• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

MyView

Registered User
لایک‌ها
83
اینکه دولت اعلام میکنه بیارید دلارتون رو بدید به بانکها، منتظر خرید از شما هستن و... خودش روند کاهشی رو متوقف میکنه بنظر من. همه میگن ببین: کار خود دولته.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
عجب نوسان شیرینی زد تو یکی دو ساعت. خوش به حال بچه های کف بازار

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
جالبه در عرض نیم ساعت بچشم خودم دیدم ۲۵۰۰ رفت روی قیمت :))
ثبات اقتصادی تو حلقم.

شما یه تنه میخوای قیمت دلارو ببری بالا تو این تاپیک... میره بالا ولی نه به این زودی... نگران نباشین

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
9ptv_img_20181002_150646_060.jpg

اقتصاد آنلاین
دوستان گول نخورید

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
بسیار سپاسگزار هستم بخاطر زمان و راهنمایی مفیدی که ارائه فرمودید.
تجربه و دانش اقتصادی شما بسیار ارزشمند هست و شخصاً از نظرات شما به عنوان تصویر بزرگ از وضعیت اقتصادی و مناسبترین راهکار ممکن، استفاده میکنم.
خواهش میکنم. لطف دارید. من در این مدتی که چیزی نمی نوشتم و بخاطر مشغله کاریم به پی تی لاگین نمیکردم، مرتب پست های شما رو میخوندم و استفاده میکردم. ممنونم
-------------------------------------------
یک سوال دیگر هم در مورد ارز بپرسم: :)
آیا دلیل بنیادی برای تلاش حال حاضر بانک مرکزی برای کاهش نرخ ارز در بازار آزاد وجود دارد؟ یعنی نزدیک شدن نرخ بازار آزاد به نرخ بازار ثانویه، مثلاً با هدف ایجاد انگیزه فروش ارز در صادر کنندگان در کوتاه مدت برای ارائه ارز در سامانه نیما هست یا دلیل دیگری مثلاً جمع آوری اسکناس در دست مردم یا هر برنامه دیگری باعث این حرکت شده است؟

والا اگر بخوام نظر خودم رو بگم، به نظر من هیچ برنامه و فکر و مغزی پشت کارهای این دولت و به تبعش بانک مرکزی نیست. به نظر میاد که یه نفر اون پشت نشسته و داره تاس می اندازه و عمل میکنه، یا در بهترین حالت استخاره میگیره و عمل میکنه:D

به نظر میاد دولت فقط میخواد با ایجاد جو روانی از خرید اسکناس توسط مردم جلوگیری کنه تا بعدا شاید گشایشی از غیب بشه و مشکل ارز واردات رو بتونه حل کنه. چون دولت بهتر از هر کسی میدونه که اسکناس های دست مردم، جوابگوی نیاز یکماه ارز کشور هم نیست

در مورد صادرکنندگان، واقعیت اینه که ارز صادرکنندگان یک چیز موهومه. صادرکننده پالت اسکناس دلار در اختیار نداره. در خوشبینانه ترین حالت، ارز صادرکننده ها به صورت یورو در بانک های خاص اروپایی به تله افتاده و خروجش از اون بانک ها هم کار راحتی نیست.

در 90 درصد موارد ارز صادر کننده نمیتونه به شکل اسکناس وارد بازار بشه، بلکه فقط میتونه برای واردات استفاده بشه. دولت الان سر یک دوراهی گیر کرده. اگر روند واردات رو تسهیل کنه، خوبیش اینه که ارز صادرکننده ها حداقل به شکل کالا وارد ایران میشه و قحطی به وجود نمیاد. اما طرف بد قضیه اینجاست که در صورت تسهیل واردات توسط دولت، عملا مقداری از ارزهای داخل کشور هم برای واردات خارج میشه و این بر خلاف میل دولته . دولت فعلا ترجیح میده ارز صادر کننده ها در بانک های خارجی بمونه تا شاید با اروپا به توافق برسه و بتونه اسکناس یورو وارد ایران بکنه. در این مدت هم از حربه ارز صادرکننده ها و ارز پتروشیمی ها به عنوان ابزار روانی استفاده میکنه .... اما اینکه تا چه حد این روشش موثره، فقط خدا میدونه و صدر اعظم آلمان:D

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
معاون وزیر نفت گفته توافقات نفتی با اروپا به خوبی پیش میره این میتونه توی پایین اومدن دلار تاثیر داشته باشه

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
ببخشین این بیست هزار تومان برای دلار را چگونه حساب کردید؟
چرا 19 تومن یا 22 تومن حساب نکردین؟
بعضی انقدر دقیق قیمت میدهند که گویی با یک معادله حساب کتاب به یک عددی رسیده اند
دلار به دلیل تحریم امریکا چرا باید از 4 هزار تومان به 20 هزار تومان برسد
در حالیکه اتحادیه اروپا حاظر به خرید نفت از ایران است
ترکیه کشور همسایه ایران تضمین داده است که از طریق این کشور تمام تحریم ها دور زده خواهد شد.
تمام سران کشورهای اروپایی مانند فرانسه و المان و انگلیس و ایتالیا و سوئد و ... همگی به ایران قول همکاری می دهند و حداقل تلاشهایی را برای کمک خواهند کرد گرچه دل بستن درست نیست ولی بالاخره یک دو دستگی هست و امریکا به تنهایی اقدام به تحریم کرده است.(دقیقا برعکس سالهای قبل که همه دنیا و شورای امنیت هم ایران را تحریم کرده بود)
راههای فرار از تحریم بسیار زیاد و باز است
در ثانی حکومت ایران نیز حاظر به باج دادن و تصویب هر لایحه و کم کردن مانور های موشکی و ... برای جلب حمایت دنیاست(دقیقا برعکس دوره قبل که ایران لجبازی می کرد و دائما به دنیا دهن کجی می کرد)
به طوری که گفته میشود تحرکات ایران در سوریه کمتر شده و هیچ جنگ جدیدی شروع نمی کند
قیمت نفت هم به دلیل گرانی باعث شده است ترامپ دیگر از تهدیدهای وقت و بی وقت دست بکشد و حتی شده با ایران معامله کند تا قیمت نفت کاهش یابد

