• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
اصلاً هیچ علاقه ای به ارائه مسائل شرعی و هیچ علاقه ای هم به ارائه مسائل اخلاقی در زمینه ارز نداریم. اسم تاپیک سرمایه‌گذاری روی ارز هست و سرمایه گذاری هم با هدف کسب سود انجام میشود، به همین سادگی.
شما ناراحتی می تونید پستهای منو نخونید .بازم خیلی ناراحت هستید از گزینه بلاک استفاده کنید :).و نام کاربری منو بلاک کنید کلا دیگه پستهای من برای شما نشان داده نمیشه .در این بحثم پستی از شما نقل قول نکردم .اینجا هم مدیر داره اخطار بده قطعا نظرات شخصیم را عنوان نمی کنم .

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
شما از کجا میدونی من علاقه ای به مسائل شرعی ندارم؟ منو توی خونه و دوستانم سید سجاد صدا میکنن:pالان شما آشغال دونی مثل ایران رو کشور پیشرفته ای حساب کردید:D؟
حاج سجاد نه من مقایسه نکردم گفتم اونها این کار را می کنند ما هم می تونیم ازشون الگو بگیریم .انشا الله خدا قبول کنه امشب میام پای منبر شما بحث می کنیم.

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
با سپاس از دوستانی که نظر دادن...
بنده زمان دلار 6 تومنی واحدی رو در تهران فروختم چندین نفر از دوستان گفتن رهن بشین و بقیه شو دلار بخر... این ریسکو نکردم و ملک خریدم اون زمان جدا از ریسک ؛ داستان اخلاق رو در نظر داشتم ولی هیچ اتفاق مثبتی با رعایت اخلاق برای من نیافتاد...! ولی در اطرافم بودن کسانی که ملک ( محل زندگیشونو ) فروختن و طلای اب شده خریدن الان دو نیم برابر سود کردن !
حالا بنده 400 تومن تا چند روز دیگه دستم میاد و باید تصمیم درستی بگیرم... یا یک واحد کوچک قدیمی در کرج ( اجاره بدم )
یا دلار... یا طلا...
ای کاش در کشوری زندگی میکردیم که میشد با 100 هزار دلار ( سابق) یه کار تولیدی راه انداخت...
همین طور که گفتم شما هم اگر سکه یا طلا خریده بودید هم اخلاق را رعایت کرده بودید (از نظر من و نظر هر کسی هم به خودش مربوطه برای دوستانی گفتم که علاقه به بحث بیهوده دارند) هم زیان نمی کردید .تمام دنیا مهمترین( نه اینکه تنها پشتوانه باشه) پشتوانه مالی کشورشون طلا است .

البته منم مثل شما پولم ریال تو بانک بود و ارزشش شد یک چهارم :general208:دیگه از خریت خودم و دزدی مسئولان بود

Last edited:

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
نکته جالبش اینجاست که هر کسی هر سرمایه گذاری که خودش میکنه را اخلاقی میدونه، بقیه سرمایه گذاری ها رو غیر اخلاقی:D ... مثلا به نظر من سرمایه گذاری روی مسکن و ملک، کثیف ترین کاره، چون باعث میشه سرپناه مردم گرون بشه و آسیب پذیر ترین قشر که مستاجر ها هستند، آسیب ببینن:general509:. اما خب نظرمو برای خودم نگه میدارم و دماغمو توی زندگی مردم نمیکنم:D
من اتفاقا تمام سرمایه ام متاسفانه ریال بود که نابود شد :general208: به نظر منم سرمایه گذاری رو ملک کثیفه و فقط طلا را پیشنهاد میدم
اون دماغ عملی داغونت که به درد تو زندگی بردن نمی خوره :D:Dاز داشته هات حرف بزن

Last edited:

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
لینک زیر در زمینه وضعیت کشور، در صورت قرار گرفتن در لیست سیاه گروه اقدام مالی را ببینید:

لینک: پیامدهای بازگشت به لیست سیاه FATF

اولین تأثیر برگشت به لیست سیاه، افزایش ریسک مؤسسات مالی و بانکی بین‌المللی جهت ایجاد تبادل مالی با **** بانکی ایران علی‌الخصوص در زمینه انتقال ارز ناشی از فروش نفت است.

دومین تأثیر برگشت به لیست سیاه، سقوط شاخص بازل در **** بانکداری است. شاخص بازل در بانکداری از این جهت اهمیت دارد که ریسک‌های سیاسی، اقتصادی و بانکداری را بررسی و درجه‌بندی می‌کند.

