• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
این لطف شما رو میرسونه که ۱۴۷۰۰ فروختین:general304:
خواهش میکنم. من متعلق به همه ملت هستم. آب و برقو هم مجانی میکنم تازه. دلخوش به این مقدار نباشید:D
والا بخدا قبلا هم رفتم با این که علاقه ای ندارم و باز هم میرم خودم باید فیلم بگیرم نشونت بدم هنوز دوستان دلالمون وجود دارن و انقراضشون شایعه ای بیش نیست:)
شمایی که علاقه نداری، دلار هم نداری، اصلا تو این تاپیک چیکار میکنی بنده خدا ؟:D

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
بابا امیر جون خودت گفتی منقرض شدن رفت پی کارش ... حالا میای میگی انقراضشون شایعه بود ؟! :D

چرا با روح و روان مردم بازی می کنی :D

امروز که کلی خبر خوب دادی ، میشه بگی کی دلار میشه 3400 ، همون که چند ماه پیش بود .. خبر خوب یعنی این .;)
نه عزیز من کی گفتم منقرض شدن دارن منقرضشون میکنن امروز تازه خبرش اومد هنوز اجرایی نکردنش که:)

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
امام جماعت محله ما شمایی اقا
وجوهات شرعیه رو رد کن بیاد :general406::D
اتفاقا از پنجره نگاه می کنم می بینم که دلالها جمع شدن
هر از گاهی میرم بیرون هوا تازه کنم میرم بین دلالهای دلار و دور میزنم ببینم چه خبره
صرافی ها داخل نشستن و معامله شونو می کنن
اینها افتادن به جون مملکت
نه کالای وارد می کنند
نه چیزی صادر می کنن
فقط دلالی دلار باز کردن در سرکوچه مردم
دلار میخرن و می فروشن
کی رو دستگیر کردن داداش ،
برو یه دور بزن ببین چه خبره!
خب چرا مردم با اینا معامله میکنند ؟ چرا نمیرن با صرافی معامله کنن ؟ چرا با بانک معامله نمیکنن ؟
وقتی بازار سالم وجود نداشته باشه، بازار سیاه راه میفته

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
خواهش میکنم. من متعلق به همه ملت هستم. آب و برقو هم مجانی میکنم تازه. دلخوش به این مقدار نباشید:D

شمایی که علاقه نداری، دلار هم نداری، اصلا تو این تاپیک چیکار میکنی بنده خدا ؟:D
آقا مگه این گرونیها فقط مختص دلاره به همه چی سرایت داره دلار بیاد پایین کالاها هم میاد پایین دیگه اینو نباید میگفتما:p:D

arya2000c

Registered User
لایک‌ها
1,085
۱۴ یا ۱۵ تومن رو کجا به شما قیمت دادن؟کی به شما قیمت داده؟دلال؟اگه دلال به شما این قیمت رو داده ریسکش با خودتونه چون دولت بیانیه به صرافی ها داده که قیمت رو روی شیشه هاشون بزنن ۱۰تومن البته چندین ویدیو و عکس امروز دیدم که قیمت روی شیشه صرافی ها ۱۱ تومن بود گول دلال جماعت رو نخورید به زودی دلالهای دلار جمع آوری میشوند و شما می مانی و دلار ۱۵ تومنی
آره به زودی همه جا پر میشه از دلار جهانگیری:);)

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
بابا امیر جون خودت گفتی منقرض شدن رفت پی کارش ... حالا میای میگی انقراضشون شایعه بود ؟! :D

چرا با روح و روان مردم بازی می کنی :D

امروز که کلی خبر خوب دادی ، میشه بگی کی دلار میشه 3400 ، همون که چند ماه پیش بود .. خبر خوب یعنی این .;)

من یه دوستی دارم در مواجهه با اینطور افراد همیشه میگه واگذارش کن به دست طبیعت:general711:. طبیعت خودش مسیر رو بهش نشون میده
بعضی ها دوست دارن انقدر از حقیقت فرار کنند و حقیقت رو نبینند تا حقیقت به دو قدمیشون برسه و انگشتشو فرو کنه تو چشمشون:D

Bijan ...

Registered User
لایک‌ها
1,121
نه عزیز من کی گفتم منقرض شدن دارن منقرضشون میکنن امروز تازه خبرش اومد هنوز اجرایی نکردنش که:)
من یه دوستی دارم در مواجهه با اینطور افراد همیشه میگه واگذارش کن به دست طبیعت:general711:. طبیعت خودش مسیر رو بهش نشون میده
بعضی ها دوست دارن انقدر از حقیقت فرار کنند و حقیقت رو نبینند تا حقیقت به دو قدمیشون برسه و انگشتشو فرو کنه تو چشمشون:D

با بهترین ارزوها برای ارمان نازنین و خودت :)

طبق معمول تلخی اتفاقات این روزها رو با زرورقی از طنازی و ظرافت کلامت می گیری :general601: باور کن این چند تا پست اخیرت خستگی تمام روز رو از تنم برد :D
مخصوصا" وجوهات شرعیه رو رد کن بیاد :general304: عاشقتم .

اره منم موافقم با نظرت ، اما ای کاش غیر از این بود ..

