• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

signore

Registered User
لایک‌ها
636
اگه کسی قصد فروش دلار ، یورو ، پوند داره بنده نقداً و فوراً خریدارم - فقط تهران
نوع ارز و مقداری که قصد فروشش رو دارید به همراه شماره تماس پخ کنید تا در اسرع وقت برای هماهنگی با شما تماس گرفته بشه

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
اگه کسی قصد فروش دلار ، یورو ، پوند داره بنده نقداً و فوراً خریدارم - فقط تهران
نوع ارز و مقداری که قصد فروشش رو دارید به همراه شماره تماس پخ کنید تا در اسرع وقت برای هماهنگی با شما تماس گرفته بشه

خریدتون چقدره ؟

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
اسحاق جهانگیری: از ملت ایران برای فشارها عذرخواهی می‌کنم / به کشور فشار روانی وارد می‌کنند و عده‌ای هم از این فشار روانی سوء استفاده می‌کنند
آقا بلاخره عذرخواهی کردنo_Oمگه میشه؟مگه داریم؟:Dاینا اوضاع رو مناسب دونستن دارن مارمولک بازی درمیارن:general404:

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
دوستان من باید حدود 500 دلار به یه نفر بدم . خودم دلار ندارم و مجبورم بخرم بهش بدم
فعلا 2-3 روزی میتونم بپیچونمش :D بنظرتون این روند کاهشی، دلار رو تا چه قیمتی میاره پایین ؟

hadi_bnd

Registered User
لایک‌ها
873
بنظرتون پایینتر از این میشه ؟؟؟ میخوام بخرم

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
40 ساله فقط به یک روش تونستن باقی بمونن

اونم اینه که به ملت ما یاد دادن همه چی تقصیر خودمونه

هر چیزی میشه همه بهم حمله میکنن اقایون راحت میشینن کنار و نگاه میکنن

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
تقریباً محدودیتی در خرید نداریم. اگه فروشنده هستید اطلاعات خواسته شده رو در پیام خصوصی ارسال کنید
بنده دلار دارم برای فروش
هیچ محدودیتی هم نیست
اگرواقعا خرید دارید لطفا تاییدیه مالی و شماره تماس ارسال کنید
به درخواستهای فاقد اثبات قدرت خرید و تاییدیه مالی پاسخی داده نخواهد شد.
چون صرفا تماس برای پرسیدن قیمت است و هیچ کسی خریدار نیست

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
دلار امروز
g4i1_img_20181002_114551_898.jpg

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
یورو درسامانه سنا 9900 قیمت خورده مشتری نداره!
نمی دونم چرا خریدار نداره
یکی می گفت بانک مرکزی 10 میلیارد یورو عرضه کرده
اوه اوه
چطوری شکستن خدا می دونه...

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
یورو 14450
دلار بر اساس نسبت یورو/دلار میشه 12650 تومان. 8900 رو از کجا آوردن؟
دلار میاد کانال 9000؟

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
اینطوری که نوشته بورس هم روند نزولی در پیش میگیره. دلیل افزایش نرخ ارز دولت بوده، حالا باز یه عده بگن مردم مردم مردم

به گزارش بورس نیوز، افزایش بی‌رویه نرخ دلار طی چندماه اخیر مشکلات زیادی را برای اقتصاد کشور به همراه آورد اما از روز گذشته تاکنون این نرخ روند کاهشی را در پیش گرفته که کارشناسان، عوامل متعددی را در این امر موثر می‌دانند اما باید منتظر ماند و دید که ادامه این روند چه تاثیری در دیگر بازارها از جمله بورس برجای می‌گذارد.

اسماعیل میرزایی‌قمی کارشناس بازار‌سرمایه به بورس نیوز گفت: ادامه روند کاهش نرخ ارز تاثیری آنی و چندانی در بازار‌سرمایه نخواهد داشت .

وی با بیان اینکه در شرایط فعلی هدایت نقدینگی به بازار ملک تنها راه کنترل حجم آن محسوب می‌شود، گفت: به دلیل افزایش قیمت ارز و هجوم مردم برای خرید، حجم نقدینگی رایج کاهش یافته و پولی در دست مردم باقی نمانده است.

