• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

Bijan ...

Registered User
لایک‌ها
1,121
شما لطف دارید:general504:. شرمنده ام میکنید:general709:. منم برای شما آرزوی در وهله اول سلامتی و بعدش موفقیت و شادی روزافزون دارم

مجبوریم به شرایط فعلی بخندیم دیگه.:general503:

خواهش می کنم ، دشمنت شرمنده باشه نازنین ... ممنونم ازت این سه ارزوی تو را به فال نیک می گیرم و فراموش نمی کنم .

دقیقا" مجبوریم بهش بخندیم ، چون نمی تونیم تغییری درش ایجاد کنیم :(

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
الان مشهد دلار چنده من میخوام بخرم

jamal3702

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
38
آقا عکس و ویدئو رو ول کن. بلند شو برو بخر ببین با چه قیمتی بهت میدن:D

این داداشمون از صبح تا شب نشسته پشت کامپوترش می خواد از تو اتاقتش کل بازار ارز ایرانو کنترل کنه... مثل دون کیشوت تو عالم خیال داره دلال های ارزو شکست می ده :general304:

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
اگه کسی دلار برای فروش داره من بین 5000 تا 6000 دلار خریدارم. از فعالان بازار در فردوسی و سبزه و منوچهری هم بالاتر میخرم. اگه کسی بود پیغام بفرسته.
به زندگی خودتان رحم کنید:D
الان این جمعیت مزدبگیران **** می آیند و اعلام میکنند که شما چون میدانید که فردا قرار هست دلار مبلغ منفی ده هزار تومان باشد، خواستید که پانزده هزار تومان سود و دلالی کنید و دلارهایتان را به نرخ پنج هزار تومان به مردم بیاندازید!
ضمناً چند شعار مردمی مرگ بر دلال هم اضافه میکنند.:)

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
بابت وجوهات کلی خندیدم
روحت شاد
اما چرا دلالها کنار خیابان خرید و فروش می کنن:
برای اینکه بخان با صرافی معامله کنن ، صرافی میگه مسافری ارز میخای؟دانشجویی ارز میخای؟مریض داری برای بیمارستان خارجی ارز میخای؟
وارد کننده ایی؟
که هیچ کدومشون نیستن
اینها فقط دلالی می کنن
کار نمی کنن که
فقط دلالی
میخان دستشون رو بزارن توی جیبشون و کلی سود بکنن و ملت جون بکنن تا اینها راحت باشن
دقیقا مثل کنه یا زالو که میخاد خون اماده طرف مقابلش رو بخوره
و گرنه به قول شما اگر نیاز دارن یا ضرورتی دارن برن داخل صرافی و بگن اینقدر به من دلار بده

ارز یک کالای قانونیه عزیز. مگه شما میری بقالی ماست میخری، ازت سوال میکنه میخوای دوغ درست کنی ؟ میخوای با نهار بخوری؟ میخوای با چیپس بخوری ؟:D ... همین که صرافی این سوال ها رو میکنه، یعنی ارز به میزان تقاضا موجود نیست. وگرنه در مثلا اروپا از کسی سوال نمیکنن که چرا میخوای یوروت رو تبدیل به دلار یا پوند بکنی

یه مثال خیلی ساده بزنم. یکی از طرف های خودم:D. طرف تمام عمرش رو توی ژاپن کارگری کرده و پولشو فرستاده ایران، با این پول یه خونه خریده. الان خونه شو فروخته و میخواد پولشو برگردونه ژاپن. این بیچاره چه گناهی کرده که نمیتونه ارز بخره ؟ خودش ارز وارد کشور کرده، حالا میخواد همون ارز رو خارج کنه:(. یکی دیگه میخواد یک ماه دیگه بره مسافرت، نمیتونه بذاره لحظه آخر ارزش رو بگیره که. میخواد بخره که خیالش راحت باشه. یکی دیگه بچه دانشجو داره، میخواد چند هزار یورو بخره بده دستی براش ببرن اروپا و .....

تا جایی که من میدونم حداقل 80 درصد تقاضای ارز برای مصرفه نه برای پس انداز. ضمنا درسته که اسکناس توی بازار کمه، اما قیمت گذاری اصلی ارز روی حواله است نه اسکناس. دولت اگر میتونست ارز حواله مورد نیاز واردات رو تامین کنه، اصولا قیمت ارز به اینجاها نمی رسید

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
من یه دوستی دارم در مواجهه با اینطور افراد همیشه میگه واگذارش کن به دست طبیعت:general711:. طبیعت خودش مسیر رو بهش نشون میده
بعضی ها دوست دارن انقدر از حقیقت فرار کنند و حقیقت رو نبینند تا حقیقت به دو قدمیشون برسه و انگشتشو فرو کنه تو چشمشون:D
طبیعت=تتلو:p:general404:

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
خواهش می کنم ، دشمنت شرمنده باشه نازنین ... ممنونم ازت این سه ارزوی تو را به فال نیک می گیرم و فراموش نمی کنم .

دقیقا" مجبوریم بهش بخندیم ، چون نمی تونیم تغییری درش ایجاد کنیم :(

خواهش میکنم. سلامت باشید دوست عزیزم:general504:

والا این دوستانمون فکر میکنن من نوعی از این شرایط خوشحالم. نمیخوام دروغ بگم و شعار بدم، این شرایط از نظر مالی شدیدا به نفع من بوده، اما از نظر روحی و با دیدن شرایط مردم، افسردگی گرفتم. واقعا از ته دل دوست دارم که مصطفی از خر شیطون پایین بیاد و شرایط تغییر کنه

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
۱۴۵۰۰ چهارراه استانبول‌ میخرن مشتی
خاستی ۱۰۰۰ تا ۱۷۵۰۰ میدم
نخاستیم تو بازار اگه گیرت اومد بخر
خودم استانبول بودم امروز اما صرافی نمیفروخت. میگفت خرید و فروش نداریم. خیلی از صرافی ها هم که کرکره رو داده بودن پایین. اما آدم همون صرافی که به من گفت خرید و فروش نداریم تو پیاده رو داشت کار میکرد اما اونم نمیفروخت ، فقط میخرید.
17500 بالا میدی. الان فردوسی و استانبول بخوای بفروشی بیشتر از 12500 نمیخرن ازت. من 13500 نقد میخرم. یعنی تو هر 1000 دلار که به من بفروشی حداقل یک میلیون به نفعته. حالا فکراتو بکن اگه تصمیم گرفتی اطلاع بده

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
خودم استانبول بودم امروز اما صرافی نمیفروخت. میگفت خرید و فروش نداریم. خیلی از صرافی ها هم که کرکره رو داده بودن پایین. اما آدم همون صرافی که به من گفت خرید و فروش نداریم تو پیاده رو داشت کار میکرد اما اونم نمیفروخت ، فقط میخرید.
17500 بالا میدی. الان فردوسی و استانبول بخوای بفروشی بیشتر از 12500 نمیخرن ازت. من 13500 نقد میخرم. یعنی تو هر 1000 دلار که به من بفروشی حداقل یک میلیون به نفعته. حالا فکراتو بکن اگه تصمیم گرفتی اطلاع بده
مشتی امروز ۱۴۵۰۰ میخریدن دلار فروشا،اتفاقا صرافا ازت مفت میخرن،حالا خود دانی الان ۱۷۵۰۰ میدم ۴ روز دگ همینم گیرت نمیاد

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
منم دلار فردا رو 1250 تومن پیش بینی میکنم ولی اگه کسی برای فروش داره من تا 6000 دلار به قیمت 13500 خریدارم. اگه موجودیتون کمتر هم هست مساله ای نیست ( فقط دیگه کمتر از 1000 نباشه )
این حجم نمک از کاربران این فروم کم سابقه است:rolleyes:

Last edited:

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
مشتی امروز ۱۴۵۰۰ میخریدن دلار فروشا،اتفاقا صرافا ازت مفت میخرن،حالا خود دانی الان ۱۷۵۰۰ میدم ۴ روز دگ همینم گیرت نمیاد
راجع به 4 روز دیگه صحبت نمیکنم. قیمتی که طی امروز و فردا میخرم رو دارم میگم.

