- نوشتهها
- 3,311
- لایکها
- 4,756
به 3400 پارسال که نه ، ولی به 1200 هفت سال پیش شاید برگرده!یعنی به نظر شما به 3400 پارسال برمیگرده ؟؟ خوب خبر خوب از دید ما که کارشناس نیستیم همینه .
با سپاس
به 3400 پارسال که نه ، ولی به 1200 هفت سال پیش شاید برگرده!یعنی به نظر شما به 3400 پارسال برمیگرده ؟؟ خوب خبر خوب از دید ما که کارشناس نیستیم همینه .
با سپاس
3400 پارسال چیه شما یه لحظه تصور کن الآن اخبار این بود که لایحه امروز رد شد! همین که یهو 30 تومن نشه و به 10 تومن برگرده و بمونه ما راضی ایم. متاسفانه خبر خوب برا ما در این حده... سطح توقع ما اینقدره دیگه، یکی دیگه ممکنه تا اون خدابیامرز برنگرده خبر خوب حساب نشه براش. همه چی نسبیه.
اگر میخواهید که با شادی شگفت انگیز وطن پرست ها! مقابله یا حتی تعجب کنید، باید بدانید که بزودی به سرنوشت من دچار خواهید شد و اسمتان را دلال میگذارند و اگر براه راست هدایت نشوید، عذاب الهی هم در انتظارتان هست!
پس هرچقدر زودتر پند بگیرید و به راه راست هدایت بشوید، به نفعتان هست!
---------------------------------------------
پی نوشت: میبینید که من مجبور شدم اسناد واقعی برای وطن پرست! بودن خودم با ارائه پستهای مربوط به پیش بینی در مورد تصویب FATF ارائه کنم.
پی نوشت 2: همچنان منتظرم حتی یک کاربر از گروه مقابل بیاید و در مورد تعداد پیش بینی صحیح در این زمینه کوچکترین ادعایی داشته باشد!
به 3400 پارسال که نه ، ولی به 1200 هفت سال پیش شاید برگرده!
@F-May5th جمله من رو اگه میخوای بگی کامل بگو و تحریف نکن من گفتم "بشخصه نمیتونم کسی رو که در این شرایط دنبال افزایش قیمت و سود بردن هست اسم انسان روش بزارم"، منظورم دقیقا کسانی هست که دنبال سود بردن از این وضعیت هستند نه هر کسی که دلار میخره. اگه این لحن چاله میدونیه پس لحن شما چیه که بارها ما رو اینجا بی عقل و عقب موند و هفت تومنی و ... خطاب کردید و کسی هم معترض نشد.
خواهش میکنم، همانا ما از پند دهندگان و هشدار دهندگان هستیم!نه والا نمی خوام به سرنوشت شما دچار شم ، شادی کسی را هم برهم نزدم فقط یک سوال کردم .. بابا دوران قرون وسطی هم برای یک سوال عذاب الهی در انتظار شخص نبود حالا دیگه یه نیمچه عذابی می دادن ولی تا این حد فکر نکنم .
ممنون از پند شما درمورد هدایت به راه راست .
خواهش میکنم، همانا ما از پند دهندگان و هشدار دهندگان هستیم!
به میزان عذاب الهی در زمان پند نگرفتن، اعتراض کردید؟
نتیجه عدم توجه به هشدارها را در زیر ببینید::general503:
و همانا هشدار دهندگان به سراغ فرعونيان آمدند. (امّا آنان) همهى معجزات ما را تكذيب كردند، پس ما آنان را (به قهر) گرفتيم همچون گرفتن مقتدرى نفوذناپذير.[در دریا غرق شدند]
The (people) rejected all Our Signs; but We seized them with such Penalty (as comes) from One Exalted in Power, able to carry out His Will.
وَ لَقَدْ جاءَ آلَ فِرْعَوْنَ النُّذُرُ «41» كَذَّبُوا بِآياتِنا كُلِّها فَأَخَذْناهُمْ أَخْذَ عَزِيزٍ مُقْتَدِرٍ «42»
--------------------------------------------------------------
پی نوشت: دوستان گرامی، لطفاً در صورت امکان، نرخ یورو و پوند را اعلام بفرمایید.
کو؟کجا؟مثل اینکه دولت بعداز تصویب لایحه ،چمدان های ارزی و سیرک دلار رو از کف خیابان جمع کرده و مجددا شاهد افزایش نرخ ها هستیم...
همین چیزهاست که فعالیت در بازار ارز و طلا در ایران رو جذاب و هیجان انگیز میکنهمثل اینکه دولت بعداز تصویب لایحه ،چمدان های ارزی و سیرک دلار رو از کف خیابان جمع کرده و مجددا شاهد افزایش نرخ ها هستیم...
عالی بوداندر احوالالت تصویب CFT از FATF در مجلس
خیرالان دلار ۱۳۳۰
خرید ۱۳۰۰۰
سکه ۳۹۰۰
میگن س.پ.ا.ه چون تصویب به ضررش بوده عرضه را کم کرده . این چند ردز کاهشی هم میگفتم همین ذکر شده در قبل عرضه زده زیاد
نمیدون