• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
خیلی ها الان میگن که چی شد دلار ارزان شد و عاملی در بازار نیست
مسئله اینه که بزرگترین پولدارکشور و عامل گرانی خودش الان وارد بازار شده و میخاد قیمت رو بکشه پایین
حکومت از همه پولدار تره و الان میخاد قیمت رو بشکنه پس این خودش مهمترین عامله
حالا چرا میخاد بشکنه خودش می دونه ولی وقتی کسی که نبض بازار دستشه و سرمایه به اندازه سه برابر سرمایه کل مردم ایران داره
وقتی همه جا ادم و نیرو و پول و هر نوع رانتی داره
به راحتی فوت کردن یک شمع قیمت رو می کشه پایین
یه کسی میگفت روحانی موقع برگشتن از امریکا گفته بوده کاری نکنین دلار رو به 3 هزار تومان برسونم

Last edited:

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
سلام. ممنونم. عرض ادب متقابل دارم خدمتتون

حقیقتا پیشبینی اوضاع حداقل در کوتاه مدت خیلی خیلی سخته. این بازار حتی برای حرفه ای ها جای نوسانگیری نیست. اما به نظر در بلند مدت یعنی یک بازه 6 ماهه تا یکساله، رسیدن قیمت دلار به 20 تومن با توجه به واقعیت های اقتصادی اصلا غیر منطقی نیست. طلا هم متناسب با دلار خواهد بود. در مورد ملک و زمین، به نظرم در شهرستان ها قیمت بالاتر خواهد رفت، اما در تهران میزان رشد اونقدر بوده که بازار هنوز بهش عادت نکرده تا به اعداد بالاتر فکر کنه.
به طور کلی من به قیمت های این چند روز به عنوان فرصت خرید نگاه میکنم

نظر لطف شماست. اما من حقیقتا خودم رو کارشناس اقتصادی نمیدونم

شما جون بخواهید:general704::oops::general504:;)
بسیار سپاسگزار هستم بخاطر زمان و راهنمایی مفیدی که ارائه فرمودید.
تجربه و دانش اقتصادی شما بسیار ارزشمند هست و شخصاً از نظرات شما به عنوان تصویر بزرگ از وضعیت اقتصادی و مناسبترین راهکار ممکن، استفاده میکنم.
-------------------------------------------
یک سوال دیگر هم در مورد ارز بپرسم: :)
آیا دلیل بنیادی برای تلاش حال حاضر بانک مرکزی برای کاهش نرخ ارز در بازار آزاد وجود دارد؟ یعنی نزدیک شدن نرخ بازار آزاد به نرخ بازار ثانویه، مثلاً با هدف ایجاد انگیزه فروش ارز در صادر کنندگان در کوتاه مدت برای ارائه ارز در سامانه نیما هست یا دلیل دیگری مثلاً جمع آوری اسکناس در دست مردم یا هر برنامه دیگری باعث این حرکت شده است؟

Last edited:

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
دلار وارد کانال ۱۰ تومن شد
5rwn_img_20181002_132747_243.jpg

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
شبکه خبر داره جداگانه برای ارز زیرنویس میکنه، با 15 سایت که قیمت دلار رو تعیین می کردن برخورد شد. و...
معلومه این کاهش قیمت عادی نیست
افزایش قیمت هم عادی نبود.

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
سلام. ممنونم. عرض ادب متقابل دارم خدمتتون

حقیقتا پیشبینی اوضاع حداقل در کوتاه مدت خیلی خیلی سخته. این بازار حتی برای حرفه ای ها جای نوسانگیری نیست. اما به نظر در بلند مدت یعنی یک بازه 6 ماهه تا یکساله، رسیدن قیمت دلار به 20 تومن با توجه به واقعیت های اقتصادی اصلا غیر منطقی نیست. طلا هم متناسب با دلار خواهد بود. در مورد ملک و زمین، به نظرم در شهرستان ها قیمت بالاتر خواهد رفت، اما در تهران میزان رشد اونقدر بوده که بازار هنوز بهش عادت نکرده تا به اعداد بالاتر فکر کنه.
به طور کلی من به قیمت های این چند روز به عنوان فرصت خرید نگاه میکنم

