• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
ناکامی برخی صرافان برای بالا بردن مجدد قیمت دلار

ظهر امروز و در حالی که قیمت دلار به زیر ۱۰ هزار تومان رسیده بود، برخی صرافی ها تابلوی قیمت خود را با عدد ۱۳ هزار تومان روشن کردند تا بزعم خود بخشی از کاهش قیمت را جبران کنند.
با این حال مشاهدات عینی در تهران و برخی شهرهای دیگر حاکی از آن است که همچنان قیمت دلار بین ۱۰ تا ۱۱ هزار تومان در نوسان است. هر چند که گزارش های متعددی وجود دارد که دلالان دلارهای خانگی را حتی تا ۸ هزار تومان خریداری کرده اند ولی این عدد عمومیت نداشت و رقم واقعی که رد و بدل می شود بین ۱۰ تا ۱۱ هزار تومان است/عصرایران

Nima_Azx

Registered User
لایک‌ها
379
من که خدارو شکر کارام درست شده و اگه یه سری چیزا اوکی شه میرم از ایران

تنها آرزویی که دارم اینه که مردم ایران زودتر پی ببرن به اینکه خرافه پرستی دیگه کافیه و بتونن رو به پیشرفت و .... برن

درست نمیشه یعنی به عمر ما کفاف نمیده حداقل.یک کلیپ دیدم تو اینستا اعصابم بهم ریخت و به حال خودمون افسوس خوردم. یک امام زاده تو گیلان بود قل میخوردن میرفتن میومدن حاجت بگیرن. :general208:

رفتن هم سختی هایی داره. راحت ترینش پوله و بعد تحصیلی یا تخصص کاری.الان هم یه جوری گند زدن به خاورمیانه که جایی الکی کسی رو راه نمیده دیگه. یک سری کشور هام تا ابد توشون باشی زبونشون رو یاد نمیگیری.
بدترین خریت ما اینه فکر میکنیم بهتر میشه و در بهترین حالت بدتر نمیشه. ۲ سال پیش کشوری مثل اسپانیا اقامت میداد با اون یورو هیچی نمیشد. حساب کن ده پانزده سال قبلش استرالیا چقدر راحت میرفتن.

Handel

Registered User
لایک‌ها
397
من الان فردوسی بودم دلال 14 تومن میخرید دلار، صرافی یورو مسافرتی با مدارک 18 تومن میداد، کجای کاری شما، 12 تومن کجاست !!!

الان نرخ یورو 14400 زده دلار هم قیمتش مشخص نیست میشه همون حدود 12 در نظر گرفت
خبر از فردوسی ندارم ولی به هر حال مقاومت بیهوده ای میکنند دیر یا زود مجور به فروش با این قیمت میشند

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
درست نمیشه یعنی به عمر ما کفاف نمیده حداقل.یک کلیپ دیدم تو اینستا اعصابم بهم ریخت و به حال خودمون افسوس خوردم. یک امام زاده تو گیلان بود قل میخوردن میرفتن میومدن حاجت بگیرن. :general208:
این که چیزی نیست از این بدتر همین چند روز پیش بود که مردم شریف و بالا مقام و .... ایران برای کسی که ندیدن و نمیشناسن و نمیدونن چی بوده و کی بوده و ... میزدن تو سر خودشون : )
وختی هنوز هستن کسایی که به جای کارو تلاش و ... میرن دست به دعا میشن دیگه عمق فاجعرو دریاب ...

رفتن هم سختی هایی داره. راحت ترینش پوله و بعد تحصیلی یا تخصص کاری.الان هم یه جوری گند زدن به خاورمیانه که جایی الکی کسی رو راه نمیده دیگه. یک سری کشور هام تا ابد توشون باشی زبونشون رو یاد نمیگیری.
بدترین خریت ما اینه فکر میکنیم بهتر میشه و در بهترین حالت بدتر نمیشه. ۲ سال پیش کشوری مثل اسپانیا اقامت میداد با اون یورو هیچی نمیشد. حساب کن ده پانزده سال قبلش استرالیا چقدر راحت میرفتن.

همین دیگه هرجا میگی ایرانی مستقیم میگه تروریست دزد اختلاس و ... : )

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
امروز دلال از ترسش ١٢٦٠٠ فروخت با بيست ميليون ضرر دوباره ١٥ خريد
همه اين موارد و خبرهايي كه دلار ٨ و ١١ و... ديديد نمايش بود براي به چنگ اوردن دلارهاي مردم
نرخ دلار حدود ١٥ بود و هيچكس بجز افرادي كه ترسيدن فروشنده نبودن
با ايننمايش مسخره كاملا مشخص شد كه نرخ دلار رو نميتونن نمايشي پايين بيارن
روند صعودي دلار حفظ ميشه حتي اگه مقطعي بياد پايين

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
صرافی ها با دلال ها دستشون توی یه کاسه س

صراف جو میده تا قیمت بیاد پایین

دلال درو میکنه و توی کوچه پس کوچه ۸ تومن و ۹ تومن میخره

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
صرافی ها با دلال ها دستشون توی یه کاسه س

صراف جو میده تا قیمت بیاد پایین

دلال درو میکنه و توی کوچه پس کوچه ۸ تومن و ۹ تومن میخره

دلال ها دقیقا همون صراف ها هستن

حتی خیلیاشون برای صراف کار میکنن

مثلا مشتری به خیال خودش صراف گرون میده میره تو بازار ارزون بخره غافل از اینکه اون دلال همون صرافه هست

شبیه دست فروشای شب عید که جلوی مغازه خودشون بساط میکنن مشتری هم به خیال خودش از مغازه نمیخره از دست فروش میخره !

