• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
دلار نوسان امروز زیاد داشت
ولی محدوده ش بالا نبود
از ۱۳۴۰۰ تا ۱۴۲۰۰ رسید . برگشت و دوباره کمی رفت بالا در همون محدوده

الان
خرید ۱۳۷۰۰_۱۳۸۰۰
فروش ۱۳۹۵۰_۱۴۲۰۰

بازار معاملات دیگر مثل مسکن و خودرو ماشینها بسیار راکد راکد هست

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
من بررسی کردم نقدینگی از شهریور 92 تا شهریور 97 حدود 3.5 برابر شده. دلارو اگه 3.5 بگیریم و 3.5 برابرش کنیم میشه 12250 که میشه کف قیمت. چند وقت پیشا هم که تا 12300 اومد و رفت بالا.
آیا محاسبات من درسته؟

البته رابطه میزان نقدینگی با نرخ ارز اینقدر به صورت خطی و مستقیم نیست که نقدینگی 3.5 برابر بشه قیمت ارز هم باید حتما 3.5 برابر بشه.
بعد یه مورد دیگه اینکه قیمت ذاتی دلار سال 92 حدود 5500 تا 6000 تومن بود که با سیاست تزریق ارز و عرضه ارز قیمت رو همیشه پایین نگه داشتن، الان هم اگه اقتصاد ایران با پتانسیل کامل کار کنه و تحریم و مانعی در کار نباشه نرخ ارز حدود 8 تا 9 هزار تومن هست. ولی متاسفانه اینبار تحریم ها کمرشکن هست و راه های دور زدن هم بسته شده و با این وضعیت خیلی سخته نرخ واقعی ارز رو بشه تخمین زد ولی به نظرم تا همین الان که نرخ رو روی 14 هزار تومن نگه داشتن خیلی کاره بزرگی تونستن بکنن، حالا کاری ندارم که بگیر و ببندی و اعدام و این جور مسائل راه گشا نیست ولی باز خوب تونستن نگه دارن. همه این مسائل در تعیین نرخ تاثیر داره و نقدینگی هم یه عامل هست که بیشتر روی تورم تاثیرگذاره.
در کل وضعیت پیچیده ای هست و من دلار رو به عنوان سرمایه گذاری به کسی پیشنهاد نمیدم ولی اگه کسی میخاد ارزش پولش رو حفظ کنه و تحت تاثیر نوسانات قرار نگیره تبدیل کردن سرمایه منطقی هست.

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
دوستان گرامی، لینک زیر در مورد تهدید صرافان به ابطال مجوز، در صورت وثیقه گذاشتن برای دستگیر شدگان به عنوان دلالان ارز، را ببینید:

لینک: هشدار کانون صرافان: دلالان ارزی را آزاد نکنید/مجوزتان باطل می‌شود

در این اطلاعیه آمده است: « با توجه به اینکه حضور دلالان ارز باعث بهم ریختن **** ارزی و اقتصادی کشور شده است، از صرافان محترم تقاضامندیم در صورت دستگیری این عناصر از آزادکردن آنها به قید وثیقه جدا خودداری نمایند. لذا از امروز ۱۳۹۷/۰۷/۳۰ هر کدام از صرافان که مبادرت به انجام این امر نمایند، مجوز فعالیت شان توسط بانک مرکزی ابطال خواهد گردید. »
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
الان سوال من این هست که اگر صرافان هم تهدید شده اند که اگر برای این افراد، وثیقه بگذارند مشمول ابطال مجوز میشوند، پس اصلاً قرار وثیقه با چه هدفی تعیین شده است؟! :eek:
انگار وثیقه گذاشتن هم یک عمل مجرمانه شده است!
پی نوشت: عناصر؟! :general503:
پی نوشت 2: با این فرمتی که حاکمیت حرکت میکند و کل مسیر نکبت بار گذشته را بدتر از قبل و با تهدید و ارعاب و اعدام و غیره، طی میکنند، فکر کردند که مثلاً به کجا می رسند؟!

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
آقا بعضی ازافرادی که در این تاپیک و تاپیک سکه و طلا پست میزنند، اصلا دنبال سرمایه گذاری یا تحلیل وضعیت یا مسائل اقتصادی نیستند. این افراد وقتی قیمت ها ثابت مونده یا رو به کاهشه، خبرهای امیدبخش میدن که قیمت پایین میاد، وقتی هم قیمت ها رو به افزایشه، همه رو خائن و وطنفروش و ... خطاب میکنند. منم با Titania ی عزیز موافقم. بعضی از اینها واقعا مزدبگیر هستن. مزدبگیر نه به اون معنا که مزد میگیرن که توی این تاپیک مطلب بنویسن، بلکه چون مزدبگیر هستن، این اندیشه های مزدبگیری چنان در مغزشون رسوخ کرده که خارج از حوزه ماموریتشون هم نمیتونن جور دیگه ای حرف بزنند:D
عرض ارادت و تشکر.
متن این پست شما به عنوان بیانیه برتر، جهت شناسایی مزدبگیران، به ثبت می رسد.:general406:

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
عرض ارادت و تشکر.
متن این پست شما به عنوان بیانیه برتر، جهت شناسایی مزدبگیران، به ثبت می رسد.:general406:
عاغا کم کم دارم شک میکنم اکانت دوم افتکی:D...
یا @Hamid_KK هستی:D؟ که البته اینم افتکه:D

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
من بررسی کردم نقدینگی از شهریور 92 تا شهریور 97 حدود 3.5 برابر شده. دلارو اگه 3.5 بگیریم و 3.5 برابرش کنیم میشه 12250 که میشه کف قیمت. چند وقت پیشا هم که تا 12300 اومد و رفت بالا.
آیا محاسبات من درسته؟
خیلی متفاوت تره شرایط
الان جلوی خروج ارز رو گرفتن چه برا واردات مواد اولیه چه مواد ضروری و ... و هیچوقت اختلاف ارز مبادله ای و آزاد اینقدر نبوده و همینطور اقتصاد اینطور نابود نشده بود و همینطور الان دینار عراق رو دارن با ارز 14000 تومن میدن به زائرین! و کمبود اسکناسم قبلا نبوده و خود دولت (دلالای دولتی و صرافیاش) دارند ارزارو با این قیمت میخرند از مردم!
به موارد مذکور تقاضای ثبت سفارشات 6 ماهه منتظر حواله ارزی رو هم اضافه کنید (حدود 40 میلیارذ در صف هست و از کنلون چین بگیر تا EIH اروپا ووو همه تحریم کردند! پس:
اگه نظر منو میخواهید کف رو رو 14 در نظر بگیرین و هر خریدی زیر این قیمت عاقلانست

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
در مورد بررسی نرخ ارز در کوتاه مدت:
در ۱۳ آبان، غیر از خود تاثیر اعلام فرمان اجرایی برای اعمال تحریمها، باید به سخنرانی ترامپ در آن روز هم توجه کنیم که بدلیل انتخابات میان دوره ای کنگره آمریکا در ۱۵ آبان، احتمالاً سخنرانی ویژه ای هم هست.
همچنین تاثیر نتایج انتخابات کنگره آمریکا بر وضعیت تصورات و توهمات حاکمیت در مورد روند سیاسی در آمریکا هم مهم هست.

همچنین ببینید که وضعیت ارزی کشور در چه شرایطی هست که حتی از آن ۲۵ مورد کالای اساسی استراتژیک که قرار بود مشمول ارز دولتی باشند هم 7 مورد را حذف کرده اند و در مورد داروهای خارجی هم در حال حاضر با حذف واردات گرانتر ها مثلاً از داروهای خارجی سرطان شروع کرده اند، بقیه اش را هم بعداً میبینیم.
لینک: ۷ قلم کالا از گروه دریافت ارز دولتی حذف شدند+ سند
------------------------------------
عجب!:)
من هیچ مشکلی ندارم با اینکه منو با F-May5th اشتباه بگیرید.:) :p
ولی ایشون حق دارند که بخاطر همچین اشتباهی، با شمشیر هاتوری هانزو، به ۳۶ قسمت مساوی تقسیمتون کنند.
کاربر سومی که نوشتید رو نمیشناسم. :general609:

Last edited:

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
جالب اینجاست بالای نامه نوشته حمایت از کالای ایرانی!
بعد زیرش نوشته اینا حذف ! چیزیایی که لازم و ملزوم همند یعنی برای تولید کالا ایرانی باید اینا باشه:general304:
2 تا دروغ توی نامه یا بهتره بگیم شعار

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
اختصاص ارز به گروه 2 کالایی معلق شد
صلوات
پ ن : الان دیگه کف دلارو ..... حساب کنید:D

jxvv_g2.jpg

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
تیم ترامپ هوشمندانه داره میره جلو به نظر نمیاد کمتر از 2لا شدن کاری بتونن بکنن.

بانک شرکت ملی نفت چین از هفته آینده تراکنش‌های ایران را متوقف می‌کند.

دو شرکت بزرگ چینی در ماه نوامبر از ایران نفت وارد نمی‌کنند.

