• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
سلام
دوستان 400 تومن تا چند روز دیگه دستم میاد پیشنهادتون خرید یه واحد کوچیک تو کرجه یا دلار؟

وارد بازاری که نمیشناسید نشید که عاقبت کار پشیمانی هست

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
من ی مقدار پول تو بانک پارسیان دارم به نظرت درش بیارم؟ی وقت نشه مثل کاسپین پولمونو‌ نده،پولو‌ در بیارم یا خطری نیست؟؟
نظر شخصی من این هست که ریسکهای مالی مربوط به نابودی ارزش ریال در حال حاضر، به مراتب سنگینتر از نگرانی در زمینه توان مالی بانک در پرداخت سپرده ها، در بانکهای پارسیان و سینا و ملت هست که دارای مجوز هستند و معتبر محسوب میشوند و ایجاد هر مشکلی در مورد پرداخت سپرده ها در آنها، بحرانهای مالی و امنیتی وسیع برای حاکمیت ایجاد میکند و مخصوصاً در مورد بانک ملت، نفوذ قابل توجه و محوریت مالی، حتی در بین فعالین بازارهای اقتصادی، وجود دارد.

در بین بانکها و موسسات مالی اعلام شده در تحریم جدید، قطعاً ریسکهای مالی مرتبط با موسسه مالی مهراقتصاد به مراتب چشمگیرتر از بانکها هست، چون مهر اقتصاد، غیر از مشکلات تحریم OFAC مرتبط با محوریت بسیج، حتی موسسه ای است که همچنان مجوز ندارد و در زمینه نوع و مسیر ادغام هم همچنان بلاتکلیف هست و انواع مشکلات مالی را هم دارد. (اسم سابق موسسه مهر اقتصاد، موسسه بسیجیان بود)
----------------------------------------------------------------------------
وضعیت تحریمهای جدید OFAC برای این بانکها و موسسات مالی، قطعاً باید مورد توجه سهامداران قرار بگیرد.

Last edited:

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
نظر شخصی من این هست که به دلیل نابودی پول ملی و چشم انداز بحران اقتصادی، ریسکهای مالی مربوط به نابودی ارزش ریال در حال حاضر، به مراتب سنگینتر از نگرانی در زمینه توان مالی بانک در پرداخت سپرده ها، در بانکهای پارسیان و سینا و ملت هست که دارای مجوز هستند و معتبر محسوب میشوند و ایجاد هر مشکلی در مورد پرداخت سپرده ها در آنها، بحرانهای مالی و امنیتی وسیع برای حاکمیت ایجاد میکند و مخصوصاً در مورد بانک ملت، نفوذ قابل توجه و محوریت مالی، حتی در بین فعالین بازارهای اقتصادی، وجود دارد.

در بین بانکها و موسسات مالی اعلام شده در تحریم جدید، قطعاً ریسکهای مالی مرتبط با موسسه مالی مهراقتصاد به مراتب چشمگیرتر از بانکها هست، چون مهر اقتصاد، غیر از مشکلات تحریم OFAC مرتبط با محوریت بسیج، حتی موسسه ای است که همچنان مجوز ندارد و در زمینه نوع و مسیر ادغام هم همچنان بلاتکلیف هست و انواع مشکلات مالی را هم دارد. (اسم سابق موسسه مهر اقتصاد، موسسه بسیجیان بود)
----------------------------------------------------------------------------
وضعیت تحریمهای جدید OFAC برای این بانکها و موسسات مالی، قطعاً باید مورد توجه سهامداران قرار بگیرد.
اقا من نفهمیدم بزارم بمونه یا نزارم؟؟

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
یعنی درحال حاضر در مورد توان پرداخت سپرده ها در بانکهای پارسیان و سینا و ملت، نگرانی نداشته باشید.:)
منطورم اینه اصله پولو‌ نپیچونن،
به نظرتون دلار تا اخر ابان چند میشه

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
کجا بپیچونن مگه الکیه؟ بانک نیست مگه به نظرم نگرانی نداره
کاسپینو اینا هم بانک بودن،خوردن پول مردم براشون شیرین تر از عسله،حاصل کل زحمت ادمو به راحتی مییرن

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
سلام
دوستان 400 تومن تا چند روز دیگه دستم میاد پیشنهادتون خرید یه واحد کوچیک تو کرجه یا دلار؟
سلام
ملک بعیده فعلا تکون بخوره .هرچی هم جو ایران به جنگ و خطر امنیتی نزدیکتر میشه ملک بیشتر در رکود میره اگر جو کشور خطر امنیتی احساس نمی کرد ملک باید از قیمتهای فعلی حداقل 50درصد بالاتر می بود .البته عدم قدرت خرید مردم هم بی تاثیر نیست.
خرید دلار هم ممکنه مشکل براتون ایجاد کنه(از دست فروش بخری ریسک خودش را داره از صراف هم بخری شماره ملیت ثبت میشه) هم اینکه از نظر اخلاقی و شرعی کار درستی نیست .وقتی حباب سکه اینقدر کم شده بهترین گزینه خرید سکه است قیمت انس جهانی هم بره بالا از دو طرف سود کردی.

