• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
جداً دلار مسافرتی رو 10 تومن میدن؟ کدوم بانکا میدن؟

والا اینم گفتن فعلا حالا چقدر حقیقت داره هفته دیگه مشخص میشه، بخش نامه زدن که صرافی و بانکی به مسافران و دانشجویی با نرخ 10 هزار تومن و سقف 5 هزار دلار در سال بدن، حالا هفته دیگه باید صبر کنید ببینیم میدن یا نه، امروز که یک دلار هم تو این قیمت جایی معامله نشده فقط جو رسانه ای بوده فعلا. البته ببری بانک ازت 9500 میخره ها:D:D

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
والا اینم گفتن فعلا حالا چقدر حقیقت داره هفته دیگه مشخص میشه، بخش نامه زدن که صرافی و بانکی به مسافران و دانشجویی با نرخ 10 هزار تومن و سقف 5 هزار دلار در سال بدن، حالا هفته دیگه باید صبر کنید ببینیم میدن یا نه، امروز که یک دلار هم تو این قیمت جایی معامله نشده فقط جو رسانه ای بوده فعلا. البته ببری بانک ازت 9500 میخره ها:D:D
واقعاً اگه به این قیمت که میگی بدن که خیلی رویایی هست. اما فکر نمیکنم چنین چیزی باشه. اگه 5 هزار دلار مسافری با قیمت 10 هزار بده که همه میرن با کله میگیرن و یه مسافرت میرن ، 1000 دلارش رو خرج میکنن و 4000 دلارش رو برمیگردونن تو بازار با نرخ امروز (15000 تومن) میفروشن و 20 میلیونم سود میکنن!

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
واقعاً اگه به این قیمت که میگی بدن که خیلی رویایی هست. اما فکر نمیکنم چنین چیزی باشه. اگه 5 هزار دلار مسافری با قیمت 10 هزار بده که همه میرن با کله میگیرن و یه مسافرت میرن ، 1000 دلارش رو خرج میکنن و 4000 دلارش رو برمیگردونن تو بازار با نرخ امروز (15000 تومن) میفروشن و 20 میلیونم سود میکنن!
آره درسته، اصلا مردم که هیچ خود آژانس ها چقدر دلال بازی کنن از همین راه، فعلا در حد حرف هست دیگه، خودت میدونی که حرف زیاد میزنن 40 ساله میگن دلار میاد پایین ولی 2 هزار برابر شده:general703:

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
منظورت از همه کیه ؟ من بشخصه مردم ایران رو مفتخور نمیدونم. مفتخور ها الان یا در سوریه هستن یا در کانادا:D. مفتخورها اون هایی بودن که بعد از برجام، سر کمیسیون بستن قرارداد انقدر حرص زدن و دعوا کردن و قضیه رو لفت دادن که هیچ قرارداد خوبی نتونستن ببندن
مردم ایران نگران آیندشون هستن و حق هم دارن. اونی که 50 تا روغن خریده، ترسیده که یه ماه دیگه پولش نرسه و بچه اش گرسنه بمونه. حق هم داره

بالاخره دیدگاهها فرق داره
از نظر شما کسی که میره 50 تا روغن میخره ، بهش میگی ترسیده بیچاره
ولی من این حرف رو قبول نمی کنم و قرار باشه همه اینکارو بکنن که هر مملکتی باشه داغون میشه
من در هر شرایطی یه دونه روغن بیشتر نمی خرم
مجبور باشم روغنی که در خانه دارم رو هم با همسایه تقسیم می کنم
تابلوئه قشنگ. خودت احساس نکردی ؟:D
شما میخای بگی من عصبیم و اصرار داری
باشه شما فکر کن عصبیم
ولی خواهشا دیگه خودتو ناراحت نکن
به خودم بگو تا تایید کنم
چی میگی آقا. دیروز و امروز کل تلگرام و اینستاگرام قیمت های 6 تومنی و 8 تومنی اعلام کردن. الان دلار 6 تومن شد ؟:D. اگر دلال ها میتونن با چند تا سایت قیمت رو 20 تومن کنند، خب دولت هم چند تا سایت بزنه و قیمتو برسونه به 7 تا تک تومنی. اینکه کاری نداره:general304:
چطور وقتی همین صفحات قیمت رو بالا می بردن تا خون مردم رو در شیشه بکنن شما نمی گفتی چهارتا سایت و کانال دارن میزنن 19 تومن
مگر با حرف چهارتا کاناله که دلار بشه 19 تومن؟
جوانها در این مملکت کار کردن و پیر شدن بعد یه عده دلال بیان پول مردم رو بی ارزش بکنن؟
خب ما در دنیا منحصر به فردیم. شما یک کشور رو مثال بزن که طرف مدرک لیسانس نداشته باشه و توی دانشگاه تدریس کنه(کردان) یا 19 سالش باشه و فرمانده لشگر باشه( قالیباف و زین الدین):D. ما با همه دنیا فرق داریم:general406:
در همه دنیا، معامله ارز در بانک ها انجام میشه. در ایران بانک ها انجام میدن ؟ خیر. پس بازار سیاه تشکیل میشه دیگه. طبیعیه

