peyman5534
Registered User
- نوشتهها
- 1,326
- لایکها
- 2,413
مشتی دلار شد ۲۰ تومن هفته دگ میبینی کی به نفع کی کار کردهباشه استاد هر جور راحتی ولی من داشتم به نفعت کار میکردم
مشتی دلار شد ۲۰ تومن هفته دگ میبینی کی به نفع کی کار کردهباشه استاد هر جور راحتی ولی من داشتم به نفعت کار میکردم
برو بخر دگ دگ اینایی که میگی،برو بخر ببینم کی میده بهت خخخخفشار گوجهفرنگی هم افتاد، کیلویی 2 هزار تومان در میدان مرکزی میوه
https://www.khabaronline.ir/detail/809541/Economy/agricultural
----------
تیبا و پژو ۲۰۶ یک میلیون پایین آمدند/ نرخ خودروهای داخلی
https://www.khabaronline.ir/detail/809246/Economy/industry
--------------
قیمتها کالاها هم نزولی شده
گوشی رو 2300 پنجشنبه به من قیمت داد امروز می گفت 2100 بیا ببر
یه حسی به من میگه فردا بدجور میخاد قیمت طلا و ارز نزولی بشه!
به قول یکی از نزدیکان به چارت قیمت حس پیدا کردیم
بله دولتی که ارز مردم ۸ تومن تا ۱۰ تومن به کمک تلگرام و اینستاگرام خرید و ۲ ساعت بعدش قیمت از ۱۲ تومن به ۱۴ صعود کرد،همین دولتو میگی؟همه دنبال خرید دلارن،به چهارراه استانبول سر بزنید بعد حرف بزنیدجناب ! ارز نباشه اصلا بگو شکره
بگو نان
بگو سیمان
هر چیزی که ملت مفت خور ایران بریزن مثل مور و ملخ بخرن
باید یه قانونی گذاشت وجلوش رو گرفت
طرف اومده فروشگاه 8 تا روغن رو بار خودش کرده که روغن میخاد قحطی بشه و دلار بشه 30 تومن و تحریم شدیم و ...
به نظرم یه چیزهایی که دیگه از حالت عادی خودش در میاد باید یه قانون منطقی و عاقلانه گذاشت که اونیکه لازم داره و نیازشه بخرهه
و اونی که دلاله جلوش رو بگیرن
الانم دولت به صورت کاملا صحیح وارد شده و انشالله دو سه روز دلال بازی هم جمع میشه
قدم اول شکستن دلار بود که به خوبی اجرا شد و همین موضوع دلالها رو متفرق کرد تا حدودی
قدم دوم سایتها و کانالهای بود که قیمت فضایی می ساختن و اونها هم باهاشون برخورد شد
در قدم سوم الان یه عده مختصر دلال موندن که اونها هم تارومار میشن
برو بخر دگ دگ اینایی که میگی،برو بخر ببینم کی میده بهت خخخخ
هفته دگ دلار ۱۸،۱۹ و روند صعودی ادامه داره،
حالا مونده تا صدای اون موشکایی که زدن در بیاد،مخصوصا با اون جملات روشآقا به تنفس بده حالا هفته دیگه چرا
حالا میگفتی تا 2 ماه دیگه یه چیزی ولی هفته دیگه خبری نیست مگر اینکه سر fatf داستانی درست کنن و تصویب نشه اون موقع بله درسته دلار تا 18-19 میره
داداش شما توی خوابی
دلار 40 تومن
بابا دلار حداقل 200 هزار تومان رو رد میکنه
ج.ا نمی دونه چیکار کنه
مواظب باش دلارت رو زیر 200 هزار تومن ندی بره که فردا با هزار ناله بیافتی دنبالش
وضع خرابتر از این حرفهاست
ترامپ امروز توئیت کرده: میخام ایران رو بخورم... لو لولو لوو (i want to eat iran ....ham ..ham,,,, اینم منبعش)
دیگه رضا ضراب هم نیست کاری بکنه
همه موندیم
الللللفاتحه ه ه ه ه مع الصوات ت ت ت
حالا مونده تا صدای اون موشکایی که زدن در بیاد،مخصوصا با اون جملات روش
مفتخور بودن مردم ایران رو همه میدونیم و هیچ یک ذره هم عصبی نیستم، شما چطور از پشت مانیتور احساس ما رو درک کردی؟با مفتخور خطاب کردن ملت چیزی حل نمیشه. این واکنش های عصبی شما نشون میده که خودت هم به چیزی که میگی اعتقاد نداری. وگرنه کسی که خیالش راحت باشه، عصبی نمیشه
با رفتار استالینیستی و باتون زدن تو سر مردم هم چیزی حل نمیشه. در اقتصاد چیزی به اسم برخورد و متفرق کردن نداریم. سرمایه میره اونجایی که امنیت داره. هرچی بیشتر از این حماقت ها انجام بشه، سرمایه بیشتری از کشور فرار میکنه ... چند ماه پیش در همین تاپیک یه نفر مثل شما میگفت که آخرش مجبور میشید دلارتون رو به قیمت 4200 بفروشید. دیدی مجبور نشدیم ؟ الان هم همون اتفاق تکرار میشه. اقتصاد منطق داره، به ضرب چماق نیست که:general304:
اتفاقا همون موقع بنده به اون بنده خدا گفتم نفروش و نگران نباشمن فقط فضولیم گل کرده، میخوام بدونم اون آقایی که 11 تومن خریده بود و میخواست چند نفر رو با چاقو بزنه، عاقبتش چی شد:general503:
@jan_sakht
اتفاقا پیاز چند دقیقه پیش خریدم 1500برو بخر دگ دگ اینایی که میگی،برو بخر ببینم کی میده بهت خخخخ
هفته دگ دلار ۱۸،۱۹ و روند صعودی ادامه داره،
بازار آزادی دیگه وجود نداره دارن جمعش میکنن دیگه خود بانک مرکزی و صرافی زده نرخ ارز ثانویه ۱۰ تومن دیگه دلال بازی تموم شده کانالها و سایتهای مرتبط با این دلالها هم بسته شد
آقا عکس و ویدئو رو ول کن. بلند شو برو بخر ببین با چه قیمتی بهت میدن
حرفهای خودمو که دیشب بهتون گفتم به خودم میگین؟دوست عزیز به طور جدی نگران سلامتیت شدم. کمی آروم باش ، برای قلبت ضرر داره.
دنیا 2 روزه ارزش این حرفا رو نداره که به خاطر یک مشت دلار سلامتی جسم و روان خودت رو در معرض خطر جدی قرار بدی.
باور کن این فشارهای عصبی آدم رو از پا در میاره. پس سعی کن خودت رو با شرایط وفق بدی و از زندگی لذت ببری و به جای اینکه 24 ساعته در این فروم حرص و جوش بخوری ، وقت خودت رو صرف کارهای بهتری بکنی که میتونه برات مفید باشه. مگه انسان چقدر عمر میکنه که بخواد وقت و جوانی و اعصاب خودش رو اینطوری نابود کنه. سعی کن وقت بیشتری رو در کنار خانواده صرف کنی. این موضوع کمکت میکنه که آرامش خودت رو به دست بیاری. رو حرفام در خلوت خودت به طور جدی فکر کن..
به نظر بنده دوستان نباید ناراحت باشن
بالاخره بازاره
یه روز ضرره یه روز سود
هر وقت دیدی خیلی ناراحتی یا خیلی خوشحالی برو قبرستان
نگاه کن چه ادمهایی، چگونه ارام خوابیده اند
واقعا دنیا ارزششو نداره
اگر همه سود می کردن نمیشد
اگر همیشه سود کنید هم نمیشه
مهمترین چیز سلامتی انسانه که اگر بیش از حد فشار به خودمون بیاریم اونم از بین میره
شب تون خوش
آقا من دیگه خسته شدم تصمیم دارم دیگه هیچی نگم و دوستان دلالمون رو به امان خدا بسپارم تا روزی که حقیقت رو با چشم خودشون ببینن تا اون روز بدرود و خطم کلام رو با جمله ای از استاد بروس کبیر تمام میکنم:general711:
هیچوقت تلاش نکنید
یک آدم احمق را راهنمایی کنید
زیرا او از شما متنفر خواهد شد
ولی اگر یک آدم عاقل را راهنمایی کنید
همیشه از شما ممنون خواهد بود.
با آرزوی موفقیت شما دوستان
والا من راضی هستم دلار همین 15-14 تومنی که الان هست بمونه اما خوب مثل روز برام روشنه که اینجا نمیمونهالان داریم دعا میکنی کاش دلار همین 13-14 بمونه ، به کجا داریم میریم ما !!!
منظورت از همه کیه ؟ من بشخصه مردم ایران رو مفتخور نمیدونم. مفتخور ها الان یا در سوریه هستن یا در کانادا. مفتخورها اون هایی بودن که بعد از برجام، سر کمیسیون بستن قرارداد انقدر حرص زدن و دعوا کردن و قضیه رو لفت دادن که هیچ قرارداد خوبی نتونستن ببندنمفتخور بودن مردم ایران رو همه میدونیم
تابلوئه قشنگ. خودت احساس نکردی ؟و هیچ یک ذره هم عصبی نیستم، شما چطور از پشت مانیتور احساس ما رو درک کردی؟
چی میگی آقا. دیروز و امروز کل تلگرام و اینستاگرام قیمت های 6 تومنی و 8 تومنی اعلام کردن. الان دلار 6 تومن شد ؟. اگر دلال ها میتونن با چند تا سایت قیمت رو 20 تومن کنند، خب دولت هم چند تا سایت بزنه و قیمتو برسونه به 7 تا تک تومنی. اینکه کاری نداره:general304:دلالی که راه افتاده همون نشان دهنده همه چیز است
به نظرت اینکه یه عده دلال در تلگرام و اینستاگرام و سایت دلار را پایین و بالا کنند ، اسمش اقتصاده؟
خب ما در دنیا منحصر به فردیم. شما یک کشور رو مثال بزن که طرف مدرک لیسانس نداشته باشه و توی دانشگاه تدریس کنه(کردان) یا 19 سالش باشه و فرمانده لشگر باشه( قالیباف و زین الدین). ما با همه دنیا فرق داریم:general406:نه عزیز
شما یک کشور ، تنها یک کشور مثال بزن مردم در خیابان دلار جمع میشن و دلار خرید و فروش می کنن و در فیسبوک یا اینستاگرام قیمت تعیین می کنند
مالیات بر چی ؟اتفاقات داره راه صحیح اقتصاد رو نشون میده
هر معامله ایی باید روشن باشه
بعد از پرداخت مالیات باشه
به این میگن اقتصاد صحیح
نه اینکه دلار رو در خیابان ،بدون پرداخت کوچکترین مالیاتی چنچ کنی
ببینیم و تعریف کنیمحالا شما وایسا اگر تا عید قیمت دلار ثابت نموند
والا من راضی هستم دلار همین 15-14 تومنی که الان هست بمونه اما خوب مثل روز برام روشنه که اینجا نمیمونه
جداً دلار مسافرتی رو 10 تومن میدن؟ کدوم بانکا میدن؟میدونم چی میگی منم راضیم همین بمونه بیشتر نشه و اینکه این قیمت نمیمونه و گرونتر میشه هم قطعیه. نرخ 14 هزار تومن خیلی وحشتناکه !! اصلا شما بگو همین 10 هزار تومن که مسافری گفتن میدن، خیلی نرخ وحشتناکیه، تو 40 سال گذشته نرخ ارز 2 هزار برابر شده، اصلا نرخ قابل هضمی نیست 2 هزار برابر !!!