سومین تبعات برگشت به لیست سیاه FATF، کاهش شاخص اعتباری ایران است.
--------------------------------------------------------------------

شخصاً واقعاً تصور میکردم که قبل از رسیدن به وضعیت مصیبت بار حاضر و پایان مهلت قانونی و پذیرفتن ریسک برگشت به لیست سیاه FATF ، انجام کل لیست مورد نظر گروه اقدام مالی، در کشور انجام شود که نشد.:general509:
حالا که اقدامات لازم به صورت قانونی در کشور انجام نشده است، مسئولین مربوطه، مجبور هستند که التماس و گریه و زاری را به گروه اقدام مالی تقدیم کنند، که قطعاً در زمینه شاخص التماس و گریه و زاری، در بالاترین رتبه در بین کشورهای جهان هستیم.

Last edited:

aminjpo

Registered User
لایک‌ها
102
دوستان عزیز لطفا اینقدر از اخلاق صحبت نکنید وقتی میلیون میلیون دلار دارن اختلاس و دزدی میشه !
بانکها همگی در ملک و طلا و سکه سرمایه گذاری می کنن که 70 درصد پول مردم دسته بانکهاست
شرکتهای بزرگ همگی ارز 4200 گرفتن و کالا رو با دلار 15 تومن میفروشن!
و هزاران هزاران مورد دیگه
حالا من و شما که کل سرمایون 10 تومن یا 20 تومن یا نهایت 50 تومنه میخوایم یه کاری انجام بدیم که ارزشش کم نشه هزارتا مسله شرعی میارین
دوستان دلار و طلا هیچ وقت خریدش اشتباه نبوده و نیست هر موقع و هر زمان
اگر پول دارید همین الان تبدیل به طلا یا دلار کنید
اونی که همه چی دستشه داره طلا و دلار می خره و ملک نگاه کنید به بانکها و سرمایه هاشون و ملک هاشون
شرکتهای که ارز دولتی گرفتن و کالا به ارز 15 تومن میفروشن!
من سال 95 یه وام گرفتم 10 تومن. دلار 3800 بود چند روز پیش فروختم 15 تومن بود 39 تومن گرفتم رفتم یه گالسی نوت 9 خرید 16 ملیون تومن !
یعنی من چیزی برد نکردم نوت 9 قبل از گرونی ها باید 4 تومن باشه نه 16تومن
من که کاری نکردم تو اقصاد یا سیاست پس چرا نوت 9 که 4 تومن باشه من باید 16 تومت بخرم!
اما خیلی ضرر می کردم اگر این 10 تومت وام را می دادم بانک سود بده در بهترین حالت 3 تومن سود می داد!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

aminjpo

Registered User
لایک‌ها
102
اگر همه چی خوب باشه کسی نیاز نداره تو طلا و ارز سرمایه گذاری بکنه اگر هم سرمایه گذاری کنه سودی حاصل نمیشه
مشکل اینکه که توبه فرمایان خود توبه کمتر می کنند!
همین امروز یه وام گرفتم 20 تومن و طلا خریدم. برای دخترم برای 10 سال دیگش که خواست ازدواج کنه کاری به هم به قیمت هیچی ندارم

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
تمام دنیا مهمترین( نه اینکه تنها پشتوانه باشه) پشتوانه مالی کشورشون طلا است .
اگه موضوعی رو نمدونید از خودتون اختراع نکنید . بیش از 65% دارایی بانک های مرکزی جهان دلاره.

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
من اتفاقا تمام سرمایه ام متاسفانه ریال بود که نابود شد :general208:
خدا رو شکر:D
به نظر منم سرمایه گذاری رو ملک کثیفه و فقط طلا را پیشنهاد میدم
اون دماغ عملی داغونت که به درد تو زندگی بردن نمی خوره :D:Dاز داشته هات حرف بزن

آقا طلا همون دلاره دیگه:general509::D. کل تولید طلای ایران، حتی یک دهم میزان مصرف کشور هم نیست. بقیه این طلاهایی که در کشور هست، با دلار از خارج از کشور خریداری شده. اتفاقا اکثرشون در دوره احمدی نژاد و با قیمت های اونسی 1600 دلار هم وارد شده. طلا همون پول نقده. حتی در خیلی از کشورها طلا Legal tender حساب میشه. یعنی شما میتونی با طلا بدهی های مالیاتیت رو پرداخت کنی

