• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
نرخ دستوری 10 تومن اومده ؟ :)
همه صرافی ها یهو کردن 10 تومن

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
حداقل تا عید وضع همینه و به نظرم هر کس دلار داره الان ببره یه جوری رد کنه بره 14-13 تومن
خرید و فروش دلار خیابانی هم قدغن بشه سخت میشه فروخت

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
وزیر خارجه جمهوری اسلامی که در مصاحبه‌ای با شبکه جهانی بی‌بی‌سی سخن می‌گفت همچنین افزود که تعهداتی که اروپایی‌ها برای جلوگیری از تأثیرات وخیم این تحریم‌ها بر اقتصاد ایران بیان کرده‌اند «احتمالاً بهتر از آن چه بود که انتظار می‌رفت».
حدسم درست بود اروپا تضمین بزرگی به ایران در رابطه با تحریمهای ۱۳ آبان داده قبلا ظریف میگفت دستاوردهای اروپا برای ما راضی کننده نیست اما این سری مثل اینکه امید بخش بوده اگه اینطور باشه و از ایران خطایی سر نزنه میشه امیدوار بود وضعیت ارزی بهبود پیدا کنه

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
نرخ دستوری 10 تومنی یعنی 20 تومنی بازار ازاد و باز هم همون اش و همون کاسه،یعنی اینا از گذشته هم درس نمیگیرن ،گذشته ی نه چندان دور همین دو سه ماه پیش

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
حداقل تا عید وضع همینه و به نظرم هر کس دلار داره الان ببره یه جوری رد کنه بره 14-13 تومن
خرید و فروش دلار خیابانی هم قدغن بشه سخت میشه فروخت
دقیقا واقعا ناراحتم برای کسانی که توی یکماه اخیر سرمایشونو دادن دلار ۱۷ یا ۱۸ تومنی خریدن چرا با زندگیتون بازی میکنید:(

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
نرخ دستوری 10 تومنی یعنی 20 تومنی بازار ازاد و باز هم همون اش و همون کاسه،یعنی اینا از گذشته هم درس نمیگیرن ،گذشته ی نه چندان دور همین دو سه ماه پیش
بازار آزادی دیگه وجود نداره دارن جمعش میکنن دیگه خود بانک مرکزی و صرافی زده نرخ ارز ثانویه ۱۰ تومن دیگه دلال بازی تموم شده کانالها و سایتهای مرتبط با این دلالها هم بسته شد

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
نه برادر
یه قانون گذاشتن دلار فروشی در کوچه ها و خیابانها و دور میدان جمع بشه
دو یا سه روزه اجرا میشه
اون قانون اجرا بشه دیگه اینجوری دلار خیابانی نمی تونه سرکش بشه
کافیه هر شهر 30-40 نفر و در تهران 300-400 نفر رو دستگیر و دلارشون رو بگیرن و جریمه بکنن
کلا پخش میشن و از اون طرفم بانک میگه بیارین دلار رو 9500 می خرم
شاید معدود افرادی مثلا در کوچه پس کوچه یا به صورت مخفیانه دلار خیابانی خریدو فروش بکنن و دلال بازی ادامه بدن
ولی اونها هم دستگیر میشن و کاری از پیش نمی برن

Last edited:

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
نه برادر
یه قانون گذاشتن دلار فروشی در کوچه ها و خیابانها و دور میدان جمع بشه
دو یا سه روزه اجرا میشه
اون قانون اجرا بشه دیگه اینجوری دلار خیابانی نمی تونه سرکش بشه
کافیه هر شهر 30-40 نفر و در تهران 300-400 نفر سردسته رو بگیرن و دلارشون رو بگیرن و جریمه بکنن
کلا پخش میشن و از اون طرفم بانک میگه بیارین دلار رو 9500 می خرم
شاید معدود افرادی مثلا در کوچه پس کوچه یا به صورت مخفیانه دلار خیابانی خریدو فروش بکنن و دلال بازی ادامه بدن
ولی اونها هم دستگیر میشن و کاری از پیش نمی برن
فردا پس فردا هم اژه ای هم میاد میگه هرکی توی کوچه خیابون دلار خریدوفروش کنه اعدامش میکنم:general711:حالا یه شوخیه اما احتمالش زیاده به حقیقت بپیونده:)

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
انشا الله که همینطور باشه ولی همون موقع هم که 4200 شد هر خرید و فروشی قاچاق بود ولی نتیجش شد این

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
انشا الله که همینطور باشه ولی همون موقع هم که 4200 شد هر خرید و فروشی قاچاق بود ولی نتیجش شد این
نه برادر از بهمن ماه پلیس از ورود به ارز منع شد و دلار 4200 برای اردیبهشت بود
الانم دارن بخشنامه می نویسن که در یک حرکت تعداد زیادی دلال را دستگیر کنند

