر پایین و بالا رفتن قیمت دلار نیست. الان اگر کسی بیاد بنویسه که قیمت دلار پایین میاد، چون مسئولین ایران تصمیم میگیرن که توافق کنند، من زیر پستش تشکر میزنم. چون این حرف منطقیه. اما اگر کسی بیاد ثقل مزاج شاه عربستان رو به قیمت دلار در ایران ربط بده:D یا بگه دولت باید کف دست افتکو سوراخ کنه که پول مشروع و قانونیش رو به ارز تبدیل نکنه، خب طبیعتا بهترین چیزی که من نوعی میتونم بهش بگم ساندیس خوره.:D

طرف پاشو از دهاتشون بیرون نذاشته، در مورد مالیات تبدیل ارز در اروپا صحبت میکنه. به همه هم میگه خائن و وطنفروش و فلان:D
قطعاً مجبور میشوید که در مورد منطق و استدلال، سطح توقعتان را بسیار پایینتر بیاورید، اصلاً انتظار منطق و استدلال از آنها، غیرممکن هست. ;)

حق با شما هست.

Last edited:

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
‏اسحاق ‎جهانگیری، معاون اول رییس‌جمهوری ایران گفت: «امروز بی‌سابقه‌ترین ذخایر ‎اسکناس در تاریخ جمهوری اسلامی ایران در کشور وجود دارد.»
او میزان ‎ذخایر ارزی ایران را حدود ۱۰۰میلیارد ‎دلار عنوان کرده است.

پ.ن : دلار جهانگیری کم بود، اینبار نوبت ذخیره ارزی جهانگیری هست:D
جدا از شوخی مثل اینکه اوضاع خیلی خراب تر از چیزی هست که فکر میکردم، بدجوری رعشه به جونشون افتاده...
دقیقاً.
به نظر میرسد که اینبار فشار آمریکا روی کشورهای وارد کننده نفت ایران خیلی بیشتر هست و اجرای کامل تحریمهای نفتی، در بازه زمانی خیلی کوتاهتری نسبت به زمان اوباما، باید تکمیل شود و با توجه به اینکه تمام مشتریان ایران هم تجربه ایجاد تغییرات لازم در نوع نفت مصرفی مربوط به تغییر کشور منبع واردات را در زمان تحریمهای قبلی بدست آورده اند و خیلی سریع هم اقدام کرده اند، شرایط برای صادرات نفت و میزان منابع ارزی در دسترس کشور هم خیلی بحرانی تر میشود.

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725

یک عادت زشتی هم که داره، 2 کلام تایپ میکنه و بعد اینتر میزنه :دی

آدم
اعصابش خورد
میشه اینجوری که دلار داره
میاد پایین
واقعا چه اصراری دارین که پشت سرهم قضاوت اشتباه بکنین راجع به افراد مختلف
وقتی این پستها تون رو می بینم کاملا خنده ام میگیره و از طرفی به خودم میگم ببین با کی ها بحث می کنم
فکر شما خرابه داداش
مدیران اینجا می تونن لاگ هیستوری رو نگاه کنن
اینهمه به خودتون فشار نیارین
افراد زیادی اینجا مخالف دلال بازی هستند و من تنها نیستم که با اکانت های مختلف بنویسم
لولو خور خوره هم نیستم

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
داداش کیا جمع کنن برن
دلار بشه صد تومن هم با این افکاری که در مردم هست حکومت همینه
مردمی که تن به کار نمیدن
مردمی که ارزششون شده دلال بازی
به نظر بنده تا خود مردم افکارشون عوض نشه ، حتی اگه حکومت هم عوض بشه همینه که هست -حالا چطور افکار مردم عوض بشه از رسانه یا اموزش یا ...-
وقتی هر کسی فقط و فقط به منفعت خودش فکر می کنه یعنی سقوط جامعه
جامعه زمانی رشد که میکنه مردم علاوه بر منفعت خودشون به فکر جامعه هم باشن
الان مردم اینجوری هستند؟
هر کسی ، میخاد هر طور که زورش می رسه از مردم بیشتر بگیره - از پزشک بگیر تا میوه فروش و تاکسی
بعد مثلا بیا خود ترامپم بزار اینجا
دو روزه میزاره فرار می کنه
در ثانی دلار هر چقدر گرونتر بشه و مردم از گرسنگی هم بمیرن اقازاده ها جیبشون پر پره
خیلی هاشون دلار خریدن و 99 درصدشون دلال هستند
برای چی با دلال بازی دلار برخورد نمیشه؟
خودشون بزرگترین دلالها هستند

گران شدن دلار فقط و فقط فشار بر قشر ضعیف و متوسط جامعه اس و از بین بردن اقتصاد کشور و تولید و سرمایه گذاری

بالا