• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
فشار گوجه‌فرنگی هم افتاد، کیلویی 2 هزار تومان در میدان مرکزی میوه
https://www.khabaronline.ir/detail/809541/Economy/agricultural

----------
تیبا و پژو ۲۰۶ یک میلیون پایین آمدند/ نرخ خودروهای داخلی
https://www.khabaronline.ir/detail/809246/Economy/industry
--------------
قیمتها کالاها هم نزولی شده
گوشی رو 2300 پنجشنبه به من قیمت داد امروز می گفت 2100 بیا ببر
یه حسی به من میگه فردا بدجور میخاد قیمت طلا و ارز نزولی بشه!
به قول یکی از نزدیکان به چارت قیمت حس پیدا کردیم
برو بخر دگ دگ اینایی که میگی،برو بخر ببینم کی میده بهت خخخخ
هفته دگ دلار ۱۸،۱۹ و روند صعودی ادامه داره،

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
جناب ! ارز نباشه اصلا بگو شکره
بگو نان
بگو سیمان
هر چیزی که ملت مفت خور ایران بریزن مثل مور و ملخ بخرن
باید یه قانونی گذاشت وجلوش رو گرفت
طرف اومده فروشگاه 8 تا روغن رو بار خودش کرده که روغن میخاد قحطی بشه و دلار بشه 30 تومن و تحریم شدیم و ...
به نظرم یه چیزهایی که دیگه از حالت عادی خودش در میاد باید یه قانون منطقی و عاقلانه گذاشت که اونیکه لازم داره و نیازشه بخرهه
و اونی که دلاله جلوش رو بگیرن
الانم دولت به صورت کاملا صحیح وارد شده و انشالله دو سه روز دلال بازی هم جمع میشه
قدم اول شکستن دلار بود که به خوبی اجرا شد و همین موضوع دلالها رو متفرق کرد تا حدودی
قدم دوم سایتها و کانالهای بود که قیمت فضایی می ساختن و اونها هم باهاشون برخورد شد
در قدم سوم الان یه عده مختصر دلال موندن که اونها هم تارومار میشن
بله دولتی که ارز مردم ۸ تومن تا ۱۰ تومن به کمک تلگرام و اینستاگرام خرید و ۲ ساعت بعدش قیمت از ۱۲ تومن به ۱۴ صعود کرد،همین دولتو میگی؟همه دنبال خرید دلارن،به چهارراه استانبول سر بزنید بعد حرف بزنید

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470

آقا به تنفس بده حالا هفته دیگه چرا :)
حالا میگفتی تا 2 ماه دیگه یه چیزی ولی هفته دیگه خبری نیست مگر اینکه سر fatf داستانی درست کنن و تصویب نشه اون موقع بله درسته دلار تا 18-19 میره

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
من فقط فضولیم گل کرده، میخوام بدونم اون آقایی که 11 تومن خریده بود و میخواست چند نفر رو با چاقو بزنه، عاقبتش چی شد:general503:

@jan_sakht

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
آقا به تنفس بده حالا هفته دیگه چرا :)
حالا میگفتی تا 2 ماه دیگه یه چیزی ولی هفته دیگه خبری نیست مگر اینکه سر fatf داستانی درست کنن و تصویب نشه اون موقع بله درسته دلار تا 18-19 میره
حالا مونده تا صدای اون موشکایی که زدن در بیاد،مخصوصا با اون جملات روش

signore

Registered User
لایک‌ها
636
داداش شما توی خوابی
دلار 40 تومن
بابا دلار حداقل 200 هزار تومان رو رد میکنه
ج.ا نمی دونه چیکار کنه
مواظب باش دلارت رو زیر 200 هزار تومن ندی بره که فردا با هزار ناله بیافتی دنبالش
وضع خرابتر از این حرفهاست
ترامپ امروز توئیت کرده: میخام ایران رو بخورم... لو لولو لوو (i want to eat iran ....ham ..ham,,,, اینم منبعش)
دیگه رضا ضراب هم نیست کاری بکنه
همه موندیم
الللللفاتحه ه ه ه ه مع الصوات ت ت ت

