• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
آقا عکس و ویدئو رو ول کن. بلند شو برو بخر ببین با چه قیمتی بهت میدن:D
من که دلار بخر نیستم چشم حتما خواهم رفت اما صراف الان دلار بهت نمیفروشه فقط میخره این پروسه پایین آمدن و جمع شدن دلال زمان میبره الان نباید انتظار نتیجه داشت من کلیت حرفها اینه که دلتر روند کاهشی داره و با جمع شدن دلالها تک رقمی خواهد شد کلی هم در پستهای قبل سند و مدرک آوردم از بهبود ارتباط مالی اروپا با ایران

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
افی جون خودتون که از اساتید این عرصه ( و صد البته نون جوان شناسی:D) نظرتون چیه در مورد اینده ارز با 14900 و 15 بخریم یا نه ؟نرخ دستوری ده تومن دوباره باعث جهش قیمت نمیشه ؟
کانالارو ول کن میگن هم میفروشن بیا بازار ببین هم خریدارن یا فروشنده

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
من که دلار بخر نیستم چشم حتما خواهم رفت اما صراف الان دلار بهت نمیفروشه فقط میخره این پروسه پایین آمدن و جمع شدن دلال زمان میبره الان نباید انتظار نتیجه داشت من کلیت حرفها اینه که دلتر روند کاهشی داره و با جمع شدن دلالها تک رقمی خواهد شد کلی هم در پستهای قبل سند و مدرک آوردم از بهبود ارتباط مالی اروپا با ایران
عاقل امریکا لب تر کنه اروپا فرار میکنه،
اروپا واقعا کثیفه میاد میگه ما هستیم و همکاری میکنیم امریکا ی کوچلو تهدید میکنه تازه عملی نمیکنه اروپا میبینی شرکاتاشو برد بیرون،به امید اروپا نباش جوان

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
خوب داداش قبلا" هم دلار جهانگیری داشتیم چه اثری داشت روی ارز ؟مگه غیر از این بود که باعث جهش چندباره قیمت ارز شد الان که صرافی نرخ دستوری میزنه ده یعنی می فرمایین قیمت ده تومن می مونه ؟!!
دلار جهانگیری فقط برای واردکنندها بود و مردم عادی به خرید این نرخ دسترسی نداشتن دلار ۱۰تومنی ای که دولت حرفشو میزنه همون ارز ثانویه هست و به مرور زمان این نرخ تثبیت میشه

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
افی جون خودتون که از اساتید این عرصه ( و صد البته نون جوان شناسی:D) نظرتون چیه در مورد اینده ارز با 14900 و 15 بخریم یا نه ؟نرخ دستوری ده تومن دوباره باعث جهش قیمت نمیشه ؟

برای من حرف در نیارید. من به آرمانم خیانت نمیکنم:p:D

نظر من اینه که اوضاع اقتصادی مصطفی به شدت خرابه. یعنی من و خسوس و پاکو اگه پول هامون رو روی هم میگذاشتیم،حداقل یه نصف روز دلار رو میتونستیم زیر 14 بیاریم:general509::general304: اما اینا نتونستن.

اما اینکه بخرید یا نخرید، بستگی به سیاست زندگی شما داره. اگر قصد زندگی در ایران رو دارید، باید بدونید که با آدم های نرمالی طرف نیستید. احتمال ممنوعیت خرید و فروش ارز و بگیر و ببند، در مواجهه با این افراد همیشه وجود داره. احتمال جنگ و بسته شدن مرزها همیشه وجود داره. اصولا با افرادی طرف هستید که وقتی میبینن دارن میبازن، میزنن زیر میز بازی:D. از هیچ کاری هم ابا ندارند. بین اینا آدم هست که اگر بهش بگن یه سکه دایم بهت میدیم سر افتک رو ببر، میاد میبره :general503:

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
آقا عکس و ویدئو رو ول کن. بلند شو برو بخر ببین با چه قیمتی بهت میدن:D
علتش اینه دلال میخاد دلارهایی که خودش به قیمت 17 تومن خریده رو با 15 تومن رد کنه بره
شما برو دلار دستت باشه ببین چند میخرن ازت
خیلی ها هم های و هوی راه می ندازن که دلار 15 تومنه تا بتونن با ضرر کم بفروشن بره!