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
خواهش میکنم. لطف دارید. من در این مدتی که چیزی نمی نوشتم و بخاطر مشغله کاریم به پی تی لاگین نمیکردم، مرتب پست های شما رو میخوندم و استفاده میکردم. ممنونم
تشکر میکنم. بسیار لطف دارید.
والا اگر بخوام نظر خودم رو بگم، به نظر من هیچ برنامه و فکر و مغزی پشت کارهای این دولت و به تبعش بانک مرکزی نیست. به نظر میاد که یه نفر اون پشت نشسته و داره تاس می اندازه و عمل میکنه، یا در بهترین حالت استخاره میگیره و عمل میکنه:D

به نظر میاد دولت فقط میخواد با ایجاد جو روانی از خرید اسکناس توسط مردم جلوگیری کنه تا بعدا شاید گشایشی از غیب بشه و مشکل ارز واردات رو بتونه حل کنه. چون دولت بهتر از هر کسی میدونه که اسکناس های دست مردم، جوابگوی نیاز یکماه ارز کشور هم نیست
واقعاً امیدوار بودم که بگویید حاکمیت، غیر از برنامه اساسی غارتگری دارایی ارزی مردم، هدف دیگری را هم برای کنترل بحران اقتصادی کشور دنبال میکند و این سطح از تلاش رسانه ای و دروغین، با پخش گروه هفت تومانی ها در کل فضای مجازی و حتی همین تاپیک، صرفاً با هدف سرقت کاملاً رسمی دارایی ارزی ناچیز مردم ساده و زود باور، برگزار نشده باشد. :general509:

در مورد صادرکنندگان، واقعیت اینه که ارز صادرکنندگان یک چیز موهومه. صادرکننده پالت اسکناس دلار در اختیار نداره. در خوشبینانه ترین حالت، ارز صادرکننده ها به صورت یورو در بانک های خاص اروپایی به تله افتاده و خروجش از اون بانک ها هم کار راحتی نیست.

در 90 درصد موارد ارز صادر کننده نمیتونه به شکل اسکناس وارد بازار بشه، بلکه فقط میتونه برای واردات استفاده بشه. دولت الان سر یک دوراهی گیر کرده. اگر روند واردات رو تسهیل کنه، خوبیش اینه که ارز صادرکننده ها حداقل به شکل کالا وارد ایران میشه و قحطی به وجود نمیاد. اما طرف بد قضیه اینجاست که در صورت تسهیل واردات توسط دولت، عملا مقداری از ارزهای داخل کشور هم برای واردات خارج میشه و این بر خلاف میل دولته . دولت فعلا ترجیح میده ارز صادر کننده ها در بانک های خارجی بمونه تا شاید با اروپا به توافق برسه و بتونه اسکناس یورو وارد ایران بکنه. در این مدت هم از حربه ارز صادرکننده ها و ارز پتروشیمی ها به عنوان ابزار روانی استفاده میکنه .... اما اینکه تا چه حد این روشش موثره، فقط خدا میدونه و صدر اعظم آلمان:D
در واقع اعلام شده که پیشنهاد مالی اروپا به ایران، حتی بصورت معاملات تهاتر نفت با کالا هم بدلیل تحریمها میتواند شرکت اروپایی مربوطه را از نظر آمریکا مشمول جرائم مورد نظر کند، که این هزینه ها را تبعاً اروپا تقبل نمیکند، در این شرایط، مسیر انتقال مالی، بسته هست و حتی استیو هانکه هم به عنوان یک اقتصاد دان مطرح کرد که ایران توان ایجاد یک مسیر مشابه سوئیفت برای انتقال مالی را ندارد، بنابراین تبعاً اگر همین حالا و با وضعیت بانکی موجود، طبق صحبت شما بخش عمده ارز مربوط به صادرات فقط میتواند برای واردات مصرف شود، قطعاً امیدی به وضعیت در شرایط تحریم نیست.

در اواسط مرداد ماه، برآورد شخصی من از وضعیت اقتصادی، بصورت دلار ۲۴ هزار تومانی تا اواسط آذر بود، الان و با دیدن رفتار عجیب مشابه غارت، توسط بانک مرکزی و بررسی نظرات شما، شخصاً فکر میکنم وضعیت بسیار وخیم تر خواهد بود.
آیا نتیجه گیری فوق، نیازمند اصلاح هست؟

بخاطر زمان و توضیحات ارزشمند شما بسیار سپاسگزار هستم. پیروز باشید.