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
خیر برادر نمایندگان در مجلس دولت رو مکلف کردند که این دلال بازی رو جمع کنه:
http://www.tabnak.ir/fa/news/839483/خرید-و-فروش-ارز-خارج-از-صرافی‌ها-ممنوع-شد
بالاخره این روندیست که در هر کشوری باید بیافته تا قوانین یک کشور کامل بشه
باید یک جایی باشه مخصوص خرید و فروش ارز، اسمشم بزارن صرافی
معاملات قابل رهگیری باشه و معلوم باشه کی ، چی خریده و شفاف باشه
در تمام کشورها هست ولی ایرانی جماعت تا بلایی سرش نیاد ، از خواب بیدار نمیشه
دوست عزیز چهارتا خبر گزاری رو نگاه کن همه خبر ممنوعیت خرید و فروش ارز توسط دلال رو تکذیب کردن میتونید اینجا ببینید
حالا کاری ندارم سیستم چجوری باید باشه یا چجوری نیابد باشه اون بحث طولانی هست. در این مملکت خیلی باید هایی باید باشه که نیست. همین سیستم صرافی هم سیستم اشتباهی هست و در اقتصاد امروز دنیا صرافی نقشی در اقتصاد نداره.

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
دولت بدجور دندون نیز کرده واسه دلار ملت،الان مفت بخرن ۱ ماه دگ دوباره ۴۰ بفروشه

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
ارز یک کالای قانونیه عزیز. مگه شما میری بقالی ماست میخری، ازت سوال میکنه میخوای دوغ درست کنی ؟ میخوای با نهار بخوری؟ میخوای با چیپس بخوری ؟:D ... همین که صرافی این سوال ها رو میکنه، یعنی ارز به میزان تقاضا موجود نیست. وگرنه در مثلا اروپا از کسی سوال نمیکنن که چرا میخوای یوروت رو تبدیل به دلار یا پوند بکنی

یه مثال خیلی ساده بزنم. یکی از طرف های خودم:D. طرف تمام عمرش رو توی ژاپن کارگری کرده و پولشو فرستاده ایران، با این پول یه خونه خریده. الان خونه شو فروخته و میخواد پولشو برگردونه ژاپن. این بیچاره چه گناهی کرده که نمیتونه ارز بخره ؟ خودش ارز وارد کشور کرده، حالا میخواد همون ارز رو خارج کنه:(. یکی دیگه میخواد یک ماه دیگه بره مسافرت، نمیتونه بذاره لحظه آخر ارزش رو بگیره که. میخواد بخره که خیالش راحت باشه. یکی دیگه بچه دانشجو داره، میخواد چند هزار یورو بخره بده دستی براش ببرن اروپا و .....

تا جایی که من میدونم حداقل 80 درصد تقاضای ارز برای مصرفه نه برای پس انداز. ضمنا درسته که اسکناس توی بازار کمه، اما قیمت گذاری اصلی ارز روی حواله است نه اسکناس. دولت اگر میتونست ارز حواله مورد نیاز واردات رو تامین کنه، اصولا قیمت ارز به اینجاها نمی رسید

جناب ! ارز نباشه اصلا بگو شکره
بگو نان
بگو سیمان
هر چیزی که ملت مفت خور ایران بریزن مثل مور و ملخ بخرن
باید یه قانونی گذاشت وجلوش رو گرفت
طرف اومده فروشگاه 8 تا روغن رو بار خودش کرده که روغن میخاد قحطی بشه و دلار بشه 30 تومن و تحریم شدیم و ...
به نظرم یه چیزهایی که دیگه از حالت عادی خودش در میاد باید یه قانون منطقی و عاقلانه گذاشت که اونیکه لازم داره و نیازشه بخرهه
و اونی که دلاله جلوش رو بگیرن
الانم دولت به صورت کاملا صحیح وارد شده و انشالله دو سه روز دلال بازی هم جمع میشه
قدم اول شکستن دلار بود که به خوبی اجرا شد و همین موضوع دلالها رو متفرق کرد تا حدودی
قدم دوم سایتها و کانالهای بود که قیمت فضایی می ساختن و اونها هم باهاشون برخورد شد
در قدم سوم الان یه عده مختصر دلال موندن که اونها هم تارومار میشن

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
دولت بدجور دندون نیز کرده واسه دلار ملت،الان مفت بخرن ۱ ماه دگ دوباره ۴۰ بفروشه
داداش شما توی خوابی
دلار 40 تومن
بابا دلار حداقل 200 هزار تومان رو رد میکنه
ج.ا نمی دونه چیکار کنه
مواظب باش دلارت رو زیر 200 هزار تومن ندی بره که فردا با هزار ناله بیافتی دنبالش
وضع خرابتر از این حرفهاست
ترامپ امروز توئیت کرده: میخام ایران رو بخورم... لو لولو لوو (i want to eat iran ....ham ..ham,,,, اینم منبعش)
دیگه رضا ضراب هم نیست کاری بکنه
همه موندیم
الللللفاتحه ه ه ه ه مع الصوات ت ت ت

Bijan ...