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538

شما رفتی دیدی نمیفروشه ؟:general108:

سند و مدرکو ولش کن. شرکت اروپایی منم :p:D. تو این اوضاع کلاهم توی ایران بیفته، نمیام بردارم:D. امریکا و اروپا رو هم ولش کن. ما میخواستیم یک شرکت اروپایی رو بیاریم توی ایران پروژه انجام بده پول بگیره، آخرش گفتن ما توی عربستان پروژه داریم، به ما گفتن اگر برید توی ایران کار کنید، دیگه توی عربستان حق کار ندارید:general509:. یعنی عربستان هم برای شرکت های طرف قرارداد ایران، تحریم و مجازات گذاشته

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
در ضمن همین دلالا که خیابون باعث شدن دلار ۱۵ باشه اگه جمعشون کنن که نمیتونن باید از صرافی بخرید،صرافیای ۴ راه استانبول هم ۱ دلار هم نمیفروشن ،
طرف رفته دوره دیده
کلی پول و سند گذاشته صرافی باز کرده
خدا تومن پول اجاره میده
بعد یه عده دست فروش دلال جمع شدن مثل چی دارن جلو مغازه اش دلار دلالی می کنن
-----------
دیروز یه پیرزن با عصا میخاست به جمع دلالها حمله کنه
یه پیک موتوری رسید بهشون و فحش ناموسی میداد که مملکت رو دارید به ... می برید
والا نمیدونم چرا دولت جلوی اینها رو نمی گیره
هیچ کجای دنیا اینجوری نیست
خود اروپا هم بری برای چنچ پول 5 درصد ازت مالیات می گیرن و کلی مدارک و ...
اینجا صاحب نداره هر کسی اومد کنار جوی اب نشسته دلار خرید و فروش می کنه

abiabiabi

Registered User
لایک‌ها
4,928
برای یک ارزانی چند ساعته روزنامه کیهان و جوان و جام جم و ..... سایتهای عصر ایران و خبرانلاین و انتخاب و ....صدها صفحه تحلیل و تفسیر نوشتن که چی باعث سقوط دلار شده ...اون سقوط رو هم به ارزون شدن چند ساعته ارز می گفتن ...عجب مملکتیه

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
علتش اینه دلال میخاد دلارهایی که خودش به قیمت 17 تومن خریده رو با 15 تومن رد کنه بره
شما برو دلار دستت باشه ببین چند میخرن ازت
خیلی ها هم های و هوی راه می ندازن که دلار 15 تومنه تا بتونن با ضرر کم بفروشن بره!

امروز از من 14700 خریدن:D
دلال چیه آقا. شما رو به جون اون امام جماعت محلتون یه بار بلند شو برو بازار ارز رو از نزدیک ببین، با دو تا صرافی صحبت کن ببین روال کارشون چطوره. اون دلال هایی که شما میگی، چند وقت قبل سر قضیه دلار 4200 تومنی، 100 تاشون رو دستگیر کردن، کلا 500 هزار دلار ازشون گرفتن. یعنی به اندازه یه حواله واردات یه تاجر متوسط:general509:

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
برای من حرف در نیارید. من به آرمانم خیانت نمیکنم:p:D

نظر من اینه که اوضاع اقتصادی مصطفی به شدت خرابه. یعنی من و خسوس و پاکو اگه پول هامون رو روی هم میگذاشتیم،حداقل یه نصف روز دلار رو میتونستیم زیر 14 بیاریم:general509::general304: اما اینا نتونستن.

