دقیقا واقعا ناراحتم برای کسانی که توی یکماه اخیر سرمایشونو دادن دلار ۱۷ یا ۱۸ تومنی خریدن چرا با زندگیتون بازی میکنیدحداقل تا عید وضع همینه و به نظرم هر کس دلار داره الان ببره یه جوری رد کنه بره 14-13 تومن
خرید و فروش دلار خیابانی هم قدغن بشه سخت میشه فروخت
بازار آزادی دیگه وجود نداره دارن جمعش میکنن دیگه خود بانک مرکزی و صرافی زده نرخ ارز ثانویه ۱۰ تومن دیگه دلال بازی تموم شده کانالها و سایتهای مرتبط با این دلالها هم بسته شدنرخ دستوری 10 تومنی یعنی 20 تومنی بازار ازاد و باز هم همون اش و همون کاسه،یعنی اینا از گذشته هم درس نمیگیرن ،گذشته ی نه چندان دور همین دو سه ماه پیش
نه برادرنرخ دستوری 10 تومنی یعنی 20 تومنی بازار ازاد و باز هم همون اش و همون کاسه،یعنی اینا از گذشته هم درس نمیگیرن ،گذشته ی نه چندان دور همین دو سه ماه پیش
فردا پس فردا هم اژه ای هم میاد میگه هرکی توی کوچه خیابون دلار خریدوفروش کنه اعدامش میکنم:general711:حالا یه شوخیه اما احتمالش زیاده به حقیقت بپیوندهنه برادر
یه قانون گذاشتن دلار فروشی در کوچه ها و خیابانها و دور میدان جمع بشه
دو یا سه روزه اجرا میشه
اون قانون اجرا بشه دیگه اینجوری دلار خیابانی نمی تونه سرکش بشه
کافیه هر شهر 30-40 نفر و در تهران 300-400 نفر سردسته رو بگیرن و دلارشون رو بگیرن و جریمه بکنن
کلا پخش میشن و از اون طرفم بانک میگه بیارین دلار رو 9500 می خرم
شاید معدود افرادی مثلا در کوچه پس کوچه یا به صورت مخفیانه دلار خیابانی خریدو فروش بکنن و دلال بازی ادامه بدن
ولی اونها هم دستگیر میشن و کاری از پیش نمی برن
نه برادر از بهمن ماه پلیس از ورود به ارز منع شد و دلار 4200 برای اردیبهشت بودانشا الله که همینطور باشه ولی همون موقع هم که 4200 شد هر خرید و فروشی قاچاق بود ولی نتیجش شد این
کاملا با نظرتون موافقم منم دارم همینکارو میکنم خرید ماشین بهتر از دلارهبه نظر من الان وقت خوبی برای خرید ماشین های خارجیه. در واقع وقت خوبی برای خرید دلاره، اما چون خرید دلار برای افراد عادی خطراتی داره، بهترین سرمایه گذاری موازی خرید ماشین های خارجی رنج متوسطه. مثل ماشین های کره ای و فرانسوی و ژاپنی
یعنی هنوزم امیدوارید به پایین اومدن قیمت ؟ دولت که با همه تبلیغات سایتها و روزنامه ها..کیهان و .. فقط یه نیم روز تاثیر داشت رو قیمت نشا نه ای نمی بینم ممنون میشم بیشتر توضیح بفرمایید اخه من الان شهرستانم مردم با ولع دارن دلار 14900 و 15 هزار تومنی میخرن میگن 22 23 میشه به زودی...............دقیقا واقعا ناراحتم برای کسانی که توی یکماه اخیر سرمایشونو دادن دلار ۱۷ یا ۱۸ تومنی خریدن چرا با زندگیتون بازی میکنید
۱۴ یا ۱۵ تومن رو کجا به شما قیمت دادن؟کی به شما قیمت داده؟دلال؟اگه دلال به شما این قیمت رو داده ریسکش با خودتونه چون دولت بیانیه به صرافی ها داده که قیمت رو روی شیشه هاشون بزنن ۱۰تومن البته چندین ویدیو و عکس امروز دیدم که قیمت روی شیشه صرافی ها ۱۱ تومن بود گول دلال جماعت رو نخورید به زودی دلالهای دلار جمع آوری میشوند و شما می مانی و دلار ۱۵ تومنییعنی هنوزم امیدوارید به پایین اومدن قیمت ؟ دولت که با همه تبلیغات سایتها و روزنامه ها..کیهان و .. فقط یه نیم روز تاثیر داشت رو قیمت نشا نه ای نمی بینم ممنون میشم بیشتر توضیح بفرمایید اخه من الان شهرستانم مردم با ولع دارن دلار 14900 و 15 هزار تومنی میخرن میگن 22 23 میشه به زودی...............
۱۴ یا ۱۵ تومن رو کجا به شما قیمت دادن؟کی به شما قیمت داده؟دلال؟اگه دلال به شما این قیمت رو داده ریسکش با خودتونه چون دولت بیانیه به صرافی ها داده که قیمت رو روی شیشه هاشون بزنن ۱۰تومن البته چندین ویدیو و عکس امروز دیدم که قیمت روی شیشه صرافی ها ۱۱ تومن بود گول دلال جماعت رو نخورید به زودی دلالهای دلار جمع آوری میشوند و شما می مانی و دلار ۱۵ تومنی
خوب داداش قبلا" هم دلار جهانگیری داشتیم چه اثری داشت روی ارز ؟مگه غیر از این بود که باعث جهش چندباره قیمت ارز شد الان که صرافی نرخ دستوری میزنه ده یعنی می فرمایین قیمت ده تومن می مونه ؟!!۱۴ یا ۱۵ تومن رو کجا به شما قیمت دادن؟کی به شما قیمت داده؟دلال؟اگه دلال به شما این قیمت رو داده ریسکش با خودتونه چون دولت بیانیه به صرافی ها داده که قیمت رو روی شیشه هاشون بزنن ۱۰تومن البته چندین ویدیو و عکس امروز دیدم که قیمت روی شیشه صرافی ها ۱۱ تومن بود گول دلال جماعت رو نخورید به زودی دلالهای دلار جمع آوری میشوند و شما می مانی و دلار ۱۵ تومنی
شما احتمالا شهرستان تشریف دارید،پاشید بیاید تهران ببینممیتونی چند بخری،اره فروشش میتونی ۱۰۰۰ تومن بلروشی ولی ببینم چند میخری،زیر ۱۵ خریدی بهت ۱۰ ملیون جایزه میدم،۱۴ یا ۱۵ تومن رو کجا به شما قیمت دادن؟کی به شما قیمت داده؟دلال؟اگه دلال به شما این قیمت رو داده ریسکش با خودتونه چون دولت بیانیه به صرافی ها داده که قیمت رو روی شیشه هاشون بزنن ۱۰تومن البته چندین ویدیو و عکس امروز دیدم که قیمت روی شیشه صرافی ها ۱۱ تومن بود گول دلال جماعت رو نخورید به زودی دلالهای دلار جمع آوری میشوند و شما می مانی و دلار ۱۵ تومنی
افی جون خودتون که از اساتید این عرصه ( و صد البته نون جوان شناسی) نظرتون چیه در مورد اینده ارز با 14900 و 15 بخریم یا نه ؟نرخ دستوری ده تومن دوباره باعث جهش قیمت نمیشه ؟آقا عکس و ویدئو رو ول کن. بلند شو برو بخر ببین با چه قیمتی بهت میدن