web-developer
Registered User
- نوشتهها
- 576
- لایکها
- 725
موتور چپ روشن،موتور راست روشن،اماده تک اف،سفت بشینید صعود داره میکنه
پیش به سوی قحطی
پیش به سوی فقر
پیش به سوی وحشیگری
موتور چپ روشن،موتور راست روشن،اماده تک اف،سفت بشینید صعود داره میکنه
یادتون باشههیچکس نمیخواد کشور به سمت قحطی بره. فقط امیدوارم این یک هفته ای که گذشت ، برای شما تجربه خوبی شده باشه که دیگه از این به بعد تک بعدی و با دید افراطی به موضوعات نگاه نکنی.
دیدید که قیمت ها برگشت و اون چیزهایی که شما میگفتی هیچ کدومش محقق نشد!
من معمولا این تاپیک رو میخونم. از خیلی از دوستان که الان سردمدار "دیدی گفتم" و این حرفها هستن شنیدم که دولت برای افزایش قیمت ارز کاری نمیکنه که بدهی هاشو بده( ولی الان میبینم حرفشون عوض شده و معتقد شدن توان کنترل نداره) ولی دوست ندارم اسم بیارم چون فکر میکنم حمله شخصی درست نیست. الان همه میدونن که جو روانی شدیده و تا 13 آبان واقعا معلوم نیست چه اتفاقاتی بیفته و چه بلایی سرمون بیاد. به نظرم اون دوستانی از دو طرف که مرتب طعنه میزنن از هردوطرف بهتره از بازی رو اعصاب همدیگه دست بردارن و فقط تحلیل رو بگن چون این اوضاع به نفع هیچکدوم ما نیست . حالا چه اونایی که تهدید میکنن و چه اون دوستانی که مرتب وصله نوکر **** و این حرفا میزنن.هیچکس نمیخواد کشور به سمت قحطی بره. فقط امیدوارم این یک هفته ای که گذشت ، برای شما تجربه خوبی شده باشه که دیگه از این به بعد تک بعدی و با دید افراطی به موضوعات نگاه نکنی.
دیدید که قیمت ها برگشت و اون چیزهایی که شما میگفتی هیچ کدومش محقق نشد!
نگران نباش مسئولین قول دادن هر چی بالا 10 تومن جو روانیه و بعد 13 آبان زیر 10 میادمن میخواستم دلار 13 هزار تومنی بخرم. بعضی ها با تحلیل های غلطشون منو گمراه کردن و باعث شدن نخرم. الان کی جوابگوی ضرر منه ؟:general211::general108:
سکه صبح ۴۴۵۰ بود نگرفتم ،الان زیر۴۷۰۰ نیست !! نخریدم دارم برمیگردم تا ببینم چی میشه فردا
نگران نباش مسئولین قول دادن هر چی بالا 10 تومن جو روانیه و بعد 13 آبان زیر 10 میاد
طرف هنوزم دو قورت و نیمش باقیه:general304:من میخواستم دلار 13 هزار تومنی بخرم. بعضی ها با تحلیل های غلطشون منو گمراه کردن و باعث شدن نخرم. الان کی جوابگوی ضرر منه ؟:general211::general108:
الان وضعیت طوریه که در لحظه باید تصمیم بگیری. بزرگترین اشتباه عموم مردم در بازار اینه که به قیمت های گذشته نگاه میکنند و یا قیمت های آینده رو پیشبینی میکنند. این بازار، حافظه نداره که گذشته رو به خاطر بیاره
الان خیلی از کسانی که پشیمون هستن، به خاطر اینه که اردیبهشت ماه فکر کردن که " من که دلار 4 تومنی رو نخریدم، الان بیام دلار 6 تومنی بخرم ؟ حاشا و کلا:general211: " . مرداد ماه فکر کردن که " من که دلار 6 تومنی رو نخریدم، الان بیام دلار 9 تومنی رو بخرم؟ هرگز :general211: " و این چرخه ادامه داره.
