• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
جهانگیری و هیچ کسی از خودشون توی این ۵ سال نیومدن عذرخواهی کنن در بدترین شرایط به هیچیشون نبود الان اومده از مردم عذرخواهی کرده بابت شرایط سختی که بهشون گذشت در حالی که دلار میومد پایین این یعنی چی؟یعنی ملت از اینکه برای پس دادن بدهی دولت به بانکها اذیتتان کردیم معذرت میخوایم دیگه تمام شد مشکلمون حل شد قیمت دلار هم میره سرجاش تا ۱۳ آبان

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
الان بازار رو نگاه نکن
دوباره فردا بانک مرکزی ادم هاشو با چمدانهای پر از پول روانه بازار خواهد کرد
ساعت 11 ببین طلا بازم افت می کنه یا نه
کاش افت کنه یه پله دیگه بخرم:p

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
روزنامه وال‌استریت جورنال در گزارشی که روز دوشنبه، ‌نهم مهرماه، منتشر شد از کاهش حضور نظامی آمریکا در منطقه خلیج فارس در عین افزایش فشار دولت ترامپ بر جمهوری اسلامی خبر داد.
اینا پشت پرده دارن یه کارایی میکنن:general405:

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
حتما افت می کنه
راحت 300 رو می بینه
عجله نکن خیلی ها منتظرن قیمت زیر 300 بیاد و خرید کنن و 340 -330 بفروشن چون دیگه نوسانش کم خواهد شد
من که از خدامه بیاد پایین ثابت شه
ولی واقعیت بازار حال حاضر ایران بی رحم تر از این حرفاست

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
جهانگیری در جلسه غیر علنی مجلس:

کاهش قیمت ارز ادامه دارد

hadi_bnd

Registered User
لایک‌ها
873
من که خدارو شکر کارام درست شده و اگه یه سری چیزا اوکی شه میرم از ایران

تنها آرزویی که دارم اینه که مردم ایران زودتر پی ببرن به اینکه خرافه پرستی دیگه کافیه و بتونن رو به پیشرفت و .... برن

شما اگه به این قیمت پیدا کردی بنده همه موجودیتو میخرم : )
با آرزوی بهترینها برای شما دوست عزیز ، خوشا به احوالت عزیزم

hadi_bnd

Registered User
لایک‌ها
873
اینستاگرام را فیلتر کردند :D حکایت عجیبیست زنده بودن در ایران

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
با تصویب مجلس؛ خرید و فروش ارز خارج از صرافی‌ها ممنوع شد

▫️دولت مکلف است ارز مورد نیاز اشخاص را تأمین و در صورت عدم کفایت آن، بازارهای مبادله آزاد ارز را به گونه‌ای ایجاد نماید که تقاضای اشخاص از قبیل ارز مسافری و عبوری از طرق قانونی تأمین شود.

▫️عرضه و فروش ارز، خارج از واحدهای مجاز تعیین شده توسط دولت به وسیله اشخاص و واحدهای صنفی، ممنوع است و با مرتکبین مطابق قانون رفتار می‌شود.

مثل اینکه میخوان دلالها رو جمع کنن

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
http://www.asriran.com/fa/news/634245/مجلس-خرید-و-فروش-ارز-خارج-از-صرافی‌ها-ممنوع-شد

مجلس قانونی تصویب کرد هر کس در خیابان بخواهد دلار خرید و فروش بکند و با اصطلاح سد معبر کند و دلال بازی بکند ، مجرم است
ان شالله به زودی برخورد خواهد شد و صرفا به صورت قانونی و در جایگاهش میشه دلار خرید و فروش کرد

خیلی ها اصلا اینکاره نیستند و حتی کد ملی و مکانشون مشخص نیست دلار را گران می فروختند
دلار تقلبی هم زیاد شده بود که با این قانون دیگه دست اونها کوتاه میشه

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
چند ساعت دیگه دادگاه بین المللی رای خودشو در مورد شکایت تهران از واشینگتن برای تحریمها علیه ایران اعلام میکنه اگه دادگاه رای به ایران بده قیمت ارز کاهش پیدا میکنه

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
بانك مركزي اعلام كرد؛

سپرده گذاران ارزي سود سپرده را ماهانه و بصورت ارز دریافت می کنند

با تضمين بانك مركزي، جذب سپرده هاي ارزي توسط بانك ها روند روبه رشدي را طي مي كند.

با همكاري بانك ها، شعب شهر هاي مختلف براي جذب سپرده هاي ارزي مردم فعال شده است.

بنابر بخشنامه بانك مركزي، بانك ها سود سپرده را ماهانه و بصورت اسكناس ارز پرداخت مي كنند.

در صورت انصراف سپرده گذار پيش از سررسيد، بانك ها موظفند بلافاصله نسبت به استرداد وجوه سپرده گذاري شده اقدام كنند.

در این طرح برای سپرده‌های یورویی سالانه ٣ درصد، دلاری ٤ درصد و درهمی ۲ درصد سود پرداخت می‌شود. بانک مرکزی اصل و سود این سپرده‌ها را تضمین کرده است.

