F-May5th
کاربر فعال بخش پاتوق
- نوشتهها
- 1,056
- لایکها
- 10,538
دوستان قيمت دلار رو كسي نداره؟
الان فروش حواله دلار، 13400 ـه. یورو 15600
نرود میخ آهنی در سنگ :general208:کسی با خرید و فروش دلار در شرایط عادی مخالف نیست من خودم شاید در بعضی مواقع بخوام دلار یا سکه بخرم ولی وقتی قیمت دلار طوری میشه که معیشت و زندگی مردم داره به خطر میافته، اینجا مسئولیت هر فردی هست که هر طور میتونه جلوی این روند رو بگیره و نگذاره کار به جای باریک بکشه، بشخصه کسی که تو این شرایط همچنان دنبال افزایش قیمت و سود کردن هست رو نمیتونم اسم انسان روش بزارم حالا چه برسه به این که بخواد دیگران هم تشویق به این کار کنه. البته اکثر این افراد هم خارج از کشور هستن و با مردم دشمنی دارن یا ژن خوب هستن و ککشون هم از این وضعیت نمیگزه.
@Titania ببینید، این که آزادی بیان منطبق بر قانون باشه، که فلان مدل قبول نیست و فلان مدل قبوله، بله، جاهایی هست و طرفدارانش هم چپی ها هستند به طور عمده. این روش در نهایت به خفه کردن همه ختم می شه و نظر شخصی من اینه که آزادی بیان محدودیتی نداره. ممکنه شرکت های خصوصی مثل اینستاگرام و فیسبوک یا توییتر آزادی بیان رو محدود به قوانین خودشون کنن. اما اصل آزادی بیان تا این حد تضمین شده که مثلا در تشییع جنازه سربازان آمریکایی که مثل بقیه دگرجنس گرا نبودند، عده ای در فاصله ی مشخصی جمع شده بودند و شعار می دادند این ها به جهنم می رند. من این مدل آزادی بیان رو اگر چه شمشیر دولبه هست، بهتر می پسندم تا این که پلیسی داشته باشیم که همه چیز رو مطابق میل ما سانسور کنه.
دوستان گرامی، در مورد وضعیت ارزی کشور و مطرح کردن حتی جرائم حقوقی و کیفری! ، متن لینک زیر در خبرگزاری مجلس، قابل توجه هست:
لینک: نوروزی: لزوم محاکمه شرکت های که تعمدی به بازار ثانویه، ارز نمی دهند
نماینده مردم بهارستان و رباط کریم درمجلس شورای اسلامی افزود:برخی از شرکت های صادراتی ارز خود را در اختیار سامانه نیما قرار نمی دهند یا با تاخیر اقدام به این کار می کنند که این غیرقابل قبول است. نوروزی در ادامه ی گفت وگوی خود با خبرنگار اقتصادی خانه ملت افزود:اینکه اقتصاد کشور نیاز به تزریق دلار به بازار داشته باشد اما برخی از شرکت ها علی رغم نیاز بازار از عرضه ارز به بازار ثانویه خودداری کنند به نوعی جرم محسوب می شود و باید دقت حقوقی کیفری در این خصوص لحاظ شود.
ضرورت محاکمه شرکت های پتروشیمی که با عدم ارائه ارز به حفظ قیمت کاذب دلار کمک می کنند:
وی افزود: براساس موادی از قانون مجازات اسلامی اشخاص و شرکت های که به قصد کسب سودهای کلان و غیرمنطقی به سوداگران ارز کمک می کنند قیمت دلار غیرواقعی بالا برود یا قیمت کاذب ارز حفظ شود باید محاکمه شوند،بطور مثال این موضوع می تواند شامل شرکت های پتروشیمی که ارز به بازار ثانویه ارز ارائه نمی کنند،می شود.
--------------------------------------------------
پی نوشت: جناب افتک، قبل از اینکه طبق قانون مجازات اسلامی محاکمه و محکوم شوید، لطفاً بیایید و همه ارزی که را که در حال حاضر در اختیار دارید، با قیمت 7 الی 8 هزار تومان مد نظر این نماینده، به بازار عرضه کنید!
پی نوشت 2: همچنین در صورت امکان و برای رفاه حال اعضاء این فاروم، بفرمایید که این ارز را در کدام بازار عرضه خواهید کرد؟
@F-May5th کاربران هر جایی باید ببینید چه سطحی از گفتگو رو می پسندند و همون رو دنبال کنند. بعضی از ما شاید این سطح رو نپسندیم و تنها راه حل منطقی اینه که این مدل حرف زدن رو دنبال نکنیم و نادیده بگیریم. این نهایت کاری هست که در یک فضای متضمن آزادی بیان می شه کرد. این جا که این مدلی نیست.