Registered User
لایک‌ها
1,121
خواهش میکنم. سلامت باشید دوست عزیزم:general504:

والا این دوستانمون فکر میکنن من نوعی از این شرایط خوشحالم. نمیخوام دروغ بگم و شعار بدم، این شرایط از نظر مالی شدیدا به نفع من بوده، اما از نظر روحی و با دیدن شرایط مردم، افسردگی گرفتم. واقعا از ته دل دوست دارم که مصطفی از خر شیطون پایین بیاد و شرایط تغییر کنه

لطف داری نازنین :general601:

نیازی به توضیح نیست ، ادبیات و قرار دادن واژه ها در پستهای شما گویای بارز شخصیتته ، گرچه در گذشته هم بارها در موقعیتهای مختلف از شرایط بد ابراز ناراحتی کردی ، همه ما دچار افسردگی شدیم اما شرایط سال به سال سخت تر شده و مردم نا امیدتر ، منم امیدوارم مصطفی خودش یک کاری بکنه و شرایطو عوض کنه ...
استانه تحمل خیلی کم شده و قابل درک .

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
فشار گوجه‌فرنگی هم افتاد، کیلویی 2 هزار تومان در میدان مرکزی میوه
https://www.khabaronline.ir/detail/809541/Economy/agricultural

----------
تیبا و پژو ۲۰۶ یک میلیون پایین آمدند/ نرخ خودروهای داخلی
https://www.khabaronline.ir/detail/809246/Economy/industry
--------------
قیمتها کالاها هم نزولی شده
گوشی رو 2300 پنجشنبه به من قیمت داد امروز می گفت 2100 بیا ببر
یه حسی به من میگه فردا بدجور میخاد قیمت طلا و ارز نزولی بشه!
به قول یکی از نزدیکان به چارت قیمت حس پیدا کردیم

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
جناب ! ارز نباشه اصلا بگو شکره
بگو نان
بگو سیمان
هر چیزی که ملت مفت خور ایران بریزن مثل مور و ملخ بخرن
باید یه قانونی گذاشت وجلوش رو گرفت
طرف اومده فروشگاه 8 تا روغن رو بار خودش کرده که روغن میخاد قحطی بشه و دلار بشه 30 تومن و تحریم شدیم و ...
به نظرم یه چیزهایی که دیگه از حالت عادی خودش در میاد باید یه قانون منطقی و عاقلانه گذاشت که اونیکه لازم داره و نیازشه بخرهه
و اونی که دلاله جلوش رو بگیرن
الانم دولت به صورت کاملا صحیح وارد شده و انشالله دو سه روز دلال بازی هم جمع میشه
قدم اول شکستن دلار بود که به خوبی اجرا شد و همین موضوع دلالها رو متفرق کرد تا حدودی
قدم دوم سایتها و کانالهای بود که قیمت فضایی می ساختن و اونها هم باهاشون برخورد شد
در قدم سوم الان یه عده مختصر دلال موندن که اونها هم تارومار میشن

با مفتخور خطاب کردن ملت چیزی حل نمیشه. این واکنش های عصبی شما نشون میده که خودت هم به چیزی که میگی اعتقاد نداری:p. وگرنه کسی که خیالش راحت باشه، عصبی نمیشه:D

با رفتار استالینیستی و باتون زدن تو سر مردم هم چیزی حل نمیشه. در اقتصاد چیزی به اسم برخورد و متفرق کردن نداریم:D. سرمایه میره اونجایی که امنیت داره. هرچی بیشتر از این حماقت ها انجام بشه، سرمایه بیشتری از کشور فرار میکنه ... چند ماه پیش در همین تاپیک یه نفر مثل شما میگفت که آخرش مجبور میشید دلارتون رو به قیمت 4200 بفروشید. دیدی مجبور نشدیم ؟:D الان هم همون اتفاق تکرار میشه:p. اقتصاد منطق داره، به ضرب چماق نیست که:general304:

بالا