• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
من متوجه نمیشم وقتی که ایشون میگه تولید و اشتغال ، دقیقن از چی داره حرف میزنه!
در این کشور فقط وقتی از تولید و اشتغال حمایت میشود که پای تخصیص رانت در میان باشد، نمونه زیر را هم ببینید که نمونه ویژه خصوصی سازی هم هست:
لینک: افشاگری نماینده مجلس از یک رانت ارزی: باج خواهی آلومینیوم المهدی از دولت/اختصاص ارز دولتی برای مشتریان خارجی

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
با توجه به اینکه حتی ترکیه هم به راه راست هدایت شد و کشیش آمریکایی، اندرو برانسون را آزاد کرد تا روابط ترکیه با آمریکا بهتر شود و از ادامه سقوط پول ملی ترکیه بدلیل تنش با آمریکا، پرهیز شود، واقعاً در حال حاضر حاکمیت در ایران به حمایت کدام کشور در زمان تحریمها، امیدوار مانده است؟!
لینک زیر را ببینید:
لینک: تشکر ترامپ از اردوغان به دلیل آزادی «اندرو برانسون»
رییس‌جمهوری آمریکا در توییتی دیگر افزود: «هیچ توافقی با ترکیه برای آزادی کشیش اندرو برانسون انجام نشده است. من در رابطه با گروگان‌ها معامله نمی‌کنم. با این حال از طرف آمریکا از این اقدام که احتمالا به روابط خوب میان دو کشور منجر می‌شود، تشکر می‌کنم.»

salam2050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
ایا این قیمت دلار واقعی
14000
یا دست کار شده
ایا این قیمت دلار صرافی میفروشه

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
واقعاً در حال حاضر حاکمیت در ایران به حمایت کدام کشور در زمان تحریمها، امیدوار مانده است؟!
جناب لوم مبا و
59d75ace85600a3e4c779544.jpg

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
هر قیمتی زیر 13000 برای من عدد خوبی برای خرید محسوب میشه

profile

Registered User
لایک‌ها
78
همچنان منتظر آبان ماه و ببینیم چه بلایی سر ما خواهد امد
و این قصه سر دراز دارد

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
هر قیمتی زیر 13000 برای من عدد خوبی برای خرید محسوب میشه
نظر شخصی من این هست که نرخی که برای موقعیت خرید انتخاب کرده اید، پایین هست و با توجه به وضعیت اقتصادی و تحریمهای پیش رو، شاید حتی با ادامه شرایط امنیتی و اقدامات قضایی حال حاضر هم امکان دسترسی به این نرخ برای خرید واقعی به مقدار مورد نظر در بازار آزاد، امکانپذیر نباشد.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
نظر شخصی من این هست که نرخی که برای موقعیت خرید انتخاب کرده اید، پایین هست و با توجه به وضعیت اقتصادی و تحریمهای پیش رو، شاید حتی با ادامه شرایط امنیتی و اقدامات قضایی حال حاضر هم امکان دسترسی به این نرخ برای خرید واقعی به مقدار مورد نظر در بازار آزاد، امکانپذیر نباشد.
با توجه به روند صبح امروز ، نظرم روی اون قیمت برای همون موقع بود که البته الان دیگه اون عدد اعتباری نداره .

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
و این قصه سر دراز دارد
آبان ماه قرار نیست اتفاق خاصی بیافته. قضیه آبان دیگه ارزش خبری خودش روی بازار رو از دست داده. افزایش قیمت دلار ارتباطی به آبان ماه نداره.

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
آبان ماه قرار نیست اتفاق خاصی بیافته. قضیه آبان دیگه ارزش خبری خودش روی بازار رو از دست داده. افزایش قیمت دلار ارتباطی به آبان ماه نداره.
ببینید، مسأله اصلی در تحریمهای آبان، فقط مربوط به ارزش خبری در بازار نیست. یعنی یک پارامتر کاملاً بنیادی هست که وقتی تحریمهای نفتی و بانکی شروع شود، اقتصاد کاملاً وابسته به نفت این کشور، کاملاً نابود میشود، تبعاً وقتی حاکمیت اثر واقعی کاهش درآمدهای نفتی در طول زمان را ببیند و از حمایت های نمادین سایر کشورها هم ناامید شود، از ارائه ارز حتی برای واردات کالاهای اساسی و استراتژیک مثل دارو هم در حد امکان پرهیز میکند و این کمبود ارز در بازار هم دیده خواهد شد.
مگر اینکه شرایطی ایجاد شود که حاکمیت تصمیم بگیرد که خواسته های آمریکا را بطور کامل تأمین کند و رسماً هم اعلام کند و در بازار امیدی به توافق حاصل شود.