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
من که از خدامه بیاد پایین ثابت شه
ولی واقعیت بازار حال حاضر ایران بی رحم تر از این حرفاست
بله از 120 تومن رسید به 300 تومن
تقریبا سه برابر شد
اون که رفت بالا یه جو روانی بود ولی واقعا چرا سه برابر شد و به سیصد رسید باید مسئولین کشور پاسخگو باشند
بیچاره اون جوانی که میخاد ازدواج کنه ، یه سرویس طلا 40 گرمی بخاد بگیره با دستمزد و 7 درصد سود طلافروش و 9 درصد ارزش افزوده ببین به کجا می رسه؟
اوضاع اینجوری بمونه ازدواج هم کم میشه
خلاصه من و شما باید شاکی حکومت باشیم که چرا طلا در عرض چند ماه از 120 به 300-350 رسوندی

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
تقریبا سه برابر شد
اون که رفت بالا یه جو روانی بود ولی واقعا چرا سه برابر شد و به سیصد رسید باید مسئولین کشور پاسخگو باشند
بیچاره اون جوانی که میخاد ازدواج کنه ، یه سرویس طلا 40 گرمی بخاد بگیره با دستمزد و 7 درصد سود طلافروش و 9 درصد ارزش افزوده ببین به کجا می رسه؟
اینجوری بمونه ازدواج هم کم میشه
خلاصه من و شما باید شاکی حکومت باشیم که چرا طلا در عرض چند ماه از 120 به 300-350 رسوندی
همین الانشم هیچ ازدواجی رخ نمیده هیچ دختر پسری هم تن به این زندگی سخت نمیدن خونه پدر مادرشون میخورن میخوابن دوست بازیشونو میکنن چرا دیگه ازدواج کنن همه چیشو توی خونه پدر مادرشون فراهمه

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
تقریبا سه برابر شد
اینجوری بمونه ازدواج هم کم میشه
شاکی که هستیم آیا چیزی عوض شد با شاکی بودن ما؟
چیزی که دوست داریم اتفاق بیفته با چیزی که واقعا اتفاق میفته فرق میکنه
بله ازدواج کم میشه پراید میشه ۱۰۰ میلیون رب میشه قوطی ۵۰ تومن
با تبدیل سرمایه به ارز و طلا از کاهش قدرت خدیدت جلوگیری میکنی
۴۰ میلیون تو بانک داری طلا بخر پراید شد ۱۰۰ میلیون ۴۰ میلیونتم بشه ۱۰۰
بهتر اینه که بیاد پایین ثابت بشه ولی وقتی نمیشه چیکار کنیم؟ بیای اینجا هی داد و بیداد کنی چیزی عوض نمیشه

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
بعضی کانالها 6000 هم قیمت زدن. مگه تو کانالها بیاد پایین. الان با خودشون گفتن 8000 زیاده بزنید 6000 .. ما هم تو پی تی بزنیم 4600 کی به کیه؟

--------------------------

شد مثل آخرای فروردین موقع اعلام دلار 4200 تومنی .. به زور می خوان قیمت ارز رو کنترل کنن؟
upload_2018-10-3_11-50-37.png

Last edited:

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
پارادوکس جمهوری اسلامی فقط اونجاش که میگن دلار رو از چرخه اقتصاد خارج کردیم ولی هرکی میخواد تابعیت ایران رو بگیره باید ۲۵۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنه:general304:

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
پارادوکس جمهوری اسلامی فقط اونجاش که میگن دلار رو از چرخه اقتصاد خارج کردیم ولی هرکی میخواد تابعیت ایران رو بگیره باید ۲۵۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنه:general304:
دقیقاً و واقعاً نکته اصلی همین هست که گفتید.:)
البته هرچقدر فکر کردم نتوانستم یک کشور حتی کاملاً عقب افتاده را پیدا کنم که در آن شخصی حاضر باشد برای دریافت اقامت 5 ساله ایران، 250 هزار دلار هزینه کند و به دنبال دریافت اقامت قانونی کشورهای دیگر نباشد. البته شخصاً فکر میکنم این صرفاً یک روش حکومت ایران برای پولشویی و ورود ارز به کشور و اقدامات غیرقانونی دیگر هست.

f3er

Registered User
لایک‌ها
165
دقیقاً و واقعاً نکته اصلی همین هست که گفتید.:)
البته هرچقدر فکر کردم نتوانستم یک کشور حتی کاملاً عقب افتاده را پیدا کنم که در آن شخصی حاضر باشد برای دریافت اقامت 5 ساله ایران، 250 هزار دلار هزینه کند و به دنبال دریافت اقامت قانونی کشورهای دیگر نباشد. البته شخصاً فکر میکنم این صرفاً یک روش حکومت ایران برای پولشویی و ورود ارز به کشور و اقدامات غیرقانونی دیگر هست.

احتمال داره یه تعداد عراقی و افغانی بیان .

بالا