• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
واشنگتن پست: انزوای روز افزون ترامپ در برابر ایران
http://www.asriran.com/fa/news/634411/واشنگتن-پست-انزوای-روز-افزون-ترامپ-در-برابر-ایران

دیپلماسی دولت خوب کار می کند، برعکس خیلی چیزها که در کشور ما سامان ندارد
-------------
دستگیری دلالهای بی وجدان به صورت شبانه توسط وزارت اطلاعات
http://www.asriran.com/fa/news/634381/دستگیری-شبانه-دلالان-و-دلارفروشان-در-مشهد
معاون سیاسی امنیتی دادستان مرکز خراسان رضوی از دستگیری شبانه دلالان و دلارفروشان در خیابان امام *****(ره) مشهد خبر داد.

از دوستان اینجا کی میگفت نمیخان دلالهای خیابانی رو بگیرن؟
یه کم دیگه سامان داده بشه و قیمت هر روز اینجوری بیاد پایین دلار به کانال 11 تومن میاد

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
چرا به صرافی ها ارز نمیدن و بازار رو دادن دست دلال ها؟

گزارش میدانی عصر ایران از خیابان فردوسی: از مردم مال باخته تا دلالان بی غم

یکی از معدود صرافی‌های خیابان فردوسی هم که نرخ ارز را بر تابلویش 12700 نوشته به حدود 50 شهروندی که مقابل درش صف کشیده‌‌اند اعلام می‌کند خرید ارز ندارند و فروش هم تنها با مدارک سفر و دانشجویی به شکل محدود انجام می‌شود.

دست‌پرورده‌های «سلطان سکه» در بازار؟

ساعت حوالی یک بعدازظهر را نشان می‌دهد که کوچه خسرو زمانی به‌طور ناگهانی مملو از جمعیت شد. فروشندگان انبوه ارز دور پسر جوانی جمع شده بودند که حاضر بود به‌صورت نقد دلار را 13400 تومان خریداری کند. او می‌گوید تا 25 هزار دلار توان خرید دارد. دلالی میان‌سال از سر خیابان فردوسی با فریاد خطاب به او می‌گوید «امیرعلی، «سلطان» رو دارند اعدام می‌کنن شما آدم‌هاش هنوز دست‌بردار نیستین و بازار رو خراب می کنین؟ امیرعلی برافروخته می‌گوید «سلطان کیه بابا؟ خودم و خودم رو عشقه!»
...........
اکثر افرادی که در منطقه حضور داشتند هنوز امیدوار بودند که قیمت‌ها بازهم بالاتر برود و آن‌ها با «ضرر» کمتری ارزهای دپو شده‌شان را بفروشند.

مانند مردی که تلفنی با یکی از اعضای خانواده‌اش صحبت می‌کرد و در واقع فریاد می‌زد و آن‌ها را متهم می‌کرد به طمع و این‌که دو روز قبل مشتری نقدی با سود یک میلیارد تومانی را رد کرده و حالا بر سر اصل پول هم ضرر کرده است. قسم جلاله می‌خورد که اگر «اوضاع بهتر شود» دیگر هرگز با آن‌ها مشورت نمی‌کند.

او صدایش را وقتی دو پسر و یک دختر جوان در محدوده بانک شهر میدان فردوسی به او پیشنهاد خرید 15 هزارتومانی دادند را قطع کرد و به نظر خوشحال شد. وقتی بحثشان برای فروش جدی‌تر شد روشن شد که این افراد نمایندگان دو دلال شناخته‌شده‌ای هستند که بعد از چند بار بازداشت از ترس ماموران انتظامی پیدا و پنهان، آن‌سوی میدان و دور از هیاهو ایستاده‌اند و در حال جهت‌دهی به بازار هستند.

همراه "ناصر" به سمت دو مرد میانسال می‌رویم که می‌گویند مانند آن‌ها به دیوار آرایشگاه میدان تکیه شود و کسی «تابلو» نکند. آن‌ها به ناصر اطمینان می‌دهند که دلارهایش را نفروشد چون بازار از فردا دوباره «جان» می‌گیرد. آن‌ها با فحش‌های رکیک به مسببان این وضعیت می‌گویند که این ماجرا زیر سر «چند بچه مزلف قرتی» است که شعار وطن‌پرستی می‌دهند و در تلگرام با ترساندن مردم تمام نقشه‌هایشان را نقش بر آب کرده‌اند. آن‌ها مانند باندی مافیایی که در حال عملیاتی سری هستند شماره تلفن آقا ناصر ماجرا را می‌گیرند و به حضرت ابوالفضل قسمش می‌دهند که به مالش آتش نزند.

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
چرا به صرافی ها ارز نمیدن و بازار رو دادن دست دلال ها؟

گزارش میدانی عصر ایران از خیابان فردوسی: از مردم مال باخته تا دلالان بی غم

یکی از معدود صرافی‌های خیابان فردوسی هم که نرخ ارز را بر تابلویش 12700 نوشته به حدود 50 شهروندی که مقابل درش صف کشیده‌‌اند اعلام می‌کند خرید ارز ندارند و فروش هم تنها با مدارک سفر و دانشجویی به شکل محدود انجام می‌شود.