میرزایی افزود: همه افرادی که در بازار بورس و طلا سرمایه‌گذاری کردند ضرر کرده و برنده اصلی بازارهای جانبی دولت است.

وی با تاکید براینکه دولت از طریق افزایش نرخ دلار حجم نقدینگی را کاهش داد، گفت: اکنون به تبع کاهش نرخ ارز، مردم پول نقد خود را از دست می‌دهند و از سویی دیگر به دلیل هجوم برای خرید سهام، بازار‌سرمایه نیز به زودی روند نزولی را در پیش می‌گیرد اما بازهم سهم‌ها خریداری ندارند.

میرزایی ادامه داد: در شرایط فعلی سفته‌بازان منافع کوچکی را کسب می‌کنند اما به دلیل کاهش تقاضا برای خرید سهام در بلندمدت آن‌ها نیز ضرر می‌کنند.

Last edited:

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
برادر دیروز دولت تصمیم گرفته دلار رو نزاره قیمتش مشخص بشه
و توسط کانالهای تلگرامی و ادمهایی که در سطح شهر وزارت اطلاعات فرستاده
و دلالهایی که با چمدان پر پول بانک مرکزی فرستاده قیمتها رو بکشنن
الان هیچ کس نمی دونه دلار چنده
هر کس یه گوشه یه قیمتی میگه
سایتها هم دلار رو زدن 4200
مثلا شما میری بخری کانال تلگرامی نوشته 8 تومن ولی اون یکی کانال تلگرامی اش نوشته 10 تومن
باهم چونه میزنین و 9 تومن معامله می کنین
فکر کنم تا عید اوضاع همین بشه

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
اگر 8900 شده باشه که روند صعودی رو شکسته و بشدت ریزش میکنه حداقل تا 5000 ت. امیدوارم اما بعید میدونم:general210:

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
سلام و احترام
سلام. ممنونم. عرض ادب متقابل دارم خدمتتون
البته بهترین توصیه، همین توصیه شما هست به عدم معامله در بازاری که شناخت کافی از آن نداریم و نیازمند تجربه و اطلاعاتی هست که بدست نیاورده ایم.

با وضعیت حال حاضر ریال و گسترش تبدیل ریال به دارایی های دیگر بدلیل ترس از وضعیت، در هر نوسان ناگهانی روزانه ۱۵ درصدی، شوک عصبی و ترس باعث موج خرید و فروشهای احساسی و از دست رفتن امنیت روانی جامعه میشود.

ممکن هست به عنوان راهنمایی، تحلیل خودتان در مورد وضعیت و برنامه کشور و شرایط پیش رو برای نرخ ارز و طلا یا سایر دارایی های سرمایه ای را بگویید؟

حقیقتا پیشبینی اوضاع حداقل در کوتاه مدت خیلی خیلی سخته. این بازار حتی برای حرفه ای ها جای نوسانگیری نیست. اما به نظر در بلند مدت یعنی یک بازه 6 ماهه تا یکساله، رسیدن قیمت دلار به 20 تومن با توجه به واقعیت های اقتصادی اصلا غیر منطقی نیست. طلا هم متناسب با دلار خواهد بود. در مورد ملک و زمین، به نظرم در شهرستان ها قیمت بالاتر خواهد رفت، اما در تهران میزان رشد اونقدر بوده که بازار هنوز بهش عادت نکرده تا به اعداد بالاتر فکر کنه.
به طور کلی من به قیمت های این چند روز به عنوان فرصت خرید نگاه میکنم
-----------------------------------------------------------
پ. ن: دفعه قبل هم در چنین شرایطی، در تاپیک از شما درخواست توصیه برای انتخاب نوع سرمایه‌گذاری با توجه به ریسک و بازه سرمایه گذاری داشتم و توصیه شما برای انتخاب، برای شخص من کاملاً مفید بود.
نظر لطف شماست. اما من حقیقتا خودم رو کارشناس اقتصادی نمیدونم
پ. ن: سقف تعداد درخواست راهنمایی را هم بفرمایید :)
شما جون بخواهید:general704::oops::general504:;)

arya2000c

Registered User
لایک‌ها
1,085
عجب خر تو خریه تو این مملکت:general304::general304:

بالا