من واقعا نمیفهمم چرا شما و بعضی از دوستان طلا و یورو و دلار رو هم از جدا میکنید. درسته که اینها نسبت به هم نوسان دارند، اما در واقع همشون دارایی های سرمایه هستند که یک پایه دارند. مثلا طرف میگه دلار نخرید که به اقتصاد مملکت ضربه بخوره، به جاش قطعات کامپیوتر بخرید. خب قطعات کامپیوتر که توی حوزه علمیه تولید نمیشه، اونم دلار براش خرج شده دیگه:D

این هم که میگید در کشورهای پیشرفته کسی ارز در خونه اش نگه نمیداره کاملا اشتباهه، اتفاقا تو خونه هر اروپایی و امریکایی پولدار رو بگردید، یه گاوصندوق یا حداقل یه wad پول نقد پیدا میکنید:D. تازه این با وجود سیستم بانکداری قابل اعتماد و سیستم کارتی پیشرفتشونه. اگر وضع ما رو داشتن، همه پولشون رو توی خونه نگه میداشتن:D

پ.ن: دماغ من خیلی هم خوشگله. تازه چشامم آبیه:general504::p:general108:

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
قیمت های آخر هفته، 26 مهر 97:

دلار 13950

یورو 16100

درهم 3770

سکه 4300

مثقال طلا 1770

گرم 18 408

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
دوستان عزیز لطفا اینقدر از اخلاق صحبت نکنید وقتی میلیون میلیون دلار دارن اختلاس و دزدی میشه !
بانکها همگی در ملک و طلا و سکه سرمایه گذاری می کنن که 70 درصد پول مردم دسته بانکهاست
شرکتهای بزرگ همگی ارز 4200 گرفتن و کالا رو با دلار 15 تومن میفروشن!
و هزاران هزاران مورد دیگه
حالا من و شما که کل سرمایون 10 تومن یا 20 تومن یا نهایت 50 تومنه میخوایم یه کاری انجام بدیم که ارزشش کم نشه هزارتا مسله شرعی میارین
دوستان دلار و طلا هیچ وقت خریدش اشتباه نبوده و نیست هر موقع و هر زمان
اگر پول دارید همین الان تبدیل به طلا یا دلار کنید
اونی که همه چی دستشه داره طلا و دلار می خره و ملک نگاه کنید به بانکها و سرمایه هاشون و ملک هاشون
شرکتهای که ارز دولتی گرفتن و کالا به ارز 15 تومن میفروشن!
من سال 95 یه وام گرفتم 10 تومن. دلار 3800 بود چند روز پیش فروختم 15 تومن بود 39 تومن گرفتم رفتم یه گالسی نوت 9 خرید 16 ملیون تومن !
یعنی من چیزی برد نکردم نوت 9 قبل از گرونی ها باید 4 تومن باشه نه 16تومن
من که کاری نکردم تو اقصاد یا سیاست پس چرا نوت 9 که 4 تومن باشه من باید 16 تومت بخرم!
اما خیلی ضرر می کردم اگر این 10 تومت وام را می دادم بانک سود بده در بهترین حالت 3 تومن سود می داد!

اخلاق، بهانه است. یه ضرب المثلی در همین رابطه هست که خوب نیست بگم:D. توش از لغات گوشت و دست و بو میده، استفاده شده:general304:

salam2050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
دوستان اگر دلار در صرافی خریداری کنیم
شماره ملی ثبت میشه
خوب ثبت بشه چه میشه
میشه راهنمای کنی

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
دوستان اگر دلار در صرافی خریداری کنیم
شماره ملی ثبت میشه
خوب ثبت بشه چه میشه
میشه راهنمای کنی

1- قانونا بیشتر از 5000 یورو نمیتونید خریداری کنید
2- تمام خرید و فروش ها با کد ملی شما ثبت میشه و ممکنه بعدا از شما مالیات بر سود بازرگانی دریاقت بشه. یعنی اگر الان 14000 تومن بخرید و بعدا 50000 تومان بفروشید، روی این 36000 تومن سودتون، باید 25 درصد مالیات بدید. البته فعلا قانونی نیست، اما ممکنه بعدا بذارن

با وجود این مسائل، خرید از صرافی عاقلانه تر از خرید متفرقه است، مگر اینکه شرایط خاصی باشه

salam2050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
در چه صورتی می توانند از من
مالیات بر سود بازرگانی دریاقت بشه
ایا وقت در صورت خارج از کشور
ایا در موقع فروش می توانند مالیات دریافت کنند