شما بشین نگاه کن. اگر تا دو ماه دیگه به اون قیمتی که من گفتم نرسید، بعد بیا اعتراض کن:D. من 6 ماهه و 20 تومن رو خیلی خیلی محافظه کارانه گفتم که کسی طبق گفته من نخره و متضرر بشه، وگرنه قیمتی که توی ذهنمه چند برابر این عدده :D

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
ظاهرا قیمت دوباره داره بر میگرده. اگر دولت نتونه امروز رو کاهشی تموم کنه، یعنی واقعا هیچی تو بساط نداره:general509:. 4 تا صراف بزرگ تهران به راحتی میتونن قیمت رو چند روز کاهشی کنند:general405:

Nima_Azx

Registered User
لایک‌ها
379
تا اکثریت جامعه ایران رو احمق ها و بی سوادها و افراد کم حافظه تشکیل میدن ، امیدی به تغییر وضعیت نیست.
هر وقت خواستید به عمق حماقت ملت پی ببرید تصویر زیر و تصاویر مشابه که بعد از برجام ثبت شده در ذهن تداعی کنید:
مشاهده پیوست 1089980
شما یک نگاه به این ترند گوگل بکن کل ماجرا دستت میاد.
y6a8_untitled1.png

من بار ها همه جا گفتم تا مردم کتاب نخونن تاریخشون رو ندونن تا منتظر بقیه باشن دست به دامن اونایی که 1000 سال پیش نه میشناختنشون نه میدونستن کین چین حتی هم وطنشون هم نیستن بخوان بزنن تو سرشون. مشکل اولیه مردم ما اینه خدا و قانون جهان رو نمیدونن و خرافات شدید دارن. تعریفشون از خدا و دنیا چیز های مزخرفیه که کردن تو سرشون از بچگی. همین بس که یارو همه کار میکنه پول هارو میزنه میره کانادا خوش و خرم هم داره زندگی میکنه بعد میان بهشون میگن آرامش نداره:general304::general304::general304: ظالم به سزای عملش میرسه. پس حتما بنده خدا راننده تاکسیه ارامش داره.

لعنت به اونی که پای این دری وری ها رو به کشور ما باز کرد. ایرانم که کاملا مستعمره هست ولی کانادا و استرالیا هم مستعمره هستن ولی ما کجا و این ها کجا.

MyView

Registered User
لایک‌ها
83
من شخصا آرزو میکنم بیاد پایین، در واقع قیمتی که حد وسط باشه و نوسانش کم بشه مثلا حدود ۸ تا ۱۰ تومن.
اما ما ملت هیجان زده ای هستیم که همین ۲ ماه بخوبی نشون دادیم جز سود و ضرر لحظه ای خودمون به هیچکس و هیچ چیز پایبند نیستیم!
البته که تقصیر خودمون هم نیست، سیستم اینطوریه و ما هم مثل کسی که توی این دریا داره غرق میشه به هر موجی بالا و پایین میشیم.

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
شما بشین نگاه کن. اگر تا دو ماه دیگه به اون قیمتی که من گفتم نرسید، بعد بیا اعتراض کن:D. من 6 ماهه و 20 تومن رو خیلی خیلی محافظه کارانه گفتم که کسی طبق گفته من نخره و متضرر بشه، وگرنه قیمتی که توی ذهنمه چند برابر این عدده :D
خب خب خب اونی که ارز رو بالا پایین میکرد پیداش کردم:general711:

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
کاهش ۵۰ میلیون تومانی قیمت خودروهای وارداتی

قیمت خودروهای داخلی هم بین ۱.۵ تا ۱۲ میلیون تومان کاهش یافت

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
کاهش ۵۰ میلیون تومانی قیمت خودروهای وارداتی

قیمت خودروهای داخلی هم بین ۱.۵ تا ۱۲ میلیون تومان کاهش یافت
بازی مونوپلی نیست که همون لحظه قیمت ها جا به جا شه, تا بازار بخواد خودش رو هماهنگ کنه شاید یک ماه زمان ببره تازه به این شرط که قیمت دلار ثابت بمونه و یا یک روند مشخص داشته باشه نه اینکه هر دقیقه 3000 تومان بالا و پایین بشه

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
امروز تا حدود 12 تومن پایین اومد احتمال زیاد تا زیر 12 هم میاد

من الان فردوسی بودم دلال 14 تومن میخرید دلار، صرافی یورو مسافرتی با مدارک 18 تومن میداد، کجای کاری شما، 12 تومن کجاست !!!

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
خب الان هیچ سایت و هیچ صرافی ای و هیچ جایی نرخ دلار رو نزده احتمالا رو ۱۲ تا ۱۳ میمونه تا قبل تحریمها

بالا