• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
شرکت‌های نفتی اروپا ساز و کار جدید تعامل تجاری با ایران را رد کردند
https://fa.euronews.com/2018/10/04/oil-industries-on-eu-effort-to-defy-trump-sanctions-on-iran

نمیدونم چرا بعضیا خودشونو زدن کوچه علی چپ:confused:
شرکت های اروپایی ، شرکت های دولتی نیستند که دولت های اروپا بتونن براشون تصمیم گیری کنند. اونها شرکت های خصوصی بین المللی هستند که اولویت اول و آخرشون حفظ منافع شرکت و سهامداران هست و به این ترتیب هیچ شرکت اروپایی حاضر نمیشه به بهای ارتباط تجاری با ایران ، ارتباطش با کل دنیا قطع بشه و تحت تحریم های شدید بانکی و جریمه و ... قرار بگیره.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
به گزارش نشریه اقتصادی فایننشال تایمز، پاتریک پویانه، مدیر اجرایی شرکت نفتی فرانسوی توتال این هفته در جریان کنفرانسی در روسیه نسبت به امکان فعالیت دوباره در ایران با وجود طرح جدید گفت: «ما نمی‌توانیم ریسک این کار را بپذیریم چرا که ممکن است از استفاده از سیستم مالی آمریکا محروم شویم.»

یک سخنگوی شرکت نفتی «انی» اسپانیا نیز که از واردکنندگان فرآورده‌های نفتی ایران به شمار می‌رود به فایننشال تایمز گفت: «ما دیگر حضوری در ایران نداریم و قراردادهای تجاری‌مان طبیعتا در ماه نوامبر منقضی خواهند شد. ما به طور کامل از همه تحریم‌ها و قوانین تصویب شده توسط جامعه جهانی تبعیت خواهیم کرد.»

پالایشگاه سسپا اسپانیا نیز که نفت ایران حدود ۱۳ درصد وارداتش را در سال گذشته میلادی تشکیل می‌داده است در ماه جاری نسبت به خطرهایی که تحریم‌ها بر تجارتش میگذارد هشدار داد.

در ماه اکتبر این پالایشگاه ۱ میلیون بشکه نفت ایران را از طریق نفتکش ایرانی «مونت ادالا» وارد خواهد کرد، که به گفته سخنگوی این نهاد آخرین محموله وارداتی ایرانی سپسا خواهد بود. یک مقام اجرایی پالایشگاه انی گفت: «همه شرکت‌ها اول به سهامداران‌شان فکر می‌کنند، فارغ از این که اتحادیه اروپا چه کار می‌کند. هیچ کس ریسک افتادن به دام تحریم‌های آمریکا را نخواهد پذیرفت.»

Musketeer

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
551
نمی دونم وقتی طرف هر روز دهها خبر منفی می نویسه که دلار به 20-30-40 هزار تومان خواهد رسید
دائما سعی می کنه با نوشتن اینکه دلالها همگی خریدار بودند
حداقل دهها بار نوشته : "این اقایون رو ول کنین ،دلار دو هفته دیگه 30 تومن رو رد می کنه"
شما باز میایی میگی همه ما دوس داریم دلار ارزون بشه؟؟؟؟
والا یا ما فارسی متوجه نمی شیم
یا شما پستهای اون دوستان رو نمی خونین
مسلمه وقتی یه عده دلال اومدن وضع بحرانی در یک چیزی (حالا ماشین باشه، سیمان باشه، دلار باشه،یا اب و نان باشه) بوجود اوردند، وظیفه دولته بیاد دخالت کنه
شما میگی یه عده بیان بچاپن، بخورن ، ببرن ، دولت و مردم بیایستن و نگاه بکنن؟
اونوقت مثلا قیمت میره بالا و دستوری نمیشه؟
نه اتفاقا اون پستها رو با دقت بیشتری هم میخونم تا پستهای شما. چون جسارتا حقیقت اون پستها هستن. وقتی cpu که ۱۲۰ دلاره و تا پارسال ۴۰۰ تومن بوده رو الآن میفروشن ۲میلیون و ۱۸۰ هزار تومن، معلومه که کسی بگه دلار ارزون شده حرفش غیر واقعیه.
بعد معلومه که دولت باید دخالت کنه. اصن همه ی حرف همینه که وظیفه دولته که ثبات برقرار کنه. ولی راهش این نیس که بخشنامه بزنه رو تابلوی صرافی چند اعلام کنن. دولت باید نرخ ارز رو پایین بیاره، نه که پایین اعلام کنه. ثبات اقتصادی هم راه خودشو داره اگه اراده اش وجود داشته باشه.
حالا نمیدونم اصن چرا دارم بحث میکنم شما امروزم باز میای مینویسی خداروشکر طبق پیشبینیام دلار شد ۸ تومن و دلال ها (که انگار فحشه!) به سزای اعمالشون رسیدن. ولی باز در عمل میبینیم ۱۵ تومن هم نمیفروشن.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
حالا نمیدونم اصن چرا دارم بحث میکنم شما امروزم باز میای مینویسی خداروشکر طبق پیشبینیام دلار شد ۸ تومن و دلال ها (که انگار فحشه!) به سزای اعمالشون رسیدن. ولی باز در عمل میبینیم ۱۵ تومن هم نمیفروشن.
:general304::general304::general304: عالی بود

Musketeer

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
551
بحث تحریف رسانه ای رو که موافقم، واقعا خجالت آوره که اخبار جوری تحریف میشن که فک کنیم قراره دلار ارزون شه، بدون هیچ منطقی. مثلا تیتر روزنامه رو بذاریم: "دلار به 3 هزار تومن خواهد رسید." بعد آخر های خبر بنویسیم که یک استاد دانشگاه آزاد گفته که قراره دلار به 3 هزار تومن برسه، ولی جنبه های دیگه که باعث افزایش قیمت دلار میشه رو اصلا راجع بهشون حرفی نزنیم.
ولی اینکه روی تاثیر تصمیم های اقتصادی خودمون روی اقتصاد کشور هم فکر کنیم، بنظرم بحث خوبیه. از نظر احساسی منظورم نیست (دوستی که شما رفتارشون رو انتقاد کردید، بنظرم بیشتر از روی احساس صحبت میکرد، نه منطق) ، من از نظر منطقی منظورمه.
فرض کنید با سرمایه گذاری هایی که انجام میدیم ، اقتصاد کشور ضعیف بشه، اینطوری هم خودمون ضرر میکنیم هم بقیه، پس با این فرض اینکار در سطح وسیع عاقلانه نیست (منظورم اینه که اگه تو شرایط فعلی دست شما بود که به مردم بگید روی ارز سرمایه گذاری بکنند یا نه، و همه ی مردم حرف شما رو گوش میکردند، اگه میدونستید که اینکار به اقتصاد کشور ضربه میزنه، بهشون میگفتید که سرمایه گذاری نکنند) .
اخلاق آدمها متفاوته، به فرض اگه سال دیگه ایران دلار 300 هزار تومن بشه و اکثر مردم ایران فقیر بشن (حتی اکثر کسایی که سرمایه گذاری کردند)، بعضی ها خودشون رو مقصر میدونند توی به وجود آمدن این وضعیت، بعضی ها هم نه.
البته اینکه سرمایه گذاری توی شرایط فعلی تاثیر بدی روی اقتصاد کشور میذاره، صرفا فرض بود و ازونجایی که من اقتصاد دان نیستم، هیچ نظری راجع بهش ندارم. حرفم این نیست که نباید روی ارز سرمایه گذاری کنیم، یا ... بلکه حرفم اینه که رفتار سرمایه گذاری روی ارز توی شرایط فعلی، مسلما روی اقتصاد کشور تاثیر میذاره، و بهتره که بصورت منطقی تحلیل اش کنیم، تا اگه کسی از نظر اخلاقی دوست نداره که توی بد شدن احتمالی اقتصاد کشور شرکت داشته باشه، بدونه چه کاری رو بکنه.
چند وقت پیش یه دوره آموزشی اقتصاد داشتم نگاه میکردم. مدرس اش میگفت اقتصاد صرفا مثل یه دوربین از یه دیدگاه مسئله رو نگاه میکنه. یعنی درسته که سرمایه گذار، از نظر اقتصادی قضیه رو تحلیل میکنه، ولی لزومی نداره که از اخلاق صرف نظر کنه. اخلاق(منفعت همه) یک دیدگاهه، اقتصاد(منفعت شخصی) هم یک دیدگاه، آدم باید با هر دو دیدگاه مسئله رو تحلیل کنه، نه صرفا با اقتصاد. مگر اینکه شما یه فرد سنگدل باشید که اگه به فرض مردم ایران فقیر ترین کشور جهان بشن هم ذره ای براتون مهم نباشه و رو جنبه اخلاقی تصمیم های مالی تون اصلا فکر نکنید.
(بازم میگم اینکه ایران با رفتار های ما فقیر بشه، صرفا فرضه. من بحثم اینه که هر تصمیم اقتصادی، روی اقتصاد مردم تاثیر میذاره. ممکنه این تاثیر خوب باشه، ممکنه بد. آدم باید این رو در نظر بگیره توی تصمیم اش.)
بله خب این حرف درستیه. ولی وقتی صنعت از بین رفته و همه بنگاههای اقتصادی دولتی هستن و کوچکترین اجازه فعالیت اقتصادی به بخش خصوصی داده نمیشه، واقعا نمیشه مردمی که سعی میکنن میکنن اشون رو حفظ کنن یرزنش کرد. فعالیت اقتصادی ثبات و زیرساخت لازم داره که فراهم کردنش کار حکومته. عملا دولتها برای همین چیزا بوجود اومدن، همه چی فقط بخور بخور که نیست!
اگه مردم میدونستن ثباتی برقراره و در حال بدبخت شدن نیستن، چرا باید ریال بدن دلار بگیرن؟ یا چرا برن یه کشور دیگه سرمایه گذاری کنن؟ مگه کسی بدش میاد تو کشور خودش با همزبونا و هم کیش خودش زندگی کنه؟ موضوع اینه که تصمیمای دولت تصمیمای مردم نیست، وگرنه اوضاع این نبود واقعا.

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
قطعاً به صحبتی که کردم اعتقاد دارم، احترام من برای قدرت منطق در صحبتهای شما، قابل بحث نیست.
نظر لطف شماست. بنده نوازی می فرمایید:general704:
دقیقاً کاری که با علم و مخصوصاً دانشگاه انجام دادند، در سطح نابودی کامل هست. یکی از اساتید من در دانشگاه، که دقیقاً بالاترین شخص علمی کشور در رشته مهندسی مربوطه و دانشمند جهانی هست و واقعاً و قلباً آنقدر دلسوز این کشور هست که همچنان در دانشگاههای ایران، تدریس میکند، خاطراتش را از زمان بعد از انقلاب تعریف میکرد که چه برخوردهایی حتی از طرف بسیجی 20 ساله در دانشگاه با ایشان انجام میشده، که واقعاً باعث تأسف بود و طبیعی هم هست که بسیاری از افرادی در این سطوح بدلیل همین رفتارها، از کشور مهاجرت کرده اند.

بعد دقیقاً امسال با شخصی به عنوان مثلاً استاد مسن از همان دانشگاه ولی در یک رشته مدیریتی برخورد کردم که حتی تصور تدریس آن شخص در رشته های مدیریتی آن دانشگاه، واقعاً وحشتناک و ترس آور است. کاری که در رشته های انسانی و رشته های مدیریتی انجام شده، دقیقاً نمونه بربریت هست و واقعاً قبل از این برخورد، تصور واقعی از این وضعیت رشته های علوم انسانی در کشور نداشتم.
در واقع شخصاً فکر میکنم این کشور تمام شده است و این زمین سوخته و پایان خط هست.

با کمال تاسف، اون قسمتی که بولد کردید، به نظر من هم حقیقت محضه
ببینید، برخورد محدود که بدلیل ناراحتی از مشکلات مالی باشد را شاید بتوان در حد امکان تحمل کرد، ولی عموماً رفتار مبتنی بر زیان مالی شخصی یا جهل یا بیسوادی، به وضوح با رفتار مبتنی بر جیره خواری در مزدبگیران حاکمیتی، تفاوت دارد و گروه دوم را واقعاً نباید تحمل کرد. من شخصاً برای این کاربر: web-developer برای این پست: لینک، بدلیل نفرت پراکنی و مخصوصاً ترویج خشونت، گزارش تخلف دادم و انتظار رسیدگی داشتم ولی کاربر مربوطه حتی ban هم نشده است. قطعاً معتقدم که این رفتار در این کاربر، صرفاً از مزدبگیران حاکمیتی، امکانپذیر هست. فقط خودتان وضعیت این شخص را ببینید:
متاسفانه مدیران اینجا مجبورند با کاربرانی که صبغه ساندیسی:D دارند، مماشات کنند. کاریش هم نمیشه کرد. منم بهشون حق میدم. بعضی از اینها آدم های خطرناکی هستند. مدیرهای اینجا میخوان خرید و فروش کنند. آدمی که میخواد دست شما رو به خاطر خریدن دلار سوراخ کنه، اگر بن بشه، یه قرار صوری معامله با مدیر پی تی میذاره و اسید میپاشه توی چشمش:general509::D

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
عزیزم شما که دکتری ریاضی داری اصلا میدونی 10 میلیارد دلار چقدر پوله؟ از 16 مرداد تا امروز که میشه 2 ماه کل ارز خرید و فروش شده در سامانه نیما 2.8 میلیارد یورو بوده. لینک

10 میلیارد دلار با قیمت 14 هزار تومنی دلار میشه 140 هزار میلیارد تومن. کل بودجه عمرانی کشور در سال 97 60 هزار میلیارد تومنه. حتی اگه دلار رو 12 تومن حساب کنید 10 میلیارد دلار میشه 2 برابر بودجه عمرانی کل کشور

10 میلیارد دلار یعنی یک میلیون بسته اسکناس 100 دلاری که درشت ترین اسکناس دلاره.

با احتساب اونس 1200 دلاری، 10 میلیارد دلار میشه معادل 35 میلیون قطعه تمام سکه

ضمنا نیاز بازار ایران هم خیلی کمتر از این حرفاست. با توجه به اینکه الان واردات و صادرات رسمی در سامانه نیما انجام میشه و ارز مسافرتی هم توسط بانکها تامین میشه، نهایت نیاز بازار در حال حاضر به نیم میلیارد دلار در ماه هم نمیرسه. اگه 10 میلیارد دلار(یک میلیون بسته صد دلاری) طی دو ماه به بازار تزریق شه که دلار میشه قیمت آدامس خرسی.

شما که دکتری ریاضی داری حداقل قبل از عدد و رقم گفتن یه سبک سنگینی بکن به جایی بر نمیخوره.
دوست گرامی، زودتر ایمان بیاورید، باور کنید حتی ما نیز هرقدر از راه راست فرار کردیم، دیدیم که راه راست مرتباً برای هدایت ما کج و کج تر میشود و معجزات بیشتری ارائه میدهد و در نهایت تسلیم شدیم و نشستیم و عینک آفتابی زدیم. :)
چون ممکن بود که قوم پرشین تولز که در مقابل اینهمه معجزات پیامبران مقاومت کرده و ایمان نیاورده، دچار عذاب الهی شود.
--------------------------------------------
پی نوشت:
مدیونید اگر فکر کنید که تسلیم شدن ما، بدلیل خسته شدن بوده و نه ترس از عذاب الهی برای قوم پرشین تولز.

پی نوشت ۲: هنوز لینک روشنگر، برای عذابهای الهی ممکن در عصر حاضر، پیدا نکردم. :general503:

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
سلام. ببخشید ولی اخلاق رو (که به سود جامعه نگاه میکنه) با رفتار اقتصادی (که به سود خود و خانواده نگاه میکنه) اشتباه گرفتی.
بیشتر از 90 درصد مردم ایران اخلاق ندارن، و خیلی هاشون دم از اخلاق میزنن (مثل همونهایی که شما گفتید، مثلا کارمندی که اصلا به فکر جامعه نیست ولی دم از این میزنه که به فکر جامعه ام). ولی این دلیل نمیشه که کلا تعریف اخلاق رو عوض کنی. عدالت که یه ارزش اخلاقیه، میگه که آدم نباید فقط به فکر خود و خانواده اش باشه و باید همه ی آدمها براش مساوی باشه. پس رفتار اقتصادی که صرفا به پول درآوردن خودمون فکر میکنیم ، اخلاقی نیست. (البته تعریفی که از عدالت گفتم، تعریف دقیقی نیست، ولی تا حدی نزدیکه)
مثال:
موقعی که دلار 10 تومن بود، من 10 میلیون تومن توی بانک داشتم. یه تحقیق کردم دیدم بخاطر تحریم ها و ... قراره همه چیز گرون بشه. از خونواده یه نظر سنجی کردم، مادرم گفت "اگه تو این شرایط، همه ی مردم ایران برن دلار بخرند، گرونی خیلی تشدید میشه.". (فک کنم اکثر مردم هم قبول دارند که خرید و فروشی که اگه عده خیلی زیادی انجامش بدند، باعث صدمه به اقتصاد کشور میشه، غیر اخلاقیه.) منم نخریدم.
من خودم اگه از نظر اقتصادی میخواستم عمل کنم، میرفتم دلار میخریدم( همین الان هم همینطور)، ولی دلار نخریدم و از نظر اخلاقی، فک نمیکنم کار درستی باشه دلار خریدن تو این شرایط.
البته اینم بگم که چهارچوب(تعریف) های اخلاقی متفاوته و ممکنه این کار توی یه چهارچوب اخلاقی درست باشه، ولی کسی میتونه این توجیه رو بکنه که اصل اخلاقی عدالت (که همه آدمها با هم برابرند یا ...) رو زیر پا نذاره، که متاسفانه شما کلا اخلاق (ایثار و از خود گذشتگی و ...) رو یه توهم میدونی. (اونجا که گفتی : "چون از اول دبستان فرهنگ ایثار و از خود گذشتگی و داستان راستان و کلید اسرار و ..:D اینا رو کردن توی مغزشون")
چیزی که شما میگی و الان توی جهان هست (همه اولا به فکر خود و خونواده شون باشن) نتیجه اش این میشه که : این همه آدم الان هست که هیچ شانسی برای درآمدن از فقر و زندگی عادی ندارن ( خیلی از آفریقایی ها و کشور های خیلی فقیر، خیلی از آدمهایی که قاچاق میشند، ... ) و به نظر شما کسانی که بجای عادلانه رفتار کردن، اول به فکر خود و خانواده شون بودند، از نظر اخلاقی مسئول نیستند. چند وقت پیش توی quora یه تاپیک راجع به اینکه "فقیر مقصر فقر خودشه" خوندم. کسایی که هیچ شانسی برای پیشرفت نداشتند، جواب داده بودند بش و داستانشون رو تعریف میکردن. مردم هم با خوندن داستانشون گاهی پیشنهاد کمک بشون میدادند. چیزی که شما میگی که آدم در درجه دوم به فکر افراد دیگه باشه، این رفتار مردم جهان رو یادآور میشه که طرف به فکر خودشه و جاهایی به بقیه کمک میکنه، بنظرم این روش اصلا روش درستی نیست و آدم باید توی تک تک رفتار هاش به فکر همه باشه.
خلاصه اینکه شما که رفتار اخلاقی رو قبول نداری، لطفا راجع به اینکه اخلاق چیه اظهار نظر نکن، چون به آدمهایی که اخلاق رو قبول دارند بر میخوره :general304: (نمیگم خودم همه رفتار هام اخلاقیه، ولی تو زندگی ام تلاش میکنم که بشناسم اش و بهش نزدیک بشم، نه اینکه تعریفش رو عوض کنم تا کار خودم رو توجیه کنم)
(راستی ببخشید بخاطر اینکه یکم انتقادیه، صرفا جهت اطلاع رسانی بود، نارحت نشی یه وقت:oops:)

سلام. خوبی ؟:D
تجربه من نشون داده که آدم هایی که دم از اخلاق میزنند، خودشون جزو بی اخلاق ترین آدم ها هستن و فقط شعارهای قشنگ میدن و داستان تخیلی تعریف میکنند. لذا به من حق بدید که یک کلمه از حرفای شما رو باور نکنم :p:D من گوشم از این حرفای منبری پره:p. بچه میاد توی مترو جنس میفروشه، از این افراد با اخلاق مثل شما، یکی نچ نچ میکنه و به مهربونی "خوبی عمو" میگه:D. یکی دیگه چند تا فحش به حکومت میده که باعث و بانی کار این بچه است:D، اون یکی میگه حکومت چیکارست، چند تا فحش به پدر و مادر بچه میده:D، حالا شانس بیاریم که یه حاج آقای بچه باز هم اون وسط پیدا نشه:general304:، آخرش بحثشون میشه و تو سر و کله هم میزنن و مشکل کل اجتماع رو بررسی و حل میکنند، اما دریغ از اینکه 2 تومن از جیبشون در بیارن و یه آدامس از اون بچه بخرند:general509:. میدونی چرا ؟ چون حرف زدن خرجی نداره. حرف مفت زدن که کلا مفت و مجانیه:D. اما کمک کردن واقعی، خرج داره .... به قول سعدی علیه الرحمه:p "قرآن بر سر زبانست و زر در میان جان". به دیناری چو خر در گل بمانند.... ور الحمدی بخواهی صد بخوانند :D

ناراحت نشی یه وقت:oops:

همه اینها رو در دوخط محترمانه و قشنگ خلاصه بکن ببینم چیه؟
نامه لیلی مجنون نوشتی داداش؟
چیزهایی که من گفتم رو دو ماه دیگه محترمانه و قشنگ در زندگیت می بینی;) وقت منم بیخودی برای تکرار مکررات هدر نمیره:D

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
نظر لطف شماست. بنده نوازی می فرمایید:general704:

با کمال تاسف، اون قسمتی که بولد کردید، به نظر من هم حقیقت محضه

متاسفانه مدیران اینجا مجبورند با کاربرانی که صبغه ساندیسی:D دارند، مماشات کنند. کاریش هم نمیشه کرد. منم بهشون حق میدم. بعضی از اینها آدم های خطرناکی هستند. مدیرهای اینجا میخوان خرید و فروش کنند. آدمی که میخواد دست شما رو به خاطر خریدن دلار سوراخ کنه، اگر بن بشه، یه قرار صوری معامله با مدیر پی تی میذاره و اسید میپاشه توی چشمش:general509::D
سپاسگزارم. قطعاً حق با شما هست و باید منطقی بود.

پی نوشت:
قبل از دیدن پست شما، در مورد امکان عذاب الهی:general509: برای قوم پرشین تولز نوشته بودم، ولی در مورد این نوع از موارد ممکن عذاب الهی، واقعاً دقت نکرده بودم.:general503:

Last edited:

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
تجربه من نشون داده که آدم هایی که دم از اخلاق میزنند، خودشون جزو بی اخلاق ترین آدم ها هستن و فقط شعارهای قشنگ میدن و داستان تخیلی تعریف میکنند. لذا به من حق بدید که یک کلمه از حرفای شما رو باور نکنم :p:D من گوشم از این حرفای منبری پره:p. بچه میاد توی مترو جنس میفروشه، از این افراد با اخلاق مثل شما، یکی نچ نچ میکنه و به مهربونی "خوبی عمو" میگه:D. یکی دیگه چند تا فحش به حکومت میده که باعث و بانی کار این بچه است:D، اون یکی میگه حکومت چیکارست، چند تا فحش به پدر و مادر بچه میده:D، حالا شانس بیاریم که یه حاج آقای بچه باز هم اون وسط پیدا نشه:general304:، آخرش بحثشون میشه و تو سر و کله هم میزنن و مشکل کل اجتماع رو بررسی و حل میکنند، اما دریغ از اینکه 2 تومن از جیبشون در بیارن و یه آدامس از اون بچه بخرند:general509:. میدونی چرا ؟ چون حرف زدن خرجی نداره. حرف مفت زدن که کلا مفت و مجانیه:D. اما کمک کردن واقعی، خرج داره .... به قول سعدی علیه الرحمه:p "قرآن بر سر زبانست و زر در میان جان". به دیناری چو خر در گل بمانند.... ور الحمدی بخواهی صد بخوانند :D

چیزهایی که من گفتم رو دو ماه دیگه محترمانه و قشنگ در زندگیت می بینی;) وقت منم بیخودی برای تکرار مکررات هدر نمیره:D
۲ ماه دیگه میام اینجا حالتو میپرسم:general711:بهتر اینجا باشی:D

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
آها ، همون که سوار موتوره؟:D:general304:
ببین من بعضی افراد رو اصلا چیزی حساب نمی کنم که براشون پی ام بفرستم، اصلا سالهاست در پی تی نه پی ام فرستادم و نه دریافت کردم.
شمام اشتباه میزنی عمو جون. حالا نمی دونم موتور زیاد دوست داری یا ورزشکاری!
بنده یک بار و تنها یک بار با یکی بحث کردم و وقتی دیدم از لحاظ منطق و استدلال تعطیله و فقط سعی داره برچسب بزنه تصمیم گرفتم به هیچ وجه با اینگونه افرد وارد بحث نشم، منتها بعضی ها به چیز مصطفی خیلی علاقه دارن و هی تکرار می کنن، نمی دونم واسه چیه؟!
توصیه می کنم بقیه هم اینقدر به معاملات دیگران کاری نداشته باشن و استاد صداشون نکنن و ارزش و اعتبار کلمه استاد رو اینجوری پایین نیارن.
اگه اینا استاد بودن الان سبزه میدون دانشگاه شریف بود!

Last edited:

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
دوست گرامی، متوجه توضیح من نشده اید. صحبت من این بود که این کشور دیگر هرگز یک کشور نخواهد شد و تمام شده است. گفتم این زمین، سوخته هست. چیزی از کشور باقی نمانده که با اتکا به آن بتوان راه نجاتی برای این کشور از منجلاب این جماعت، پیدا کرد. یعنی تلاشی منجر به نجات این مردم، حتی از سمت جامعه جهانی هم انجام نخواهد شد.
لینک زیر را در مورد زمین سوخته ببینید:
لینک: Scorched earth
بله با تفکری که اساتید!!! این فروم و این بخش دارن معلومه که مملکت به فنا رفته و خواهد رفت
تفکری مبتنی بر سود جویی و منفعت طلبی شخصی!
اف بر تک تک این اساتید نماها که فکر می کنند همه مثل اونها فرصت طلب و سودجو هستند و اگر وارد بازار کثیف دلار نشدند از پول نداشتن بوده

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
@Titania ، یک چیزی، من مدیر این بخش نیستم، اگر تذکری هم دادم از موقعیت یک کاربر بوده، ولاغیر. هیچ هم دوست ندارم در کار مدیران این بخش دخالت کنم. شاید دوست نداشته باشید بشنوید، ولی من به آزادی بیان اعتقاد دارم. این کاربر هم به هر دلیلی فکر می کنه مشکل از کسانی هست که دارند خرید و فروش می کنن و باور نداره که پخش کننده دلار دولت هست و خب نفرتش از این وضعیت این طوری بروز می کنه. سرکوبش در فضای مجازی اونو در فضای حقیقی ***** نمی کنه و به نظرم باید در این موارد بحث و گفتگوی منطقی کرد، نه این که افراد رو ساکت کنیم. یادش به خیر، زمان محمود در این جا تقریبا تخته شد. اون موقع البته مشکلات محدود به همین فروم ها بود و تلگرام اختراع نشده بود که الان عمده مشکلشون اون جا باشه و ما به کل فراموش بشیم. یک عده رفتند برای خودشون یک فروم درست کردند. خلاصه یکمی سعه صدر از جانب همه ما بد نیست.

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
تجربه من نشون داده که آدم هایی که دم از اخلاق میزنند، خودشون جزو بی اخلاق ترین آدم ها هستن و فقط شعارهای قشنگ میدن و داستان تخیلی تعریف میکنند. لذا به من حق بدید که یک کلمه از حرفای شما رو باور نکنم :p:D من گوشم از این حرفای منبری پره:p. بچه میاد توی مترو جنس میفروشه، از این افراد با اخلاق مثل شما، یکی نچ نچ میکنه و به مهربونی "خوبی عمو" میگه:D.
نه، ناراحت که نشدم. شما میتونی به "تعمیم دادن آدمهایی که تا حالا دیدی ،به همه آدمها از جمله آدمی که جدید میبینی" ادامه بدی. بش میگن پیش داوری کردن. فردی هم که پیش داوری اش میکنی اصلا ناراحت نمیشه، شخصا بهت تضمین میدم.

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
ای کاش میشد یک گزینه اضافه کرد که بزنیم پست های بعضی ها را نبینیم
اونهایی که به دروغ میگن دلار ارزون شد و شد هشت تومان و هفت تومان

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
@Titania ، یک چیزی، من مدیر این بخش نیستم، اگر تذکری هم دادم از موقعیت یک کاربر بوده، ولاغیر. هیچ هم دوست ندارم در کار مدیران این بخش دخالت کنم. شاید دوست نداشته باشید بشنوید، ولی من به آزادی بیان اعتقاد دارم. این کاربر هم به هر دلیلی فکر می کنه مشکل از کسانی هست که دارند خرید و فروش می کنن و باور نداره که پخش کننده دلار دولت هست و خب نفرتش از این وضعیت این طوری بروز می کنه. سرکوبش در فضای مجازی اونو در فضای حقیقی ***** نمی کنه و به نظرم باید در این موارد بحث و گفتگوی منطقی کرد، نه این که افراد رو ساکت کنیم. یادش به خیر، زمان محمود در این جا تقریبا تخته شد. اون موقع البته مشکلات محدود به همین فروم ها بود و تلگرام اختراع نشده بود که الان عمده مشکلشون اون جا باشه و ما به کل فراموش بشیم. یک عده رفتند برای خودشون یک فروم درست کردند. خلاصه یکمی سعه صدر از جانب همه ما بد نیست.
آفرین بر شما. بعضی ها میگن مخالف باید خفه شه و اگه کسی نظرش این باشه که قیمت دلار میاد پایین یا تو این شرایط برای سرمایه گذاری گزینه مناسبی نیست و باعث خسارت جمعی میشه بدون شک ساندیس خور و مواجب بگیر حکومته، ضمن اینکه اعتقاد دارن همه کارمندها دزد و رشوه بگیر و اختلاس گرن و کارها در ادارات توسط اجنه انجام میشه،، جدیدا بعضی هاشون توهم توطئه هم پیدا کردن و کاربرها رو به ارسال پیامکهای تهدید آمیز متهم می کنن، خوب طبیعیه که اون گروه هم از اون طرف اینها رو دلال و سودجو و مفت خور خطاب می کنن!
اونا میگن اینجا تاپیک ارزه و فقط موافقا باید پست بذارن اما توجه نمیکنن عنوان تاپیک تحلیل بازار ارزه و میتونه تحلیل مثبت یا منفی داشته باشه یعنی هم موافق و هم مخالف حق دارن نظر بدن
بله یه زمانی محدودیت های اعمال شده و عدم توجه به نظرات و علایق کاربران باعث شد دوستان عزیزی از اینجا رفتند و فروم موشهای سیاه رو تشکیل دادند

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
بله یه زمانی محدودیت های اعمال شده و عدم توجه به نظرات و علایق کاربران باعث شد دوستان عزیزی از اینجا رفتند و فروم موشهای سیاه رو تشکیل دادند

منظور من البته موش های سیاه نبود، اون اتفاق خیلی قبل تر افتاد. یک زمانی در دوران احمدی نژاد شاهد وقایعی از همین دست بودیم که باعث شده بود قسمت های زیادی از فروم تعطیل بشه و این قسمت هم شدیدا کنترل می شد که قیمت زده نشه. منظور من اون دوره هست. یه عده یک فروم در مورد مسائل مالی و سرمایه گذاری زدند و رفتند.

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
بله خب این حرف درستیه. ولی وقتی صنعت از بین رفته و همه بنگاههای اقتصادی دولتی هستن و کوچکترین اجازه فعالیت اقتصادی به بخش خصوصی داده نمیشه، واقعا نمیشه مردمی که سعی میکنن میکنن اشون رو حفظ کنن یرزنش کرد. فعالیت اقتصادی ثبات و زیرساخت لازم داره که فراهم کردنش کار حکومته. عملا دولتها برای همین چیزا بوجود اومدن، همه چی فقط بخور بخور که نیست!
اگه مردم میدونستن ثباتی برقراره و در حال بدبخت شدن نیستن، چرا باید ریال بدن دلار بگیرن؟ یا چرا برن یه کشور دیگه سرمایه گذاری کنن؟ مگه کسی بدش میاد تو کشور خودش با همزبونا و هم کیش خودش زندگی کنه؟ موضوع اینه که تصمیمای دولت تصمیمای مردم نیست، وگرنه اوضاع این نبود واقعا.
حق داری، ممکنه مسئول اصلی حکومت باشه. ولی خوب مسئول بودن و سرزنش کردن ، 0 و 1 نیست. یعنی به فرض شما ممکنه بگی مثلا 90 درصد حکومت مقصره و 10 درصد مردم. ممکنه هم مثلا بگی حکومت 100 درصد مقصره و 0 درصد مردم. ولی نظر شخصی ام اینه که مسئولیت مردم صفر درصد نیست و تا یه حدی، حتی خیلی کم، همه ما تاثیر گذار و مسئولیم.
البته ازونجایی که دید اکثر کسایی که اینجا هستن به بحث کردن از نظر اخلاقی مساعد نیست، و جو تاپیک منطقی نیست و احساساتیه، لطفا جواب ندید به این پست. فکر کردم میشه منطقی بحث کرد، ولی نظرم عوض شد، تو همچین تاپیکی نمیشه.

بالا