• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
یک توضیح مختصری در مورد نیما و سنا و به قول رشیدپور سامانه اسکندر-اقدس بدم:D. این نیما چیز جدیدی نیست و در این چند ماه اخیر اختراع نشده:D.

الان همون شبکه داخلی بین صراف ها، تبدیل شده به نیما. اتفاق خاصی نیفتاده:p. باز هم فروشنده ارز موجودش را ثبت میکنه و خریدار اینویسش را ثبت میکنه. حالا مشکل کجاست ؟ :D

1- اونجا

الان مشکل اینه بخاطر اختلاف ارز صادرکننده ها در سامانه نیما و ارز آزاد
1- اگر بخوان به سیستم بفروشند اینکار رو نیمکنند و زیر میزی در یافت میکنند! نمونشم زیاده برین تو گروه ها ببینید افراد زیادی به منظور دریافت کمیسیون
الف) میگردند ببینند آیا شخصی اینو به صورت حواله آزاد میخره؟ یه قسمتیشو به این صورت میفروشند.
ب)اگر نشد تماس میگیرند با وارد کننده ها که ارز مورد نیازشونو میتونندتهیه کنند اما به ازاء هر دلار x تومن ازتون میگیرند مثلا نیمایی 8 تومنه آزاد 14 تومن اینا 2 تومن میگیرند از وارد کننده اما توی سیستم نیما همون 8 اظهار میشه و وارد کننده بعدا مکلفه با همون قیمت تموم شدشو اعلام کنه... وارد این قضیه نمیشم ، و اگر حق حساب نده به امان خدا مشتری برای ارز مفت زیاده!
2-دولت با این کارش (راه اندازی سامانه نیما) در اصل این وسط چند ماهی کل صرافیارو تعطیل کرد بعد مشخص شد اصلاً به این راحتیا نیست و حتی نمیتونه اونارو زیر مجموعه خودش کنه و باهاشون همکاری کنه و الان فهمیده که باید بهشون اختیار تام بده و فقط روشون نظارت کنه (با بخشنامه ها متعددی که هر چند روز برای ارز مسافرتی ... هی صادر میشه)

مشکل بعدی باز بر میگرده به پتروشیمی ها که باز در مهلت مقرر ارزو بر نمیگردونند و در موارد قبلی که ذکر شد علاقه دارند با رانت این ارزو بدن بازار

موارد بعدیم که به خوبی اشاره کردین جابجایی پول در دنیا دیگه به هیچ عنوان مثل سابق نیست و شما تو اروپا نمیتونین مثل ایران دیمی بزنید حساب اینو اون و به این راحتی نمیشه پول شویی کرد

موارد بالا فقط یک مرحله از کلی مرحله پیچیده برای وارداته و به اون غول مجوز های صنعت معدن در سامانه صنعت معدن تجارت یا ntsw اضافه نشده و کالاهایی که توی گمرک توسط سیستم سراسر معیوب سامانه جامع امور گمرک یا epl توسط تکنسین برنامه نویس بی سواد داخلی رسوب کرده و و و...

در کل دعا کنید این بازار ثابت بشه واقعاً وحشتناک میشه اگر ارز همچنان نوسان داشته باشه
نه x فروشنده میدونه الان بفروشه فردا میره بالا ضرر میکنه و یا برعکس و نه خریدار و کل سیستم اقتصاد در بلاتکلیفی محض و مرگ مغزی به سر میبره
در یک کلام این FATF شرط لازمه نه کافی سیستم اقتصادی داخلی مشکل داره هم نظارت روش نبوده و نیست نه برخورد میشه هم قوانینش عصر حجره و نه بازبینی میشه و نه کسی اراده ای برای اصلاحش داره و با این فرمون ما تا 100 سال دیگم شاهد خاوری ها شهرام ها و ثامن های جدید خواهیم بود.

Last edited:

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
چرا ؟ !
طرف اصلا نمی دونه cft یا FATF چیه فقط داره بد و بیراه میگه. تو سایت همسایه یه مطلب در این باره نوشتن عده کثیری ساندیس به دست دارند مخالفت می کنند. طرف میپرسه چرا مخالفین؟ میگن چون فلانی گفته خوب نیست!! ما هم مخالفیم.
این طرح همینکه تا اینجا پیشرفت کرده و تو مجلس تصویب شده این خودش نشوند میده همونایی که می گفتن بده یه نفعی یا راه درویی پیدا کردن که مطرحش کردن. افکار عمومی هم یه مدت سرگرم این می کنند که مردم یادشون بره ماه بعد تحریم های کمرشکن تو راهه.
بعد هم یعنی غضنفر میدونه با تأیید cft دیگه نمیشه به برادران ستم دیده و همیشه در پارتی و دیسکوی لبنان پول داد اون وقت اینا ندونن!
این دعواهای تو مجلس هم سرکاریه طبق معمول چند نفر مخالف پیدا میشه خیلی تابلو نشه.
پ. ن 1: خودش میدونه آبان چه خبره.
اینها همش پیشگیریه
پ. ن 2 : بازار تعطیل شد قیمت ندارم.