مالیات بر چی ؟
مالیات تعریف داره. مالیات بر سود بازرگانی داریم. مالیات بر ارزش افزوده هم داریم. الان کسی که ریالشو میده و دلار میگیره، چه مالیاتی باید دقیقا بده ؟

ببینیم و تعریف کنیم:D

بله دقیقا ما در دنیا تک هستیم
نمونه اش همینجا
کلی با بنده بحث کردی و استاد صداتون کردن و تحلیل نوشتی
اخرش میگی چنچ کردن پول مگه مالیات میخاد؟
دیگه بنده کتبا باید بنویسم که تسلیمم

Last edited:

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
به جکی هست:
سه تا پسر بودن میخواستن برای هم دیگه کلاس بزارن
یکی گفت پدر من رئیس جمهوره و یه امضا می زنه یه جایی باید ساخته بشه
یکی گفت پدر من نماینده مجلسه و یک رای میده و قانون عوض می شه
اون یکی هم گفت پدر من یه مامور و کارمند ساده اس: صد هزار تومان می گیره و می شا....شه توی امضای جفت پدرهای شما

واقعا مملکت ما اینجوریه
مسئول میاد دلار نمیده؛ میگن حتما دلار نیست و دولت بد بخت شده بریم دلالی..آخ جون
میاد قانون میزاره هر کس محدود دلار بگیره ؛میگن چرا محدوده حتما خبری هست بریم دلالی..آخ جون
میاد میگه اقا جون اگر لازم داری و مسافری بلیط رو بیار بهت 10 هزارتا بدم؛ فورا میگن 5 هزارتا شو خرج می کنیم 5 هزارتاش برای دلالی..آخ جون

عزیز با این روحیه به خدا هیچ جا نمی رسیم
نمی دونم بد آموزش دادن به ما
صدا و سیما مشکل داره
چطوره مردم افتادن به جون هم و فقط سود کوتاه مدت براشون ارزش حساب میشه

Last edited:

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
وقتی برای غارت ارز و طلای در دست مردم، طی چند روز اینهمه دست و پا زدند و تبلیغات کذب انجام دادند، آیا واقعاً فکر میکنید حاضرند به اندازه ۵ هزار دلار ارز با نرخ ده هزار تومان به مسافر پرداخت کنند؟

اینها حتی شرایطی ایجاد کرده بودند که بدلیل بالاتر بودن نرخ دلار به ریال در بازار آزاد ایران نسبت به افغانستان، ارز با نرخ بالای ۱۴ هزار تومان از سمت افغانستان به ایران قاچاق میشد و خیلی هم از این نوع واردات ارز با این نرخ راضی بودند. یعنی بدلیل بحران ارزی، حاضرند ارز با هر نرخی و هر هزینه ای به ایران وارد شود.

Last edited:

Bijan ...

Registered User
لایک‌ها
1,121
آقا من دیگه خسته شدم تصمیم دارم دیگه هیچی نگم و دوستان دلالمون رو به امان خدا بسپارم تا روزی که حقیقت رو با چشم خودشون ببینن تا اون روز بدرود و خطم کلام رو با جمله ای از استاد بروس کبیر تمام میکنم:general711:
هیچوقت تلاش نکنید
یک آدم احمق را راهنمایی کنید
زیرا او از شما متنفر خواهد شد
ولی اگر یک آدم عاقل را راهنمایی کنید
همیشه از شما ممنون خواهد بود.
با آرزوی موفقیت شما دوستان

