منظورت از همه کیه ؟ من بشخصه مردم ایران رو مفتخور نمیدونم. مفتخور ها الان یا در سوریه هستن یا در کانادا
. مفتخورها اون هایی بودن که بعد از برجام، سر کمیسیون بستن قرارداد انقدر حرص زدن و دعوا کردن و قضیه رو لفت دادن که هیچ قرارداد خوبی نتونستن ببندن
مردم ایران نگران آیندشون هستن و حق هم دارن. اونی که 50 تا روغن خریده، ترسیده که یه ماه دیگه پولش نرسه و بچه اش گرسنه بمونه. حق هم داره
بالاخره دیدگاهها فرق داره
از نظر شما کسی که میره 50 تا روغن میخره ، بهش میگی ترسیده بیچاره
ولی من این حرف رو قبول نمی کنم و قرار باشه همه اینکارو بکنن که هر مملکتی باشه داغون میشه
من در هر شرایطی یه دونه روغن بیشتر نمی خرم
مجبور باشم روغنی که در خانه دارم رو هم با همسایه تقسیم می کنم
تابلوئه قشنگ. خودت احساس نکردی ؟
شما میخای بگی من عصبیم و اصرار داری
باشه شما فکر کن عصبیم
ولی خواهشا دیگه خودتو ناراحت نکن
به خودم بگو تا تایید کنم
چی میگی آقا. دیروز و امروز کل تلگرام و اینستاگرام قیمت های 6 تومنی و 8 تومنی اعلام کردن. الان دلار 6 تومن شد ؟
. اگر دلال ها میتونن با چند تا سایت قیمت رو 20 تومن کنند، خب دولت هم چند تا سایت بزنه و قیمتو برسونه به 7 تا تک تومنی. اینکه کاری نداره:general304:
چطور وقتی همین صفحات قیمت رو بالا می بردن تا خون مردم رو در شیشه بکنن شما نمی گفتی چهارتا سایت و کانال دارن میزنن 19 تومن
مگر با حرف چهارتا کاناله که دلار بشه 19 تومن؟
جوانها در این مملکت کار کردن و پیر شدن بعد یه عده دلال بیان پول مردم رو بی ارزش بکنن؟
خب ما در دنیا منحصر به فردیم. شما یک کشور رو مثال بزن که طرف مدرک لیسانس نداشته باشه و توی دانشگاه تدریس کنه(کردان) یا 19 سالش باشه و فرمانده لشگر باشه( قالیباف و زین الدین)
. ما با همه دنیا فرق داریم:general406:
در همه دنیا، معامله ارز در بانک ها انجام میشه. در ایران بانک ها انجام میدن ؟ خیر. پس بازار سیاه تشکیل میشه دیگه. طبیعیه
مالیات بر چی ؟
مالیات تعریف داره. مالیات بر سود بازرگانی داریم. مالیات بر ارزش افزوده هم داریم. الان کسی که ریالشو میده و دلار میگیره، چه مالیاتی باید دقیقا بده ؟
ببینیم و تعریف کنیم
بله دقیقا ما در دنیا تک هستیم
نمونه اش همینجا
کلی با بنده بحث کردی و استاد صداتون کردن و تحلیل نوشتی
اخرش میگی چنچ کردن پول مگه مالیات میخاد؟
دیگه بنده کتبا باید بنویسم که تسلیمم