• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
مثل اینکه شما مشکل داری
یه بار جوابت رو دادم یه ماه پاپیچ ما بودی و هی میگفتی به مدیر گفتم ، به مدیر گزارش تخلف خشونت دادم
چرا داری هزیان میگی
کی مولتی اکانت داره(اگه ثابت نکنی این اکانت منه ، بهتره دیگه اراجیف رو تعطیل کنی و با ضرر دلارهات بسوزی و بسازی و اینجا دائما جو ندی و پست نزاری)
تو ضرب و تقسیم بلدی مثلا رفتی دلار خریدی الان توش موندی

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
دوستان گرامی
به خدا بیسوادی این برادران، در انجام ۴ عمل اصلی ریاضی(ضرب و تقسیم و جمع و تفریق)، اصلاً یک چیزی در حد فاجعه زیست محیطی هست!:general404::general304:
اینجا را ببینید:

حداقل بفهمید که کاهش به ۲۰ درصد، خیلی فرق دارد با کاهش ۲۰ درصدی!
کاهش به ۲۰ درصد یعنی کاهش ۸۰ درصدی. انجام یک محاسبه ساده ریاضی، اینقدر برایتان سخت هست؟

تازه این کاهش ۸۰ درصدی نسبت به سالهای تحریم در 2013 تا 2015 در زمان اوباما محاسبه میشود:
لینک: وزیر خرانه داری (دارایی) آمریکا روز یکشنبه مدعی شد که شرایط صدور معافیت از تحریم های واشنگتن برای کشورهای خریدار نفت ایران، نسبت به دوره دولت اوباما دشوارتر خواهد شد.

معنی ساده و واضح متن، این هست:
کشورهایی که انجام تحریم نفتی و به صفر رساندن واردات نفت ایران را بطور کامل انجام داده اند که مشکلی با آمریکا نخواهند داشت: مثل کره جنوبی.
اگر کشوری باشد که هنوز نتوانسته باشد که واردات نفت از ایران را تا تحریم نوامبر به سرعت به صفر برساند و اقتصاد بسیار آسیب پذیری هم داشته باشد، میتواند انجام کاهش ۸۰ درصدی در واردات نفت از ایران نسبت به دوره تحریم قبلی، را به آمریکا ارائه کند تا وضعیتش بررسی شود.

حتی چین هم واردات نفت از ایران را در ماه سپتامبر به صفر رسانده است:
لینک: دیپلماسی ایرانی- با توجه به این که در ماه گذشته میلادی (سپتامبر) کره جنوبی و چین خرید نفت خود را از ایران متوقف کردند و به نظر می آید در ماه جاری میلادی (اکتبر) هم این روال ادامه پیدا کند شرایط صنعت نفت و گاز کشور در شرایط و زورهایی که به 13 آبان ماه نزدیک می شویم می تواند محل اما و اگرهای جدی برای کشور داشته باشد.

------------------------------------------------------------------
واقعاً برای مزدبگیران حکومتی، دیگر حتی امیدی به نهضت سواد آموزی هم نیست.:general304:

اصلاً حد ضرر حاکمیت در پرداخت مزد به این جمعیت، خورده است:

وی افزود: اصلاً تحریمها کاغذ پاره است و همچنین سواد! :D
جسارتا به خاطر مشکلات پیش امده برای امریکا و عربستان
و اینکه خون خاشقچی ،دامان عربستان رو گرفت
خبرهای بدی براتون در راهه
همه جهان بر علیه عربستان وجهه گرفتن که موجب شده احتمالات افزایش قیمت نفت بازم مطرح بشه و ترامپ فعلا از فشار بر ایران کم کنه
شما با خوشحالی تیتر میزنی که چین هم نفت ایران را نمیخره
در حالیکه هیچ کار مفیدی در جامعه نمی کنین
دلالها قادر به تولید یک کبریت هم نیستند و همه خورد و خوراک شما از نفته
فکر می کنی اینم از دست کشورت بگیرن بازم میایی اینجا با اب و تاب تعریف کنی و تیترهایی بزنی که صحتشون معلوم نیست؟
واقعا برای یه عده متاسفم
البته بازم میگم تقصیر شما نیست
از پایه اینجوری اشتباه بالا اومده
الان هم درست کردنش سخته

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
ترامپ فعلا از فشار بر ایران کم کنه
‏رییس جمهور آمریکا ‎تحریم‌های جدیدی علیه حزب الله لبنان وضع کرد.

دونالد ترامپ در مراسم سی و پنجمین سالگرد انفجار مقر نظامیان آمریکا در بیروت گفت: پس از بازگشت تحریم‌ها در روز ۱۳ آبان، آمریکا اقدامات و تحریم های جدی‌تری علیه ایران انجام خواهد داد.

