Amadea
مدیر بازنشسته
دلار و یورو رو یه قیمت می خرند؟ :general609:
دلار و یورو رو یه قیمت می خرند؟ :general609:
حق با شما هست، لینک فوق از سایت تسنیم هست که گویا اشتباه در چاپ در آن بخش ابتدای خبر در سایت تسنیم، انجام شده و من هم دقت نکردم:general503:: لینکدلار و یورو رو یه قیمت می خرند؟ :general609:
همچنین قاچاق گوجه فرنگی در پوشش گل کلم! هم انجام میشود و قاچاق همه کالاهای اساسی و دارو. حالا صحبت شما این هست که آیا قیمت همه کالاهای اساسی و دارو را هم چند برابر کنند یا نه؟
BIG LIKE+بحث خرید دلار توسط مردم بحث یکی دو سال گذشته یا حتی چند سال گذشته نیست از ابتدا بخاطر شرایط بد اقتصادی وجود داشته و به هیچ صورتی نمیشه جلوش رو گرفت مگر بهبود شرایط اقتصادی. دهه پنجاه و شصتی ها باید سریال آقای دلار یادشون بیاد مرحوم داورفر بازی می کرد. همون زمان هم مشکل رو پای مردم میگذاشتند و تا الان ادامه داره!
در مورد کالاهایی که گفتید که دولت نباید در بازار دخالت کند و باید نرخ را به بازار آزاد بسپارد، باید متوجه باشید که با چنین رویکردی، امکان خرید برای بخش گسترده ای از مردم با نرخ بازار آزاد وجود نخواهد داشت و بسیاری از این کالاها از سبد خرید مردم حذف میشوند چون نرخ بازار آزاد منطقی برای بسیاری از کالاها دقیقاً چند برابر نرخ با وضعیت مداخله دولتی هست.در مورد گوجه فرنگی و امثال آن، تولیدکننده و سوبسید دهنده دولت نیست، بازار بخوبی میتونه بین عرضه و تقاضا تعادل ایجاد کنه البته به شرطی که دولت دخالت نکنه
اما در مورد کالاهای اساسی از جمله بنزین که دولت سوبسید سنگینی میده، این کار فقط ایجاد رانت میکنه و در نهایت فقط بخشی از مردم از منفعت اون برخوردار میشند این کار هم زمینه فساد و رانت رو فراهم میکنه و تاثیری که میزاره در مقابل سوبسیدی که داده شده ناچیز هست و فقط یک شعاره تا دولت اعلام کنه من جنس ارزون میدم دست مردم! البته این مشکل در تمام دولتها هم بوده و مخصوص الان نیست
صحبت من چند برابر شدن قیمت نیست، بلکه آزادشدن قیمت هست و البته سوبسیدی که تا اون موقع دولت روی کالا میداده به طور مساوی بین همه تقسیم کنه. البته ممکنه بسته به شرایط خاص برای بعضی کالاهای خاص استثنا قائل شد به شرطی که این یک رویه نشه برای تعداد بسیار زیادی کالا مثل الان
دست خودشون نیست که عزیز، بلاخره زندگی خرج دارهقبلا فک کنم روزی هفت تومانی بودن، الان با خبر زیر حتما دستمزدشون بیشتر شده::general304::general304::general304:
رو که نیست!
دولت و مصطفی از هم جدا نیستن. این جنگ های ظاهریشون مثل بحث و مجادله طلاب در حوزه است. سر یک موضوع بیخودی چند ساعت با هم بحث میکنند و سر هم داد میزنند، اما موقع نهار که میشه، دوستانه میرن غذاشون رو میخورناگه همه کاسه کوزه ها رو سر دولت ها بشکنیم و انگشت اتهام رو فقط به سمت دولت بگیریم ، پس نقش و مسئولیت مصطفی این وسط چی میشه؟!
دولت و مصطفی از هم جدا نیستن. این جنگ های ظاهریشون مثل بحث و مجادله طلاب در حوزه است. سر یک موضوع بیخودی چند ساعت با هم بحث میکنند و سر هم داد میزنند، اما موقع نهار که میشه، دوستانه میرن غذاشون رو میخورن
اینها یک سیاست کلی دارند. مثلا سیاستشون این بود که بعد از جنگ، پول هایی که قبلا صرف جنگ میشد وارد جامعه نشه و رفاه و توقع در مردم ایجاد نکنه، بلکه توسط حضرات به حساب های خارجیشون هدایت بشه. برای اجرای این سیاست اکبر لازم بود و سیاست چاپندگی ( ببخشید سازندگی)... بعدش دیدن که زیادی سازندگی اتفاق افتاد، محمد اومد که فضا رو تلطیف کنه و الخ ...
دلار 14550آخرین قیمت دلار و یورو را میشود بگین؟
از چه سایتی قیمت میگیرید؟دلار 14550
یورو 16700 تا 16800
پس پائینتره؟؟؟؟نرخهای اعلام شده در این سایت، آخرین نرخ ارز سنا، بصورت اعلام شده در سایت رسمی سامانه سنا (لینک) هست. توضیحات اعلام شده در سایت را هم ببینید، تبعاً بدلیل برخوردهای قضایی، ملزم به این نوع اعلام نرخ هستند و چاره ای هم ندارند.
فکر کنم بالاتر باشهپس پائینتره؟؟؟؟