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
به نظر من الان وقت خوبی برای خرید ماشین های خارجیه;). در واقع وقت خوبی برای خرید دلاره، اما چون خرید دلار برای افراد عادی خطراتی داره، بهترین سرمایه گذاری موازی خرید ماشین های خارجی رنج متوسطه. مثل ماشین های کره ای و فرانسوی و ژاپنی

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
به نظر من الان وقت خوبی برای خرید ماشین های خارجیه;). در واقع وقت خوبی برای خرید دلاره، اما چون خرید دلار برای افراد عادی خطراتی داره، بهترین سرمایه گذاری موازی خرید ماشین های خارجی رنج متوسطه. مثل ماشین های کره ای و فرانسوی و ژاپنی
کاملا با نظرتون موافقم منم دارم همینکارو میکنم خرید ماشین بهتر از دلاره

abiabiabi

Registered User
لایک‌ها
4,928
دقیقا واقعا ناراحتم برای کسانی که توی یکماه اخیر سرمایشونو دادن دلار ۱۷ یا ۱۸ تومنی خریدن چرا با زندگیتون بازی میکنید:(
یعنی هنوزم امیدوارید به پایین اومدن قیمت ؟ دولت که با همه تبلیغات سایتها و روزنامه ها..کیهان و .. فقط یه نیم روز تاثیر داشت رو قیمت نشا نه ای نمی بینم ممنون میشم بیشتر توضیح بفرمایید اخه من الان شهرستانم مردم با ولع دارن دلار 14900 و 15 هزار تومنی میخرن میگن 22 23 میشه به زودی...............

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
یعنی هنوزم امیدوارید به پایین اومدن قیمت ؟ دولت که با همه تبلیغات سایتها و روزنامه ها..کیهان و .. فقط یه نیم روز تاثیر داشت رو قیمت نشا نه ای نمی بینم ممنون میشم بیشتر توضیح بفرمایید اخه من الان شهرستانم مردم با ولع دارن دلار 14900 و 15 هزار تومنی میخرن میگن 22 23 میشه به زودی...............
۱۴ یا ۱۵ تومن رو کجا به شما قیمت دادن؟کی به شما قیمت داده؟دلال؟اگه دلال به شما این قیمت رو داده ریسکش با خودتونه چون دولت بیانیه به صرافی ها داده که قیمت رو روی شیشه هاشون بزنن ۱۰تومن البته چندین ویدیو و عکس امروز دیدم که قیمت روی شیشه صرافی ها ۱۱ تومن بود گول دلال جماعت رو نخورید به زودی دلالهای دلار جمع آوری میشوند و شما می مانی و دلار ۱۵ تومنی

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
۱۴ یا ۱۵ تومن رو کجا به شما قیمت دادن؟کی به شما قیمت داده؟دلال؟اگه دلال به شما این قیمت رو داده ریسکش با خودتونه چون دولت بیانیه به صرافی ها داده که قیمت رو روی شیشه هاشون بزنن ۱۰تومن البته چندین ویدیو و عکس امروز دیدم که قیمت روی شیشه صرافی ها ۱۱ تومن بود گول دلال جماعت رو نخورید به زودی دلالهای دلار جمع آوری میشوند و شما می مانی و دلار ۱۵ تومنی

آقا عکس و ویدئو رو ول کن. بلند شو برو بخر ببین با چه قیمتی بهت میدن:D

abiabiabi

Registered User
لایک‌ها
4,928
خوب داداش قبلا" هم دلار جهانگیری داشتیم چه اثری داشت روی ارز ؟مگه غیر از این بود که باعث جهش چندباره قیمت ارز شد الان که صرافی نرخ دستوری میزنه ده یعنی می فرمایین قیمت ده تومن می مونه ؟!!

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
اضافه کنم بعضی صرافی ها فردا دلار رو ۹ تومن پیشبینی میکنند اما دلالها روی قیمت ۱۵تومنی خود پافشاری میکنند

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
شما احتمالا شهرستان تشریف دارید،پاشید بیاید تهران ببینم‌میتونی چند بخری،اره فروشش میتونی ۱۰۰۰ تومن بلروشی ولی ببینم چند میخری،زیر ۱۵ خریدی بهت ۱۰ ملیون جایزه میدم،

abiabiabi

Registered User
لایک‌ها
4,928
آقا عکس و ویدئو رو ول کن. بلند شو برو بخر ببین با چه قیمتی بهت میدن:D
افی جون خودتون که از اساتید این عرصه ( و صد البته نون جوان شناسی:D) نظرتون چیه در مورد اینده ارز با 14900 و 15 بخریم یا نه ؟نرخ دستوری ده تومن دوباره باعث جهش قیمت نمیشه ؟

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
در ضمن همین دلالا که خیابون باعث شدن دلار ۱۵ باشه اگه جمعشون کنن که نمیتونن باید از صرافی بخرید،صرافیای ۴ راه استانبول هم ۱ دلار هم نمیفروشن ،

بالا