ایشالا که اَبَرتورم نشه
در این کشور فقط وقتی از تولید و اشتغال حمایت میشود که پای تخصیص رانت در میان باشد، نمونه زیر را هم ببینید که نمونه ویژه خصوصی سازی هم هست:من متوجه نمیشم وقتی که ایشون میگه تولید و اشتغال ، دقیقن از چی داره حرف میزنه!
جناب لوم مبا وواقعاً در حال حاضر حاکمیت در ایران به حمایت کدام کشور در زمان تحریمها، امیدوار مانده است؟!
نظر شخصی من این هست که نرخی که برای موقعیت خرید انتخاب کرده اید، پایین هست و با توجه به وضعیت اقتصادی و تحریمهای پیش رو، شاید حتی با ادامه شرایط امنیتی و اقدامات قضایی حال حاضر هم امکان دسترسی به این نرخ برای خرید واقعی به مقدار مورد نظر در بازار آزاد، امکانپذیر نباشد.هر قیمتی زیر 13000 برای من عدد خوبی برای خرید محسوب میشه
با توجه به روند صبح امروز ، نظرم روی اون قیمت برای همون موقع بود که البته الان دیگه اون عدد اعتباری نداره .نظر شخصی من این هست که نرخی که برای موقعیت خرید انتخاب کرده اید، پایین هست و با توجه به وضعیت اقتصادی و تحریمهای پیش رو، شاید حتی با ادامه شرایط امنیتی و اقدامات قضایی حال حاضر هم امکان دسترسی به این نرخ برای خرید واقعی به مقدار مورد نظر در بازار آزاد، امکانپذیر نباشد.
آبان ماه قرار نیست اتفاق خاصی بیافته. قضیه آبان دیگه ارزش خبری خودش روی بازار رو از دست داده. افزایش قیمت دلار ارتباطی به آبان ماه نداره.همچنان منتظر آبان ماه و ببینیم چه بلایی سر ما خواهد امد
و این قصه سر دراز دارد
ببینید، مسأله اصلی در تحریمهای آبان، فقط مربوط به ارزش خبری در بازار نیست. یعنی یک پارامتر کاملاً بنیادی هست که وقتی تحریمهای نفتی و بانکی شروع شود، اقتصاد کاملاً وابسته به نفت این کشور، کاملاً نابود میشود، تبعاً وقتی حاکمیت اثر واقعی کاهش درآمدهای نفتی در طول زمان را ببیند و از حمایت های نمادین سایر کشورها هم ناامید شود، از ارائه ارز حتی برای واردات کالاهای اساسی و استراتژیک مثل دارو هم در حد امکان پرهیز میکند و این کمبود ارز در بازار هم دیده خواهد شد.آبان ماه قرار نیست اتفاق خاصی بیافته. قضیه آبان دیگه ارزش خبری خودش روی بازار رو از دست داده. افزایش قیمت دلار ارتباطی به آبان ماه نداره.
من کاملاً با فرمایش شما موافقم. در پست قبلی منظورم این بود که در خود روز 13 آبان مثلاً قرار نیست اتفاق عجیبی رخ بده که ازش خبر نداریم یا نسبت بهش ابهام داریم. تحریم های فلج کننده در دراز مدت اثر شدید خودش رو نشون میده و خود بنده هم این نکته رو در پست های پیشین تاکید کردم. اما اینکه فکر کنیم درست در روز 13 آبان قرار هست اتفاق عجیب و محیر العقولی اتفاق بیافته و روز 13 آبان اثر شگفت انگیزی روی بازار گذاشته بشه ، خیر ، این تصور اشتباهه.ببینید، مسأله اصلی در تحریمهای آبان، فقط مربوط به ارزش خبری در بازار نیست. یعنی یک پارامتر کاملاً بنیادی هست که وقتی تحریمهای نفتی و بانکی شروع شود، اقتصاد کاملاً وابسته به نفت این کشور، کاملاً نابود میشود، تبعاً وقتی حاکمیت اثر واقعی کاهش درآمدهای نفتی در طول زمان را ببیند و از حمایت های نمادین سایر کشورها هم ناامید شود، از ارائه ارز حتی برای واردات کالاهای اساسی و استراتژیک مثل دارو هم در حد امکان پرهیز میکند و این کمبود ارز در بازار هم دیده خواهد شد.
مگر اینکه شرایطی ایجاد شود که حاکمیت تصمیم بگیرد که خواسته های آمریکا را بطور کامل تأمین کند و رسماً هم اعلام کند و در بازار امیدی به توافق حاصل شود.
در مورد نزدیک شدن به ۱۳ آبان و اعلام تحریمهای نفتی و بانکی، تاثیر این تاریخ را در برگشت تقاضای سنگین ارز به بازار برای واردات را هم در نظر بگیرید که پارامتر بنیادی هست. طی روزهای گذشته، بدلیل حرکات عجیب حاکمیت در بازار ارز و نوسان شدید و کاهش و بی ثباتی قیمتها و بلاتکلیفی فعالین اقتصادی، بخشی از تقاضای ارزی هم انباشته شده و منتظر مانده است و با نزدیک شدن به تاریخ اعلام تحریم های نفتی و بانکی، تقاضای ارز هم بسرعت به بازار برمیگردد.من کاملاً با فرمایش شما موافقم. در پست قبلی منظورم این بود که در خود روز 13 آبان مثلاً قرار نیست اتفاق عجیبی رخ بده که ازش خبر نداریم یا نسبت بهش ابهام داریم. تحریم های فلج کننده در دراز مدت اثر شدید خودش رو نشون میده و خود بنده هم این نکته رو در پست های پیشین تاکید کردم. اما اینکه فکر کنیم درست در روز 13 آبان قرار هست اتفاق عجیب و محیر العقولی اتفاق بیافته و روز 13 آبان اثر شگفت انگیزی روی بازار گذاشته بشه ، خیر ، این تصور اشتباهه.
شما تحلیلت اینه که میره بالا تا ابان؟در مورد نزدیک شدن به ۱۳ آبان و اعلام تحریمهای نفتی و بانکی، تاثیر این تاریخ را در برگشت تقاضای سنگین ارز به بازار برای واردات را هم در نظر بگیرید که پارامتر بنیادی هست. طی روزهای گذشته، بدلیل حرکات عجیب حاکمیت در بازار ارز و نوسان شدید و کاهش و بی ثباتی قیمتها و بلاتکلیفی فعالین اقتصادی، بخشی از تقاضای ارزی هم انباشته شده و منتظر مانده است و با نزدیک شدن به تاریخ اعلام تحریم های نفتی و بانکی، تقاضای ارز هم بسرعت به بازار برمیگردد.
نظر شخصی من این هست که روند کاملاً صعودی و بنیادی برای ارز تا ۱۳ آبان اتفاق میافتد.شما تحلیلت اینه که میره بالا تا ابان؟
حسن گفته آبان هيچ اتفاقي قرار نيست بيفتههمچنان منتظر آبان ماه و ببینیم چه بلایی سر ما خواهد امد
و این قصه سر دراز دارد