بخریم یا دست نگهداریم ؟
اینجا به کسی پیشنهاد نمیشه داد سربازان گمنام ناراحت میشن کسی بگه دلار گرون میشه، به نظر من دلار میشه هزارتومن حالا تصمیم دیگه با خودتونه:general403:
بخریم یا دست نگهداریم ؟
دلار تلویزیونیدوستان از دلار جناب حیاتی و تقی پور خبری نیست؟:general705::general705:
چند روز تلویزیون و نشریات و شبکه های اجتماعی و... خودشون رو جر دادن که بگن دلار 8000 تومنِ، تو آبادان 600 تومن. نتونستن یه هفته روی 11000 نگهش دارن. الان خفه خون گرفتن
tasnimnews
یورو 155750 ریال
سکه 40550000 ریال
یعنی شما دارید با افزایش قیمت دلار قیمت بنزین بالا نره؟ 2000 تومن به نظر من رقم بالایی نیستاحتمال افزایش قیمت بنزین به 4000 تومان تا آخر سال
حقه بازی اینا باز شروع شد. الان چو انداختن بنزین میشه 4000 تومن ، ولی آخرش 2000 تومن تصویب میکنن. ملت ابله همیشه در صحنه هم میگن خدا رو شکر بنزین 4000 تومن نشد!
دیدم ارزون میشه 10 هزار تا گرفتماینجا به کسی پیشنهاد نمیشه داد سربازان گمنام ناراحت میشن کسی بگه دلار گرون میشه، به نظر من دلار میشه هزارتومن حالا تصمیم دیگه با خودتونه:general403:
دقیقاً همین هست. بدون سیرک و هوچیگری، چطور میتوانستند مردم همیشه در صحنه را به فروش ارز مجبور کنند؟ وقتی حاکمیت حاضر بود که اشخاص از افغانستان ارز را با نرخ بالاتر از 14 هزار تومان به ایران وارد کنند و حتی از این سمت کالاهای اساسی با نرخ ارزانتر را هم بار بزنند و ببرند تا فقط ارز و اسکناس وارد شده باشد! یعنی کف قیمت به مراتب بالاتر هست. اصلاً با انواع طرحهای تسهیل واردات ارز قانونی و قاچاق، هر اندازه که توانستند دست و پا زده اند، راهی جلوی پایشان نمانده بود، غیر از همین سیرک و دزدی ارز و طلای در دست مردم.سیرکی به راه انداخته بودن واسه خودشون!
اینا فکر کرده بودن قیمت دلار با شانتاژ رفته بالا ، میخواستن با شانتاژ و جوسازی و هوچیگری بیارنش پایین اما تیرشون بدجوری به سنگ خورد! بدجوری!
باور کنید حتی بنزین بالاتر از 4000 تومان هم ممکن هست.احتمال افزایش قیمت بنزین به 4000 تومان تا آخر سال
حقه بازی اینا باز شروع شد. الان چو انداختن بنزین میشه 4000 تومن ، ولی آخرش 2000 تومن تصویب میکنن. ملت ابله همیشه در صحنه هم میگن خدا رو شکر بنزین 4000 تومن نشد!
من با این حرفها موافقم بجز با اون قسمت دزدی ارز و طلا از دست مردم ! خیلی از دوستان میگن دولت ارز رو از قصد بالا برده که بدهیاشو بده و بعد هم پایین آورد و همه رو بدبخت کرد وفلان و وقتی بالا میره هم ادبیات عوض میشه که نه نمیتونه جلوی بالا رفتنش رو بگیره ! الان اگر دوباره بره تا 20 و بیاد پایین باز هم ممکنه برگردیم سر داستان قبلی که دولت برد بالا که جیب رو خالی کنه؟دقیقاً همین هست. بدون سیرک و هوچیگری، چطور میتوانستند مردم همیشه در صحنه را به فروش ارز مجبور کنند؟ وقتی حاکمیت حاضر بود که اشخاص از افغانستان ارز را با نرخ بالاتر از 14 هزار تومان به ایران وارد کنند و حتی از این سمت کالاهای اساسی با نرخ ارزانتر را هم بار بزنند و ببرند تا فقط ارز و اسکناس وارد شده باشد! یعنی کف قیمت به مراتب بالاتر هست. اصلاً با انواع طرحهای تسهیل واردات ارز قانونی و قاچاق، هر اندازه که توانستند دست و پا زده اند، راهی جلوی پایشان نمانده بود، غیر از همین سیرک و دزدی ارز و طلای در دست مردم.
همین حالا برنامه افزایش نرخ دارو را هم در مجلس کلید زده اند و جیغ و فغان با هدف عدم پرداخت همین اندازه ارز برای دارو را هم به شکل گسترده در مجلس انجام میدهند، وضعیت کاملاً مشخص هست.
دیدم ارزون میشه 10 هزار تا گرفتم
16200 یورو
برای جواب پست شما، فقط همین یک نکته کافی هست که وقتی ارز کافی حتی برای تأمین واردات دارو، موجود نیست، وضعیت این کشور مشخص هست.من با این حرفها موافقم بجز با اون قسمت دزدی ارز و طلا از دست مردم ! خیلی از دوستان میگن دولت ارز رو از قصد بالا برده که بدهیاشو بده و بعد هم پایین آورد و همه رو بدبخت کرد وفلان و وقتی بالا میره هم ادبیات عوض میشه که نه نمیتونه جلوی بالا رفتنش رو بگیره ! الان اگر دوباره بره تا 20 و بیاد پایین باز هم ممکنه برگردیم سر داستان قبلی که دولت برد بالا که جیب رو خالی کنه؟
پارسال (7 ماه پیش) میتونستی با 40 میلیون بخری امسال 160 میلیون باورت میشد زورت نیمد؟دیدم ارزون میشه 10 هزار تا گرفتم
16200 یورو