اما اینکه بخرید یا نخرید، بستگی به سیاست زندگی شما داره. اگر قصد زندگی در ایران رو دارید، باید بدونید که با آدم های نرمالی طرف نیستید. احتمال ممنوعیت خرید و فروش ارز و بگیر و ببند، در مواجهه با این افراد همیشه وجود داره. احتمال جنگ و بسته شدن مرزها همیشه وجود داره. اصولا با افرادی طرف هستید که وقتی میبینن دارن میبازن، میزنن زیر میز بازی:D. از هیچ کاری هم ابا ندارند. بین اینا آدم هست که اگر بهش بگن یه سکه دایم بهت میدیم سر افتک رو ببر، میاد میبره :general503:
آقا جنگو قحطیو فلانو بسارو که همه میگن حتی خودم این دیگه توی دهن همه هست:Dدزد بودن اینها هم که ثابت شده به همه;)اما باید موشکافی کرد از این جریانات چطور دولت با زرنگی در زمان تعیین شده میاد برای کلاهبرداری از مردم ما هم باید موقعیت سنج باشیم و در وقت مناسب از این آب گل آلودی که دولت درست کرده ماهی بگیریم حالا دوست داشتی دلار هم میتونی بگیری بین ماهی و دلار خود باید یکیو انتخاب کنی:general304:اما جدا از شوخی هیچ کسی نمیتونه پیش بینی فردا رو بکنه اگه برای من کرد من تمام زندگیمو بهش میدم فقط میشه خوش بین بود به کارهای اینا;)

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
نه برادر از بهمن ماه پلیس از ورود به ارز منع شد و دلار 4200 برای اردیبهشت بود
الانم دارن بخشنامه می نویسن که در یک حرکت تعداد زیادی دلال را دستگیر کنند

ممنوع بودن خرید و فروش ارز خارج از شبکه صرافی تکذیب شد و گفتن بازار آزاد و دلالی برقراره و میتونن خرید و فروش کنن و برنامه ای برای ممنوع کردن خرید و فروش خارج از شبکه صرافی نیست

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
طرف رفته دوره دیده
کلی پول و سند گذاشته صرافی باز کرده
خدا تومن پول اجاره میده
بعد یه عده دست فروش دلال جمع شدن مثل چی دارن جلو مغازه اش دلار دلالی می کنن
-----------
دیروز یه پیرزن با عصا میخاست به جمع دلالها حمله کنه
یه پیک موتوری رسید بهشون و فحش ناموسی میداد که مملکت رو دارید به ... می برید
والا نمیدونم چرا دولت جلوی اینها رو نمی گیره
هیچ کجای دنیا اینجوری نیست
خود اروپا هم بری برای چنچ پول 5 درصد ازت مالیات می گیرن و کلی مدارک و ...
اینجا صاحب نداره هر کسی اومد کنار جوی اب نشسته دلار خرید و فروش می کنه
دعا کنیم دلار فروشای کوچه خیابون جمع نشن،اگه جمع شن دلار ی روزه میشه ۳۰ تومن

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
دلال چیه آقا. شما رو به جون اون امام جماعت محلتون یه بار بلند شو برو بازار ارز رو از نزدیک ببین، با دو تا صرافی صحبت کن ببین روال کارشون چطوره. اون دلال هایی که شما میگی، چند وقت قبل سر قضیه دلار 4200 تومنی، 100 تاشون رو دستگیر کردن، کلا 500 هزار دلار ازشون گرفتن. یعنی به اندازه یه حواله واردات یه تاجر متوسط:general509:
امام جماعت محله ما شمایی اقا
اتفاقا از پنجره نگاه می کنم می بینم که دلالها جمع شدن
هر از گاهی میرم بیرون هوا تازه کنم میرم بین دلالهای دلار و دور میزنم ببینم چه خبره
صرافی ها داخل نشستن و معامله شونو می کنن
اینها افتادن به جون مملکت
نه کالای وارد می کنند
نه چیزی صادر می کنن
فقط دلالی دلار باز کردن در سرکوچه مردم
دلار میخرن و می فروشن
کی رو دستگیر کردن داداش ،
برو یه دور بزن ببین چه خبره!