در فروش هم همینطور هست. طرف میگه " من که دلارم رو 19 تومن نفروختم، الان بیام 17 تومن بفروشم ؟ هرگز:general211:" بعد که 15 تومن میشه همینطور. بعد آخرش به 12 تومن که میرسه میترسه و میفروشه:general509:
در این بازار فقط یک چیز اهمیت داره. قیمت فعلی. اگر الان دلار 15100 تومنه، ارزشش 15100 تومنه. دلار 19 تومنی نیست که 15 تومن شده باشه یا دلار 8 تومنی نیست که 15 تومن شده باشه. دلار 15 تومنیه. شما فقط باید همین لحظه رو در نظر بگیری که آیا در همین لحظه دلار به اندازه 15 تومن ارزش داره یا نه و آیا برات میصرفه بخری یا بفروشی یا خیر. همین و بس. به قیمت دیروز و فردا هم کاری نداشته باشی
و البته این کاری که در بالا گفتم که باید انجام بدید، اصلا کار راحتی نیست. ذهن آدمیزاد بلافاصله سود و ضررش رو نسبت به قیمت های قبلی حساب میکنه. شما اگر قرار باشه 100 تا سکه بخری، ذهنت بلافاصله 250 رو در 100 ضرب میکنه و سود 25 میلیونیت رو که میتونستی به دست بیاری و الان از دست رفته، یادآوری میکنه:general509: و خریدت رو خراب میکنه.... حالا این 2 تا راهکار مقابله داره. یا باید ذهنت رو مثل حرفه ای های این بازار تمرین و عادت بدی که به این موضوعات حساسیت نداشته باشه یا اینکه پله ای خرید وفروش کنی و تعداد معاملاتت رو زیاد کنی و ارزششون رو کم کنی، طوری که پول هایی که سود یا ضرر میکنی، زیاد به چشمت نیاد
کسی که حاصل 20 سال کارش رو یکجا میده دلار میخره و 30 درصد روش سود یا ضرر میکنه، این 30 درصد، برابر حاصل 6 سال عمرشه. این آدم هرچی هم که به دنیا بی اعتنا باشه و دیوژن وار زندگی کنه، باز هم نمیتونه اعصابش رو در همچین معامله ای کنترل کنه
طرف هنوزم دو قورت و نیمش باقیه:general304:
خب من این کار رو بلد نیستم. بجز شما کسی رو هم ندیدم که بلد باشهاولا به نظر من نوع ورود به بازار رو میشه با تحلیل MACD بدست آورد
نگین بازار ایرانه و ربطی به این اندیکاتورا نداره و... قشنگ نوسانات رو پیش بینی کرده و خوب برای خروجش باید از تحلیلای دیگه استفاده کرد
دوما بنده با نوسانگیری موافق نیستم و به کسی هم توصیه این کار رو نمیکنم چون وضعیت کشور طوری نیست ما فکر سود باشیم الان فقط برای حفظ سرمایه باید خرید چون اون سود ما آه و نفرین و ضرر افرادیه که گرون خریدند به نظر من
حتی خیلیا با منم مخالفن و میگن برای حفظ سرمایه هم نباید خرید اما خوب این نظر شخصی بندست
دلیل اینکه الان خرید فروش دلار مثلاً مشهد با تراول 400 تومن از خرید واریز به حسابی کمتره متاسفانه این موارد هست که در بعد سود جویی خیلیا در حال معاملاتی هستند که شیب افزایش دلار رو و نقطه انتهاشو دارند تندتر و بیشتر میکنند.
قصد جسارت به کسی ندارم کلی گفتم
دوست گرامی، من شخصاً در هر نوع سرمایهگذاری که تابحال در این کشور انجام داده ام، فقط و فقط، سود در مقابل ریسک در آن معامله برایم مهم بوده است، وضعیت کشور هم چه حالا و چه طی هزاران سال آینده، باعث نخواهد شد که نسبت به سود و زیان معاملات بی تفاوت باشم. بارها در همین تاپیک توضیح داده ام که هر شخصی حق دارد سرمایه قانونی خودش را که مالیات آنرا پرداخت کرده، در هرنوع دارایی قانونی که مایل باشد با هدف کسب سود، سرمایه گذاری کند و اسم سرمایه گذاری، بنگاه خیریه نیست که اشخاص دیگر بتوانند بررسی اخلاقی را به آن ضمیمه کنند و سعی کنند سرمایهگذار را به راه راست هدایت کنند.دوما بنده با نوسانگیری موافق نیستم و به کسی هم توصیه این کار رو نمیکنم چون وضعیت کشور طوری نیست ما فکر سود باشیم الان فقط برای حفظ سرمایه باید خرید چون اون سود ما آه و نفرین و ضرر افرادیه که گرون خریدند به نظر من
حتی خیلیا با منم مخالفن و میگن برای حفظ سرمایه هم نباید خرید اما خوب این نظر شخصی بندست
دوست گرامی، من شخصاً در هر نوع سرمایهگذاری که تابحال در این کشور انجام داده ام، فقط و فقط، سود در مقابل ریسک در آن معامله برایم مهم بوده است، وضعیت کشور هم چه حالا و چه طی هزاران سال آینده، باعث نخواهد شد که نسبت به سود و زیان معاملات بی تفاوت باشم. بارها در همین تاپیک توضیح داده ام که هر شخصی حق دارد سرمایه قانونی خودش را که مالیات آنرا پرداخت کرده، در هرنوع دارایی قانونی که مایل باشد با هدف کسب سود، سرمایه گذاری کند و اسم سرمایه گذاری، بنگاه خیریه نیست که اشخاص دیگر بتوانند بررسی اخلاقی را به آن ضمیمه کنند و سعی کنند سرمایهگذار را به راه راست هدایت کنند.