• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
هر چقدر این سایتهای قیمت ساز جلوش گرفته میشه دقیقا و بلافاصله تاثیرش رو در قیمت نشون میده
برای خود بنده مشخص شد این بازی کردن قیمت به چه دلیل بوده است.

Last edited:

AR4SH66

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
201
هر چقدر این سایتهای قیمت ساز جلوش گرفته میشه دقیقا و بلافاصله تاثیرش رو در قیمت نشون میده
برای خود بنده مشخص شد این بازی کردن قیمت به چه دلیل بوده است.
web-developer عزیز شما احتمالا خودت Web developer هستی ، چطور چند سایت نمایش دهنده قیمت ارز قادر به بالا و پایین آوردن قیمت یک ارز مثل دلار در یک کشور هستند؟ یعنی شما می فرمایید سیستم هیچ نقشی ندارد ؟

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
وقتی در این کشور جلسه با صرافان به میزبانی دادستانی! برگزار میشود، وضعیت مشخص هست، واقعاً متعجبم که کل جمعیت صرافان و اصولاً بسیاری از فعالین اقتصادی، اصلاً چقدر اعصاب و تحمل ریسک دارند که مصیبت این کشور را تحمل میکنند و یکسره هم در معرض اتهام و حتی تهدید هستند و جالب اینجاست که بخش عمده انتقالات مالی کشور را هم انجام میدهند و همه نوع ریسک مالی و امنیتی غیر قابل باور را هم باید بپذیرند.

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
وقتی در این کشور جلسه با صرافان به میزبانی دادستانی! برگزار میشود، وضعیت مشخص هست، واقعاً متعجبم که کل جمعیت صرافان و اصولاً بسیاری از فعالین اقتصادی، اصلاً چقدر اعصاب و تحمل ریسک دارند که مصیبت این کشور را تحمل میکنند و یکسره هم در معرض اتهام و حتی تهدید هستند و جالب اینجاست که بخش عمده انتقالات مالی کشور را هم انجام میدهند و همه نوع ریسک مالی و امنیتی غیر قابل باور را هم باید بپذیرند.

الان تعداد صرافی های فعال، کمتر از یک سوم تعدادیه که مجوز دارند. اونایی که دارن ادامه میدن، یا پشتشون گرمه یا از جونشون گذشتن:D.
شماره سریال ارز ها هم که گزارش میشه. به نظر من اگر مشخصا چین وارد بازار نشه و کمک نکنه، آینده خیلی تاریکه

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
الان تعداد صرافی های فعال، کمتر از یک سوم تعدادیه که مجوز دارند. اونایی که دارن ادامه میدن، یا پشتشون گرمه یا از جونشون گذشتن:D.
شماره سریال ارز ها هم که گزارش میشه. به نظر من اگر مشخصا چین وارد بازار نشه و کمک نکنه، آینده خیلی تاریکه
امروز ظهر به اینور بازار آبشده راکد شد اصلا خرید و فروش نمیشد
بازاریا پله آهنی هم کلا بستن

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
امروز ظهر به اینور بازار آبشده راکد شد اصلا خرید و فروش نمیشد
بازاریا پله آهنی هم کلا بستن

آدم هایی رو گرفتن که اصلا هیچکس باور نمیکنه. فقط مونده رئیس پلیس رو دستبند بزنن:D

keivanpro

Registered User
لایک‌ها
173
امروز با این که می گفتن جو بازار طلا و دلار امنیتی هست و خرید و فروش نمی شه ولی طلا فروش ها به شکل عجیبی خریدار بودن... همین نشون می ده که بازار را صعودی پیش بینی می کنن

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
تشکر از اطلاعات مفید.
دقیقاً ریسک مالی و امنیتی برای صرافان واقعاً شگفت انگیز هست، خیلی از این افراد، فعالین بسیار قدیمی و خیلی محترم بازار هستند که شرایطی که برایشان ایجاد شده ترسناک هست.
مسلماً نظر شما صحیح هست، با این مسیری که طی میکنند، اگر راهی پیدا نشود، اصلاً شاید حتی آینده ای هم وجود نداشته باشد.