Last edited:

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
ببینید، مسأله اصلی در تحریمهای آبان، فقط مربوط به ارزش خبری در بازار نیست. یعنی یک پارامتر کاملاً بنیادی هست که وقتی تحریمهای نفتی و بانکی شروع شود، اقتصاد کاملاً وابسته به نفت این کشور، کاملاً نابود میشود، تبعاً وقتی حاکمیت اثر واقعی کاهش درآمدهای نفتی در طول زمان را ببیند و از حمایت های نمادین سایر کشورها هم ناامید شود، از ارائه ارز حتی برای واردات کالاهای اساسی و استراتژیک مثل دارو هم در حد امکان پرهیز میکند و این کمبود ارز در بازار هم دیده خواهد شد.
مگر اینکه شرایطی ایجاد شود که حاکمیت تصمیم بگیرد که خواسته های آمریکا را بطور کامل تأمین کند و رسماً هم اعلام کند و در بازار امیدی به توافق حاصل شود.
من کاملاً با فرمایش شما موافقم. در پست قبلی منظورم این بود که در خود روز 13 آبان مثلاً قرار نیست اتفاق عجیبی رخ بده که ازش خبر نداریم یا نسبت بهش ابهام داریم. تحریم های فلج کننده در دراز مدت اثر شدید خودش رو نشون میده و خود بنده هم این نکته رو در پست های پیشین تاکید کردم. اما اینکه فکر کنیم درست در روز 13 آبان قرار هست اتفاق عجیب و محیر العقولی اتفاق بیافته و روز 13 آبان اثر شگفت انگیزی روی بازار گذاشته بشه ، خیر ، این تصور اشتباهه.

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
من کاملاً با فرمایش شما موافقم. در پست قبلی منظورم این بود که در خود روز 13 آبان مثلاً قرار نیست اتفاق عجیبی رخ بده که ازش خبر نداریم یا نسبت بهش ابهام داریم. تحریم های فلج کننده در دراز مدت اثر شدید خودش رو نشون میده و خود بنده هم این نکته رو در پست های پیشین تاکید کردم. اما اینکه فکر کنیم درست در روز 13 آبان قرار هست اتفاق عجیب و محیر العقولی اتفاق بیافته و روز 13 آبان اثر شگفت انگیزی روی بازار گذاشته بشه ، خیر ، این تصور اشتباهه.
در مورد نزدیک شدن به ۱۳ آبان و اعلام تحریمهای نفتی و بانکی، تاثیر این تاریخ را در برگشت تقاضای سنگین ارز به بازار برای واردات را هم در نظر بگیرید که پارامتر بنیادی هست. طی روزهای گذشته، بدلیل حرکات عجیب حاکمیت در بازار ارز و نوسان شدید و کاهش و بی ثباتی قیمتها و بلاتکلیفی فعالین اقتصادی، بخشی از تقاضای ارزی هم انباشته شده و منتظر مانده است و با نزدیک شدن به تاریخ اعلام تحریم های نفتی و بانکی، تقاضای ارز هم بسرعت به بازار برمیگردد.

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
در مورد نزدیک شدن به ۱۳ آبان و اعلام تحریمهای نفتی و بانکی، تاثیر این تاریخ را در برگشت تقاضای سنگین ارز به بازار برای واردات را هم در نظر بگیرید که پارامتر بنیادی هست. طی روزهای گذشته، بدلیل حرکات عجیب حاکمیت در بازار ارز و نوسان شدید و کاهش و بی ثباتی قیمتها و بلاتکلیفی فعالین اقتصادی، بخشی از تقاضای ارزی هم انباشته شده و منتظر مانده است و با نزدیک شدن به تاریخ اعلام تحریم های نفتی و بانکی، تقاضای ارز هم بسرعت به بازار برمیگردد.
شما تحلیلت اینه که میره بالا تا ابان؟

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
شما تحلیلت اینه که میره بالا تا ابان؟
نظر شخصی من این هست که روند کاملاً صعودی و بنیادی برای ارز تا ۱۳ آبان اتفاق می‌افتد.

البته دخالت حاکمیت در بازار بصورت تزریق یکباره ارز برای مدیریت بازار در زمان صحبت ترامپ، یا فعالیت ویژه تبلیغاتی رسانه ای مثلاً در مورد ارتباط با اروپا، میتواند نوسان کوتاه مدت در بازار ایجاد کند، ولی واقعیت بنیادی سقوط اقتصادی را تغییر نمیدهد.

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
دلار
امروز اول سقوط داشت تا مرز ۱۲۹۰۰
بعد گویا عرضه بشدت از سمت دلالان و سلیمانیه و هرات کم شد
کشید بالا دوباره الان ۱۴۱۰۰ فروش شده
خرید ۱۳۹۵۰
الان

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
سلام نمیدونستم کجا سوالم بپرسم
کسی اینجا صرافی داره یا اشنا داره؟
میخوام پول حواله کنم به خارج از کشور .هر دلاری چقدر کار مزد داره؟
حالا مثلا دلار بدیم اینجا از اونور دلار تحویل بده بازم تو کار مزد هم تااثیر داره ؟
بعد مبلغ زیاد هم باشه تاثیری به کم یا زیاد شدن کار مزد داره یا ثابته؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
و این قصه سر دراز دارد
حسن گفته آبان هيچ اتفاقي قرار نيست بيفته
اين وقتي ميگه مشكلي نيست يعني مملكت به فنا ميره

بالا