نظر لطف شماست. اما من حقیقتا خودم رو کارشناس اقتصادی نمیدونم

شما جون بخواهید:general704::oops::general504:;)
ببخشین این بیست هزار تومان برای دلار را چگونه حساب کردید؟
چرا 19 تومن یا 22 تومن حساب نکردین؟
بعضی انقدر دقیق قیمت میدهند که گویی با یک معادله حساب کتاب به یک عددی رسیده اند
دلار به دلیل تحریم امریکا چرا باید از 4 هزار تومان به 20 هزار تومان برسد
در حالیکه اتحادیه اروپا حاظر به خرید نفت از ایران است
ترکیه کشور همسایه ایران تضمین داده است که از طریق این کشور تمام تحریم ها دور زده خواهد شد.
تمام سران کشورهای اروپایی مانند فرانسه و المان و انگلیس و ایتالیا و سوئد و ... همگی به ایران قول همکاری می دهند و حداقل تلاشهایی را برای کمک خواهند کرد گرچه دل بستن درست نیست ولی بالاخره یک دو دستگی هست و امریکا به تنهایی اقدام به تحریم کرده است.(دقیقا برعکس سالهای قبل که همه دنیا و شورای امنیت هم ایران را تحریم کرده بود)
راههای فرار از تحریم بسیار زیاد و باز است
در ثانی حکومت ایران نیز حاظر به باج دادن و تصویب هر لایحه و کم کردن مانور های موشکی و ... برای جلب حمایت دنیاست(دقیقا برعکس دوره قبل که ایران لجبازی می کرد و دائما به دنیا دهن کجی می کرد)
به طوری که گفته میشود تحرکات ایران در سوریه کمتر شده و هیچ جنگ جدیدی شروع نمی کند
قیمت نفت هم به دلیل گرانی باعث شده است ترامپ دیگر از تهدیدهای وقت و بی وقت دست بکشد و حتی شده با ایران معامله کند تا قیمت نفت کاهش یابد

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
خیلی ها الان میگن که چی شد دلار ارزان شد و عاملی در بازار نیست
مسئله اینه که بزرگترین پولدارکشور و عامل گرانی خودش الان وارد بازار شده و میخاد قیمت رو بکشه پایین
حکومت از همه پولدار تره و الان میخاد قیمت رو بشکنه پس این خودش مهمترین عامله
حالا چرا میخاد بشکنه خودش می دونه ولی وقتی کسی که نبض بازار دستشه و سرمایه به اندازه سه برابر سرمایه کل مردم ایران داره
وقتی همه جا ادم و نیرو و پول و هر نوع رانتی داره
به راحتی فوت کردن یک شمع قیمت رو می کشه پایین
یه کسی میگفت روحانی موقع برگشتن از امریکا گفته بوده کاری نکنین دلار رو به 3 هزار تومان برسونم
تو صحبت هایی که روحانی ماه پیش تو مجلس داشت علناً گفت که اگر من به رئیس بانک مرکزی دستور بدم مثل قبل ارز توزیع کنه دلار به قیمت پارسال بر می گرده اما ذخیره ارزی کم میشه. اون موقع همه گفتند چرند میگه و قیمت دست دولت نیست. اما الان ثابت شد که بخش عمده ای از تعیین قیمت ارز دست دولته.

arya2000c

Registered User
لایک‌ها
1,085
مردم تو فروشگاه ها چرخ و سبد رو رها کردن و رفتن:general404:

IMG_20181002_134307_717.jpg

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
6 شهریور. اگر الان به رئیس بانک مرکزی بگویم مثل شهریور پارسال عمل کن، شما بدانید در عرض دو هفته قیمت ارز به قیمت پارسال می‌رسد.
http://www.fanousnews.com/fa/news/192893/

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
تو صحبت هایی که روحانی ماه پیش تو مجلس داشت علناً گفت که اگر من به رئیس بانک مرکزی دستور بدم مثل قبل ارز توزیع کنه دلار به قیمت پارسال بر می گرده اما ذخیره ارزی کم میشه. اون موقع همه گفتند چرند میگه و قیمت دست دولت نیست. اما الان ثابت شد که بخش عمده ای از تعیین قیمت ارز دست دولته.
اگه حسن به بانک مرکزی دستور داده به بازار ارز تزیق کنن احتمالا اون کانال پولی ای که اروپا گفته بود برای ایران باز میکنه شده و دولت ترسی برای از دست دادن ارز خود نداره چون میتونه خیلی بیشتر جایگزین کنه و اینم بگم که ایران میلیارها دلار از اروپا طلب داره

