• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
هر آنچه هست باید بین خودشون تخس بشه غیر داخل شه طناب و خلاص :general607: سلطان سکه, سکه هاش چی شد؟ و .........................................

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
دوستان به نظر شما الان شرایط و سیاست ها نسبت به زمان محمود فرقی میکنه؟!
از نظر من همه چی طی این مدت یک کپی برداری از زمان دوره محمود بوده. سهمیه بندی بنزین 60 لیتر در ماه و کارت سوخت هم که احیا بشه ، دیگه کاملآً برمیگردیم به دوران طلایی محمود!

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
خدا رو شکر
امروز جلوی کاهش ارزش پول مردم گرفته شد
حتی یک قدم هم نباید فراموش بشه و هر شب و روز درگیری با دلالها باید ادامه پیدا کنه تا این موضوع به صورت پایه ایی ریشه کن بشه
دلالها هر شگردی که دارن، رو می کنن
سری به شبکه های اجتماعی بزنین از کاهش امروز حسابی کفری شدن

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
دوستان به نظر شما الان شرایط و سیاست ها نسبت به زمان محمود فرقی میکنه؟!
از نظر من همه چی طی این مدت یک کپی برداری از زمان دوره محمود بوده. سهمیه بندی بنزین 60 لیتر در ماه و کارت سوخت هم که احیا بشه ، دیگه کاملآً برمیگردیم به دوران طلایی محمود!

به نظر من الان شرایط و سیاست ها خیلی بدتر از زمان محمود هست، محمود بازار ارز رو تو شش ماه ساماندهی کرد تموم شد، دلار 1000 تومنی در زمان محمود رو 3200 تثبیت کردن و بازی تموم شد، تازه محمود 1 سال آخر همه این کارا رو کرد.
ولی الان حسن دلار 3700 رو تا الان 4 برابر کرده و بازی همچنان ادامه داره و بدتر از اون هنوز 3 سال دیگه هم تا آخرش مونده !
تازه زمان محمود کلی راه برای دور زدن تحریم بود و نفت رو چند سال 110 دلار فروخت ولی الان راه های دور زدن کامل بسته شده.
فقط خدا به دادمون برسه تو این یکی دو سال آینده !
من راضیم اگه این 1-2 سال مثل زمان محمود باشه !!

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
یکی از دوستان تولید کننده حرف خیلی جالبی زد که تا به حالا از این دیدگاه به مسئله نگاه نکرده بودم و کسی رو ندیده بودم توجه کنه

میگفت فرضا من دلار خریدم و شد 20 تومن
به نظر خودم سود کرده ام و پولم مثلا 30 درصد بیشتر شده
ولی در اصل حالا که بخام با اصل پولم و سودش برم طلا بخرم
یا ماشین بخرم
یا یخچال بخرم
یا هر چی
اونوقت می بینم که اونها هم به نسبت با پول اولیه من گرونتر شدن
-----------
شما ده میلیون دارین و یک یخچال ده میلیون تومان پولشه و میدین دلار ده هزارتومانی می خرید و به قول دوستان اینجا سرمایه گذاری می کنید،فرضا دلار گرون میشه و در دلار بیست هزار تومانی می فروشید
پول شما شده 20 میلیون تومان و میخاین برین یخچال بخرین ولی یخچال هم شده بیست میلیون تومان
-----------------
خرید ارز در شرایط فعلی سرمایه گذاری محسوب نمیشه و بیشتر به احتکار شبیه
که البته اخرشم به ضرر همه تموم میشه
من الجمله و دقیقا همون خریدار دلار که با خرید دلار باعث گرانی کالایی خواهد شد که در اینده می خواهد بخرد

Last edited:

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
به نظر من الان شرایط و سیاست ها خیلی بدتر از زمان محمود هست، محمود بازار ارز رو تو شش ماه ساماندهی کرد تموم شد، دلار 1000 تومنی در زمان محمود رو 3200 تثبیت کردن و بازی تموم شد، تازه محمود 1 سال آخر همه این کارا رو کرد.
ولی الان حسن دلار 3700 رو تا الان 4 برابر کرده و بازی همچنان ادامه داره و بدتر از اون هنوز 3 سال دیگه هم تا آخرش مونده !
تازه زمان محمود کلی راه برای دور زدن تحریم بود و نفت رو چند سال 110 دلار فروخت ولی الان راه های دور زدن کامل بسته شده.
فقط خدا به دادمون برسه تو این یکی دو سال آینده !
من راضیم اگه این 1-2 سال مثل زمان محمود باشه !!
روزی که حسن اومد ، حتی یک درصد هم خیال نمیکردم که یه روزی کار به جایی برسه که روزی هزار بار آرزوی دوران محمود رو بکنیم

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
نظر شخصیم اینه که یک کف جدید برای قیمت دلار داره درست میشه. اگه دقت کرده باشید این کف قیمتی طی یک بازه 1.5 ماهه اومده بالا و بالاتر. اولش از 10800 شروع شد. بعد رسیدیم به یک کف در کانال 12 تومن و در حال حاضر هم که ساپورت روی 14600 هست و این نشون دهنده این هست که قیمت های بالاتری رو باید انتظار داشت.
برای من ، در حال حاضر خرید با این قیمت هنوز مطلوبیت داره.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
صربستان هم که سفر بی ویزا رو لغو کرد.همین کشور بود در جنگ جهانی اول به ایران پناه اورده بودن؟؟
ایرانی جماعت تا گند یه چیزی رو در سریع ترین زمان ممکن در نیاره ول نمیکنه. هنوز 1 سال نشده که اینا ویزا رو واسه ایرانی ها لغو کرده بودن که ملت شهید پرور از بس با حقه بازی رفتن اونجا تا قاچاقی خودشونو به اروپا برسونن ، اونا هم ویزا رو لغو کردن!

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
روزی که حسن اومد ، حتی یک درصد هم خیال نمیکردم که یه روزی کار به جایی برسه که روزی هزار بار آرزوی دوران محمود رو بکنیم
همون موقعی که این انتخاب شد، من و چند تا از دوستانی که دوره رئیس جمهوری اون کوسه ملعون رو درک کردیم:general509:، گفتیم که این دست پرورده کوسه یک کاری میکنه که مردم بگن خدا پدر احمدی نژاد رو بیامرزه:D.

این حسن موقع انقلاب هم لاکچری زندگی میکرد . چه توقغی ازش داشتین:D

کلا دورسفید های انگلیسی از دور سیاه های چینی بدترن :D

MVGroup

Registered User
لایک‌ها
180
یکی از دوستان تولید کننده حرف خیلی جالبی زد که تا به حالا از این دیدگاه به مسئله نگاه نکرده بودم و کسی رو ندیده بودم توجه کنه

میگفت فرضا من دلار خریدم و شد 20 تومن
به نظر خودم سود کرده ام و پولم مثلا 30 درصد بیشتر شده
ولی در اصل حالا که بخام با اصل پولم و سودش برم طلا بخرم
یا ماشین بخرم
یا یخچال بخرم
یا هر چی
اونوقت می بینم که اونها هم به نسبت با پول اولیه من گرونتر شدن
-----------
شما ده میلیون دارین و یک یخچال ده میلیون تومان پولشه و میدین دلار ده هزارتومانی می خرید و به قول دوستان اینجا سرمایه گذاری می کنید،فرضا دلار گرون میشه و در دلار بیست هزار تومانی می فروشید
پول شما شده 20 میلیون تومان و میخاین برین یخچال بخرین ولی یخچال هم شده بیست میلیون تومان
-----------------
خرید ارز در شرایط فعلی سرمایه گذاری محسوب نمیشه و بیشتر به احتکار شبیه
که البته اخرشم به ضرر همه تموم میشه
من الجمله و دقیقا همون خریدار دلار که با خرید دلار باعث گرانی کالایی خواهد شد که در اینده می خواهد بخرد
به نظر من کسی که دلار و طلا میخره، بطور کلی نگاه کنی سود نمیکنه؛ فقط باعث میشه دیرتر فقیر بشه. چون باید همون دلار و طلا رو بفروشه و به ریال تبدیل کنه تا بتونه زندگی کنه.
البته کسی که دلار و یا طلا نخره خیلی زودتر احساس فقر خواهد کرد.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
همون موقعی که این انتخاب شد، من و چند تا از دوستانی که دوره رئیس جمهوری اون کوسه ملعون رو درک کردیم:general509:، گفتیم که این دست پرورده کوسه یک کاری میکنه که مردم بگن خدا پدر احمدی نژاد رو بیامرزه:D.