Last edited:

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
بنظرتون بهترین اپلیکیشن/کانال قیمت ارز و سکه چیه؟ برنامه ارزلایو قبلا خوب بود ولی روی گوگل پلی و بازار توقف فعالیت زده

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366

f3er

Registered User
لایک‌ها
165
دوستان کسی قیمت لیر ترکیه داره ؟ چند قیمت هست الان؟

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
داداش گشتم نبود نگرد نیست
همین:D
آخرش نفهمیدن بازار ارز و سکه روی چه حسابی میچرخه . صرافی ها و طلافروشی نرخ از کجا میارن؟ تابلو نرخ طلافروشی را همزمان با بیشتر سایت ها / اپلیکیشن و کانال برسی کردم با هم اختلاف داشتن و هیچ کدوم هم به قیمت تابلو طلافروشی نبود!!

Last edited:

kambiz_g

Registered User
لایک‌ها
1,522
سلام
سی تومن دارم به نظرتون فردا دلار بخرم؟

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
بعد یه مورد دیگه اینکه قیمت ذاتی دلار سال 92 حدود 5500 تا 6000 تومن بود که با سیاست تزریق ارز و عرضه ارز قیمت رو همیشه پایین نگه داشتن، الان هم اگه اقتصاد ایران با پتانسیل کامل کار کنه و تحریم و مانعی در کار نباشه نرخ ارز حدود 8 تا 9 هزار تومن هست.
شرمنده جسارتاً بر چه اساسی این رو‌ می گید میشه علت رو ییشتر توضیح بدید؟ بر مبنای رشد مطابق سایل های قبل می گید؟

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
شرمنده جسارتاً بر چه اساسی این رو‌ می گید میشه علت رو ییشتر توضیح بدید؟ بر مبنای رشد مطابق سایل های قبل می گید؟

روش محاسبه با استفاده از نرخ برابری ریال با ارزهای خارجی از طریق برابری اختلاف شاخص تورم هست، درصورتیکه تحریم و مانعی جلوی اقتصاد کشور نباشه و تورم در همین حدی که فعلا هست باشه نرخ برابری برای هر دلار حدود 8 تا 9 هزار تومن هست ولی در حال حاضر با توجه به تحریم های سنگین پیش رو و پیشبینی تورم بالای پیش رو و رشد اقتصادی منفی نرخ واقعی دلار در شش ماه یا یک سال آینده شدیدا افزایش پیدا خواهد کرد. در حال حاضر افزایش نرخ به علت این هست که حکومت بهتر از ما شرایط پیش روی کشور رو دیده و پیشبینی کرده و محکم کمربند رو سفت کرده و عرضه و تزریق ارز رو به شدت کاهش داده و داره ذخایر رو برای روزهای بحرانی آماده میکنه و هرچی جلوتر بریم این عرضه کمتر هم خواهد شد و به نظر من اوج عرضه ارز در روزهای پیش رو و 13 آبان و چند هفته بعدش خواهد بود تا بتونه جو روانی اون زمان رو خنثی کنه.

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538

برای من کمال افتخاره که من رو با ایشون یک نفر بدونید:general504:.

اما من هیچوقت در پی تی مولتی یوزر نبودم. همیشه 1 یوزر فعال دارم. وقتی اون بن میشه، یکی دیگه میسازم. به اندازه مصرفم:general406:. تازه 110 کیلو گوجه هم نمیخرم:D
Hamid KK هم من نیستم:D

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
قبلا هم گفتم این فوروم اینقدر تاثیر نداره که باعث بالا پایین شدن دلار بشه پس این بحث فریب مردم منتفیه هر بازاری ممکنه سود و ضرر داشته باشه و نمیشه فقط موقع سود گرفتن اسمش معامله قانونی باشه .
هرکس به این بازارهای متلاطم با نوسان بالا بشه باید احتمال سود و ضرر رو بده بالاخره دولت باید از هر اهرمی میتونه برای کنترل وضعیت استفاده کنه حالا شما میخوای اسمش رو بزار فریب یا هرچی من اسمش رو میزارم کنترل بازار . اینکه شما بفرمایید این کنترل در دراز مدت جواب نمیده حرف منطقیه و قابل درک ولی اینکه اسمش رو بزارید فریب و مزدبگیری و ... رو ببخشید نمیتونم قبول کنم. مطمئنا همه ما از این وضع ناراضی هستیم ولی دنبال یه راه برای نجات خودمون هستیم نه اینکه فقط کل کل کنیم و حرفهای کلی بزنیم. اینکه مجموعه حاکمیت مورد قبول خیلی از ماها نیست که چیز پنهانی نیست ولی تکرارش نه برای ما سودآوره و نه اینکه غیر از کینه به دل گرفتن و تمسخر و ریشخند همدیگه فایده ای داره. اینا رو میگم چون شما با سواد تر از حداقل من به نظر میاید ولی به نظرم دیگه داره زیادی به بیراهه کشیده میشه .
@web-developer
پیشنهادم این هست که جمع و تفریق و ضرب و تقسیم را یاد بگیرید، تا مجبور نباشید با اکانت های مختلف، انواع شعار را ارائه کنید.

بالا