mostafa_gm
Registered User
زور الكي ميزنندر کل میخوان یه کاری کنن که شورای نگهبان ردش کنه
دستورات از بالا صادر شده
اينا عددي نيستن كه بخوان تصميم بگيرن
زور الكي ميزنندر کل میخوان یه کاری کنن که شورای نگهبان ردش کنه
یک توضیح مختصری در مورد نیما و سنا و به قول رشیدپور سامانه اسکندر-اقدس بدم. این نیما چیز جدیدی نیست و در این چند ماه اخیر اختراع نشده.
الان همون شبکه داخلی بین صراف ها، تبدیل شده به نیما. اتفاق خاصی نیفتاده. باز هم فروشنده ارز موجودش را ثبت میکنه و خریدار اینویسش را ثبت میکنه. حالا مشکل کجاست ؟
1- اونجا
هنوز باید به تأیید شورای نگهبان برسه.چرا ؟ !
طرف اصلا نمی دونه cft یا FATF چیه فقط داره بد و بیراه میگه. تو سایت همسایه یه مطلب در این باره نوشتن عده کثیری ساندیس به دست دارند مخالفت می کنند. طرف میپرسه چرا مخالفین؟ میگن چون فلانی گفته خوب نیست!! ما هم مخالفیم.
این طرح همینکه تا اینجا پیشرفت کرده و تو مجلس تصویب شده این خودش نشوند میده همونایی که می گفتن بده یه نفعی یا راه درویی پیدا کردن که مطرحش کردن. افکار عمومی هم یه مدت سرگرم این می کنند که مردم یادشون بره ماه بعد تحریم های کمرشکن تو راهه.
بعد هم یعنی غضنفر میدونه با تأیید cft دیگه نمیشه به برادران ستم دیده و همیشه در پارتی و دیسکوی لبنان پول داد اون وقت اینا ندونن!
این دعواهای تو مجلس هم سرکاریه طبق معمول چند نفر مخالف پیدا میشه خیلی تابلو نشه.
پ. ن 1: خودش میدونه آبان چه خبره.
اینها همش پیشگیریه
پ. ن 2 : بازار تعطیل شد قیمت ندارم.
شورای نگهبان که تایید میکنه اون که هیچ. اما کمک مالی به هیچ احدی امکان نداره قطع بشه. کمک ها کما فی السابق به گروه های سلاح به دست سوری و عراقی و یمنی و لبنانی و ... ادامه خواهد داشت!هنوز باید به تأیید شورای نگهبان برسه.
مگه شهر هرته؟:general710:فکر کردی همه جا مثل اینجا بی قانون هستن؟fatf هم مثل برجام نابود میشه اگه تصویب بشهشورای نگهبان که تایید میکنه اون که هیچ. اما کمک مالی به هیچ احدی امکان نداره قطع بشه. کمک ها کما فی السابق به گروه های سلاح به دست سوری و عراقی و یمنی و لبنانی و ... ادامه خواهد داشت!
یعنی این قانون هم تصویب میشه و هم قرار نیست بهش عمل بشه! به همین سادگی
یعنی مثل این میشه که هم عضو NPT (پیمان منع گسترش سلاحهای هستهای) هستی و هم بمب اتم میسازی
اصلاً از دیروز که جناب افتک تصمیم گرفتند دقیقاً به اندازه بانک مرکزی، ارز به بازار تزریق کنند و در یک اقدام انقلابی برای کمک به معیشت مردم، همه یوروهایشان به بازار تزریق کردند:general503عکس یوروها را هم در پست مربوطه قرار دادند: لینک پست) و برای حمایت از تولید داخل هم اقدام کردند، معیشت مردم در حدی عالی شده، که من هم تصمیم گرفتم اقدامات انقلابی را ادامه بدهم و جزء پند دهندگان و به سختی هشدار دهندگان باشم !:general406:اخه چرا ؟؟؟
من اعتراض نکردم ، فقط گفتم حکم متناسب با جرم نبود ، که البته دیگر نخواهم گفت ، چون از طرف همه دوستان هم تهدید شدم و هم به سختی مورد هشداررر قرار گرفتم . :general605:
با سپاس از تو هشدار دهنده گرامی .
در این زمینه، حق با شما هست. :general503:پ.ن " برای یک سوال ساده شصت بار اعمال هشدار شدم
دقیقاً فکر میکنند که براحتی میتوانند مسیر قبلی را ادامه بدهند. متن بخش شرطهای اضافه شده ایران برای تصویب لایحه کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم را در سایت مجلس ببینید:شورای نگهبان که تایید میکنه اون که هیچ. اما کمک مالی به هیچ احدی امکان نداره قطع بشه. کمک ها کما فی السابق به گروه های سلاح به دست سوری و عراقی و یمنی و لبنانی و ... ادامه خواهد داشت!
یعنی این قانون هم تصویب میشه و هم قرار نیست بهش عمل بشه! به همین سادگی
یعنی مثل این میشه که هم عضو NPT (پیمان منع گسترش سلاحهای هستهای) هستی و هم بمب اتم میسازی
اصلاً از دیروز که جناب افتک تصمیم گرفتند دقیقاً به اندازه بانک مرکزی، ارز به بازار تزریق کنند و در یک اقدام انقلابی برای کمک به معیشت مردم، همه یوروهایشان به بازار تزریق کردند:general503عکس یوروها را هم در پست مربوطه قرار دادند: لینک پست) و برای حمایت از تولید داخل هم اقدام کردند، معیشت مردم در حدی عالی شده، که من هم تصمیم گرفتم اقدامات انقلابی را ادامه بدهم و جزء پند دهندگان و به سختی هشدار دهندگان باشم !:general406:
در این زمینه، حق با شما هست. :general503:
دوست گرامی، متن کاملاً شوخی بود، حتی تصور هم نمی کردم که به نظرتان جدی برسد، با یک سرچ ساده، همه نوع آیات، بدست میآید. واقعاً عذرخواهی میکنم. :general503:درسته اما اقدام شما کجاش انقلابی بود ؟ بیشتر مذهبی بود .. مرتکب نوعی امر به معروف و نهی از منکر شدید همراه با ایات قرانی ... به گونه ای که فکر کردم شما اخوند هستید .
بنده نوازی فرمودید خلاصه . تشکر .
... افتک همیشه اهل فداکاری و گذشت و حمایت از مستمندانه .
دوست گرامی، متن کاملاً شوخی بود، حتی تصور هم نمی کردم که به نظرتان جدی برسد، با یک سرچ ساده، همه نوع آیات، بدست میآید. واقعاً عذرخواهی میکنم. :general503:
باز رفت بالا !
یک هفته نمیتونن نگه دارن فقط نگه دارن ! پایین بعد میگن میخوایم دنیا رو مدیریت کنیم !