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
وجوهات شرعیه رو رد کن بیاد :general406::D

خب چرا مردم با اینا معامله میکنند ؟ چرا نمیرن با صرافی معامله کنن ؟ چرا با بانک معامله نمیکنن ؟
وقتی بازار سالم وجود نداشته باشه، بازار سیاه راه میفته
بابت وجوهات کلی خندیدم
روحت شاد
اما چرا دلالها کنار خیابان خرید و فروش می کنن:
برای اینکه بخان با صرافی معامله کنن ، صرافی میگه مسافری ارز میخای؟دانشجویی ارز میخای؟مریض داری برای بیمارستان خارجی ارز میخای؟
وارد کننده ایی؟
که هیچ کدومشون نیستن
اینها فقط دلالی می کنن
کار نمی کنن که
فقط دلالی
میخان دستشون رو بزارن توی جیبشون و کلی سود بکنن و ملت جون بکنن تا اینها راحت باشن
دقیقا مثل کنه یا زالو که میخاد خون اماده طرف مقابلش رو بخوره
و گرنه به قول شما اگر نیاز دارن یا ضرورتی دارن برن داخل صرافی و بگن اینقدر به من دلار بده

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
اگه کسی دلار برای فروش داره من بین 5000 تا 6000 دلار خریدارم. از فعالان بازار در فردوسی و سبزه و منوچهری هم بالاتر میخرم. اگه کسی بود پیغام بفرسته.

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
آقایون این حرفارو ول کنید
اصلاً دلار 10 تومن

عایا پراید 40 تومنم شده 20 تومنی؟ :D
عایا سکه 4 تومن شده 2 تومن؟ :D
پس یه چیزی این وسط واقعی نیست....:general208::D

در خانه اگر کس است، یک حرف بس است

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
با بهترین ارزوها برای ارمان نازنین و خودت :)

طبق معمول تلخی اتفاقات این روزها رو با زرورقی از طنازی و ظرافت کلامت می گیری :general601: باور کن این چند تا پست اخیرت خستگی تمام روز رو از تنم برد :D
مخصوصا" وجوهات شرعیه رو رد کن بیاد :general304: عاشقتم .

اره منم موافقم با نظرت ، اما ای کاش غیر از این بود ..

شما لطف دارید:general504:. شرمنده ام میکنید:general709:. منم برای شما آرزوی در وهله اول سلامتی و بعدش موفقیت و شادی روزافزون دارم

مجبوریم به شرایط فعلی بخندیم دیگه.:general503:

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
اضافه کنم بعضی صرافی ها فردا دلار رو ۹ تومن پیشبینی میکنند اما دلالها روی قیمت ۱۵تومنی خود پافشاری میکنند
منم دلار فردا رو 2 هزار و پانصد و سی و دو تومن و دو قرون پیش بینی می کنم :general406:

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
منم دلار فردا رو 2 هزار و پانصد و سی و دو تومن و دو قرون پیش بینی می کنم :general406:
منم دلار فردا رو 1250 تومن پیش بینی میکنم ولی اگه کسی برای فروش داره من تا 6000 دلار به قیمت 13500 خریدارم. اگه موجودیتون کمتر هم هست مساله ای نیست ( فقط دیگه کمتر از 1000 نباشه )

keivanpro

Registered User
لایک‌ها
173
دوباره همون بساط دلار جهانگیری را ولی این بار قیمت ده هزار تومن راه انداختن .. اینها هیچ وقت درس نمی گیرن حتی اصول اولیه اقتصاد را هم نمی دونن تو هیچ کشوری اقتصاد را از طریق پخش شایعه و با نرخ های دستوری کنترل نمی کنن
کمربند ها را محکم ببندید که در چند ماه آینده قیمت ارز و طلا سر به فلک می زنه
شب دراز است و قلندر بیدار

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
دوباره همون بساط دلار جهانگیری را ولی این بار قیمت ده هزار تومن راه انداختن .. اینها هیچ وقت درس نمی گیرن حتی اصول اولیه اقتصاد را هم نمی دونن تو هیچ کشوری اقتصاد را از طریق پخش شایعه و با نرخ های دستوری کنترل نمی کنن
کمربند ها را محکم ببندید که در چند ماه آینده قیمت ارز و طلا سر به فلک می زنه
شب دراز است و قلندر بیدار
آقا بزار ما اول خریدمون رو بکنیم بعد روشنگری کن :D

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
منم دلار فردا رو 1250 تومن پیش بینی میکنم ولی اگه کسی برای فروش داره من تا 6000 دلار به قیمت 13500 خریدارم. اگه موجودیتون کمتر هم هست مساله ای نیست ( فقط دیگه کمتر از 1000 نباشه )
۱۴۵۰۰ چهارراه استانبول‌ میخرن مشتی
خاستی ۱۰۰۰ تا ۱۷۵۰۰ میدم
نخاستیم تو بازار اگه گیرت اومد بخر

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
یه دولارم به جمیع دولارا اضافه شد بنام دولار تلویزیونی
جهانگیری 4200
تلیویزیونی 6000
خرید صرافی 10000
دستمون به هیچ کدومم نمیرسه ولی هست... باور کنین :D
یه دولارم هست که کلا انتزاعیه و وجود نداره بنام دلار آزاد که بالا 14500 بود امروز و همش جو روانی بود! :D همچین چیزی نیست

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
انقدر انقدر وضعیت خرابه میخان با چیزایی که باهاش مخالف بودن دلار بیارن پایین،شما که با تلگرام‌ و اینستا مخالف بودید!!!
احمقانه ترین کار که با اینستا و تلگرام خاستن دلار بیارن پایین

بالا