سخت نگیر ، اختلاف نظر یک امر طبیعیه در جوامع مترقی هم اختلاف وجود داره ، اما تبدیل به دشمنی نمیشه .
اینجا هم بچه ها با هم اختلاف نظر دارن اما دشمن هم که نیستن .:)

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
شما رفتی دیدی نمیفروشه ؟:general108:

سند و مدرکو ولش کن. شرکت اروپایی منم :p:D. تو این اوضاع کلاهم توی ایران بیفته، نمیام بردارم:D. امریکا و اروپا رو هم ولش کن. ما میخواستیم یک شرکت اروپایی رو بیاریم توی ایران پروژه انجام بده پول بگیره، آخرش گفتن ما توی عربستان پروژه داریم، به ما گفتن اگر برید توی ایران کار کنید، دیگه توی عربستان حق کار ندارید:general509:. یعنی عربستان هم برای شرکت های طرف قرارداد ایران، تحریم و مجازات گذاشته
سلام و عرض ادب
در راستای حمایت از توضیح مفید شما در مورد نمایشی و غیر واقعی بودن مطالب مربوط به امکان ارتباط مالی ایران با اروپا، متن لینک زیر هم قابل توجه هست:
لینک: عضو ارشد اندیشکده بین المللی چاتم هوس بریتانیا: اقدامات اتحادیه اروپا در حمایت از ایران نمادین است

پ.ن: لینک فوق در سایت اقتصاد مقاومتی منتشر شده است که حتماً مورد استناد جمعیت مزدبگیران **** هم هست!:)

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
به جکی هست:
سه تا پسر بودن میخواستن برای هم دیگه کلاس بزارن
یکی گفت پدر من رئیس جمهوره و یه امضا می زنه یه جایی باید ساخته بشه
یکی گفت پدر من نماینده مجلسه و یک رای میده و قانون عوض می شه
اون یکی هم گفت پدر من یه مامور و کارمند ساده اس: صد هزار تومان می گیره و می شا....شه توی امضای جفت پدرهای شما

واقعا مملکت ما اینجوریه
مسئول میاد دلار نمیده؛ میگن حتما دلار نیست و دولت بد بخت شده بریم دلالی..آخ جون
میاد قانون میزاره هر کس محدود دلار بگیره ؛میگن چرا محدوده حتما خبری هست بریم دلالی..آخ جون
میاد میگه اقا جون اگر لازم داری و مسافری بلیط رو بیار بهت 10 هزارتا بدم؛ فورا میگن 5 هزارتا شو خرج می کنیم 5 هزارتاش برای دلالی..آخ جون

عزیز با این روحیه به خدا هیچ جا نمی رسیم
نمی دونم بد آموزش دادن به ما
صدا و سیما مشکل داره
چطوره مردم افتادن به جون هم و فقط سود کوتاه مدت براشون ارزش حساب میشه
از نظر شما ایرادی داره یک نفر در مخارج مسافرت خارجیش صرفه جویی کنه و عوض اینکه اون ور آب دلار دلار بده جنس بخره و با 4 تا چمدون پر از جنس برگرده ایران ، بخشی از ارزی که خریده بوده رو برگردونه به کشور و به بازار عرضه کنه؟!

SM.TB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
64
امروزدلار اصفهان 15500 بود.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
دوربین کانن EOS 1300D شده 6 میلیون و 240 هزار . 10 روز پیش 5 و 440 بوده.
زمستون پارسال 1 و 400 بود نخریدم، همه پولم هم از دست رفت.

بالاخره دیدگاهها فرق داره
از نظر شما کسی که میره 50 تا روغن میخره ، بهش میگی ترسیده بیچاره
ولی من این حرف رو قبول نمی کنم و قرار باشه همه اینکارو بکنن که هر مملکتی باشه داغون میشه
من در هر شرایطی یه دونه روغن بیشتر نمی خرم
مجبور باشم روغنی که در خانه دارم رو هم با همسایه تقسیم می کنم
تو یکی از پستها نوشتی 100 کیلو گوجه خریدی که تو خونه رب درست کنن :general210: شما 100 کیلو گوجه خریدی خب کسی بخواد جای 100 کیلو گوجه روغن بخره به کسی چه؟

Last edited:

Engel

Registered User
لایک‌ها
7,763
نیست تا الان داشت بهش عمل میکرد :general304:
:general404::general307:
البته خود ایران هم دستکم از 39 سال پیش تا الان اصلا بهش پایبند نبوده، و اینو با اعمالی مثل تسخیر سفارتشون و آتش زدن پرچمشون و سر دادن شعار مرگ بر آمریکا و ترویج تفکرات آمریکایی ستیزانه در جهان و ... کاملا نشون داده.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
آقا نکنید این کارها رو. خرید 100 کیلو گوجه واسه درست کردن رب کار درستی نیست. شمایی که رفتی 100 کیلو گوجه خریدی که رب درست کنی فکر نکردی که ممکنه با این کارت به گرونی گوجه و رب دامن بزنی؟! تازه مگه رب حاصل از این 100 کیلو گوجه رو چقدر میشه نگه داشت؟! همه زود کپک میزنه مجبوری بریزی دور! حالا تو غذاتون رب نباشه نمیشه؟!

من درک نمیکنم چرا مردم اینقدر زیاده خواه شدن! هر کسی فقط به فکر خودشه!

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
دوربین کانن EOS 1300D شده 6 میلیون و 240 هزار . 10 روز پیش 5 و 440 بوده.
زمستون پارسال 1 و 400 بود نخریدم، همه پولم هم از دست رفت.
من نمي دونم اونايي كه واسه بالا رفتن قيمت دلار له له ميزنن و ذوق مي كنن اينا رو نمي بينن؟؟
من خودم يه تلويزيون مي خواستم بخرم اول سال قيمتش 6 ميليون بود، دو ماه پيش 9 تومن قيمت گرفتم دو هفته پيش از 11 ميليون قيمت دادن تا 15 ميليون. همشون هم با گارانتي اصلي شركتي!
گيتاري كه پارسال 400 تومن بود ماه پيش خريدم يك ميليون و سيصد
مانيتور خريدم دو ماه پيش 650 الان شده يك ميليون و چهارصد
قيمت لوازم و قطعات ماشين كه افتضاح شده
الان هر جنسي كه از مغازه ميخري اگه قيمت روش با مبلغي كه فروشنده ازت مي گيره تفاوت داشته باشه نمي توني اعتراض كني. ميگه گرون خريدم!
بازم يه عده خوشحالن كه دلار گرون ميشه، چطور ممكنه؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
من نمي دونم اونايي كه واسه بالا رفتن قيمت دلار له له ميزنن و ذوق مي كنن اينا رو نمي بينن؟؟
من خودم يه تلويزيون مي خواستم بخرم اول سال قيمتش 6 ميليون بود، دو ماه پيش 9 تومن قيمت گرفتم دو هفته پيش از 11 ميليون قيمت دادن تا 15 ميليون. همشون هم با گارانتي اصلي شركتي!
گيتاري كه پارسال 400 تومن بود ماه پيش خريدم يك ميليون و سيصد
مانيتور خريدم دو ماه پيش 650 الان شده يك ميليون و چهارصد
قيمت لوازم و قطعات ماشين كه افتضاح شده
الان هر جنسي كه از مغازه ميخري اگه قيمت روش با مبلغي كه فروشنده ازت مي گيره تفاوت داشته باشه نمي توني اعتراض كني. ميگه گرون خريدم!
بازم يه عده خوشحالن كه دلار گرون ميشه، چطور ممكنه؟
خوشحال شدن نداره چون بقیه اجناس به همون نسبت میرن بالا شاید هم بیشتر.
به نظرم فقط به خاطر اینکه (تا حدودی) از گرونی ها در امون موندی یکم خوشحالی داره. مثلا من هارد اکسترنال رو 220 تومن خریدم الان شده 800 تومن. اگه اون موقع نخریده بودم الان باید 800 تومن می خریدم مثل دوربین و لپ تاپی و دستبند هوشمندی و گوشی موبایلی که نخریدم. دوربین 1400 > 6240 ..... موبایل 700> 2500 ... دستبند هوشمند 120 > 350 ... لپ تاپ 1700 > 5500
برای این 4 تا باید 10 میلیون و 700 اضافه داد. زمستون کلشون 4 میلیون تومن هم نمیشد

kamran23

Registered User
لایک‌ها
341
وامصیبتا !!!!!
100 کیلو گوجه ؟! اسراف در این حد ؟
همین احتکار ها باعث میشه که گوجه مثل دلار بالا میره :general304:

بالا