ببینید اینطور نمیشود که شما بخواهید هم انتقال ارز ممکن باشد و هم قیمت ثبات داشته باشد، بعد ارز را به قیمت بازار، تزریق کنید! بلکه باید حاضر باشید، حتی ارزی را که وجود نداشته باشد یا انتقالش به کشور ممکن نباشد را به هر قیمتی که توسط نماینده مربوطه اعلام شد(حتی نصف قیمت بازار)، با سرم و آنژیوکت شماره 14، به بازار تزریق کنید. همین و تمام. وگرنه مشمول قانون مجازات اسلامی! برای تزریق نکنندگان ارز میشوید.باور کنید اگر با این نماینده صحبت کنید، فکر میکنه که ارز رو میریزن توی سرم، به بازار تزریق میکنن:general509:
قبل از این قضایا، من شب و روز تلاش میکردم که ارزمو به بازار تزریق کنم، نمیشد. شرکت های پتروشیمی و بقیه صادر کننده ها اگر ارزی داشته باشند، از خدا میخوان که این ارز رو به ایران منتقل کنند. وقتی قیمت ثبات نسبی داشته باشه، برای صادر کننده فرق چندانی نمیکنه که با چه قیمتی بفروشه. چون دوباره میتونه از بازار دارایی های مشابه تهیه کنه که تراز مالیش به هم نخوره
تشکر از توضیح مفید.مشکل اصلی الان اینجاست که اولا ارز زیادی وجود نداره ، ثانیا ارز های موجود به علت عدم پیروی ایران از قوانین ضد پولشویی و تامین مالی تروریسم، عملا بلوکه شده، ثالثا این ارزها حتی اگر آزاد باشند، به صورت اسکناس نیستند و در جای مناسبی هم نیستن. مشکل اصلی تحریمه. مشکلی که در آینده نزدیک حل نخواهد شد متاسفانه
ببینید اینطور نمیشود که شما بخواهید هم انتقال ارز ممکن باشد و هم قیمت ثبات داشته باشد، بعد ارز را به قیمت بازار، تزریق کنید! بلکه باید حاضر باشید، حتی ارزی را که وجود نداشته باشد یا انتقالش به کشور ممکن نباشد را به هر قیمتی که توسط نماینده مربوطه اعلام شد(حتی نصف قیمت بازار)، با سرم و آنژیوکت شماره 14، به بازار تزریق کنید. همین و تمام. وگرنه مشمول قانون مجازات اسلامی! برای تزریق نکنندگان ارز میشوید.
تشکر از توضیح مفید.
تشکر از زمان و توضیحات بسیار مفید و ارزشمند که در تاپیک ارائه کردید.یک توضیح مختصری در مورد نیما و سنا و به قول رشیدپور سامانه اسکندر-اقدس بدم. این نیما چیز جدیدی نیست و در این چند ماه اخیر اختراع نشده.
نیما همون سیستم صرافیه که به صورت یکپارچه و متمرکز شده. قبل از این هم همچین سیستمی وجود داشت. قبلا روال کار به این شکل بود که شمای صادر کننده به صرافی مراجعه میکردید و میگفتید مثلا من 100 هزار یورو در آلمان موجودی دارم. صرافی از شما سوال میکرد که به حساب شخص میزنید یا شرکت یا هر دو ؟ شما فرضا میگفتید فقط به حساب شرکتی میزنم. صرافی در بین مشتری های خودش میگشت و شرکتی را پیدا میکرد که یک اینویس خرید از آلمان یا کشورهای اروپایی داشته باشه. به شما میگفت که اون اینویس را پرداخت کنید. صرافی از شرکت خریدار پول رو میگرفت، کارمزد خودش را برمیداشت و پول شمای صادر کننده را به شکل یورو یا ریال میداد.
بعضا پیش می آمد که صرافی در اون زمان خاص، اینویسی برای پرداخت در آلمان نداشت. در این حالت چیکار میکرد ؟ توی شبکه صرافی های همکار اعلام میکرد که 100 هزار یورو در آلمان موجوده. صرافی های همکار، خریدار اینویس دار را میفرستادن و معامله انجام میشد و دو صرافی واسطه سر کارمزدشون یه جوری به توافق میرسیدن.
