F-May5th
کاربر فعال بخش پاتوق
- تاریخ عضویت
- 5 می 2016
- نوشتهها
- 1,056
- لایکها
- 10,538
خلاصه نداره بریم بخونیم؟من اگر میخواستم اینقدر متن بخونم الان دکترا داشتم![]()
نه. برو دکترا بگیر خب
خلاصه نداره بریم بخونیم؟من اگر میخواستم اینقدر متن بخونم الان دکترا داشتم![]()
ایران جیب فیلتر شده![]()
با توجه به برنامه عرضه نفت در بورس انرژی، متن لینک زیر از سایت مجلس مربوط به تاریخ 13 مهر را هم ببینید که جالب هم هست:
لینک: قیمت فروش نفت در بورس چند؟
محمد حسن نژاد در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به تصویب راه اندازی بورس نفت، گفت: دلیلی وجود ندارد که هر چیز زیبایی که ذکر می شود به دنبال آن رفت، بورس کلمه با کلاسی است اما در واقع محلی بوده که باید خریدار و فروشنده به یکدیگر برسند. عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه خریدار نفت ایران شرکت های خارجی هستند، گفت: هم اکنون که خارجی ها نفت ایران را خریداری می کنند نمی توانند نفت را از کشور خارج کنند، بنابراین اگر بخش خصوصی نفت را خریداری کند می خواهد کجا تزریق و یا از آن نگهداری کند.
وی ادامه داد: به جای اینکه نفت را وارد بورس کرده تا بخش خصوصی آن را خریداری و بفروشد حق العمل کاری به بخش خصوصی پرداخت شود تا نفت را در خارج از کشور بفروشد.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: طرح فروش نفت در بورس شکست می خورد، چراکه نمی توانند پول را منتقل کنند بنابراین باید گفت که مسئولان دنبال نخود سیاه نروند.
----------------------------------------------------------------
پی نوشت: جناب افتک، لطفاً بیایید و در بورس انرژی، یک میلیون بشکه نفت خامایران را بخرید و صادر کنید و ارز حاصل از صادرات را هم به کشور بیاورید و به حضرات تزریق کنید که خوشحال بشوند و قهرمان ملی محسوب بشوید.
همچنین برای مشخص شدن نرخ تسعیر ارز برای پیش پرداخت محموله نفتی مورد نظر هم باید منتظر کبوتر اعلام قیمت باشید.:general406:
پی نوشت 2: سوال من این هست که در وضعیت حال حاضر، هدفشان از عرضه نفت خام در بورس انرژی، دقیقاً چیست؟ :general609:
پی نوشت 3: اصلاً شخصاً معتقدم که خودم هم بخاطر این حمایت چشمگیر از حضرات حاکمیت و روش کبوتری اعلام قیمت، شایسته تقدیر هستم. :general304:
یه بار دیگه تکرار میکنم: درباره چیزی که نمیدونی از خودت حرف اختراع نکن.شما اگر سواد خواندن ندارید مشکل از من نیست من نوشتم مهمترین پشتوانه نه بیشترین خوبه داخل پرانتز هم تاکید کردم .اگر ذخایر طلا اینقدر استراتژیک نبود آمریکا و آلمان و ایتالیا و فرانسه وچین به ترتیب بیشترین ذخایر طلا را نداشتند.
تمام دنیا مهمترین( نه اینکه تنها پشتوانه باشه) پشتوانه مالی کشورشون طلا است .
یکبار که هیچی .هر چند بار دوست داری تکرار کن تا حفظت بشه.یه بار دیگه تکرار میکنم: درباره چیزی که نمیدونی از خودت حرف اختراع نکن.
جمله ای که گفتی رو نقل قول میکنم:
این گزاره کاملا غلطه.
میزان طلای موجود در کره زمین اصلا در حدی نیست که پشتوانه مالی کشوری باشه. در حال حاضر قیمت هر تن طلا 37 میلیون دلاره. قیمت شرکت اپل 1 تریلیون دلار معادل 27 هزار تن طلا. با کل ذخایر طلای آمریکا و آلمان و ایتالیا و فرانسه و چین حتی نمیتونید نصف سهام شرکت اپل رو بخرید.
پسته تازه با پوست تر قیمت کیلویی 100هزار تومن!!!!همه ی اجناس همینه !
کفش 30 تومنی شده 120
گلاب بمال برادرعجیب ترین چیز که واقعن شاخم امروز درومد
باور نمیکردم
همیشه افترشیو که میخاستم بگیرم نیوآ . ژیلت . اینتسا
یعنی آخرین گزینه ام آرکو بود Arko
تا ماه پیش ده تومن بود
الان امروز بدلیل نبود اون ۳تا خریدم ۳۵ تومن
کلی بد و بیراه به فروشنده دادم اومدم دیدم دیجی کالا زده ۴۱ تومن . نگاه کنید باورتون نمیشه
افترشیو آرکو ۴۱تومن . مضحکه مضحک
حاجاقا شما دکترا داری کافیهنه. برو دکترا بگیر خب![]()
بله. از وقتی که دشمنانم رو نابود میکنه، بهش اعتقاد پیدا کردم
ببین این بحث ارزش ذاتی و اینکه امریکا داره به مردم دنیا کاغذ میده و در قبالش کالا میگیره، بارها روش بحث شده. اما واقعیت اینه که اگر امریکا کاغذ چاپ میکرد و میداد و کالا میگرفت، الان ارزش کاغذش مثل کاغذ ما شده بود. پس کاغذ اون یک کراماتی داره که ارزشش کم نمیشه
. الان در قرن 21، قیمتگذاری بر اساس ارزش ذاتی (اگر واقعا چنین چیزی وجود داشته باشه)، انجام نمیشه. وگرنه قیمت خونه های تهران با بعضی از پایتخت های اروپایی یکی نبود.