کلا دورسفید های انگلیسی از دور سیاه های چینی بدترن :D
اگه همه کاسه کوزه ها رو سر دولت ها بشکنیم و انگشت اتهام رو فقط به سمت دولت بگیریم ، پس نقش و مسئولیت مصطفی این وسط چی میشه؟!

shkz

Registered User
لایک‌ها
65

میگفت فرضا من دلار خریدم و شد 20 تومن................
دوست عزیز خریدن دلار و سکه برای سود نیست برای حفظ سرمایه ست. طبق همون مثال، من 10 میلیون پول دارم و دلار نمیخرم. یخچال شده 20 میلیون و حالا من 10 میلیون کم دارم. پس سرمایه من به این راحتی نصف شد. هیچ کس هم به ت...مش نیست. قبل از عید که حساب سپرده 20 درصدی باز شد و پیش فروش سکه، آقایون گفتند که پیش فروش تا ابد ادامه داره. کسانی از جمله خود من پولمونو سپرده کردیم. کمک به تولید ملی و شکوفایی اقتصادی.(زرشک) همون بانکها با پول من و امثال من رفتند دلار و سکه خریدن. حالا با چند برابر قیمت می فروشند و چندر غاز سود ماهیانه به ما میدن. کسی هم نیست بره یقه اون مسئولین پفیوزو بگیره که پس چی شد؟ مگه نگفتین پیش فروش سکه همیشه هست. چرا پشیمون شدین و سرمایه ی یک عده ملت بد بختو یک چهارم کردین. حالا ی عده میگن مموتی خوب بود، حسن خوبه و .... یاد اون داستان معنوی می افتیم که خر برفتو خر برفتو خر برفت. این وسط اگه کسی دلار و سکه خرید باید به هوشش آفرین گفت که تو دام این جماعت دغل نیفتاد.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
https://adibmh.ir/عاقبت-دلار/

عاقبت دلار

ریشه مشکلات کشور یک مطلب است رشد پول طی ٣٠ سال گذشته بیش از رشد کالا بوده و اگر رشد پول بیش از رشد کالا باشد اختلاف با تورم ریالی خنثی میشود

اگر تورم در ایران بیشتر از تورم در بقیه دنیا باشد اختلاف با افزایش نرخ ارز خنثی میشود

آیا با رسیدن دلار به نرخ های موجود ، بار تورمی پول های اضافی خنثی شده است ؟

پاسخ کاملا منفی است حداقل نصف نقدینگی موجود اضافی است

نقدینگی اضافی باید خنثی شود و حتما خنثی خواهد شد منتهی خنثی کردن آن به دو شیوه ممکن است :

راه حل اول این است که دولت هیچ اقدامی نکند در این حالت نقدینگی مازاد آن قدر در بخش ارز و مسکن مانور می دهد تا قیمت ارز و مسکن را از سقف انتظارات تورمی سپرده گذار بالاتر ببرد ، یعنی آنقدر دلار و مسکن را گران می کند که سپرده گذار نیز خرید در آن سطح را غیر عقلایی ارزیابی کند و داوطلبانه بخش ارز و مسکن را رها کند در این سناریو سپرده گذار اگر دلار را از ١۴ هزار تومان بالاتر ببرد ، بازار دو واکنش نشان می دهد :
اکنون با دلار ١٠٣٠٠ تومان فروش( معدل فروش ) در کشور ۴٠ درصد سال ٩۶ است ، با عبور دلار از ١۴ هرار تومان ، فروش در کشور به ٢٠ درصد سال ٩۶ کاهش می یابد