‏خبرگزاری رویترز روز جمعه ۲۶ آبان ماه، گزارش داد که ‎عراق در همراهی به تحریم‌های علیه ایران، از ماه نوامبر از عبور کامیون‌های حامل ‎نفت خام این کشور از خاک خود، جلوگیری خواهد کرد.

پ.ن: بیا یکم ساندیس بخور با این خبرها حالت بد نشه:D
_دوی پک سیب موز 240 میلی_لیتری ساندیس-228x228.png

khamseh

Registered User
لایک‌ها
52
جسارتا به خاطر مشکلات پیش امده برای امریکا و عربستان
و اینکه خون خاشقچی ،دامان عربستان رو گرفت
خبرهای بدی براتون در راهه
همه جهان بر علیه عربستان وجهه گرفتن که موجب شده احتمالات افزایش قیمت نفت بازم مطرح بشه و ترامپ فعلا از فشار بر ایران کم کنه
شما با خوشحالی تیتر میزنی که چین هم نفت ایران را نمیخره
در حالیکه هیچ کار مفیدی در جامعه نمی کنین
دلالها قادر به تولید یک کبریت هم نیستند و همه خورد و خوراک شما از نفته
فکر می کنی اینم از دست کشورت بگیرن بازم میایی اینجا با اب و تاب تعریف کنی و تیترهایی بزنی که صحتشون معلوم نیست؟
واقعا برای یه عده متاسفم
البته بازم میگم تقصیر شما نیست
از پایه اینجوری اشتباه بالا اومده
الان هم درست کردنش سخته

ساندیستو بنووووووش

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
چرا داری هزیان میگی
کی مولتی اکانت داره

همین شخص @web-developer با اکانت سال 2015 که اتفاقاً خودش حتی در همین تاپیک ارز هم گفته است که مولتی اکانت دارد و اکانت سال 2006 هم دارد:
شمایی که یک سپتامبر 2018 اینجا عضو شدی
من ای دی 2006 اینجا رو دارم باهاش لوگین بشم و جوابتو بدم !
برو بچه جون
برو منجتو بازی کن

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
چیزی که مشخص این راهی که دارن میرن اگر سر خر کج نکنن جز تباهی و کره شمالی 2 شدن منفعتی برای مردم ایران نداره همونطور که سال قبل نسبت به الان بهشت بود سال آینده هم حسرت امسال مردم میخورن تا حرکت درستی از جانب مردم انجام نشه سرعت سقوط بیشتر میشه

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل روز پنجشنبه، ۲۵ اکتبر، در سفری غیرمنتظره و محرمانه عازم مسقط، پایتخت عمان شد و با سلطان قابوس، پادشاه این کشور دیدار و گفتگو کرد.
این سفر که منابع نزدیک به نخست وزیر اسرائیل آنرا نخستین مورد از نوع خود پس از سال ۱۹۹۶ توصیف کرده اند در حالی انجام شده که دو طرف روابط دیپلماتیک با یکدیگر ندارند و خبر انجام آن نیز پس از بازگشت آقای نتانیاهو به بیت المقدس رسانه ای شد.
منابع نزدیک به نخست وزیر اسرائیل در بیانیه ای اعلام کرده اند که این سفر «گام مهمی در جهت پیشبرد سیاست های بنیامین نتانیاهو برای تعمیق روابط با کشورهای منطقه و بهره برداری مناسب از این موقعیت در حوزه های امنیتی، تکنولوژیک و اقتصادی بوده است.»

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
چیزی که مشخص این راهی که دارن میرن اگر سر خر کج نکنن جز تباهی و کره شمالی 2 شدن منفعتی برای مردم ایران نداره همونطور که سال قبل نسبت به الان بهشت بود سال آینده هم حسرت امسال مردم میخورن تا حرکت درستی از جانب مردم انجام نشه سرعت سقوط بیشتر میشه

کره شمالی 2 بشیم که خیلی خوبه ! این مسیر به سمت ونزوئلای 1 شدن داره پیش میره !!!
ایران صد سال دیگه هم نمیتونه تسلیحات نظامی و بمب اتم و موشک های بالستیک قاره پیمایی که کره شمالی میسازه رو خودش درست کنه ولی خیلی راحت داریم به سمت ونزوئلا شدن و حتی پیشی گرفتن از ونزوئلا پیش میریم.

jahfer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
داداش انگار پشتت به جایی اونور آب گرمه، کاسه داغتر از آش (ترامپ) شدی.

mehdi_2006

Registered User
لایک‌ها
34
@web-developer
پیشنهادم این هست که جمع و تفریق و ضرب و تقسیم را یاد بگیرید، تا مجبور نباشید با اکانت های مختلف، انواع شعار را ارائه کنید.

