• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
یعنی به نظر شما به 3400 پارسال برمیگرده ؟؟ خوب خبر خوب از دید ما که کارشناس نیستیم همینه .
با سپاس
به 3400 پارسال که نه ، ولی به 1200 هفت سال پیش شاید برگرده!

Bijan ...

Registered User
لایک‌ها
1,121
3400 پارسال چیه :D شما یه لحظه تصور کن الآن اخبار این بود که لایحه امروز رد شد! همین که یهو 30 تومن نشه و به 10 تومن برگرده و بمونه ما راضی ایم. متاسفانه خبر خوب برا ما در این حده... سطح توقع ما اینقدره دیگه، یکی دیگه ممکنه تا اون خدابیامرز برنگرده خبر خوب حساب نشه براش. همه چی نسبیه.

3400 پارسال چیه ؟ خوب 3400 پارساله دیگه .. :general208:

یعنی اینقدر سطح توقع ما بالاست ؟ ما فقط خواستیم بپرسیم ایا به فروردین امسال برمیگرده ؟ یعنی فروردین سال 1397 . :mad:

در هر حال ممنون ، ضمنا" عکس اواتارتم قشنگه .

Bijan ...

Registered User
لایک‌ها
1,121
اگر میخواهید که با شادی شگفت انگیز وطن پرست ها! مقابله یا حتی تعجب کنید، باید بدانید که بزودی به سرنوشت من دچار خواهید شد و اسمتان را دلال میگذارند و اگر براه راست هدایت نشوید، عذاب الهی هم در انتظارتان هست!:D
پس هرچقدر زودتر پند بگیرید و به راه راست هدایت بشوید، به نفعتان هست!;)
---------------------------------------------
پی نوشت: میبینید که من مجبور شدم اسناد واقعی برای وطن پرست!:p بودن خودم با ارائه پستهای مربوط به پیش بینی در مورد تصویب FATF ارائه کنم.
پی نوشت 2: همچنان منتظرم حتی یک کاربر از گروه مقابل بیاید و در مورد تعداد پیش بینی صحیح در این زمینه کوچکترین ادعایی داشته باشد! :p

نه والا نمی خوام به سرنوشت شما دچار شم ، شادی کسی را هم برهم نزدم فقط یک سوال کردم .. بابا دوران قرون وسطی هم برای یک سوال عذاب الهی در انتظار شخص نبود حالا دیگه یه نیمچه عذابی می دادن ولی تا این حد فکر نکنم .
ممنون از پند شما درمورد هدایت به راه راست .

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
@F-May5th جمله من رو اگه میخوای بگی کامل بگو و تحریف نکن من گفتم "بشخصه نمیتونم کسی رو که در این شرایط دنبال افزایش قیمت و سود بردن هست اسم انسان روش بزارم"، منظورم دقیقا کسانی هست که دنبال سود بردن از این وضعیت هستند نه هر کسی که دلار میخره. اگه این لحن چاله میدونیه پس لحن شما چیه که بارها ما رو اینجا بی عقل و عقب موند و هفت تومنی و ... خطاب کردید و کسی هم معترض نشد.

1- حتی اگر شخصی در این شرایط دنبال افزایش قیمت و سود بردن باشه، گناهی مرتکب نشده، و اینکه شما چنین شخصی را انسان نمیدونی، مشکل از تعریف انسانیت خودته:general108::D

2- من هیچکس رو بی عقل و عقب مونده خطاب نکردم. اگر کردم لینک بده :general108::D. فقط بعضی از افراد رو ساندیس خور خطاب کردم که خب هستند. خود طرف قبلا در جای دیگه گفته :D

3- لحن شما رو نگفتم چاله میدونیه. لحن اون موتور سواره رو گفتم :D

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
مثل اینکه دولت بعداز تصویب لایحه ،چمدان های ارزی و سیرک دلار رو از کف خیابان جمع کرده و مجددا شاهد افزایش نرخ ها هستیم:D...