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
داداش رو چه حسابی میگی 100 درصد؟؟؟؟
نخبه ترین اقتصاد دانان جهان هم بیاری تو ایران نمی تونند شرایط آینده را پیش بینی کنند .راست یا دروغ نمی دونم : در جلسه اقتصادی اخیر رئیس جمهور نیلی که مشاور حسن در امور اقتصادیه دعوت شده گفته من نمیام چون مشکلات اقتصاد کشور راه حل اقتصادی نداره بلکه نیاز به تصمیم سیاسی داره .حالا کسی نمی دونه فردا آقایون جام زهر مینوشند یا نه.اما عقل حکم می کنه آدم تمام پس اندازش را در بازاری مثل ملک که نقد شوندگی بسیار بدی داره نگهداری نکنه .گاهی اوقات 10-20درصد زیر قیمت روز باید بدی تازه بازم ممکنه براش مشتری پیدا نشه.از همه اینها گذشته به نظر من خواباندن سرمایه روی ملک به امید گرون شدن اخلاقی نیست .حالا یک وقته میخری اجاره میدی یا خودت استفاده می کنی اون بحثش جداست اما اینکه طرف ملک میخره میگذاره توش باد بیوفته تا گرون بشه این به نظر من خارج از اصول اخلاقه و در هیچ کشور پیشرفته ای این کارها انجام نمیشه .

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
حرامه عاغا حرام، تامام:D
اخلاقش را برای دوستانی گفتم که علاقه ای به مسائل شرعی ندارند.مثل شما.هیچ کشور پیشرفته ای نمی بینی مردم ارز کشور دیگه را تو بالش بگذارند اما سرمایه گذاران بازارهای مالی همیشه یکی از اولین گزینه هاشون طلا است .سود بلند مدت هم نگاه کنی خریداران طلای آب شده و شمش و سکه بیشتر از خریداران ارز سود کردند.

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
اخلاقش را برای دوستانی گفتم که علاقه ای به مسائل شرعی ندارند.مثل شما.هیچ کشور پیشرفته ای نمی بینی مردم ارز کشور دیگه را تو بالش بگذارند اما سرمایه گذاران بازارهای مالی همیشه یکی از اولین گزینه هاشون طلا است .سود بلند مدت هم نگاه کنی خریداران طلای آب شده و شمش و سکه بیشتر از خریداران ارز سود کردند.
اصلاً هیچ علاقه ای به ارائه مسائل شرعی و هیچ علاقه ای هم به ارائه مسائل اخلاقی در زمینه ارز نداریم. اسم تاپیک سرمایه‌گذاری روی ارز هست و سرمایه گذاری هم با هدف کسب سود انجام میشود، به همین سادگی.

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
طبق گفته حالا خورشید

دلار : 13900
طلا 18 : 412000

+ بازار از رونق افتاده اجناس چند برابر قیمت میخورن و هنوزم افزایش مشهوده بعضی کارخانه ها هم با ثبات نسبی بازار ارز تولید رو شروع کردن و با قیمت فضایی محصولات رو به بازار میدن

+ البته شرکت ها پخش اجناس رو از سر گرفتن و موجودیشون هم کامل نیست ....

+ بنظرتون قیمت دلار کاهش داره ؟ چون تورم بیش از اندازه زیاد شده و احتمالا کمی بادش بخوابه

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
شما از کجا میدونی من علاقه ای به مسائل شرعی ندارم؟ منو توی خونه و دوستانم سید سجاد صدا میکنن:pالان شما آشغال دونی مثل ایران رو کشور پیشرفته ای حساب کردید:D؟

ni88

Registered User
لایک‌ها
50
سلام
هر کاری میخوای انجام بدی با نصفش انجام بده دوست عزیز

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
دوستان گرامی، متن لینک زیر را ببینید:

لینک: اگر ایران در لیست سیاه FATF قرار گیرد چه اتفاقی برای اقتصاد کشور می‌افتد؟

اجلاس عمومی «گروه ویژه اقدام مالی» (FATF) از روز یکشنبه با حضور بیش از 800 نماینده از نهادها و کشورهای مختلف در دفتر مرکزی «سازمان همکاری و توسعه اقتصادی» در پاریس (OECD) آغاز شده و تا روز جمعه ادامه خواهد داشت. طبق برنامه اعلام شده، بررسی اقدامات کشورهای ایران، اتریش، دانمارک و مالزی نیز در دستور کار این نهاد قرار دارد.
آفتاب‌‌نیوز:
در آخرین جلسه این نهاد (ژوئن 2018)، ایران فقط تا این اجلاس فرصت داشت اقدامات لازم را انجام دهد در غیر این صورت احتمالاً به لیست سیاه برخواهد گشت. براساس اکشن پلن ایران، می‌بایست تعدادی از قوانین، تصویب و اصلاح شده و اقدامات اجرایی دیگری نیز صورت می‌پذیرفت. ایران گرچه از 41 اقدام لازم، بخش عمده ای از آنها را انجام داده لکن، تصویب و تأیید قوانین مربوطه همچنان در مبادی قانونی کشور در حال رفت و آمد بوده و عملاً هیچ یک از قوانین مربوطه تأیید نشده‌اند. از همین رو، دبیر اجرایی این نهاد نیز پیش از برگزاری اجلاس عمومی اعلام کرد وضعیت ایران در اجرای الزامات این نهاد چندان رضایتبخش نبوده و بیش از 10 ماه از ضرب‌الاجل این نهاد جهت تصویب قوانین گذشته است. بیان این سخنان، احتمال بازگرداندن ایران به لیست سیاه این نهاد را تقویت می‌نماید. اتفاقی که می‌تواند با توجه به تحریم‌های آتی، مشکلات فراوانی در زمینه تبادلات بانکی به وجود آورد.

Last edited:

MehrZaad

Registered User
لایک‌ها
98
با سپاس از دوستانی که نظر دادن...
بنده زمان دلار 6 تومنی واحدی رو در تهران فروختم چندین نفر از دوستان گفتن رهن بشین و بقیه شو دلار بخر... این ریسکو نکردم و ملک خریدم اون زمان جدا از ریسک ؛ داستان اخلاق رو در نظر داشتم ولی هیچ اتفاق مثبتی با رعایت اخلاق برای من نیافتاد...! ولی در اطرافم بودن کسانی که ملک ( محل زندگیشونو ) فروختن و طلای اب شده خریدن الان دو نیم برابر سود کردن !
حالا بنده 400 تومن تا چند روز دیگه دستم میاد و باید تصمیم درستی بگیرم... یا یک واحد کوچک قدیمی در کرج ( اجاره بدم )
یا دلار... یا طلا...
ای کاش در کشوری زندگی میکردیم که میشد با 100 هزار دلار ( سابق) یه کار تولیدی راه انداخت...

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
با سپاس از دوستانی که نظر دادن...
بنده زمان دلار 6 تومنی واحدی رو در تهران فروختم چندین نفر از دوستان گفتن رهن بشین و بقیه شو دلار بخر... این ریسکو نکردم و ملک خریدم اون زمان جدا از ریسک ؛ داستان اخلاق رو در نظر داشتم ولی هیچ اتفاق مثبتی با رعایت اخلاق برای من نیافتاد...! ولی در اطرافم بودن کسانی که ملک ( محل زندگیشونو ) فروختن و طلای اب شده خریدن الان دو نیم برابر سود کردن !
حالا بنده 400 تومن تا چند روز دیگه دستم میاد و باید تصمیم درستی بگیرم... یا یک واحد کوچک قدیمی در کرج ( اجاره بدم )
یا دلار... یا طلا...
ای کاش در کشوری زندگی میکردیم که میشد با 100 هزار دلار ( سابق) یه کار تولیدی راه انداخت...

تو بد شرایطی بنظرم داری سرمایگذاری میکنی رابطه مستقیم بین تورم و دلار هست قیمت های جدید تازه داره رو اجناس اعمال میشه و توان خرید از مردم گرفته شده فکر نکنم دلار خیلی بالاتر بره چون راه نداره دیگه !

یه دستمال مرطوب 75 عددی از 3500 شده 12000
دستمال 100 برگ از 1500 شده 5000 و بیشتر
و ...

یجوری ناکوکه سطح درآمد هم ثابت مونده بازار کلا پوکیده

خیلی احتیاط لازمی داداش

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
حرامه عاغا حرام، تامام:D

نکته جالبش اینجاست که هر کسی هر سرمایه گذاری که خودش میکنه را اخلاقی میدونه، بقیه سرمایه گذاری ها رو غیر اخلاقی:D ... مثلا به نظر من سرمایه گذاری روی مسکن و ملک، کثیف ترین کاره، چون باعث میشه سرپناه مردم گرون بشه و آسیب پذیر ترین قشر که مستاجر ها هستند، آسیب ببینن:general509:. اما خب نظرمو برای خودم نگه میدارم و دماغمو توی زندگی مردم نمیکنم:D

بالا