ضمنا ارزش ذاتی طلا، یک چیز لایتغیر قسم خورده نیست. یه مثال ساده اش نقره است. نقره در قرون گذشته ارزش ذاتی زیادی داشته. در سیستم پولی کشورها از عربستان زمان صدر اسلام گرفته تا امریکای قرن 18، ارزش هر 12 سکه نقره، برابر 1 سکه طلا بوده. الان این نسبت چقدره ؟ حدود 85. یعنی به مرور زمان از ارزش ذاتی نقره به عنوان یک فلز قیمتی کم شده. مثال دیگرش پلاتینه. پلاتین در 2 قرن گذشته، همواره از طلا گرونتر بوده. مسلمونا اینو خوب میدونن، چون حلقه ازدواج مردانشون رو بجای طلا از پلاتین میگرفتن
... اما الان چی ؟ قیمتش 50 درصد از طلا کمتره
از لحاظ کمیاب بودن هم بخوای حساب کنی، مقدار نقره در پوسته زمین حدودا 12 برابر طلاست و مقدار پلاتین تقریبا نصف طلاست. پس از لحاظ ارزش ذاتی، قیمت های قرون گذشته منطقی تر از الان بوده.
اما اینکه چرا قیمت طلا کم نمیشه، بخاطر ارزش ذاتیش نیست. حتی معدود استفاده های صنعتی هم که قبلا طلا داشت، الان دیگه نداره ... الان فقط تقاضا از کشورهای جهان سومه که قیمت رو نگه داشته. شما یه نگاه به کشورهای وارد کننده عمده طلا بندازی، کاملا مشخصه که جریان چیه
من بشخصه معتقدم که ساخت طلا به صورت صنعتی (گسترش همون کاری که در لابراتوار بارها انجام شده) و عمده، توسط کشورهای پیشرفته با قیمتی پایینتر از قیمت فعلی طلا، امکانپذیره، اما از نظر اقتصادی دلیلی نداره که با این کار قیمت طلا رو بشکنند. کشورهای پیشرفته خودشون بزرگترین صادرکننده های طلا هستن
اینا به ترتیب بزرگترین صادر کننده های طلای دنیا هستن
تمام حرف هایی که گفتم، منافی سرمایه گذاری روی طلا نیست. به نظر من هم سرمایه گذاری روی طلا و نقره بد نیست. فقط میخواستم این بحث ارزش ذاتی و غیر ذاتی رو زیر سوال ببرم
- Switzerland: US$67.9 billion (21.9% of total gold exports)
- Hong Kong: $52.2 billion (16.8%)
- United Arab Emirates: $20.7 billion (6.7%)
- United States: $19.8 billion (6.4%)
- United Kingdom: $17 billion (5.5%)
- Canada: $13.2 billion (4.3%)
- Australia: $13.1 billion (4.2%)
- Singapore: $11.5 billion (3.7%)
- Japan: $8.4 billion (2.7%)
- Peru: $7 billion (2.3%)
- Turkey: $6.6 billion (2.1%)
- Thailand: $5.7 billion (1.8%)
- South Africa: $5 billion (1.6%)
- Germany: $4.7 billion (1.5%)
- Mexico: $4.4 billion (1.4%)
. به نظر من در دنیای امروز هیچ چیزی ارزش ذاتی نداره. همه چیزها ارزش قراردادی و بر اساس عرضه و تقاضا دارند. قیمت یک کالا را عرضه و تقاضاش مشخص میکنه.