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
در چه صورتی می توانند از من
مالیات بر سود بازرگانی دریاقت بشه
ایا وقت در صورت خارج از کشور
ایا در موقع فروش می توانند مالیات دریافت کنند

مکانیزمش فعلا معلوم نیست. در حد تهدیده:D

سیستم مالیاتی ایران یکپارچه نیست. مثلا اگر شما کارمند دولت باشید و همزمان موجر یک خونه باشید، مایات حقوق دولتی شما قبل از پرداخت کسر میشه و برای مالیات بر درآمد اجاره شما باید اظهارنامه ارائه بدید. خیلی از مردم در ایران، کد اقتصادی و پرونده مالیاتی ندارند

اگر این قضیه مالیات بر سکه و ارز بخواد اجرایی بشه، تنها راهش اینه که کد ملی افراد به جای کد اقتصادی استفاده بشه، نرخ خرید و فروش های مردم با کد ملیشون، از زمان اجرای این قانون در سیستم دارایی ثبت بشه و بعدا بر این اساس براشون دعوتنامه مالیاتی ارسال بشه.

ضمانت اخذ مالیات هم صرفا میتونه تهدید به ممنوع الخروجی باشه

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
با توجه به تحریمهای OFAC نسبت به گروهی از کارخانه ها و بانکها و موسسات مالی و شرکتهای ایرانی، بدلیل پولشویی و تأمین مالی و نظامی تروریسم (شامل 20 سازمان)، توضیحات ارائه شده توسط این بانکها و موسسات و کارخانه ها در زمینه تکذیب اثرات تحریم جدید، بسیار جالب توجه هست :general304: :

لینک: توضیح بانک بورسی دارای فروش سنگین (بانک سینا) درباره اثر تحریم آمریکا
لینک: واکنش بانک پارسیان به تحریم های آمریکا : بدون دلار کار می کنیم ؛ اثری ندارد
لینک: بانک ملت با تحریم ها مشکلی ندارد
لینک: واکنش سریع فولاد مبارکه به تحریم : از قبل هم بودیم و اثری ندارد
----------------------------------------------------------------------------
پی نوشت: اصلاً بانکها و سازمانهای مذکور، ذکر کردند که هیچوقت هیچ پول و ارزی نداشتیم و اصلاً از اول هم هیچ پولی را نمیتوانستیم جابجا کنیم! گریه و تکبیر همزمان حضار!

لینک زیر در مورد واکنش توئیتری! ظریف به این تحریمها را هم ببینید که حتی تخلفات این سازمانها، تکذیب هم نشده است:
لینک : واکنش ظریف به تحریم های جدید آمریکا علیه ایران

پی نوشت 2: با توجه به اینکه بانک مرکزی مطلع هست که ایران در تحریمهای آبان، از سوئیفت هم اخراج میشود، در یک اقدام محیرالعقول برای خالی نبودن عریضه، قرار هست حتی اعلام کند که یک موز برمیدارد و میرود.:) لینک زیر را هم ببینید:
لینک: تلاش بانک مرکزی برای خروج از سوئیفت تا قبل از تحریم‌ آبان

Last edited:

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
با توجه به تحریمهای OFAC نسبت به گروهی از کارخانه ها و بانکها و موسسات مالی و شرکتهای ایرانی، بدلیل پولشویی و تأمین مالی و نظامی تروریسم (شامل 20 سازمان)، توضیحات ارائه شده توسط این بانکها و موسسات و کارخانه ها در زمینه تکذیب اثرات تحریم جدید، بسیار جالب توجه هست :general304: :

لینک: توضیح بانک بورسی دارای فروش سنگین (بانک سینا) درباره اثر تحریم آمریکا
لینک: واکنش بانک پارسیان به تحریم های آمریکا : بدون دلار کار می کنیم ؛ اثری ندارد
لینک: بانک ملت با تحریم ها مشکلی ندارد
لینک: واکنش سریع فولاد مبارکه به تحریم : از قبل هم بودیم و اثری ندارد
----------------------------------------------------------------------------
پی نوشت: اصلاً بانکها و سازمانهای مذکور، ذکر کردند که هیچوقت هیچ پول و ارزی نداشتیم و اصلاً از اول هم هیچ پولی را نمیتوانستیم جابجا کنیم! گریه و تکبیر همزمان حضار!