پینوشت: به نظر شما، چین تصمیم دارد که در بازار ایران باقی بماند و حمایت از اینها را ادامه بدهد؟

Last edited:

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
تشکر از اطلاعات مفید.
خواهش میکنم:general704:. متاسفانه اینجا آدم مجبوره در صحبت کردن احتیاط بکنه که اطلاعات اشخاص دیگه افشا نشه:(
دقیقاً ریسک مالی و امنیتی برای صرافان واقعاً شگفت انگیز هست، خیلی از این افراد، فعالین بسیار قدیمی و خیلی محترم بازار هستند که شرایطی که برایشان ایجاد شده ترسناک هست.
مسلماً نظر شما صحیح هست، با این مسیری که طی میکنند، اگر راهی پیدا نشود، اصلاً شاید حتی آینده ای هم وجود نداشته باشد.
متاسفانه همینطوره. یا حداقل قرائن و شواهد اینطور نشون میده
پینوشت: به نظر شما، چین تصمیم دارد که در بازار ایران باقی بماند و حمایت از اینها را ادامه بدهد؟
به نظر من تا همینجا هم چین بازار رو نگه داشته... اما چین کشوریه که تجربه مستعمره داری نداشته تا الان. اینکه تا کجا پشت مستعمره اش رو خالی نمیکنه، معلوم نیست:general509::D

پ.ن: به نظر من الان مهمتر از پیش بینی نرخ و خریدن ارز، مسئله فروختنشه.;). کلا در حال حاضر، خرید و فروش ارز خطرناکه.

Last edited:

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
web-developer عزیز شما احتمالا خودت Web developer هستی ، چطور چند سایت نمایش دهنده قیمت ارز قادر به بالا و پایین آوردن قیمت یک ارز مثل دلار در یک کشور هستند؟ یعنی شما می فرمایید سیستم هیچ نقشی ندارد ؟
اینکه چطور انجام میشه یه مسئله است که قابل بحثه
ولی اینکه ما می بینیم هر وقت به سایتها فشار میاد، بلافاصله قیمت ریزش می کنه
نمونه اش ،از دو روز پیش اسم چندتا سایت برده شده و تهدید شده اند و تعدادی فیلتر شدند
بلافاصله در عرض این دو روز به صورت ناگهانی افزایش قیمت متوقف و معکوس شد
اینکه چطور می تونن تاثیر بزارن یه چیزیه که شاید اصلا ما الان متوجه اش نشیم
شما دنبال چگونگی عملکردی
من دارم مشاهدات رو میگم

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
خواهش میکنم:general704:. متاسفانه اینجا آدم مجبوره در صحبت کردن احتیاط بکنه که اطلاعات اشخاص دیگه افشا نشه:(
متوجه شرایط و همچنین الزام برای رعایت احتیاط در مورد اطلاعات هستم. همینکه در این شرایط محبت میکنید و سعی میکنید راهنمایی مفید در زمینه شرایط سرمایه گذاری و ریسکهای وسیع امنیتی ایجاد شده، ارائه بدهید، نشان دهنده دید وسیع و خیرخواهی شماست. مراتب قدردانی و احترام من را هم بپذیرید.

ه نظر من تا همینجا هم چین بازار رو نگه داشته... اما چین کشوریه که تجربه مستعمره داری نداشته تا الان. اینکه تا کجا پشت مستعمره اش رو خالی نمیکنه، معلوم نیست:general509::D
البته که ما به عنوان یک کشور عجیب، سعی میکنیم مستعمره خوبی هم باشیم و مزایای خوبی هم ارائه کنیم، اصلاً چین از کجا میتوانست چنین مستعمره شگفت انگیزی را پیدا کند؟:general406:

پ.ن: به نظر من الان مهمتر از پیش بینی نرخ و خریدن ارز، مسئله فروختنشه.;). کلا در حال حاضر، خرید و فروش ارز خطرناکه.
توصیه و هشدار شما در مورد وضعیت، مهم و جدی هست، برای ارز، ریسک بازار و همچنین ریسکهای امنیتی، در حال حاضر بیشتر از سطح ریسک پذیری من هست و وارد موقعیت خرید یا فروش جدید نمیشوم.:general601:

Last edited:

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
اینکه چطور انجام میشه یه مسئله است که قابل بحثه
ولی اینکه ما می بینیم هر وقت به سایتها فشار میاد، بلافاصله قیمت ریزش می کنه
نمونه اش ،از دو روز پیش اسم چندتا سایت برده شده و تهدید شده اند و تعدادی فیلتر شدند
بلافاصله در عرض این دو روز به صورت ناگهانی افزایش قیمت متوقف و معکوس شد
اینکه چطور می تونن تاثیر بزارن یه چیزیه که شاید اصلا ما الان متوجه اش نشیم
شما دنبال چگونگی عملکردی
من دارم مشاهدات رو میگم

فرض کن شما داری توی اتوبان میری. یهو یکی داد میزنه ایست و بعدش به نمایشگر بنزینت شلیک میکنه:D. در این حالت شما به خاطر این نمی ایستی که سوختت تموم شده ... میزان سوخت باک بنزینت به کار نمایشگر ربطی نداره ، بلکه به خاطر این می ایستی که میگی این طرف دیوانه است، تیر بعدی رو میزنه تو مخم :general509::D.