Last edited:

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
این لطف شما رو میرسونه که ۱۴۷۰۰ فروختین:general304:والا بخدا قبلا هم رفتم با این که علاقه ای ندارم و باز هم میرم خودم باید فیلم بگیرم نشونت بدم هنوز دوستان دلالمون وجود دارن و انقراضشون شایعه ای بیش نیست:)

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
ممنوع بودن خرید و فروش ارز خارج از شبکه صرافی تکذیب شد و گفتن بازار آزاد و دلالی برقراره و میتونن خرید و فروش کنن و برنامه ای برای ممنوع کردن خرید و فروش خارج از شبکه صرافی نیست
خیر برادر نمایندگان در مجلس دولت رو مکلف کردند که این دلال بازی رو جمع کنه:
http://www.tabnak.ir/fa/news/839483/خرید-و-فروش-ارز-خارج-از-صرافی‌ها-ممنوع-شد
بالاخره این روندیست که در هر کشوری باید بیافته تا قوانین یک کشور کامل بشه
باید یک جایی باشه مخصوص خرید و فروش ارز، اسمشم بزارن صرافی
معاملات قابل رهگیری باشه و معلوم باشه کی ، چی خریده و شفاف باشه
در تمام کشورها هست ولی ایرانی جماعت تا بلایی سرش نیاد ، از خواب بیدار نمیشه

دعا کنیم دلار فروشای کوچه خیابون جمع نشن،اگه جمع شن دلار ی روزه میشه ۳۰ تومن
فعلا که دلار کشیده پایین و داره هر روز ارزانتر از دیروز میشه
به کانالهای تلگرام نگاه نکنید یا حرف چند نفر که مثلا 1000 دلار خریدن و ضرر کردن و الان زمین و زمان را بهم می بافند که دلار شده 20 تومن
طلا معیار خوبیه
هر روز داره ارزانتر میشه امروز هم حدود 6 درصد ارزان شد
الان :
گرم 18 3,833,300 (-5.95%) -242,400 3,833,300 4,144,900
دلالها جمع بشن مردم به ارامش برسن و زندگی معمولی شون برگردن

Last edited:

Bijan ...

Registered User
لایک‌ها
1,121
این لطف شما رو میرسونه که ۱۴۷۰۰ فروختین:general304:والا بخدا قبلا هم رفتم با این که علاقه ای ندارم و باز هم میرم خودم باید فیلم بگیرم نشونت بدم هنوز دوستان دلالمون وجود دارن و انقراضشون شایعه ای بیش نیست:)

بابا امیر جون خودت گفتی منقرض شدن رفت پی کارش ... حالا میای میگی انقراضشون شایعه بود ؟! :D

چرا با روح و روان مردم بازی می کنی :D

امروز که کلی خبر خوب دادی ، میشه بگی کی دلار میشه 3400 ، همون که چند ماه پیش بود .. خبر خوب یعنی این .;)

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
آقا جنگو قحطیو فلانو بسارو که همه میگن حتی خودم این دیگه توی دهن همه هست:Dدزد بودن اینها هم که ثابت شده به همه;)اما باید موشکافی کرد از این جریانات چطور دولت با زرنگی در زمان تعیین شده میاد برای کلاهبرداری از مردم ما هم باید موقعیت سنج باشیم و در وقت مناسب از این آب گل آلودی که دولت درست کرده ماهی بگیریم حالا دوست داشتی دلار هم میتونی بگیری بین ماهی و دلار خود باید یکیو انتخاب کنی:general304:اما جدا از شوخی هیچ کسی نمیتونه پیش بینی فردا رو بکنه اگه برای من کرد من تمام زندگیمو بهش میدم فقط میشه خوش بین بود به کارهای اینا;)

اینکه دولت پشت این قضایاست، به نظر من شایعه خود دولته:D. یعنی میخوان بگن ما اگر بخواهیم توان جمع کردن این وضعیت رو داریم، اما عمدا داریم قیمت را بالا میبریم.... من بشخصه خلاف این اعتقاد دارم:p

بالا