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
چرا ؟ !
طرف اصلا نمی دونه cft یا FATF چیه فقط داره بد و بیراه میگه. تو سایت همسایه یه مطلب در این باره نوشتن عده کثیری ساندیس به دست دارند مخالفت می کنند. طرف میپرسه چرا مخالفین؟ میگن چون فلانی گفته خوب نیست!! ما هم مخالفیم.
این طرح همینکه تا اینجا پیشرفت کرده و تو مجلس تصویب شده این خودش نشوند میده همونایی که می گفتن بده یه نفعی یا راه درویی پیدا کردن که مطرحش کردن. افکار عمومی هم یه مدت سرگرم این می کنند که مردم یادشون بره ماه بعد تحریم های کمرشکن تو راهه.
بعد هم یعنی غضنفر میدونه با تأیید cft دیگه نمیشه به برادران ستم دیده و همیشه در پارتی و دیسکوی لبنان پول داد اون وقت اینا ندونن!
این دعواهای تو مجلس هم سرکاریه طبق معمول چند نفر مخالف پیدا میشه خیلی تابلو نشه.
پ. ن 1: خودش میدونه آبان چه خبره.
اینها همش پیشگیریه
پ. ن 2 : بازار تعطیل شد قیمت ندارم.
هنوز باید به تأیید شورای نگهبان برسه.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
هنوز باید به تأیید شورای نگهبان برسه.
شورای نگهبان که تایید میکنه اون که هیچ. اما کمک مالی به هیچ احدی امکان نداره قطع بشه. کمک ها کما فی السابق به گروه های سلاح به دست سوری و عراقی و یمنی و لبنانی و ... ادامه خواهد داشت!
یعنی این قانون هم تصویب میشه و هم قرار نیست بهش عمل بشه! به همین سادگی
یعنی مثل این میشه که هم عضو NPT (پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای) هستی و هم بمب اتم میسازی:)

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
شورای نگهبان که تایید میکنه اون که هیچ. اما کمک مالی به هیچ احدی امکان نداره قطع بشه. کمک ها کما فی السابق به گروه های سلاح به دست سوری و عراقی و یمنی و لبنانی و ... ادامه خواهد داشت!
یعنی مثل این میشه که هم عضو NPT (پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای) هستی و هم بمب اتم میسازی:)
مگه شهر هرته؟:general710:فکر کردی همه جا مثل اینجا بی قانون هستن؟fatf هم مثل برجام نابود میشه اگه تصویب بشه

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
اخه چرا ؟؟؟

من اعتراض نکردم ، فقط گفتم حکم متناسب با جرم نبود ، که البته دیگر نخواهم گفت ، چون از طرف همه دوستان هم تهدید شدم و هم به سختی مورد هشداررر قرار گرفتم . :general605:

با سپاس از تو هشدار دهنده گرامی .
اصلاً از دیروز که جناب افتک تصمیم گرفتند دقیقاً به اندازه بانک مرکزی، ارز به بازار تزریق کنند و در یک اقدام انقلابی برای کمک به معیشت مردم، همه یوروهایشان به بازار تزریق کردند:general503:(عکس یوروها را هم در پست مربوطه قرار دادند: لینک پست) و برای حمایت از تولید داخل هم اقدام کردند، معیشت مردم در حدی عالی شده، که من هم تصمیم گرفتم اقدامات انقلابی را ادامه بدهم و جزء پند دهندگان و به سختی هشدار دهندگان باشم !:general406:
پ.ن " برای یک سوال ساده شصت بار اعمال هشدار شدم :eek:
در این زمینه، حق با شما هست. :general503:

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
دقیقاً فکر میکنند که براحتی میتوانند مسیر قبلی را ادامه بدهند. متن بخش شرطهای اضافه شده ایران برای تصویب لایحه کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم را در سایت مجلس ببینید:
لینک: متن لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم
مثلا بند 2:
۲- جمهوری اسلامی ایران با نظر به اصول و هنجارهای حقوق بین الملل تا حین پذیرش کنوانسیون از جمله کنوانسیون ۱۹۹۹ سازمان کنفرانس اسلامی و قطعنامه های مرتبط ملل متحد از جمله قطعنامه ۲6۲۵ و ۱514، تعریف عمل تروریستی را مشتمل بر مبارزات مشروع مردمی علیه از جمله سلطه استعماری و اشغال خارجی نمی داند و نسبت به اطراف متعاهدی که قلمرو عمل تروریستی را مستند به زیر بند (ب) بند (۱) ماده (۲) کنوانسیون مشتمل بر این مبارزات می دانند، تنها در حدود پیش گفته، متعهد می داند و اعلام میدارد ماده (6) کنوانسیون ارتباطی به این حق ندارد. این مبارزات فارغ از انگیزه آن مجاز و مشروع است و اعمال تروریستی به هر انگیزه ای ممنوع است.
-------------------------------------------
یعنی واقعاً فکر میکنند که چنین متن مبتنی بر شعری را جامعه بین المللی قبول خواهد کرد!

Last edited:

Bijan ...

Registered User
لایک‌ها
1,121
اصلاً از دیروز که جناب افتک تصمیم گرفتند دقیقاً به اندازه بانک مرکزی، ارز به بازار تزریق کنند و در یک اقدام انقلابی برای کمک به معیشت مردم، همه یوروهایشان به بازار تزریق کردند:general503:(عکس یوروها را هم در پست مربوطه قرار دادند: لینک پست) و برای حمایت از تولید داخل هم اقدام کردند، معیشت مردم در حدی عالی شده، که من هم تصمیم گرفتم اقدامات انقلابی را ادامه بدهم و جزء پند دهندگان و به سختی هشدار دهندگان باشم !:general406:

در این زمینه، حق با شما هست. :general503:

درسته اما اقدام شما کجاش انقلابی بود ؟ بیشتر مذهبی بود .. مرتکب نوعی امر به معروف و نهی از منکر شدید همراه با ایات قرانی ... به گونه ای که فکر کردم شما اخوند هستید .
بنده نوازی فرمودید خلاصه . تشکر .
... افتک همیشه اهل فداکاری و گذشت و حمایت از مستمندانه .

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
درسته اما اقدام شما کجاش انقلابی بود ؟ بیشتر مذهبی بود .. مرتکب نوعی امر به معروف و نهی از منکر شدید همراه با ایات قرانی ... به گونه ای که فکر کردم شما اخوند هستید .
بنده نوازی فرمودید خلاصه . تشکر .
... افتک همیشه اهل فداکاری و گذشت و حمایت از مستمندانه .
دوست گرامی، متن کاملاً شوخی بود، حتی تصور هم نمی کردم که به نظرتان جدی برسد، با یک سرچ ساده، همه نوع آیات، بدست می‌آید. واقعاً عذرخواهی میکنم. :general503:

Bijan ...

Registered User
لایک‌ها
1,121
دوست گرامی، متن کاملاً شوخی بود، حتی تصور هم نمی کردم که به نظرتان جدی برسد، با یک سرچ ساده، همه نوع آیات، بدست می‌آید. واقعاً عذرخواهی میکنم. :general503:

خواهش می کنم .. خیلی جدی جدی هم که به نظر نیامد ;) اما باعث شد با هم اشنا بشیم :general601:

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
تصویب لایحه مبارزه با تامین مالی تروریسم، حتی اگر فقط در حرف باشه (که هست)، یک حرکت رو به جلو و مثبته

اما به نظر من این کار فقط از بدتر شدن اوضاع اقتصادی جلوگیری میکنه. دولت باید قدم های خیلی بزرگتری برداره تا از انزوای جهانی در بیاد و شاید بتونه در این رکود جهانی، بازارهای سابقش رو دوباره به دست بیاره

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
باز رفت بالا !
یک هفته نمیتونن نگه دارن فقط نگه دارن ! پایین بعد میگن میخوایم دنیا رو مدیریت کنیم !

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
باز رفت بالا !
یک هفته نمیتونن نگه دارن فقط نگه دارن ! پایین بعد میگن میخوایم دنیا رو مدیریت کنیم !

دیگه وقتی امروز صرافی بانک ملی 1000 تومن میزاره رو قیمت دیروز دلار، دیگه بازار آزاد الان همین قیمتی هم که هست خیلی خوبه !!!

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
بخریم یا دست نگهداریم ؟

بالا