دست‌پرورده‌های «سلطان سکه» در بازار؟

ساعت حوالی یک بعدازظهر را نشان می‌دهد که کوچه خسرو زمانی به‌طور ناگهانی مملو از جمعیت شد. فروشندگان انبوه ارز دور پسر جوانی جمع شده بودند که حاضر بود به‌صورت نقد دلار را 13400 تومان خریداری کند. او می‌گوید تا 25 هزار دلار توان خرید دارد. دلالی میان‌سال از سر خیابان فردوسی با فریاد خطاب به او می‌گوید «امیرعلی، «سلطان» رو دارند اعدام می‌کنن شما آدم‌هاش هنوز دست‌بردار نیستین و بازار رو خراب می کنین؟ امیرعلی برافروخته می‌گوید «سلطان کیه بابا؟ خودم و خودم رو عشقه!»
...........
اکثر افرادی که در منطقه حضور داشتند هنوز امیدوار بودند که قیمت‌ها بازهم بالاتر برود و آن‌ها با «ضرر» کمتری ارزهای دپو شده‌شان را بفروشند.

مانند مردی که تلفنی با یکی از اعضای خانواده‌اش صحبت می‌کرد و در واقع فریاد می‌زد و آن‌ها را متهم می‌کرد به طمع و این‌که دو روز قبل مشتری نقدی با سود یک میلیارد تومانی را رد کرده و حالا بر سر اصل پول هم ضرر کرده است. قسم جلاله می‌خورد که اگر «اوضاع بهتر شود» دیگر هرگز با آن‌ها مشورت نمی‌کند.

او صدایش را وقتی دو پسر و یک دختر جوان در محدوده بانک شهر میدان فردوسی به او پیشنهاد خرید 15 هزارتومانی دادند را قطع کرد و به نظر خوشحال شد. وقتی بحثشان برای فروش جدی‌تر شد روشن شد که این افراد نمایندگان دو دلال شناخته‌شده‌ای هستند که بعد از چند بار بازداشت از ترس ماموران انتظامی پیدا و پنهان، آن‌سوی میدان و دور از هیاهو ایستاده‌اند و در حال جهت‌دهی به بازار هستند.

همراه "ناصر" به سمت دو مرد میانسال می‌رویم که می‌گویند مانند آن‌ها به دیوار آرایشگاه میدان تکیه شود و کسی «تابلو» نکند. آن‌ها به ناصر اطمینان می‌دهند که دلارهایش را نفروشد چون بازار از فردا دوباره «جان» می‌گیرد. آن‌ها با فحش‌های رکیک به مسببان این وضعیت می‌گویند که این ماجرا زیر سر «چند بچه مزلف قرتی» است که شعار وطن‌پرستی می‌دهند و در تلگرام با ترساندن مردم تمام نقشه‌هایشان را نقش بر آب کرده‌اند. آن‌ها مانند باندی مافیایی که در حال عملیاتی سری هستند شماره تلفن آقا ناصر ماجرا را می‌گیرند و به حضرت ابوالفضل قسمش می‌دهند که به مالش آتش نزند.
دمت گرم داداش با خوندن این داستان یاد جوانی هام افتادم و داستان های شاد و مفرح سایت ش ه و ا ن ی.com...:D

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
من از سال 2004 توی این فروم هستم(قبل از این آیدی یک آیدی دیگه داشتم که مدتی استفاده نکردم و پسوردش رو گم کردم و بی خیالش شدم و بعد این آیدی رو ساختم). از زمانی که اولین پست این تاپیک در سال 2009 زده شده هم دائم به اینجا رفت و آمد داشتم. تو نوسانات مختلف مثل زمان احمدی نژاد که دلار رسید به 4000 تومن یا بعد از انتخاب روحانی یا بعد از برجام و ... هم تو بازار فعال بودم و هم این تاپیک رو دنبال میکردم و اون موقع ها که جوان تر بودم حتی کارم اینجا به جر و بحث هم میکشید. حتی زمان قطعنامه 598 هم با اینکه سنم کم بود اما به واسطه شغل پدربزرگم در بازار ، چیزهایی از تلاطمات اون روزگار بازار از دیدگاه یک کودک به خاطرم هست.

