Titania
Registered User
- نوشتهها
- 466
- لایکها
- 1,324
نظر شخصی من این بود که یک نوسان سنگین افزایشی در نرخ ارز، در آبان تا اواسط آذر، خواهیم داشت، مسأله همان کلمه "تا" هست، یعنی حداکثر زمان برای دسترسی به نرخ مورد نظر را مطرح کردم (از ابتدای آبان تا اواسط آذر). یعنی شاید یک جو و قیمت دستوری ایجاد کنند که مدتی قیمتها از دید مردم پنهان شود و همچنین تأمین مالی ارز برای واردات هم در این بازه، بدلیل بلاتکلیفی و منتظر نگه داشتن بازار، کاهش پیدا کند یا بازار را با مطرح کردن داستانهای ارتباط با اروپا معطل کنند ولی تبعاً این امکان وجود ندارد که بیشتر از یک ماه از زمان اعمال تحریمها تا زمان مشاهده نوسان وسیع بازار و ایجاد سقف جدید، فاصله ایجاد کنند. اجرای تحریمهای نفتی و بانکی قطعاً بسیار مؤثر خواهد بود.اگه اشتباه نکنم شما چند روز پیش گفتی یه جهش اساسی در آبان و اواسط آذر داریم
شخصا احساس میکنم دامنه نوسانات بعد از 13 آبان به حداقل میرسه، علتشم اینه که ترس از اتفاقی که قراره بیفته بیشتر از اثر اون اتفاقه و بخاطر همین بازار ایران اثر تحریم های 13 آبان رو پیشخور کرده
تو سال 91 هم خاطرم هست که تو یکی از فروم ها که بحث در مورد دلار و سکه داغ بود، برخی صحبت از نرخ های 5 و 6 تومن برای بهمن و اسفند 91 میکردند و انصافا آدمای با تجربه و کاربلدی هم بودند اما دلار سقف 4200 رو رد نکرد و آخرش رو سه و خورده ای به آرامش رسید.
ولی به نظرم تا قبل 13 آبان میتونه باز اتفاقات عجیبی بیفته
با این توصیفات، علت اینکه شما جهش دلار رو تو آذر پیشبینی کردی چیه؟
Last edited: