• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
کلاً هر بار که بازار به صحبتهای اینها اعتماد میکند و واکنش مثبت و نزولی در حد ۲۰ تا ۲۵ درصدی نشان میدهد، قبل از مشخص شدن واقعیت قضیه، کمترین نرخها وجود دارد و بازار به کف میرسد و فقط فرصت خرید هست، بعد دوباره تقاضا به بازار برمیگردد و سقفهای قبلی هم تبدیل به کفهای جدید میشود و سقفهای جدید ایجاد میشود.

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
سلام و احترام
اول اینکه قدرت استدلال و منطق قدرتمند متن شما را واقعاً تحسین میکنم، برای شخص من باعث حسرت هست.
سلام و عرض ادب

شما به بنده لطف دارید. من اصلا لایق این صحبت ها نیستم:oops:
این متن شما توضیح دقیق مصیبتی هست که در این کشور وجود دارد و شخصاً معتقدم برای حل این معضل شعار زدگی، واقعاً هیچ راهکاری و دقیقاً هیچ راهکاری در این جامعه پیدا نخواهد شد.
دوست ندارم اینو بگم. برای خودم خیلی تلخه. اما کاری که حضرات با فرهنگ و علم و مخصوصا دانشگاه ایران کردن، تا 3 نسل آینده اثراتش باقیه. ایکاش همه پول نفت رو میدزدیدن، اما به دانشگاه و مراکز علمی کاری نداشتن:(
دقیقاً. من به عنوان کاربر عادی فاروم از شما به عنوان فعال اقتصادی، درخواست توصیه و راهنمایی کردم و شما هم محبت کردید ودر مورد وضعیت بازارهای سرمایه‌گذاری و نرخ ارز، توصیه و راهنمایی مفید ارائه کردید، حتی نرخی که در موردش صحبت شد حتی در همین یک هفته قبل از آن هم حاصل شده بود و تبعاً نباید حساسیتی ایجاد میشد، شخصاً هم نظر شخصی برای تحلیل نرخ ارز در کوتاه مدت، در این فاروم با بررسی وضعیت موجود بحران اقتصادی را هم نوشتم و باور هم نمیکردم که درحدی باعث آسیب عصبی مغزی در این کاربر شود که درخواست سوراخ کردن زبان فردی مثل من را با عنوان شایعه پراکنی در مورد نرخ ارز، داشته باشد!
پی‌نوشت [:)]:
همانا در آن، پندها و عبرتهاست و البته ما آزمایش کنندگانیم [!]
[!] Indeed in that are signs, and indeed, We are ever testing
إِنَّ فِي ذَٰلِكَ لَآيَاتٍ وَإِنْ كُنَّا لَمُبْتَلِينَ

پی نوشت 2:
باز هم به عصر طلایی بی قیمت شدن ارز و طلا، وارد شده ایم !

خشم این افراد از خودشونه نه از شما :D. بالاخره برای بدبختیشون در زندگی باید یک مقصری پیدا کنند. جرئت سرزنش خودشون رو بابت اشتباهاتشون ندارن. پس به یک عامل بیرونی که شما باشید رو میارن:D

hadi_bnd

Registered User
لایک‌ها
873
با اجازتون رفتم دیروز تو شهر گشت بزنم خیلی جالب بود کلی خونه و زمین با ده میلیون خریدم فکر کردم تو سال ۵۴ هستم :cool:

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
درآلمان میزان درآمد شامل مالیات نسبت به یک حداقل درآمد در هر گروه مالیاتی سنجیده می شود.به این معنی که اگر درآمد شما کمتر یا مساوی این مقدار باشد شما لازم به پرداخت این مالیات نخواهید بود.در سال 2016 این حداقل برای افراد مجرد8/652 در سال و برای افراد متاهل17/304یور تعیین شده است.اگر درآمد شما بالاترز این مقدار یاشد مالیات بر درآمد شامل حال شما خواهد شد.

نرخ مالیات بر درآمد شما نسبت یه اختلاف از میزان حداقل درآمد در گروه مالیاتی تان مبلغ مالیات پرداختی شما را تعیین میکند.این نرخ بین 14% تا 24% متغیر است.البته باید در نظر داشته باشید که نرخ های بالای مالیاتی برای درآمد های بسیار بالا در نظر گرفته می شود. مثلا برای افراد متاهل نرخ 42 درصد زمانی اعمال می شود که میزان درآمد فرد بالای508/894 یورو باشد که ثبت چنین درآمدی به سرمایه گذاران در آلمان توصیه نمی شود.. درحالت معمولی برای تامین استاندارد های اداره مهاجرت برای تمدید اقانت میزان مالیات بردرآمد می تواند نزدیک 20درصد باشد.البته مالیات های نوع دیگری هم هستند که مقدار کمی به این درصد اضافه می کنند.

عجب نداره که :p:D
گفته های من با گفته های شما ( که کاملا صحیحه) در تناقض نیست. من نگفتم که مالیات ثروتمندان در اروپا کمتر از مالیات فقراست. گفتم به ثروتمندان امتیازات مالی داده میشه. من نگفتم که به سود بازرگانی کسی مالیات تعلق نمیگیره، گفتم به تبدیل ارز مالیات تعلق نمیگیره

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
یک موجود انسان نمایی هم با الفاظی که معرف وضعیت خانوادگیش بود، به من پیغام خصوصی فرستاده و تلویحا تهدیدم کرده:D. فکر کنم از پست های همین تاپیک معلومه که این موجود کی بوده:p. به هر حال من که اینجور موجودات رو داخل آدمیزاد حساب نمیکنم، اما ته دلم خوشحالم که کسانی که با من مخالفند، از قماش اراذل و اوباش هستن:general406:

hadi_bnd

Registered User
لایک‌ها
873
یک موجود انسان نمایی هم با الفاظی که معرف وضعیت خانوادگیش بود، به من پیغام خصوصی فرستاده و تلویحا تهدیدم کرده:D. فکر کنم از پست های همین تاپیک معلومه که این موجود کی بوده:p. به هر حال من که اینجور موجودات رو داخل آدمیزاد حساب نمیکنم، اما ته دلم خوشحالم که کسانی که با من مخالفند، از قماش اراذل و اوباش هستن:general406:
اینا یه مشت ادم شکست خورده ان :general412: تاوان اشتباهاتشون رو از چشم کس دیگه میبینند :general703: کسی نیست بهشون بگه گل من اگه بیشتر از مغزت استفاده میکردی این نمیشد :) ولشون کن عزیزم اینا مساحمه گر هستند :general711:

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
دیدم یک لایک خیلی کمه برای این متن شما ، صدها لایک داری :D

به نظر من همانطور که شما اشاره کردید هر انسانی حق داره به فکر خانواده و خودش باشه ، اما از اون مهمتر اینه که هر حکومتی در درجه اول باید به فکر اسایش و رفاه مردم خودش باشه .. که اگر این مهم انجام بشه خود به خود جلوی بسیاری از نابسامانی ها گرفته میشه .

صد افسوس از افرادی که دزدیهای اشکار وپنهان چندین هزار میلیاردی را ، که کمر مردم را شکسته رها کرده و تمام مشکلات معیشتی مردم را در وجود چندتا ارز فروش پیزوری سر منوچهری ، روی سکو می بینند ....

ممنونم. به قول بچه های تلگرام لایک به وجودت :general504:. چند وقته میرم توی تلگرام کلمات جدید یاد گرفتم:D

آقا داغ دلم رو تازه کردید. دزدی و اختلاس بخوره تو سرشون. این بیسوادیشون منو زجر میده. طرف 100 دلار میدزده، 100 هزار دلار به خاطر بیسوادی و خنگیش هدر میده:general208:. سال 2012 ما میخواستیم با یک شرکت ایرانی همکاری کنیم. اون موقع این شرکت اونقدر غول بود که ما گفتیم شما شرایط بذارید، هرچی بگید قبوله. 2 سال تمام، ما با اینها درگیر بودیم، فقط و فقط به خاطر بیسوادی و تنبلی و باندبازی بین خودشون. آخرش خسته شدیم و منصرف شدیم. چند ماه پیش شنیدم که اون شرکت به کلی به حال ورشکستگی افتاده:general509:. باورم نمیشد که اون شرکت با اون عظمت ورشکست بشه. میخوام بگم اگر اون شرکت کلا مدیر نداشت و روی اتوپایلوت کار میکرد، الان وضع بهتری داشت:D:D

Last edited:

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
اینا یه مشت ادم شکست خورده ان :general412: تاوان اشتباهاتشون رو از چشم کس دیگه میبینند :general703: کسی نیست بهشون بگه گل من اگه بیشتر از مغزت استفاده میکردی این نمیشد :) ولشون کن عزیزم اینا مساحمه گر هستند :general711:

میدونم عزیز. طرف جرئت ریسک کردن نداشته و دلار نخریده، میگه من به خاطر مردم دلار نخریدم:D. به قول قدیمی ها روغن ریخته رو نذر امام زاده میکنه :D

جالب اینجاست که توی این تاپیک که تاپیک سرمایه گذاری روی ارزه، افراد مخالف خرید ارز فعالیتشون بیشتره:general304:

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
سلام امروز دلار به قیمت ۲۵۰ تومن خریداری کردم(دیروز ۵۰۰ خریدم)
همه چی گل و بلبله ما چقدر خوشبخیتم قیمت همه چی بعد پایین اومدن واقعی دلار(نه زوری و حرفی)نصف شده،خدایا شکرت

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
سلام امروز دلار به قیمت ۲۵۰ تومن خریداری کردم(دیروز ۵۰۰ خریدم)
همه چی گل و بلبله ما چقدر خوشبخیتم قیمت همه چی بعد پایین اومدن واقعی دلار(نه زوری و حرفی)نصف شده،خدایا شکرت

سلام
من یک دلال های زالوصفت هستم که به خاطر شوک ناشی از کاهش قیمت دلار به 250 تومن، دچار ایست قلبی شدم و به لقاء الله رهسپار شدم :general406:. اینجا هم همه چی خوبه. با تشکر از مسببین کاهش قیمت دلار:D

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
من اصلاً نفهمیدم که این شخص فحاش فرومایه نام کاربریش با w شروع میشه:D شاید هم با a شروع میشه:D شاید هم w همون a هست و همزمان با دو نام کاربری فعاله و خودش پست های خودش رو لایک میکنه:general304::D
همونطور که دیروز اشاره کردم ، عمر فعالیت این افراد فرومایه که دچار انواع مختلف عقب موندگی ها هستند ، در این تاپیک کوتاهه. خودشون بعد از یک مدت که فهمیدن خبری نیست و کسی پشیزی برای مزخرفاتی که اینجا مینویسن ارزش قائل نیست ، دچار یأس و سرخوردگی مضاعف میشن و دمشون رو میگذارن روی کول مبارک و اینجا رو ترک میکنند. تا بوده اینطوری بوده!

نه. اسمش با m شروع میشه :D

اصلا این حرفا مهم نیست. شادی و ناراحتی ما خارج از محیط اینترنته:D

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756

Bijan ...

Registered User
لایک‌ها
1,121
ممنونم. به قول بچه های تلگرام لایک به وجودت :general504:. چند وقته میرم توی تلگرام کلمات جدید یاد گرفتم:D

آقا داغ دلم رو تازه کردید. دزدی و اختلاس بخوره تو سرشون. این بیسوادیشون منو زجر میده. طرف 100 دلار میدزده، 100 هزار دلار به خاطر بیسوادی و خنگیش هدر میده:general208:. سال 2012 ما میخواستیم با یک شرکت ایرانی همکاری کنیم. اون موقع این شرکت اونقدر غول بود که ما گفتیم شما شرایط بذارید، هرچی بگید قبوله. 2 سال تمام، ما با اینها درگیر بودیم، فقط و فقط به خاطر بیسوادی و تنبلی و باندبازی بین خودشون. آخرش خسته شدیم و منصرف شدیم. چند ماه پیش شنیدم که اون شرکت به کلی به حال ورشکستگی افتاده:general509:. باورم نمیشد که اون شرکت با اون عظمت ورشکست بشه. میخوام بگم اگر اون شرکت کلا مدیر نداشت و روی اتوپایلوت کار میکرد، الان وضع بهتری داشت:D:D

داغ دل خودمم تازه شد ... اگر بیسواد نبودن که کار به امروز نمی رسید ... ای بابا کی با دزدی اینا مخالفه بذار بزدن و بچاپن و ببرن اما ته مونده رو درست مدیریت کنن ، که اگه اینکارو کرده بودن ما این وضعیتو نداشتیم ... اموزش و پرورش :general208: فاجعه ملیه کسی توجه نمی کنه ... اموزش عالی :general208: بهداشت .... اینم از اینده بسیار روشن و درخشان و پر از امید .

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
داغ دل خودمم تازه شد ... اگر بیسواد نبودن که کار به امروز نمی رسید ... ای بابا کی با دزدی اینا مخالفه بذار بزدن و بچاپن و ببرن اما ته مونده رو درست مدیریت کنن ، که اگه اینکارو کرده بودن ما این وضعیتو نداشتیم ... اموزش و پرورش :general208: فاجعه ملیه کسی توجه نمی کنه ... اموزش عالی :general208: بهداشت .... اینم از اینده بسیار روشن و درخشان و پر از امید .

:general503::general503::general503:
متاسفانه مردممون خیلی تحت تاثیر احساسات هستن و زود بازیچه میشن. این حضرات هم اگر هیچ کاری بلد نباشن که بلد نیستن، اما در عوض استاد جامعه ایران شناسی هستند متاسفانه :general509::Dراحت با مردم بازی میکنند

Bijan ...

Registered User
لایک‌ها
1,121
:general503::general503::general503:
متاسفانه مردممون خیلی تحت تاثیر احساسات هستن و زود بازیچه میشن. این حضرات هم اگر هیچ کاری بلد نباشن که بلد نیستن، اما در عوض استاد جامعه ایران شناسی هستند متاسفانه :general509::Dراحت با مردم بازی میکنند
صدتا لایک .
دقیقا" تمام زوایای جامعه رو بخوبی می شناسند ... سالهاست که این تبحر را دارند حداقل 200 سال یا بیشتر .
یجورایی ما ادامه قاجار هستیم .

jamal3702

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
38
مراقب باشین
از هفته اینده دلار میشه 45 هزار تومان
اوضاع پس معرکه اس
همه دارن فرار می کنن از مملکت
تا می تونین دلار بخرین
دروغه میگن دلار شده 18 تومن
برین اگر تونستین زیر 50 تومن دلار پیدا کنین بعد بگین

داداش صد و ده کیلو گوجه را زدی تو رگ فسفر رسید به مغزت بالاخره حقیقتو درک کردی :general304:

Hm12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
خوشبختانه قیمت دلار همچنان رو به کاهش هست آدم متاسف میشه حال روز افراد فرو مایه و دلال صفت رو میبینه که بدون در نظر گرفتن تبعات گرانی دلار همچنان منتظر بالا رفتن قیمت هستند

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
خوشبختانه قیمت دلار همچنان رو به کاهش هست آدم متاسف میشه حال روز افراد فرو مایه و دلال صفت رو میبینه که بدون در نظر گرفتن تبعات گرانی دلار همچنان منتظر بالا رفتن قیمت هستند
با این اخباری که از سمت اروپا میاد و همه دارن فرار میکنن از ایران فک نکنم به ابان هم برسه تا ۲ هفته دگ دلار میرسه به ۲۵,۳۰.
به قول دوستان دلار رنگ ۱۹ دیده مطمن باش بازم‌میبینه و برحسب تجربه تو‌این مملکت هر چیزی رفته بالا دگ پایین نیومده.
و تجربه نشون داده وقتی سر ملت به ی چی گرم‌ میکنن مطمئنن دارن ی کند بزرگتر میزنن
اگه هم واقعا دلار پایینه به حرف اینا بقیه اجناس چرا ارزون نمیشن؟؟؟؟

Last edited:

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
سلام و عرض ادب

شما به بنده لطف دارید. من اصلا لایق این صحبت ها نیستم:oops:
قطعاً به صحبتی که کردم اعتقاد دارم، احترام من برای قدرت منطق در صحبتهای شما، قابل بحث نیست.
وست ندارم اینو بگم. برای خودم خیلی تلخه. اما کاری که حضرات با فرهنگ و علم و مخصوصا دانشگاه ایران کردن، تا 3 نسل آینده اثراتش باقیه. ایکاش همه پول نفت رو میدزدیدن، اما به دانشگاه و مراکز علمی کاری نداشتن:(
دقیقاً کاری که با علم و مخصوصاً دانشگاه انجام دادند، در سطح نابودی کامل هست. یکی از اساتید من در دانشگاه، که دقیقاً بالاترین شخص علمی کشور در رشته مهندسی مربوطه و دانشمند جهانی هست و واقعاً و قلباً آنقدر دلسوز این کشور هست که همچنان در دانشگاههای ایران، تدریس میکند، خاطراتش را از زمان بعد از انقلاب تعریف میکرد که چه برخوردهایی حتی از طرف بسیجی 20 ساله در دانشگاه با ایشان انجام میشده، که واقعاً باعث تأسف بود و طبیعی هم هست که بسیاری از افرادی در این سطوح بدلیل همین رفتارها، از کشور مهاجرت کرده اند.

بعد دقیقاً امسال با شخصی به عنوان مثلاً استاد مسن از همان دانشگاه ولی در یک رشته مدیریتی برخورد کردم که حتی تصور تدریس آن شخص در رشته های مدیریتی آن دانشگاه، واقعاً وحشتناک و ترس آور است. کاری که در رشته های انسانی و رشته های مدیریتی انجام شده، دقیقاً نمونه بربریت هست و واقعاً قبل از این برخورد، تصور واقعی از این وضعیت رشته های علوم انسانی در کشور نداشتم.
در واقع شخصاً فکر میکنم این کشور تمام شده است و این زمین سوخته و پایان خط هست.

خشم این افراد از خودشونه نه از شما :D. بالاخره برای بدبختیشون در زندگی باید یک مقصری پیدا کنند. جرئت سرزنش خودشون رو بابت اشتباهاتشون ندارن. پس به یک عامل بیرونی که شما باشید رو میارن:D
ببینید، برخورد محدود که بدلیل ناراحتی از مشکلات مالی باشد را شاید بتوان در حد امکان تحمل کرد، ولی عموماً رفتار مبتنی بر زیان مالی شخصی یا جهل یا بیسوادی، به وضوح با رفتار مبتنی بر جیره خواری در مزدبگیران حاکمیتی، تفاوت دارد و گروه دوم را واقعاً نباید تحمل کرد. من شخصاً برای این کاربر: web-developer برای این پست: لینک، بدلیل نفرت پراکنی و مخصوصاً ترویج خشونت، گزارش تخلف دادم و انتظار رسیدگی داشتم ولی کاربر مربوطه حتی ban هم نشده است. قطعاً معتقدم که این رفتار در این کاربر، صرفاً از مزدبگیران حاکمیتی، امکانپذیر هست. فقط خودتان وضعیت این شخص را ببینید:
جمع کنین این بساط رو
خدا رحمت کنه رضا شاه رو
اینها رو میگرفت و وسط زبونشونو سوراخ میکرد که دیگه شایعه پراکنی نکنن و زندگی عوام رو مختل نکنن

Last edited:
بالا