توضیحات شما مثل همیشه، کامل و روشنگر بود. اصلاً شخصاً ایمان آوردم.مشکل این حضرات اینجاست که موقعی سر کیسه را شل میکنند که دیگه توی کیسه چیزی موجود نیست. اون موقعی که بهار و دوره خوشیشون بود و برای صادرات گازوئیل D2 ایران باید موافقت وزیر بهداشت جلب میشد:general509:، باید به فکر زمستونشون بودن و راه ورود بخش خصوصی رو باز میکردن
5 تا محصول پرطرفدار نفتی ایران، بنزین، گازوئیل، کروسن، مازوت و قیر، تقریبا همیشه انحصاری بوده و مافیا داشته. بای پروداکت های پالایشگاه ها، بیس اویل و غیره همواره در اختیار از ما بهترون بوده. سیستم صادراتی ایران اونقدر پیچیده است که متاسفانه در برخی موارد آموزش قرآن به نوجوانان با شاه عبد العظیم و صادرات محصولات پتروشیمی رابطه داره.:general304: دیگه بیشتر از این نمیشه بازش کرد![]()
ببینید، ایشان فرمودند که از شما کارهای سخت و مأموریتهای غیرممکن را میخواهند تا مثل فولاد، سختی پذیر بشوید، چند تا شعار دیگر هم اضافه کردند و خواستند که برای تأمین مالی کاسه گدایی متعلق به حضرات، با صادرات یک میلیون بشکه نفت خام هم اقدام کنید و البته ذکر کردند که باید چشمتان را هم نسبت به صادرات دارایی هایی مثل خاویار، درویش کنید.پ.ن: مصطفی اگه راست میگه، خاویار رو بده ما صادر کنیم. چرا همه کارهای سخت رو به ما میده:general108:![]()
دبیر اجرایی FATF اعلام کرد خروج یا ماندن ایران در FATF بیشتر از آنکه تاثیر اقتصادی داشته باشه عاملی مشروعیت زا هست.یعنی صرفا ماهیتی کاتالیزور(محرک)رو ایفا میکنه تا وجه ی ایران رو در رابطه با بحث تروریسم ترمیم کنه.خیلی از کشور ها مثل نیجریه،ونزوئلا،آفریقای جنوبی و مصر در لیست سیاه FATF حضور ندارن و تمام و کمال اون رو قبول کردند اما FATF هیچ ضمانتی رو در قبال اقتصاد این کشورها نداشته و نخواهد داشت زیرا توسعه اقتصادی یک مکانیسم چند وجهی است که شفافیت مالی شرط لازم ولی ناکافی اون هستش.در ضمن FATF یک قرارداد با ماهیت سیالی رو داره که هر سال یک بند جدید به بندهای اون اضافه میشه و ممکنه در مواقعی راس قدرت سیاسی یک کشور رو هدف قرار بده.قبول یا ردش یک انتخاب بین بد و بدتر برای ایران بود تا حداقل های مشروعیت رو در بین همپیمانانش داشته باشهاعلام شده که در پایان نشست گروه اقدام مالی(FATF)، به ایران تا فوریه 2019 (یعنی 4 ماه دیگر)، مهلت داده اند.
متن خبر را ببینید:
گروه ویژه اقدام مالی علیه پولشویی و تامین مالی تروریسم (FATF)، در پایان نشست عمومی خود با انتشار بیانیهای اعلام کرد که تعلیق اقدامات احتیاطی علیه ایران را تمدید میکند و به ایران چهار ماه دیگر برای برآورده کردن انتظارات مهلت میدهد.
در این بیانیه در عین حال از این ابراز تاسف شده است که "بخش اعظم برنامه عملیاتی باقی مانده" و انتظار میرود که ایران "به سرعت در مسیر اصلاحات پیش برود و به همه نکات باقیمانده بپردازد و اقدامات ضروری برای اصلاحات در زمینه مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم را انجام دهد".
مارشال بیلینگزلی، از مقامهای وزارت دارایی آمریکا و رئیس کنونی گروه ویژه، در نشستی مطبوعاتی در پاریس گفت از ١٠ موردی که در برنامه عملیاتی ایران آمده بود، هنوز انجام ٩ مورد آن تکمیل نشده است. دو سال است که گروه ویژه، ایران را به واسطه "تعهد سیاسی سطح بالا" برای رفع مشکلات در خصوص پولشویی، از فهرست کشورهایی که توصیه میشود در رابطه با آنها اقدامات احتیاطی مضاعف انجام شود معلق کرده است.
پی نوشت: با توجه به اینکه ایران، گروه اقدام مالی (FATF) را طوری سرکار گذاشته که موهایشان مثل دندانهایشان سفید شود، به نظر شما در نهایت اصلاً ممکن هست که این پروسه را تا ۴ ماه بعد تکمیل کنند و نتیجه ای حاصل شود، یا اینکه همین وضعیت حال حاضر به نظرشان ایده آل هست؟
فعلا که امروز شد ۱۳۶۰۰ حالا الله اعلم فنرش کی در بره،امیدوارم بدبخت نشیم،اینجوری که بوش میاد ی دفعه میپره رو ۲۰وضعیت اقتصادی کشور در حدی مصیبت بار هست که گویا حضرات، حتی برای واردات داروهای خارجی بیماران سرطانی هم حاضر به پرداخت ارز نیستند و این داروها را از لیست بیمه هم خارج کرده اند، لینک زیر را هم ببینید که نماینده مجلس، با استفاده از کلمات دلال دارو، برای وارد کننده دارو و کلمات هزینه از بیت المال، براحتی این حرکت حاکمیت را هم توجیه میکند:
لینک: عضو کمیسیون بهداشت مجلس، به تشریح علل خروج داروهای خارجی بیماران سرطانی از لیست بیمهها پرداخت.
-------------------------------------------
با استفاده از همین کلمات دلال و بیت المال، کلاً در هر مصیبتی، یک چیزی هم از مردم طلبکار شده اند.