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
دیگه داره یه کم مسخره میشه! :eek:
بنده به عنوان یه شهروند بدون دلار، آرزوم اینه که اصلاً دلار برگرده به 800 تومن! هرچی پایین تر بیاد به نفع من هست، ولی این سرعت عجیب و تخیلی توی کاهش قیمت در عرض 2،3 روز یه جوریه و ازش میترسم. اگه مثلاً از 19 تومن میرسید به 14،15 خوب بود، ولی این طوری که داره پایین میره و فردا میگن دلار شد 3 تومن (lol) حس خوبی برام نداره و مشکوکم میکنه.

arya2000c

Registered User
لایک‌ها
1,085
دلار به سرعت دوباره داره میره بالا٬دلخوش به این مقدار نباشید.;)

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
دیگه داره یه کم مسخره میشه! :eek:
بنده به عنوان یه شهروند بدون دلار، آرزوم اینه که اصلاً دلار برگرده به 800 تومن! هرچی پایین تر بیاد به نفع من هست، ولی این سرعت عجیب و تخیلی توی کاهش قیمت در عرض 2،3 روز یه جوریه و ازش میترسم. اگه مثلاً از 19 تومن میرسید به 14،15 خوب بود، ولی این طوری که داره پایین میره و فردا میگن دلار شد 3 تومن (lol) حس خوبی برام نداره و مشکوکم میکنه.
وقنی ثبات نداره کسی نمی تونه کاری انجام بده.
شخصی می خواست یه استارت اپ راه بندازه (1ماه پیش) بعد چند روز بهش پیام دادم چکار کردی گفت هیچی منتظرم بازار آروم بشه. 1 ماه پیش. الان دیگه چطوریه..

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
داریم وارد کانال ۱۱تومن میشیم
دلار ۱۲۱۰۰تومن

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
امیر آبادی ( عضو هیات رییسه مجلس) : لایحه الحاق ایران به کنوانیسیون مقابله با تامین مالی تروریسم (CFT) فردا چهارشنبه هم در مجلس بررسی نمی شود، و هفته آینده در صورت اتمام بررسی لایحه اصلاح قاچاق مبارزه با کالا و ارز بررسی خواهد شد/ عصرایران

بانک مرکزی : بانک ها خریدار دلار هستند مردم مراجعه کنند
بانک مرکزی در اطلاعیه بانک مرکزی با اشاره به تمایل مردم به فروش ارزهای خود و امتناع دلالان ارز و برخی از صرافی ها برای خریدارز، از مردم خواست با مراجعه به شعب ارزی بانک های دارای مجوز عملیات ارزی نسبت به فروش ارزهای خود به قیمت اعلامی اقدام کنند.

Nima_Azx

Registered User
لایک‌ها
379
بسیار سپاسگزار هستم بخاطر زمان و راهنمایی مفیدی که ارائه فرمودید.
تجربه و دانش اقتصادی شما بسیار ارزشمند هست و شخصاً از نظرات شما به عنوان تصویر بزرگ از وضعیت اقتصادی و مناسبترین راهکار ممکن، استفاده میکنم.
سلام. من به شما پیشنهاد میکنم همان پراید و خودروی ایرانی که قیمت نهاییش مشخص نیست و مدام به همه میگفتین بخرین بخرین دیگه فردا نمیتونید همین گاری رو هم بخرید، برای سرمایه گذاری انتخاب کنید.
حقیقتا ما رو که سرویس کردید با این نظریه خرید خودرو داخلی با قیمت نامشخص.

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
سلام. من به شما پیشنهاد میکنم همان پراید و خودروی ایرانی که قیمت نهاییش مشخص نیست و مدام به همه میگفتین بخرین بخرین دیگه فردا نمیتونید همین گاری رو هم بخرید، برای سرمایه گذاری انتخاب کنید.
حقیقتا ما رو که سرویس کردید با این نظریه خرید خودرو داخلی با قیمت نامشخص.
اینم قیمتهای جدید گاری
ce4t_img_20181002_141545_675.jpg

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
فرصت خرید تموم شد. مردم بخت برگشته هم خوب تخلیه شدن. حالا قیمت ها داره برمیگرده همونجایی که بود
دلار : 14700 - تهران

بالا