کسی که فعال در این بازاره، پیش خودش فکر میکنه که اینا که به وبسایت رحم نمیکنن، وای بحال من. بذار فعلا کجدار و مریز برم جلو، تا ببینم بعدا چی میشه

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
متوجه شرایط و همچنین الزام برای رعایت احتیاط در مورد اطلاعات هستم. همینکه در این شرایط محبت میکنید و سعی میکنید راهنمایی مفید در زمینه شرایط سرمایه گذاری و ریسکهای وسیع امنیتی ایجاد شده، ارائه بدهید، نشان دهنده دید وسیع و خیرخواهی شماست. مراتب قدردانی و احترام من را هم بپذیرید.
شما به بنده لطف دارید. من خودم رو لایق این فرمایشات محبت آمیز شما نمیدونم:oops:
البته که ما به عنوان یک کشور عجیب، سعی میکنیم مستعمره خوبی هم باشیم و مزایای خوبی هم ارائه کنیم، اصلاً چین از کجا میتوانست چنین مستعمره شگفت انگیزی را پیدا کند؟:general406:
متاسفانه هیج جا:general503:
توصیه و هشدار شما در مورد وضعیت، مهم و جدی هست، برای ارز، ریسک بازار و همچنین ریسکهای امنیتی، در حال حاضر بیشتر از سطح ریسک پذیری من هست و وارد موقعیت خرید یا فروش جدید نمیشوم.:general601:
بله. همونطور که دوستان ساندیسی هم میگن، امنیت مقدم بر رفاهه:general509::D. علاوه بر این، دولت قدرت اینکه چندین ماه بازار رو به طور کلی ببنده و جلوی خرید و فروش را بگیره، داره

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
این بگیر و ببندا تاثیرشو ۱ هفته دگ‌ میزاره،هر زمان اینا بگیر و ببند کردن گندتر زدن،فک کردن حجابه مثلا زوری پایین نگهش دارن،خودشون کشتن با رسانه و همه چی ی روزم نتونستن پایین نگه دارن باز رفت بالا،بازم میره بالا به راحتی

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
دیروز همینجوری رفتم تو پاساژ طلافروشی سره خیابون پرنده توش پر نمیزد همیشه پر از ادم بود
ولی جالبش این بود که همه یه کاغد A4 بزرگ زده بودن که طلا خریداریم به بالاترین قیمت

من چندین ساله عضو اینجا هستم ولی یه بارم تو این تاپیک نیومده بودم ببین وضعیت چی شده که منی که تا حالا یه دونه یه دلاری از نزدیک ندیدم اولین جایی که اوله صبح چک می کنم این تاپیک شده.

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
با توجه به بحران اقتصادی موجود، لینک زیر از سایت مجلس از نظرات محمود بهمنی (نماینده مجلس در حال حاضر و همچنین رئیس بانک مرکزی در زمان احمدی نژاد:general304:) جالب توجه هست:

لینک: پیش بینی رییس بانک مرکزی دولت احمدی نژاد از آینده بازار ارز
بهمنی تاکید کرد که باید دولت نرخ سود سپرده‌ها و نه تسهیلات را افزایش دهد تا نقدینگی جذب بانک‌ها شود در چنین شرایطی بانک‌ها پول را به سمت تولید هدایت می‌کنند و بعد از آن اشتغال ایجاد می‌شود. به تبع آن عرضه کالا افزایش یافته و قیمت‌ها هم پایین می‌آید.

همچنین لینک زیر از سخنان بهمنی در مورد لزوم خروج سریع بانکها از بنگاه داری را هم ببینید:
لینک: بهمنی: برنامه زمانبندی برای خروج سیستم بانکی از بنگاهداری ارائه شود
----------------------------------------------------------------------------------
با توجه به اینکه ایشان در لینک اول، فرموده اند که دولت باید نرخ سود سپرده ها افزایش دهد ولی نرخ سود تسهیلات را نباید افزایش دهد:eek:، تا هم سپرده گذار جذب شود و هم پول بانکها با تسهیلات ارزان قیمت به سمت تولید و اشتغال روانه شود و همچنین بانک باید از بنگاهداری هم خارج شود، این پرسش برای شخص من ایجاد شده، که در این شرایط، بانک، منابع لازم برای تخصیص به اختلاف میان سود بالا به سپرده و سود پایین به تسهیلات، را دقیقاً از کجا باید تأمین مالی کند که ورشکست هم نشود؟!:general703:

پی نوشت: درصورتیکه سود سپرده ها قرار هست از منابع حاصل از تجارت شریف قاچاق اسلحه و مواد مخدر، تأمین شود، این درخواست را از مسئولین ذیربط دارم که از ادامه توزیع عمده این مواد با کیفیت و جنس عالی بین نمایندگان و همچنین سایر مسئولین اقتصادی کشور، خودداری کنند تا شاید میزان مصرف، کمتر شود و توهم حاصل هم در حد امکان، قابل مدیریت باشد.:D

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
با توجه به بحران اقتصادی موجود، لینک زیر از سایت مجلس از نظرات محمود بهمنی (نماینده مجلس در حال حاضر و همچنین رئیس بانک مرکزی در زمان احمدی نژاد:general304:) جالب توجه هست:

لینک: پیش بینی رییس بانک مرکزی دولت احمدی نژاد از آینده بازار ارز
بهمنی تاکید کرد که باید دولت نرخ سود سپرده‌ها و نه تسهیلات را افزایش دهد تا نقدینگی جذب بانک‌ها شود در چنین شرایطی بانک‌ها پول را به سمت تولید هدایت می‌کنند و بعد از آن اشتغال ایجاد می‌شود. به تبع آن عرضه کالا افزایش یافته و قیمت‌ها هم پایین می‌آید.

همچنین لینک زیر از سخنان بهمنی در مورد لزوم خروج سریع بانکها از بنگاه داری را هم ببینید:
لینک: بهمنی: برنامه زمانبندی برای خروج سیستم بانکی از بنگاهداری ارائه شود
----------------------------------------------------------------------------------
با توجه به اینکه ایشان در لینک اول، فرموده اند که دولت باید نرخ سود سپرده ها افزایش دهد ولی نرخ سود تسهیلات را نباید افزایش دهد:eek:، تا هم سپرده گذار جذب شود و هم پول بانکها با تسهیلات ارزان قیمت به سمت تولید و اشتغال روانه شود و همچنین بانک باید از بنگاهداری هم خارج شود، این پرسش برای شخص من ایجاد شده، که در این شرایط، بانک، منابع لازم برای تخصیص به اختلاف میان سود بالا به سپرده و سود پایین به تسهیلات، را دقیقاً از کجا باید تأمین مالی کند که ورشکست هم نشود؟!:general703:

پی نوشت: درصورتیکه سود سپرده ها قرار هست از منابع حاصل از تجارت شریف قاچاق اسلحه و مواد مخدر، تأمین شود، این درخواست را از مسئولین ذیربط دارم که از ادامه توزیع عمده این مواد با کیفیت و جنس عالی بین نمایندگان و همچنین سایر مسئولین اقتصادی کشور، خودداری کنند تا شاید میزان مصرف، کمتر شود و توهم حاصل هم در حد امکان، قابل مدیریت باشد.:D
افزایش نرخ سود بانکی در این شرایط و با این تورم وحشتناک یعنی خودکشی. افزایش نرخ سود بانکی به منزله افزایش نرخ ارز و طلا و مسکن و گرانی اقلام ضروری و ... خواهد بود.
افزایش نرخ سود سپرده ها باعث میشه که نرخ تورم از همینی که الان هست بیشتر بشه. یعنی اگه اسکناس چاپ کنند از اینکه نرخ سود سپرده ها رو افزایش بدن اثر مخرب کمتری داره!

من متوجه نمیشم وقتی که ایشون میگه تولید و اشتغال ، دقیقن از چی داره حرف میزنه!

Last edited:

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
افزایش نرخ سود بانکی در این شرایط و با این تورم وحشتناک یعنی خودکشی. افزایش نرخ سود بانکی به منزله افزایش نرخ ارز و طلا و مسکن و گرانی اقلام ضروری و ... خواهد بود.
افزایش نرخ سود سپرده ها باعث میشه که نرخ تورم از همینی که الان هست بیشتر بشه. یعنی اگه اسکناس چاپ کنند از اینکه نرخ سود سپرده ها رو افزایش بدن اثر مخرب کمتری داره!
دقیقاً همینطور هست. بخش مهمی از این وضعیت نابسامان اقتصادی و نقدینگی وحشتناک، بدلیل سود بانکی پرداخت شده در طی چند سال گذشته هست، که بطور کامل با چاپ پول پرداخت شده و در نتیجه، پول ملی با خاک یکسان شده است.
همچنین، همین حالا اگر سود تسهیلات بانکی هم افزایش پیدا کند، حتی جنازه تولید و اقتصاد هم باقی نمی ماند.

پی نوشت: لینک نظرات بهمنی را از این جهت در پست قبل گذاشتم که سطح کوته فکری در نمایندگان مجلس، قابل مشاهده و بررسی باشد.;)

Last edited:
بالا