Last edited:

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
آقا من یه سوال دارم
دلار مگه 3800 نبود؟
خوب حالا 100 درصد افزایش بهش میدیم میشه 7600 .چون شمایی 2400 دیگه هم میزاریم روش میشه 10000 تومن.(یعنی درواقع حدود 200 درصد گرانش کردیم )
خوب حالا چرا همین قیمت ده هزارتومان هم که یعنی 200 درصد افزایش قیمت دلار باز دوباره بعضیا میگن نه آقا کمه باید بشه 20000 ؟ دویست درصد افزایش قیمت برای دلار مگه کمه که راضی نیستین به دلار 10 تومنی هم؟ به 200 درصد افزایش قیمت راضی نیستین؟
واقعا کلیدم تو دهنتون
هی میگن مذاکره ای نشده که قیمتش داره کم میشه!اتفاقی نیافتاده که قیمتش داره کم میشه!
قیمتش 4 تومن که نشده. شده 10 تومن

من نمیدونم دلار دوباره بالا میره یا نه ولی کلیدم دهن بدخواه ارزون شدن دلار.

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
آقا من یه سوال دارم
دلار مگه 3800 نبود؟
خوب حالا 100 درصد افزایش بهش میدیم میشه 7600 .چون شمایی 2400 دیگه هم میزاریم روش میشه 10000 تومن.(یعنی درواقع حدود 200 درصد گرانش کردیم )
خوب حالا چرا همین قیمت ده هزارتومان هم که یعنی 200 درصد افزایش قیمت دلار باز دوباره بعضیا میگن نه آقا کمه باید بشه 20000 ؟ دویست درصد افزایش قیمت برای دلار مگه کمه که راضی نیستین به دلار 10 تومنی هم؟ به 200 درصد افزایش قیمت راضی نیستین؟
واقعا کلیدم تو دهنتون
هی میگن مذاکره ای نشده که قیمتش داره کم میشه!اتفاقی نیافتاده که قیمتش داره کم میشه!
قیمتش 4 تومن که نشده. شده 10 تومن

من نمیدونم دلار دوباره بالا میره یا نه ولی کلیدم دهن بدخواه ارزون شدن دلار.
علتش اینه که در بازار بورس و ارز جهانی بهش میگن روانشناسی ترید
فردی که از چیزی سود می کند فکر می کند همیشه ان مورد مناسب معامله است
فرضا شما روی سهام کالسیمین سود کرده اید یا روی دلار
دیگه یه حسی درونتون همیشه میگه دلار یا کالسیمین میخاد گرون بشه بخر!
چون مغز انسان منفعت طلبه دائم وسوسه می کنه
از طرفی یک عده ساده لوح هستند دلار 15-19 تومنی خریده اند و الان به هیچ وجه قبول نمی کنند که دلار به زیر 13 بیاید
یعنی براشون قابل قبول نیست و شده شیشه صرافی ها را می شکنند و به زمین و زمان و کشور و اقتصاد فحش می دهند و ممکن است سکته هم بکنن که دلار ارزان نمی شود که نمی شود.
فکر می کنند قرار است دلار مثلا تا 20 تومن برود و انها سود بکنند و دیگر ثابت بماند!
چون 20 تومن سود انها تامین می شود در نتیجه 20 تومن قیمت منطقی است.

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
شما فکر می کنید دولت برای دیروز و امروز برنامه داشت؟
اگر فردا پس فردا دلار صعودی بشه که باید فاتحه مملکت رو بخونیم بره!
دیروز طلا 5 درصد ارزان شد امروز هم 5 درصد
فردا هم 5 درصد ارزان می شود
دولت میخاست دلار گران بشود و نفتش به ریال با ارزشتر بشود اما عده ایی دلال ، قیمت را انچنان بردند بالا که حکومت احساس ترس کرد و دستور داد دلار را به قیمت 11 برگردانند
همین !
مسئله ساده اس
حالا در این چند روز کشمکش بین خریدارها و فروشنده ها هست
اگر دولت بتونه یک هفته دلار رو اینجوری هر روز بیاره پایین ، مطمئن باشید خیل عظیمی از دلارهای خانگی روانه بازار خواهد شد

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
دلار خرید صرافی 14 و فروش 15.5 ، به نظرتون الان برای خرید مناسبه؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
اخبار میگفت آبادان دلار 7000 تومنِ . خوب اگه اینطوری بود افتک از تهران می رفت اونجا دلار بار تریلی میکرد میبرد تهران

f3er

Registered User
لایک‌ها
165
اخبار میگفت آبادان دلار 7000 تومنِ . خوب اگه اینطوری بود افتک از تهران می رفت اونجا دلار بار تریلی میکرد میبرد تهران

وقتی بانک خودش 11 میخره چرا 7 تومن میفروشن ؟؟؟؟:confused::general304::general306:

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
گویا در حرکتی هماهنگ با وزارت اطلاعات ایران، در ترکیه تمام دلالهای دلار به ریال که قصد گرانی داشتند را دستگیر کرده اند

بالا