با کاهش فروش به ٢٠ درصد سال ٩۶ ، هشتاد درصد از کسانی که بدهی بانکی دارند قادر به پرداخت بدهی بانکی خود نخواهند بود ، وقتی ٨٠ درصد بدهی بانکی پرداخت نشود ، بانکها قادر به پرداخت سود سپرده نخواهند بود و با ناتوانی بانکها از پرداخت سود سپرده ، کل بازی تمام میشود ، بانکها ده سال است باید به سپرده گذار ، ٧ درصد سود پرداخت کنند اما ٢٠ درصد پرداخت می کنند دوسوم سپرده ها ، سود موهوم است

وقتی همه جامعه دو سوم سود پرداختی را موهوم و باد هوا ارزیابی کرد همه چیز تمام میشود ، ثروت خیالی سپرده گذار ، خیالی بودنش روشن میشود

در فردای آن روز قیمت ارز و مسکن سقوط می کند

اکنون قیمت دلار در حدی تعیین شده که حقوق کارمندان و بازنشستگان ۶٣ درصد کمتر از سال قبل است

اکنون نرخ ارز در سطحی تعیین شده که ٧٠ درصد مغازه داران قادر به اداره فعالیت با توجیه اقتصادی نیستند

آن سقوط همه چیز را حل می کند قیمت دلار و مسکن آنقدر تعدیل میشود که با قدرت خرید قشر ضعیف و متوسط منطبق شود

راه حل دوم :
اگر بانک مرکزی دخالت نکند مسیر حرکت اقتصاد در جهت راه حل اول است اما راه حل دومی وجود دارد ، ۵٠ درصد سپرده ها ، سپرده بلند مدت یکساله است ، اگر شبیه آرژانتین ، بانک مرکزی سپرده های بالای ٢ میلیارد تومان یک ساله را بری مدت سه سال منجمد کند همه چیز حل میشود ، ۵٠ درصد سپرده های یکساله بالای ٢ میلیارد تومان برای مدت سه سال مسدود شود

پانوشت محمد حسین ادیب بر تحلیل ۵ عضو گروه تحقیق :

٨٠٠ هزار نقدینگی مازاد در کشور وجود دارد و نمیشود این نقدینگی مازاد هر چند وقت یکبار به سمتی رفته و یک بخش از اقتصاد کشور را در هم بریزد ، یکجا باید انرژی اش تمام شود

این مقاله با رای مثبت ۵ عضو گروه تحقیق و رای منفی ۴ عضو به اضافه رای منفی محمد حسین ادیب منتشر میشود

.

.

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
اگه همه کاسه کوزه ها رو سر دولت ها بشکنیم و انگشت اتهام رو فقط به سمت دولت بگیریم ، پس نقش و مسئولیت مصطفی این وسط چی میشه؟!
40 سال سیستم روی پالان خر چرخیده

در دل تهران هنوز جایی هست که پالون خر می دوزند،ضلع شمالی میدان امین السلطان جایی که روزی کاروانسری خانات بروبیایی داشت و از اطراف و اکناف و دروازه ری می آمدند تا مال ها (چهارپایان) رامعامله کنند.اما امروز از تمام دبدبه و کبکبه آنروز ها فقط یک مغازه پالون دوزی مانده که آنهم بیشتر خورجین موتور می دوزد تا پالون الاغ ،وقتی از او می پرسم مگر هنوز اینجا خر هست؟با تبسمی شیرین می گوید زیاد...

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
به نظر من کسی که دلار و طلا میخره، بطور کلی نگاه کنی سود نمیکنه؛ فقط باعث میشه دیرتر فقیر بشه. چون باید همون دلار و طلا رو بفروشه و به ریال تبدیل کنه تا بتونه زندگی کنه.
البته کسی که دلار و یا طلا نخره خیلی زودتر احساس فقر خواهد کرد.
نوشته شما در حالت کلی درسته ولی باید بگیم اگه نخره چکار باید بکنه؟؟

بالا