همین شخص @web-developer با اکانت سال 2015 که اتفاقاً خودش حتی در همین تاپیک ارز هم گفته است که مولتی اکانت دارد و اکانت سال 2006 هم دارد:
اوه ! یعنی شما الان به من حمله کردید چون گفتم با لحن آرومتری با همدیگه صحبت کنیم ؟ شما چند سالته؟ !! بسیار خب من از مدیران میخوام لاگ هیستوری لاگین شدن من و اون کاربر رو چک کنن و در صورتی که تشخیص چنین چیزی دادن من از شما معذرت خواهی میکنم و دیگه پامو اینجا نمیزارم ولی اگر تشخیص دیگری دادن ... مشکلی نیست؟ من به حمله شخصی اعتقادی ندارم و حوصله این بچه بازی رو هم ندارم ولی بالاخره باید مشخص بشه که هرکس میتونه هر حرفی که دلش خواست بپرونه یا نه !

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
داداش انگار پشتت به جایی اونور آب گرمه، کاسه داغتر از آش (ترامپ) شدی.
عزیز این اخباری که منتشر شده و دونستنش برای کسی که تو بازاره اهمیت داره, شما بچه ها اگر مشغول بازی کردن باشید به جای گشتن تو اینترنت که براتون ضرر جانی مالی داره برای خانواده هاتون خیلی بهتره (تو پایگاه که میرید مواظب امثال طوسی باشید)

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
‏رییس جمهور آمریکا ‎تحریم‌های جدیدی علیه حزب الله لبنان وضع کرد.

دونالد ترامپ در مراسم سی و پنجمین سالگرد انفجار مقر نظامیان آمریکا در بیروت گفت: پس از بازگشت تحریم‌ها در روز ۱۳ آبان، آمریکا اقدامات و تحریم های جدی‌تری علیه ایران انجام خواهد داد.

‏خبرگزاری رویترز روز جمعه ۲۶ آبان ماه، گزارش داد که ‎عراق در همراهی به تحریم‌های علیه ایران، از ماه نوامبر از عبور کامیون‌های حامل ‎نفت خام این کشور از خاک خود، جلوگیری خواهد کرد.

پ.ن: بیا یکم ساندیس بخور با این خبرها حالت بد نشه:D
مشاهده پیوست 1094096
شماامیدت به عربهاست
حزب الله که سهله
هزارتا مثل حزب الله هم بود و نبودش برای ایران فرقی نداره
فقط مهره هستند
یه کم تاریخ بخونین
از اول عربها سعی کردن ایران و ایرانی رو به هر نحوه ای عقب نگه دارن
در زمان اکنون ،با ابزار تحریم
دلالهای دلار-اسرائیل - ترامپ - بن سلمان - سعید جلیلی
این افراد الان له له میزنن دلار گرون بشه، البته بهش مریم رجوی رو هم اضافه کنید
در مقابلشون چه کسانی هستند؟
کارگر ایرانی- تولید کننده ایرانی-خانواده های ایرانی-کاسب ها- تعدادی مسئول که واقعا تعداد زیادی ازشون شدن همون دلال اما بازم بین شون کسانی هستند

شما به جای اینکه کفری بشی و دائم بگی ساندیس ساندیس
اول باید بدونی همون ها ساندیس فروشها دارن به تو راه نشون میدن و فعلا که شما که طرف اونها ایستادی...با این کلمات نمی تونی خودتو مبرا کنی
دوم اینکه سعی کن دلارهاتو بفروشی که خسر الدنیا و الاخره نشی
سوم اینکه منم می دونم دشمن میخاد ضربه بزنه و مسئولین کشور ما بی عرضه اند
اما هیچ وقت در زمین دشمن بازی نکن
همه کاسبی می کنن
همه سود می کنن
اما راهش این نیست

Last edited:

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
شما به جای اینکه کفری بشی و دائم بگی ساندیس ساندیس
کلاً درک نمیکنم این سیستم رو
افرادی مخالف صحبت میکنند یا میگن بهشون دلار نداری میسوزی میره بالا برو ساندیستو بخور
افرادی موافقشون صحبت کنند یه نحو دیگه:D
الان خود دلالا هنگن نمیدونن یه ساعت دیگه چی میشه

MehrZaad

Registered User
لایک‌ها
98
دوستان عذرخواهی میکنم وسط بحث شیرین اساتید سوال بی ربط میپرسم ، الان با ۴۰۰ تومن خرید دلار عقلانیه یا ملک؟ کاری هم به‌جنبه اخلاقی داستان ندارم.. چند ماه پیش بر پایه اخلاق رفتار کردم نتیجه ش شد یک سوم شدن سرمایه زندگیم

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
دوستان عذرخواهی میکنم وسط بحث شیرین اساتید سوال بی ربط میپرسم ، الان با ۴۰۰ تومن خرید دلار عقلانیه یا ملک؟ کاری هم به‌جنبه اخلاقی داستان ندارم.. چند ماه پیش بر پایه اخلاق رفتار کردم نتیجه ش شد یک سوم شدن سرمایه زندگیم
نظر شخصی : خرید ارز یا سکه

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
الان صادرات بازده خوبی داره شاید بهتر از سکه و ارز مبلغ قابل توجهی هست یه عزیزی داشت صحبت میکرد بازار افغانستان رو خیلی خوب میدید ....

