• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
میگن سکه تقلبی تو بازار زیاد شده ! خدا به دادمون برسه! خودمم قبلا چندتا گرفتم ولی سر در نمیارم که

شما از طلافروشی یا صرافی معتبر با پلمب خودش بخر. بعدا هم به خودش بفروش. مشکلی پیش نمیاد

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
دامنه نوسان هفته ی آتی
۱۵ الی ۱۶۵۰۰ هست
و از این حد تجاوز نخواهد کرد

cinemaresearch

Registered User
لایک‌ها
118
دوستان یه کانال برای چک کردن نرخ دقیق (یا حتی حدودی) معرفی کنند لطفا

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
هر شخصی حق دارد سرمایه قانونی خودش را که مالیات آنرا پرداخت کرده، در هرنوع دارایی قانونی که مایل باشد با هدف کسب سود، سرمایه گذاری کند و اسم سرمایه گذاری، بنگاه خیریه نیست که اشخاص دیگر بتوانند بررسی اخلاقی را به آن ضمیمه کنند و سعی کنند سرمایه‌گذار را به راه راست هدایت کنند.
متوجه نشدم منظورتون از سرمایه ای که مالیات آنرا پرداخت کرده اید چیست؟
جسارتاً متن منو درست نخوندین یا متوجه نشدین بحث من خرید فروش مداوم ارز بود و من گفتم ایرادی نداره کسی برای سرمایه گذاری سپرده ریالیشو به ارز تبدیل کنه
حالا اگه منظورتون از این تیپ قمار، بنگاه خیریه و ضمیمه بررسی اخلاقی و هدایت افراد به راه راست هست برداشت شماست اینجا همونطور که همه به نظرات هم احترام میگذارند شمام حق ندارین به کسی توهین کنید

خط اول نوشتتون ناخداگاه منو یاد یهودیان پول پرست انداخت :D

Last edited:

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
جسارتاً متن منو درست نخوندین یا متوجه نشدین بحث من خرید فروش مداوم ارز بود و من گفتم ایرادی نداره کسی برای سرمایه گذاری سپرده ریالیشو به ارز تبدیل کنه
دقیقاً خیلی واضح و روشن توضیح دادم که هر شخصی حق دارد هر نوع سرمایه گذاری قانونی، چه طولانی مدت و چه کوتاه مدت و چه بصورت نوسانگیری به قصد کسب سود و خرید و فروش مداوم در ارز یا بورس یا معاملات آتی حتی با اهرم بالا یا اصلاً هر دارایی قانونی دیگر را انتخاب کند. به همین سادگی.

حالا اگه منظورتون از این تیپ قمار، بنگاه خیریه و ضمیمه بررسی اخلاقی و هدایت افراد به راه راست هست برداشت شماست اینجا همونطور که همه به نظرات هم احترام میگذارند شمام حق ندارین به کسی توهین کنید

اتفاقاً متن پست من دقیقاً محترمانه ترین پاسخی بود که ممکن بود به پست شما داده شود:
دوست گرامی، من شخصاً در هر نوع سرمایه‌گذاری که تابحال در این کشور انجام داده ام، فقط و فقط، سود در مقابل ریسک در آن معامله برایم مهم بوده است، وضعیت کشور هم چه حالا و چه طی هزاران سال آینده، باعث نخواهد شد که نسبت به سود و زیان معاملات بی تفاوت باشم. بارها در همین تاپیک توضیح داده ام که هر شخصی حق دارد سرمایه قانونی خودش را که مالیات آنرا پرداخت کرده، در هرنوع دارایی قانونی که مایل باشد با هدف کسب سود، سرمایه گذاری کند و اسم سرمایه گذاری، بنگاه خیریه نیست که اشخاص دیگر بتوانند بررسی اخلاقی را به آن ضمیمه کنند و سعی کنند سرمایه‌گذار را به راه راست هدایت کنند.

همچنین در مورد این بخش از پست شما:
ط اول نوشتتون ناخداگاه منو یاد یهودیان پول پرست انداخت :D
مشکل از میزان درک خودتان هست.

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
این دوستمون تا چند وقت پیش شدیداً طرفدار افزایش قیمت ها بود. حالا اینکه چه اتفاقی طی این مدت افتاده که ایشون هم به فکر مستضعفین افتادند ، باید از خودشون پرسید!

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
این دوستمون تا چند وقت پیش شدیداً طرفدار افزایش قیمت ها بود. حالا اینکه چه اتفاقی طی این مدت افتاده که ایشون هم به فکر مستضعفین افتادند ، باید از خودشون پرسید!
منظورت نرخ ارزه؟:D الانم میگم افزایشیه، خوب که چی؟
هر کی بگه افزایشیه طرفداری کرده؟ از چی؟ من که نفهمیدم چی میگی و چه ربطی داشت

Last edited:

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
یهودستیزی از صفات بارز مصطفاست:general509::D
واقعاً عالی بود.:)

برای بررسی وضعیت کشور، به سخنرانی آدولف هیتلر استناد کردید ؟! یعنی یک لحظه احساس کردم که به لحظات ملکوتی آخرالزمان نزدیک شده ایم!:general304:

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
واقعاً عالی بود.:)

برای بررسی وضعیت کشور، به سخنرانی آدولف هیتلر استناد کردید ؟! یعنی یک لحظه احساس کردم که به لحظات ملکوتی آخرالزمان نزدیک شده ایم!:general304:
توصیه میکنم ۶ دقیقه وقت گرانبهاتونو بذارید و ببینید و بشنوید حرفاشو :) نه تنها ضرر نمیکنید بلکه شباهتهای زیادی پیدا میکنید مخصوصا در پست های این صفحه ! کافیه کمی فکر کنید

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
توصیه میکنم ۶ دقیقه وقت گرانبهاتونو بذارید و ببینید و بشنوید حرفاشو :) واقعا ضرر نمیکنید
پیشنهاد من هم این هست که واقعاً تلاش کنید و از توهمات هیتلری فاصله بگیرید. چون حتی در ضعیف ترین کشورها از نظر فرهنگی و اقتصادی، هم یک توسعه فکری در این زمینه ایجاد شده است.

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
پیشنهاد من هم این هست که واقعاً تلاش کنید و از توهمات هیتلری فاصله بگیرید. چون حتی در ضعیف ترین کشورها از نظر فرهنگی و اقتصادی، هم یک توسعه فکری در این زمینه ایجاد شده است.
باشه من متوهم شما دانا با توسعه فکری و فرهنگی عقیدتی مدنی و استاد فلاسفه و اقتصاد بین الملل
اما کلیپو حتما ببین :D

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438

یهودیان پول پرست رو خوب اومدی ;)
کاش از این خرید و فروش های ارز هم دولت مالیات می گرفت

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
یهودیان پول پرست رو خوب اومدی ;)
کاش از این خرید و فروش های ارز هم دولت مالیات می گرفت
مشکل همینجاست که تبادلات بانکی رصد نمیشه مثل اروپا و ایران بهشت دلالانه :D طرف هم هزینه زن و بچه داره بالاخره هم باید براشون ارز بفرسته چی بهتر از پول یا مفت حلال دلالی :D

بالا