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
نه والا نمی خوام به سرنوشت شما دچار شم ، شادی کسی را هم برهم نزدم فقط یک سوال کردم .. بابا دوران قرون وسطی هم برای یک سوال عذاب الهی در انتظار شخص نبود حالا دیگه یه نیمچه عذابی می دادن ولی تا این حد فکر نکنم .
ممنون از پند شما درمورد هدایت به راه راست .
خواهش میکنم، همانا ما از پند دهندگان و هشدار دهندگان هستیم!:D
به میزان عذاب الهی در زمان پند نگرفتن، اعتراض کردید؟
نتیجه عدم توجه به هشدارها را در زیر ببینید::general503:

و همانا هشدار دهندگان به سراغ فرعونيان آمدند. (امّا آنان) همه‌ى معجزات ما را تكذيب كردند، پس ما آنان را (به قهر) گرفتيم همچون گرفتن مقتدرى نفوذناپذير.[در دریا غرق شدند]

The (people) rejected all Our Signs; but We seized them with such Penalty (as comes) from One Exalted in Power, able to carry out His Will.
وَ لَقَدْ جاءَ آلَ فِرْعَوْنَ النُّذُرُ «41» كَذَّبُوا بِآياتِنا كُلِّها فَأَخَذْناهُمْ أَخْذَ عَزِيزٍ مُقْتَدِرٍ «42»
--------------------------------------------------------------
پی نوشت: دوستان گرامی، لطفاً در صورت امکان، نرخ یورو و پوند را اعلام بفرمایید.

Bijan ...

Registered User
لایک‌ها
1,121
خواهش میکنم، همانا ما از پند دهندگان و هشدار دهندگان هستیم!:D
به میزان عذاب الهی در زمان پند نگرفتن، اعتراض کردید؟
نتیجه عدم توجه به هشدارها را در زیر ببینید::general503:

و همانا هشدار دهندگان به سراغ فرعونيان آمدند. (امّا آنان) همه‌ى معجزات ما را تكذيب كردند، پس ما آنان را (به قهر) گرفتيم همچون گرفتن مقتدرى نفوذناپذير.[در دریا غرق شدند]

The (people) rejected all Our Signs; but We seized them with such Penalty (as comes) from One Exalted in Power, able to carry out His Will.
وَ لَقَدْ جاءَ آلَ فِرْعَوْنَ النُّذُرُ «41» كَذَّبُوا بِآياتِنا كُلِّها فَأَخَذْناهُمْ أَخْذَ عَزِيزٍ مُقْتَدِرٍ «42»
--------------------------------------------------------------
پی نوشت: دوستان گرامی، لطفاً در صورت امکان، نرخ یورو و پوند را اعلام بفرمایید.

اخه چرا ؟؟؟

من اعتراض نکردم ، فقط گفتم حکم متناسب با جرم نبود ، که البته دیگر نخواهم گفت ، چون از طرف همه دوستان هم تهدید شدم و هم به سختی مورد هشداررر قرار گرفتم . :general605:

با سپاس از تو هشدار دهنده گرامی .

پ.ن " برای یک سوال ساده شصت بار اعمال هشدار شدم :eek:

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
مثل اینکه دولت بعداز تصویب لایحه ،چمدان های ارزی و سیرک دلار رو از کف خیابان جمع کرده و مجددا شاهد افزایش نرخ ها هستیم:D...
همین چیزهاست که فعالیت در بازار ارز و طلا در ایران رو جذاب و هیجان انگیز میکنه :D
درست بعد از اعلام یک خبر یا مصوبه که همگان انتظار کاهش قیمت رو دارند ، نرخ ها افزایش پیدا میکنه و بالعکس:general707:

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
الان دلار ۱۳۳۰
خرید ۱۳۰۰۰

سکه ۳۹۰۰

میگن س.پ.ا.ه چون تصویب به ضررش بوده عرضه را کم کرده . این چند ردز کاهشی هم میگفتم همین ذکر شده در قبل عرضه زده زیاد
نمیدون

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
متن لینک زیر از سایت دنیای اقتصاد، در زمینه "معاملات فردایی ارز" را ببینید:

لینک: جایگزین معاملات فردایی در بازار ارز

بازیگران بازار آتی دلار
پژوهشگران این مطالعه معامله‌گران بازار آتی را به دو گروه تقسیم کرده‌اند. براساس این تقسیم‌بندی، گروه نخست کسانی هستند که برای پوشش ریسک معامله می‌کنند و گروه دوم، سفته بازانی که از محل تغییر قیمت کسب سود می‌کنند. بنابراین، صرفا گروه کمی از ذی‌نفعان با هدف تحویل وارد بازار آتی ارز می‌شوند. از منظر اقتصادی، در بازار آتی همان‌طور که به معامله‌گران گروه نخست احتیاج است، به سفته‌بازان نیز احتیاج است و اصولا بدون وجود آنها بازار شکل نمی‌گیرد، چون آنها هستند که قیمت را به تعادل می‌رسانند و باعث نقدشوندگی می‌شوند. پژوهشگران تاکید دارند که از منظر فقهی نیز تمامی انگیزه‌های عقلایی معامله مشروعیت فقهی دارند و نباید تصور کرد که فقط معامله با انگیزه تحویل ارز جواز شرعی دارد. به عبارت دیگر اشخاص گوناگون با انگیزه‌های مختلف می‌توانند وارد بازار آتی ارز شوند و این اشکالی ایجاد نمی‌کند.
----------------------------------------------------------------------------------
پی نوشت: میبینید که گفته اند که همه انگیزه های عقلایی(چه گروه اول که برای پوشش ریسک معامله میکنند و چه گروه دوم یعنی سفته بازانی که از محل تغییر قیمت کسب سود می‌کنند) از نظر فقهی:general304: مشروعیت دارند.

پی نوشت 2: اصلاً راه راست سفته بازی هم کاملاً فقهی و شرعی تشخیص داده شده است. :p
مهم این هست که حاکمیت چه بخواهد، هرچیزی که حاکمیت بخواهد از همه نظر مفید و عالی و شرعی و فقهی هست و عموم مسلمین باید در آن مسیر حرکت کنند. همچنین حاکمیت هر زمان که بخواهد، میتواند کل بازار معاملات فقهی! مذکور را جمع کند و هر اسمی که بخواهد(مثلاً اسم دلال) را به معامله گران اعطا کند و آنها را به سزای اعمالشان:confused: برساند.

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
الان دلار ۱۳۳۰
خرید ۱۳۰۰۰

سکه ۳۹۰۰

میگن س.پ.ا.ه چون تصویب به ضررش بوده عرضه را کم کرده . این چند ردز کاهشی هم میگفتم همین ذکر شده در قبل عرضه زده زیاد
نمیدون
خیر
خرید مرزی رو افزایش داده :D

در کل خیالتون راحت دلار چه بالا بره چه پایین بیاد به ضرر مردم طبقه متوسط رو به پایین هست همیشه

در عجبم به یاد ندارم توی هیچ سالی این حجم بلاتکلیفی در اقتصاد ارز محور مملکتمون رو!

آقایون دم از سرمایه گذاری خارجی میزدند! الان تولید کننده ها داخلی همه جمع کردند...

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
متاسفانه امروز پس از اینکه خبر تصویب FATF بیرون اومد و قیمتها کاهش یافت
فورا عده ایی سیاسیون اومدن و طبق گفته هاشون که کاهش قیمت دلار ربطی به تصویب لوایح ندارد - تعدادی از نوچه هاشونو بازار فرستادن که دلار جمع کنن و شاید بتونن قیمت رو دوباره برگردونن
https://www.mehrnews.com/news/4419491/حسینی-کیا-کاهش-دلار-ربطی-به-FATF-ندارد
-----------
اینم یکی دیگه از نماینده های افراطی و بسیجی همیشه در صحنه محسن کوهکن :
محسن کوهکن نماینده مردم لنجان در مجلس درباره تحلیل هایی مبنی بر تأثیر FATF بر کاهش قیمت ارز و سکه بیان کرد: کاهش نرخ ارز و سکه ربطی به FATF ندارد
https://saednews.com/fa/post/kahesh-ghimate-dollar-che-rabti-be-fatf-darad

---------------
نمونه ها زیاد است
قیمت صبح پس از اعلام خبر به خوبی در حال کاهش بود اما ناگهان بدون هیچ علت فاندامنتال و بنیادی قیمت برگشت، واقعا در این مملکت چه خبر است؟
عده ایی میخواهند بگویند که مثلا تصویب این لوایح به ضرر ماست و با گرانی دلار به مردم فشار بیارند که چی رو ثابت کنن
زهر چشمی به مردم نشون میدن تا همه چیز را وارونه نشون بدن
یک لحظه فکر کنید اگر این قانون تصویب نمی شد دلالهای بازار یک واکنشی نشان میداد که" ای داد و بیداد، ایران اروپا را هم از دست خواهد داد و اقتصاد از هم پاشید و آخ جون دلار میشه 20 تومن"

Last edited:

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
بهانه برای شورای نگهبان و استاد رائفی پور و دکتر عباسی و سعید جلیلی و دار و دسته جور شد که با تصویب FATF دلار گران خواهد شد!!!

بالا