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
خرید ملک
خیلی ها دوماه پیش دلار خریدن الان تا خرخره در ضررن و همه رو متهم می کنن

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
خرید ملک
خیلی ها دوماه پیش دلار خریدن الان تا خرخره در ضررن و همه رو متهم می کنن

دو ماه پیش دلار زیره 10 تومن بود ! هرکی دو ماه پیش خریده هنوز تو 40 درصد سود هست !!! حتی هرکی یک ماه پیش خریده هم تو سوده !
سابقه قیمت رو یه نگاه بنداز بعد اینجا بیا نظر بده

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
دقیقاً دو ماه پیش یعنی درست روز 5 شهریور 1397 ، قیمت دلار بود 10750 تومن. الان که دارم این پست رو میفرستم ، صرافی داره دلار رو 14400 میفروشه.
قضاوت با اونایی که حساب و کتاب سرشون میشه!

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
کلاً درک نمیکنم این سیستم رو
افرادی مخالف صحبت میکنند یا میگن بهشون دلار نداری میسوزی میره بالا برو ساندیستو بخور
افرادی موافقشون صحبت کنند یه نحو دیگه:D
الان خود دلالا هنگن نمیدونن یه ساعت دیگه چی میشه

آقا من خودم زیر پست صفحه قبل شما تشکر زدم. این تشکر ها به معنی اینه که آدم پستی رو خونده و به نظرش منطقی امده. حالا ممکنه که اون منطق واقعا اتفاق بیفته یا اتفاق منطقی دیگری رخ بده... به طور خلاصه تا زمانی که منطق نقض نشه، هر اتفاقی ممکنه:D ... موضوع بر سر پایین و بالا رفتن قیمت دلار نیست. الان اگر کسی بیاد بنویسه که قیمت دلار پایین میاد، چون مسئولین ایران تصمیم میگیرن که توافق کنند، من زیر پستش تشکر میزنم. چون این حرف منطقیه. اما اگر کسی بیاد ثقل مزاج شاه عربستان رو به قیمت دلار در ایران ربط بده:D یا بگه دولت باید کف دست افتکو سوراخ کنه که پول مشروع و قانونیش رو به ارز تبدیل نکنه، خب طبیعتا بهترین چیزی که من نوعی میتونم بهش بگم ساندیس خوره.:D

طرف پاشو از دهاتشون بیرون نذاشته، در مورد مالیات تبدیل ارز در اروپا صحبت میکنه. به همه هم میگه خائن و وطنفروش و فلان:D

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538

دوست عزیز هیچکس نمیدونه در آینده چی میشه. بجز ابرقدرت هایی که کارگردان نمایش هستن:D. همون چند ماه پیش هم کسی نمیدونست که چه اتفاقی میفته. صراف ها که از شما خیلی تجربه شون بیشتره. اگر میدونستن که قراره ارز اینطوری بشه، اونا به شما نمیفروختن;). همه در نهایت یک حدس منطقی میزنند.

الان 2 تا مسیر تقریبا واضح وجود داره.
1- تسلیم همه جانبه که منجر به کاهش شدید قیمت ارز حداقل در کوتاه مدت میشه. طبیعتا ملک و بقیه کالاهای سرمایه ای هم کاهش قیمت پیدا میکنند، اما نه به شدت ارز
2- ادامه وضع موجود که منجر به وخیم تر شدن اوضاع و افزایش شدید قیمت ارز میشه ( اگر جنگی رخ بده که دیگه هیچی:general509:). بازهم طبیعتا همه کالاهای سرمایه ای همراه با تورم رشد میکنند. اما نه به شدت ارز. یعنی در هر دو حالت، نوسانات بازار ارز بیش از نوسانات بقیه بازارهاست

تصمیم گیری شما بیشتر از اون که به احتمالات وقوع 2 حالت بالا بستگی داشته باشه، به شرایط زندگی شما بستگی داره. اینکه این 400 تومن چند درصد از زندگی شماست و اینکه سرمایه آزادته یا کل زندگیت و اینکه چقدرش رو میتونی از دست بدی بدون اینکه ضربه مهلکی به زندگیت وارد بشه ( در واقع قدرت ریسکت چقدره) و اینکه میخوای ایران زندگی کنی یا احتمال مهاجرت هست و اینکه خونه داری یا نداری و هزاران اینکه دیگه:D

Last edited:
بالا