farzadsadeghi5
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 557
- لایکها
- 280
دلار فروش ۱۴۹۰۰
خرید ۱۴۷۰۰
سکه ۴۵۵۰
خرید ۱۴۷۰۰
سکه ۴۵۵۰
دوستان به نظر شما الان شرایط و سیاست ها نسبت به زمان محمود فرقی میکنه؟!
از نظر من همه چی طی این مدت یک کپی برداری از زمان دوره محمود بوده. سهمیه بندی بنزین 60 لیتر در ماه و کارت سوخت هم که احیا بشه ، دیگه کاملآً برمیگردیم به دوران طلایی محمود!
روزی که حسن اومد ، حتی یک درصد هم خیال نمیکردم که یه روزی کار به جایی برسه که روزی هزار بار آرزوی دوران محمود رو بکنیمبه نظر من الان شرایط و سیاست ها خیلی بدتر از زمان محمود هست، محمود بازار ارز رو تو شش ماه ساماندهی کرد تموم شد، دلار 1000 تومنی در زمان محمود رو 3200 تثبیت کردن و بازی تموم شد، تازه محمود 1 سال آخر همه این کارا رو کرد.
ولی الان حسن دلار 3700 رو تا الان 4 برابر کرده و بازی همچنان ادامه داره و بدتر از اون هنوز 3 سال دیگه هم تا آخرش مونده !
تازه زمان محمود کلی راه برای دور زدن تحریم بود و نفت رو چند سال 110 دلار فروخت ولی الان راه های دور زدن کامل بسته شده.
فقط خدا به دادمون برسه تو این یکی دو سال آینده !
من راضیم اگه این 1-2 سال مثل زمان محمود باشه !!
عجب داستانی داریما
انگار تو کله این مسئولین گچ پر کردن
دلار فروش ۱۴۹۰۰
خرید ۱۴۷۰۰
سکه ۴۵۵۰
ایرانی جماعت تا گند یه چیزی رو در سریع ترین زمان ممکن در نیاره ول نمیکنه. هنوز 1 سال نشده که اینا ویزا رو واسه ایرانی ها لغو کرده بودن که ملت شهید پرور از بس با حقه بازی رفتن اونجا تا قاچاقی خودشونو به اروپا برسونن ، اونا هم ویزا رو لغو کردن!صربستان هم که سفر بی ویزا رو لغو کرد.همین کشور بود در جنگ جهانی اول به ایران پناه اورده بودن؟؟
همون موقعی که این انتخاب شد، من و چند تا از دوستانی که دوره رئیس جمهوری اون کوسه ملعون رو درک کردیم:general509:، گفتیم که این دست پرورده کوسه یک کاری میکنه که مردم بگن خدا پدر احمدی نژاد رو بیامرزه.روزی که حسن اومد ، حتی یک درصد هم خیال نمیکردم که یه روزی کار به جایی برسه که روزی هزار بار آرزوی دوران محمود رو بکنیم
این حسن موقع انقلاب هم لاکچری زندگی میکرد . چه توقغی ازش داشتین
به نظر من کسی که دلار و طلا میخره، بطور کلی نگاه کنی سود نمیکنه؛ فقط باعث میشه دیرتر فقیر بشه. چون باید همون دلار و طلا رو بفروشه و به ریال تبدیل کنه تا بتونه زندگی کنه.یکی از دوستان تولید کننده حرف خیلی جالبی زد که تا به حالا از این دیدگاه به مسئله نگاه نکرده بودم و کسی رو ندیده بودم توجه کنه
میگفت فرضا من دلار خریدم و شد 20 تومن
به نظر خودم سود کرده ام و پولم مثلا 30 درصد بیشتر شده
ولی در اصل حالا که بخام با اصل پولم و سودش برم طلا بخرم
یا ماشین بخرم
یا یخچال بخرم
یا هر چی
اونوقت می بینم که اونها هم به نسبت با پول اولیه من گرونتر شدن