اینا رو گفتم که عرض کنم این نوسانات همیشه بوده ، طبیعی بوده و هیچوقت دلار نرخش ثابت نبوده و اگه چارت دلار به ریال رو مطالعه کنید خودتون متوجه میشید که هر بار دلار یک سقفی رو دیده و به هر دلیل از اون سقف پایین اومده ، ظرف مدت نه چندان طولانی دوباره اون سقف رو رد کرده و سقف جدید رو ثبت کرده. این بحث ها و متهم کردن سرمایه گذاران بازار ارز و طلا به دلالی و ... هم هیچوقت جواب نداده و جز وقت تلف کردن ثمره دیگه ای برای گوینده نداشته. چه بسا قبلاً هم کاربرانی بودند در اینجا که زمان پیروزی روحانی یا زمان توافق تاریخی برجام ، خبر از پایان دلالی(از دیدگاه خودشون) میدادند و افرادی که دلار خریده بودند رو نفرین میکردند و براشون پیش بینی سکته قلبی و مغزی میکردند و آه و ناله و نفرین میکردند اما هیچ کدوم از اون پیش بینی ها (حتی یک دونه) درست از آب در نیومد. اگه حرفای منو قبول ندارید برید آرشیو این تاپیک رو مرور کنید.
در ضمن محض اطلاع دوستانی که به جای صحبت های اصولی و حرفه ای ، بجز آه و ناله و شیون و نفرین و نثار فحش و ناسزا به فعالان بازار کار دیگه ای بلد نیستن و حرف تازه ای ندارن هم عرض کنم که عنوان تاپیک رو مطالعه کنید تا متوجه بشید که موضوع تاپیک در مورد چی هست و قرار هست اینجا پیرامون چه موضوعاتی بحث بشه.

برای فحش و ضجه و آه و ناله و نفرین و آرزوی درک واصل شدن دیگران پیشنهاد میکنم یک تاپیک جدا بزنید و اگه قوانین انجمن اجازه داد اونجا به فعالیت خودتون ادامه بدید!
فعالان بازار کار وقتی میان و تحلیل های واقعی قرار میدن مگر دلالها اجازه میدن؟
شما میگی تولید کننده و واردکننده و مصرف کننده حق نداره تحلیلهای واقعی بازار رو بنویسه و فقط عده ایی دلال بی وجدان حق دارن بیان مقداری دلار بخرن و دائم بگن گرون میشه گرون میشه و جو روانی درست کنن و گرون بفروشن؟
ایا اینکار اسمش "بازار کاره"؟
این مبارزه از اول تاریخ بوده
عده ایی منفعت طلب و عده ای زحمت کش
مربوط به این تاپیک و این روزها و ایران هم نیست!

cinemaresearch

Registered User
لایک‌ها
118
دوستان به جای دعوا و تو سر هم زدن نرخ دلار رو اعلام کنند بی زحمت!
و ایضا نرخ سکه و 18 عیار رو
ممنون

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
ممنون
دلار که معلوم نیست از 11 تا 13 تومن میگن
چون بازار نیمه تعطیل بود حجم خرید و فروش کم بود اما
سکه امروز 5 درصد منفی بود گرچه طلا 1 درصد ارزانتر شده بود ، اما به دلیل کاهش قیمت دلار و بدبینی نسبت به اینده قیمت دلار ، حباب سکه کمتر شده است

امامی 40,510,000 (-5.15%)

نمی دونم چرا وقتی گران میشه 20 درصد گران میشه ولی 5 درصد 5 درصد ارزان میشه. اما کافیه دو سه هفته دیگه همینجوری نگه دارن تا دور دوم سیل سکه ها و دلارهای خانگی روانه بازار بشه

Last edited:

asresalamati

Registered User
لایک‌ها
206
من دیروز واسه یه نفر هزار تا گرفتم دلاری 8450

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
Ctf تایید میشه
Fatf رد میشه

دلار هم ۱۴ تومنه
این عددهایی هم که تلویزیون میگه خنده داره
واقعیت چیز دیگه ست

این برنامه ها هم همش بخاطر جلوگیری از شورش در ۷ آبان هست .

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
ممنون
فروش دلار 14200 تا 14700 متغیر
خرید دلار هم امروز 13000 تا 13500 بود
سکه و طلا رو هم زیاد در جریان نیستم

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
میبینم که روسیه و عربستان سعودی هم برای افزایش تولید نفت به توافق رسیدند...

farzad.sadeshi6

Registered User
لایک‌ها
584
از نمونه صحبتهای زد و نقیض ایشون که به فاصله یک صفحه عنوان شده .. ایشون حتی خودش یادش نیست صفحه قبلی چی گفته :general304:
البته ایشون چند وقت پیش هم در اقدامی انقلابی به ناگاه در یک تاپیک اعلام کرد که یک نفر نیست و چندین نفرن که با یک یوزر پست میزارن و هدف خاصی رو دنبال میکن :general705: :general404:، و بنده هم که اونجا داشتم با ایشون بحث میکردم درواقع اصلا مشخص نبوده که دارم با کی صحبت میکنم و به کی جواب میدم از این رو حس کردم ادامه بحث با این فرد یا افراد توهین به شخصیت خودم هست و ادامه ندادم

ایشون همراه با و چندتا از شاتر اسپمرهای دیگر در یک نونوایی کرج کار میکنن هر از گاهی هم با یوزر همدیگه پیغام میدن
اگر توجه کنید روزهایی که بار آرد نانواییها میرسه اینام یکمرتبه تا یمدت غیبشون میزنه
ی پژو 405 هم دارن یکشب درمیان میرن دوردور

بالا