پی نوشت 2: با توجه به اینکه بانک مرکزی مطلع هست که ایران در تحریمهای آبان، از سوئیفت هم اخراج میشود، در یک اقدام محیرالعقول برای خالی نبودن عریضه، قرار هست حتی اعلام کند که یک موز برمیدارد و میرود.:) لینک زیر را هم ببینید:
لینک: تلاش بانک مرکزی برای خروج از سوئیفت تا قبل از تحریم‌ آبان
از اونجایی که دلار بشه هزار تومن قیمت پراید نمیشه ۲۲ تومن قدیم(چند ماه پیش)ایشالا دلار بشه ۱۰۰ هزار تومن بلکه مردم قیام کنن

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
از اونجایی که دلار بشه هزار تومن قیمت پراید نمیشه ۲۲ تومن قدیم(چند ماه پیش)ایشالا دلار بشه ۱۰۰ هزار تومن بلکه مردم قیام کنن
همانطور که مردم ونزوئلا با نابودی اقتصادی قیام نکردند، مردم ایران هم چه با دلار 100 هزار تومانی چه با دلار 100 میلیون تومانی هم تغییری نمیکنند.( با ادامه وضعیت بحران اقتصادی و بدون دخالت جهانی، مردم از گرسنگی و فقر و بی دارویی و دزدی و وحشیگری در خیابانها میمیرند)

Last edited:

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
اگه موضوعی رو نمدونید از خودتون اختراع نکنید . بیش از 65% دارایی بانک های مرکزی جهان دلاره.
شما اگر سواد خواندن ندارید مشکل از من نیست من نوشتم مهمترین پشتوانه نه بیشترین خوبه داخل پرانتز هم تاکید کردم .اگر ذخایر طلا اینقدر استراتژیک نبود آمریکا و آلمان و ایتالیا و فرانسه وچین به ترتیب بیشترین ذخایر طلا را نداشتند.

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
خدا رو شکر:D

آقا طلا همون دلاره دیگه:general509::D. کل تولید طلای ایران، حتی یک دهم میزان مصرف کشور هم نیست. بقیه این طلاهایی که در کشور هست، با دلار از خارج از کشور خریداری شده. اتفاقا اکثرشون در دوره احمدی نژاد و با قیمت های اونسی 1600 دلار هم وارد شده. طلا همون پول نقده. حتی در خیلی از کشورها طلا Legal tender حساب میشه. یعنی شما میتونی با طلا بدهی های مالیاتیت رو پرداخت کنی

من واقعا نمیفهمم چرا شما و بعضی از دوستان طلا و یورو و دلار رو هم از جدا میکنید. درسته که اینها نسبت به هم نوسان دارند، اما در واقع همشون دارایی های سرمایه هستند که یک پایه دارند. مثلا طرف میگه دلار نخرید که به اقتصاد مملکت ضربه بخوره، به جاش قطعات کامپیوتر بخرید. خب قطعات کامپیوتر که توی حوزه علمیه تولید نمیشه، اونم دلار براش خرج شده دیگه:D

این هم که میگید در کشورهای پیشرفته کسی ارز در خونه اش نگه نمیداره کاملا اشتباهه، اتفاقا تو خونه هر اروپایی و امریکایی پولدار رو بگردید، یه گاوصندوق یا حداقل یه wad پول نقد پیدا میکنید:D. تازه این با وجود سیستم بانکداری قابل اعتماد و سیستم کارتی پیشرفتشونه. اگر وضع ما رو داشتن، همه پولشون رو توی خونه نگه میداشتن:D

پ.ن: دماغ من خیلی هم خوشگله. تازه چشامم آبیه:general504::p:general108:
جدیدا به خدا اعتقاد پیدا کردی ؟؟؟!!!:general105:

بعضی ها چی میگند من کاری به اونها ندارم .اون که گفته قطعه کامیپوتر بخرید هم جوک گفته جز اینکه کسب کارش کامپیوتر باشه اون بحثش فرق داره.

طلا در ذات خودش ارزشمنده اما ارز و....ارزش نداره فرض کن اون شایعه مسخره که آمریکا سریال دلارهای داخل ایران را می خواد باطل کنه با فرض محال امکان عملی شدن داشته باشه . دلار در دست مردم و بانک مرکزی میشه کاغذ پاره اما طلا همیشه با ارزش بوده و خواهد ماند هیچ کسی هم نمی تونه بی ارزشش کنه جز اینکه در آزمایشگاه طلا بسازند که اونم تئوریش امکان پذیر بود و عملیش نمی دونم جواب داده یا نه که بر فرض جواب دادن هزینه تولیدش چندین و چند برابر قیمت فعلی است

بالا