cinemaresearch
Registered User
- نوشتهها
- 250
- لایکها
- 118
دوستان به نظر شما الان شرایط و سیاست ها نسبت به زمان محمود فرقی میکنه؟!
از نظر من همه چی طی این مدت یک کپی برداری از زمان دوره محمود بوده. سهمیه بندی بنزین 60 لیتر در ماه و کارت سوخت هم که احیا بشه ، دیگه کاملآً برمیگردیم به دوران طلایی محمود!
متأسفانه شرایط خیلی خیلی بدتر از سالهای 90 و 91 و دورنمای امیدوارکننده ای هم در پیش رو نیست. فقط به همین فکر کنید که اوج استراتژی و برنامه دولت برای حل مشکل، اینه که صبر کنند تا ترامپ دو سال دیگه رای نیاره!!
اما در مورد کارت سوخت، اتفاقا این یک اتفاق خیلی خوبی بود افتاد و اگه این دولت از ابتدای کار اون رو حذف نمیکرد الان به چه کنم چه کنم تو این بخش نمی افتاد.
فقط کافیه فکر کنید که مصرف روزانه بنزین الان به 90 میلیون لیتر رسیده که البته مشخصه درصد قابل توجهی از اون داره قاچاق میشه (همین هفته پیش استاندار سیستان گفته بود روزانه 3-5 میلیون لیتر فقط از مرز این استان)
در صورتیکه حتی اگه دولت فقط مشکلش با سهمیه بندی بود و اون رو حذف میکرد، نباید اجازه میداد کارت های سوخت حذف بشه و سوختیگیری بصورت آزاد انجام بشه .
دیگه این جزء اولین و بدیهی ترین اصول مدیریته که شما با داشتن آمار دقیق و لحظه به لحظه میتونی مدیریت بهتر و برای آینده تصمیم گیری کنی اما متأسفانه این دولت علیرغم ادعاهای شفاف سازی و ... که ماتحت خر رو پاره میکرد اکثر سیاست هاش زمینه ساز قاچاق کالا و توزیع رانت بود.