-----------
شما ده میلیون دارین و یک یخچال ده میلیون تومان پولشه و میدین دلار ده هزارتومانی می خرید و به قول دوستان اینجا سرمایه گذاری می کنید،فرضا دلار گرون میشه و در دلار بیست هزار تومانی می فروشید
پول شما شده 20 میلیون تومان و میخاین برین یخچال بخرین ولی یخچال هم شده بیست میلیون تومان
-----------------
خرید ارز در شرایط فعلی سرمایه گذاری محسوب نمیشه و بیشتر به احتکار شبیه
که البته اخرشم به ضرر همه تموم میشه
من الجمله و دقیقا همون خریدار دلار که با خرید دلار باعث گرانی کالایی خواهد شد که در اینده می خواهد بخرد
اگه همه کاسه کوزه ها رو سر دولت ها بشکنیم و انگشت اتهام رو فقط به سمت دولت بگیریم ، پس نقش و مسئولیت مصطفی این وسط چی میشه؟!همون موقعی که این انتخاب شد، من و چند تا از دوستانی که دوره رئیس جمهوری اون کوسه ملعون رو درک کردیم:general509:، گفتیم که این دست پرورده کوسه یک کاری میکنه که مردم بگن خدا پدر احمدی نژاد رو بیامرزه.
کلا دورسفید های انگلیسی از دور سیاه های چینی بدترن
دوست عزیز خریدن دلار و سکه برای سود نیست برای حفظ سرمایه ست. طبق همون مثال، من 10 میلیون پول دارم و دلار نمیخرم. یخچال شده 20 میلیون و حالا من 10 میلیون کم دارم. پس سرمایه من به این راحتی نصف شد. هیچ کس هم به ت...مش نیست. قبل از عید که حساب سپرده 20 درصدی باز شد و پیش فروش سکه، آقایون گفتند که پیش فروش تا ابد ادامه داره. کسانی از جمله خود من پولمونو سپرده کردیم. کمک به تولید ملی و شکوفایی اقتصادی.(زرشک) همون بانکها با پول من و امثال من رفتند دلار و سکه خریدن. حالا با چند برابر قیمت می فروشند و چندر غاز سود ماهیانه به ما میدن. کسی هم نیست بره یقه اون مسئولین پفیوزو بگیره که پس چی شد؟ مگه نگفتین پیش فروش سکه همیشه هست. چرا پشیمون شدین و سرمایه ی یک عده ملت بد بختو یک چهارم کردین. حالا ی عده میگن مموتی خوب بود، حسن خوبه و .... یاد اون داستان معنوی می افتیم که خر برفتو خر برفتو خر برفت. این وسط اگه کسی دلار و سکه خرید باید به هوشش آفرین گفت که تو دام این جماعت دغل نیفتاد.یکی از دوستان تولید کننده حرف خیلی جالبی زد که تا به حالا از این دیدگاه به مسئله نگاه نکرده بودم و کسی رو ندیده بودم توجه کنه
میگفت فرضا من دلار خریدم و شد 20 تومن................
40 سال سیستم روی پالان خر چرخیدهاگه همه کاسه کوزه ها رو سر دولت ها بشکنیم و انگشت اتهام رو فقط به سمت دولت بگیریم ، پس نقش و مسئولیت مصطفی این وسط چی میشه؟!
نوشته شما در حالت کلی درسته ولی باید بگیم اگه نخره چکار باید بکنه؟؟به نظر من کسی که دلار و طلا میخره، بطور کلی نگاه کنی سود نمیکنه؛ فقط باعث میشه دیرتر فقیر بشه. چون باید همون دلار و طلا رو بفروشه و به ریال تبدیل کنه تا بتونه زندگی کنه.
البته کسی که دلار و یا طلا نخره خیلی زودتر احساس فقر خواهد کرد.