جالبه در عرض نیم ساعت بچشم خودم دیدم ۲۵۰۰ رفت روی قیمت )
ثبات اقتصادی تو حلقم.
تا الان که نگاه میکنم ۱۲۱۰۰ هست ۱۴۷۰۰رو از کجا آوردی؟:general710:
خواهش میکنم. لطف دارید. من در این مدتی که چیزی نمی نوشتم و بخاطر مشغله کاریم به پی تی لاگین نمیکردم، مرتب پست های شما رو میخوندم و استفاده میکردم. ممنونمبسیار سپاسگزار هستم بخاطر زمان و راهنمایی مفیدی که ارائه فرمودید.
تجربه و دانش اقتصادی شما بسیار ارزشمند هست و شخصاً از نظرات شما به عنوان تصویر بزرگ از وضعیت اقتصادی و مناسبترین راهکار ممکن، استفاده میکنم.
-------------------------------------------
یک سوال دیگر هم در مورد ارز بپرسم:
آیا دلیل بنیادی برای تلاش حال حاضر بانک مرکزی برای کاهش نرخ ارز در بازار آزاد وجود دارد؟ یعنی نزدیک شدن نرخ بازار آزاد به نرخ بازار ثانویه، مثلاً با هدف ایجاد انگیزه فروش ارز در صادر کنندگان در کوتاه مدت برای ارائه ارز در سامانه نیما هست یا دلیل دیگری مثلاً جمع آوری اسکناس در دست مردم یا هر برنامه دیگری باعث این حرکت شده است؟
ببخشین این بیست هزار تومان برای دلار را چگونه حساب کردید؟
چرا 19 تومن یا 22 تومن حساب نکردین؟
بعضی انقدر دقیق قیمت میدهند که گویی با یک معادله حساب کتاب به یک عددی رسیده اند
دلار به دلیل تحریم امریکا چرا باید از 4 هزار تومان به 20 هزار تومان برسد
در حالیکه اتحادیه اروپا حاظر به خرید نفت از ایران است
ترکیه کشور همسایه ایران تضمین داده است که از طریق این کشور تمام تحریم ها دور زده خواهد شد.
تمام سران کشورهای اروپایی مانند فرانسه و المان و انگلیس و ایتالیا و سوئد و ... همگی به ایران قول همکاری می دهند و حداقل تلاشهایی را برای کمک خواهند کرد گرچه دل بستن درست نیست ولی بالاخره یک دو دستگی هست و امریکا به تنهایی اقدام به تحریم کرده است.(دقیقا برعکس سالهای قبل که همه دنیا و شورای امنیت هم ایران را تحریم کرده بود)
راههای فرار از تحریم بسیار زیاد و باز است
در ثانی حکومت ایران نیز حاظر به باج دادن و تصویب هر لایحه و کم کردن مانور های موشکی و ... برای جلب حمایت دنیاست(دقیقا برعکس دوره قبل که ایران لجبازی می کرد و دائما به دنیا دهن کجی می کرد)
به طوری که گفته میشود تحرکات ایران در سوریه کمتر شده و هیچ جنگ جدیدی شروع نمی کند
قیمت نفت هم به دلیل گرانی باعث شده است ترامپ دیگر از تهدیدهای وقت و بی وقت دست بکشد و حتی شده با ایران معامله کند تا قیمت نفت کاهش یابد
شما یک نگاه به این ترند گوگل بکن کل ماجرا دستت میاد.تا اکثریت جامعه ایران رو احمق ها و بی سوادها و افراد کم حافظه تشکیل میدن ، امیدی به تغییر وضعیت نیست.
هر وقت خواستید به عمق حماقت ملت پی ببرید تصویر زیر و تصاویر مشابه که بعد از برجام ثبت شده در ذهن تداعی کنید:
مشاهده پیوست 1089980
قیمت های این سایت به نظر درست نمیاد, چون در بازار جهانی یورو 15 درصد از دلار گرون تر هست ولی اینجا 6.6 درصد گرون تر هست
خب خب خب اونی که ارز رو بالا پایین میکرد پیداش کردم:general711:شما بشین نگاه کن. اگر تا دو ماه دیگه به اون قیمتی که من گفتم نرسید، بعد بیا اعتراض کن. من 6 ماهه و 20 تومن رو خیلی خیلی محافظه کارانه گفتم که کسی طبق گفته من نخره و متضرر بشه، وگرنه قیمتی که توی ذهنمه چند برابر این عدده
خب خب خب اونی که ارز رو بالا پایین میکرد پیداش کردم:general711:
بازی مونوپلی نیست که همون لحظه قیمت ها جا به جا شه, تا بازار بخواد خودش رو هماهنگ کنه شاید یک ماه زمان ببره تازه به این شرط که قیمت دلار ثابت بمونه و یا یک روند مشخص داشته باشه نه اینکه هر دقیقه 3000 تومان بالا و پایین بشهکاهش ۵۰ میلیون تومانی قیمت خودروهای وارداتی
قیمت خودروهای داخلی هم بین ۱.۵ تا ۱۲ میلیون تومان کاهش یافت
امروز تا حدود 12 تومن پایین اومد احتمال زیاد تا زیر 12 هم میاد