الان همون شبکه داخلی بین صراف ها، تبدیل شده به نیما. اتفاق خاصی نیفتاده. باز هم فروشنده ارز موجودش را ثبت میکنه و خریدار اینویسش را ثبت میکنه. حالا مشکل کجاست ؟
1- اونجاهایی که خریدارها ازش اینویس دارند و پول میخوان، فروشنده ها اونجاها پول ندارن:general108:
2-اونجوری که تا پارسال، سیستم بانکی بین المللی زیر سیبیلی معاملات ایرانی ها رو رد میکرد، دیگه رد نمیکنه. من افتک اگر بخوام اینویس خرید مصطفی رو پرداخت کنم، ازم بازخواست میکنن. حسابم رو بلوکه میکنن. میگن تو داری پولشویی میکنی، فرار مالیاتی میکنی، از تروریسم حمایت مالی میکنی:general211:... دفعه قبلی که در سال 2012 ایران تحریم شد، قوانین ضد پولشویی به این شدت نبود. ایران ده ها هزار شرکت صوری در اروپا و بقیه دنیا داشت که با اینها پولشویی انجام میداد. الان این شرکت ها یکبار مصرف شدن. یک جابجایی پول انجام میدن، حسابشون بلوکه میشه:general509:
3- دفعه قبل، روابط ایران با امارات و کشورهای عربی به این بدی نبود. پول های ایران به شکل اسکناس وارد دوبی میشد و از دوبی وارد ایران میشد ( حالا با 10/15 درصد کمیسیون. از جیبشون که نمیدادن، بین پولشو ها خیرات میکردن) ... الان اون وضعیت دیگه وجود نداره. حضرات میگن که یورو رو جایگزین دلار میکنیم. خب حضرات :general108: برید تو گوگل یه سرچ بکنید، می بینید که مقدار اسکناس در گردش یورو، نصف اسکناس دلاره. جمعیت اروپا هم بیش از 2 برابر امریکاست. همین الان نرخ یورو به دلار در بازار ایران بالاتر از بازار جهانیه. این نشون میده که اسکناس یورو کمه. امریکا قدرت اول اقتصاد جهانه و در معامله با همه دنیا از نرخ های ترجیحی استفاده میکنه، کمتر فروشنده غیر اروپایی راضی میشه که به یورو معامله کنه، چون هزینه های تبدیل یورو به پول ملیش زیاده. حالا روبل روسیه و آر ام بی چین بماند دیگه. خود چینی ها ترجیح میدن اینویسشون رو به دلار صادر کنن
باور کنید با این رویکرد جدید(یعنی تزریق یکباره و گسترده یوروها به بازار، در حدی که اصلاً بازار منهدم شود)، از این به بعد، نه تنها من و بسیاری از افرادی که همیشه از اطلاعات شما استفاده میکنیم، بلکه همه کاربران علاقمند به معیشت کل جامعه هم، از شما حمایت خواهند کرد، حتی میتوانید رییسجمهور بشوید.چاره ای نیست:general503::general503: من کل موجودی یوروییم رو به بازار تزریق میکنم تا مردم بیشتر از این دچار مشکلات معیشتی نشن. با پولش میرم 4 کیلو گوجه میخرم که به تولید ملی هم کمک کرده باشم:general406:
خواهش میکنمتشکر از زمان و توضیحات بسیار مفید و ارزشمند که در تاپیک ارائه کردید.
فقط وظیفه انسانیمو انجام دادم. در این شرایط همه باید دست به دست هم بدیم تا از بحران گذر کنیم.باور کنید با این رویکرد جدید(یعنی تزریق یکباره و گسترده یوروها به بازار، در حدی که اصلاً بازار منهدم شود)، از این به بعد، نه تنها من و بسیاری از افرادی که همیشه از اطلاعات شما استفاده میکنیم، بلکه همه کاربران علاقمند به معیشت کل جامعه هم، از شما حمایت خواهند کرد، حتی میتوانید رییسجمهور بشوید.
:general304::general304::general304:آخرشو دوست داشتم:general304:تشکر از زمان و توضیحات بسیار مفید و ارزشمند که در تاپیک ارائه کردید.
باور کنید با این رویکرد جدید(یعنی تزریق یکباره و گسترده یوروها به بازار، در حدی که اصلاً بازار منهدم شود)، از این به بعد، نه تنها من و بسیاری از افرادی که همیشه از اطلاعات شما استفاده میکنیم، بلکه همه کاربران علاقمند به معیشت کل جامعه هم، از شما حمایت خواهند کرد، حتی میتوانید رییسجمهور بشوید.
تشکر از زمان و توضیحات بسیار مفید و ارزشمند که در تاپیک ارائه کردید.