هنوز هم اینجا دعواست
یادش بخیر. دفعه قبل که زمان احمدی نژاد دلار به 4 تومن رسید، اسنجا دعوا بود و یه سری بقیه رو به دلال بازی متهم میکردن و همین حرفای همیشگی

. جالب اینجاست که وقتی دلار ارزون تر شد، همونا فرصت رو غنیمت شمردن و رفتن خریدن

. الان هم من مطمئنم که اگر فرضا دلار 10 هزار تومن بشه، همین هایی که الان احساس میکنن از جهش قیمت دلار جا موندن و به زمین و زمان فحش میدن، خودشون اولین خریدارهای دلار ارزون هستن

. کلا مردم ایران عادت دارن شعار بدن و در عمل خلاف شعارهاشون عمل کنن:general108:
و اما بعد :general108:
همون نصیحت همیشگی
1- در بازاری که نمیشناسید وارد نشید. ورود شمای نوعی که هیچ اطلاعی از سیستم بانکی بین المللی نداری به بازار ارز خارجی، مثل ورود من غیر سیگاری به بازار سیگار و تنباکوئه

. من تا چند روز پیش فکر میکردم وقتی میگن نخ سیگار، یه چیزی مثل نخ اسکناسه. یعنی هر سیگار توی بدنه اش یه نخ داره که جای فتیله شمع استفاده میشه:general509:

. اطلاعات بعضی از دوستان در زمینه ارز دقیقا به همین مقداره. اما بر خلاف من که خودم میدونم چیزی از سیگار نمیدونم، این دوستان فکر میکنن خیلی از ارز میدونن
2- در هر معامله ای، حتی اگر به شما گفتن امروز در طلاییه، طلا از آسمون میباره

، باز هم همه زندگیتون رو درگیر نکنید. آدم عاقل در هر معامله بیشتر از 5 درصد زندگیشو درگیر نمیکنه. معامله سنگین سود بزرگ هم داره. اما کسی که همه زندگیشو قمار کرده، توانایی روانی کنترل احساسات خودش در سود یا ضرر رو نداره. کمااینکه در همین تاپیک هم بارها واکنش های عصبی رو دیدید