دوست عزیز به طور جدی نگران سلامتیت شدم. کمی آروم باش ، برای قلبت ضرر داره.
دنیا 2 روزه ارزش این حرفا رو نداره که به خاطر یک مشت دلار سلامتی جسم و روان خودت رو در معرض خطر جدی قرار بدی.
باور کن این فشارهای عصبی آدم رو از پا در میاره. پس سعی کن خودت رو با شرایط وفق بدی و از زندگی لذت ببری و به جای اینکه 24 ساعته در این فروم حرص و جوش بخوری ، وقت خودت رو صرف کارهای بهتری بکنی که میتونه برات مفید باشه. مگه انسان چقدر عمر میکنه که بخواد وقت و جوانی و اعصاب خودش رو اینطوری نابود کنه. سعی کن وقت بیشتری رو در کنار خانواده صرف کنی. این موضوع کمکت میکنه که آرامش خودت رو به دست بیاری. رو حرفام در خلوت خودت به طور جدی فکر کن..

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
حالا مونده تا صدای اون موشکایی که زدن در بیاد،مخصوصا با اون جملات روش

حرف هاتو قبول دارم ولی فکر کنم با ضرب و زور حداقل تا یک ماه همین حدود قیمت نگه دارن، البته چیزی قابل پیشبینی نیست شایدم طبق نظر شما هفته دیگه 18-19 شد قطعی نمیتونم بگم شما اشتباه میگی

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
آقا من دیگه خسته شدم تصمیم دارم دیگه هیچی نگم و دوستان دلالمون رو به امان خدا بسپارم تا روزی که حقیقت رو با چشم خودشون ببینن تا اون روز بدرود و خطم کلام رو با جمله ای از استاد بروس کبیر تمام میکنم:general711:
هیچوقت تلاش نکنید
یک آدم احمق را راهنمایی کنید
زیرا او از شما متنفر خواهد شد
ولی اگر یک آدم عاقل را راهنمایی کنید
همیشه از شما ممنون خواهد بود.
با آرزوی موفقیت شما دوستان

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
با مفتخور خطاب کردن ملت چیزی حل نمیشه. این واکنش های عصبی شما نشون میده که خودت هم به چیزی که میگی اعتقاد نداری:p. وگرنه کسی که خیالش راحت باشه، عصبی نمیشه:D

با رفتار استالینیستی و باتون زدن تو سر مردم هم چیزی حل نمیشه. در اقتصاد چیزی به اسم برخورد و متفرق کردن نداریم:D. سرمایه میره اونجایی که امنیت داره. هرچی بیشتر از این حماقت ها انجام بشه، سرمایه بیشتری از کشور فرار میکنه ... چند ماه پیش در همین تاپیک یه نفر مثل شما میگفت که آخرش مجبور میشید دلارتون رو به قیمت 4200 بفروشید. دیدی مجبور نشدیم ؟:D الان هم همون اتفاق تکرار میشه:p. اقتصاد منطق داره، به ضرب چماق نیست که:general304:
مفتخور بودن مردم ایران رو همه میدونیم و هیچ یک ذره هم عصبی نیستم، شما چطور از پشت مانیتور احساس ما رو درک کردی؟
دلالی که راه افتاده همون نشان دهنده همه چیز است
به نظرت اینکه یه عده دلال در تلگرام و اینستاگرام و سایت دلار را پایین و بالا کنند ، اسمش اقتصاده؟
نه عزیز
شما یک کشور ، تنها یک کشور مثال بزن مردم در خیابان دلار جمع میشن و دلار خرید و فروش می کنن و در فیسبوک یا اینستاگرام قیمت تعیین می کنند
اتفاقات داره راه صحیح اقتصاد رو نشون میده
هر معامله ایی باید روشن باشه
بعد از پرداخت مالیات باشه
به این میگن اقتصاد صحیح
نه اینکه دلار رو در خیابان ،بدون پرداخت کوچکترین مالیاتی چنچ کنی
من فقط فضولیم گل کرده، میخوام بدونم اون آقایی که 11 تومن خریده بود و میخواست چند نفر رو با چاقو بزنه، عاقبتش چی شد:general503:

@jan_sakht
اتفاقا همون موقع بنده به اون بنده خدا گفتم نفروش و نگران نباش
در این مورد هم اشتباه حدس زدید که قبلا می گفتیم بفروش که ارزان می شود
همون موقع بنده سیگنال خرید دادم به ایشون و یه عده دستپاچه شده بودند که قیمت ریخته و ...
الانم پنچ شنبه سیگنال فروش بود
حالا شما وایسا اگر تا عید قیمت دلار ثابت نموند

Last edited:

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
اتفاقا پیاز چند دقیقه پیش خریدم 1500
به سلامتی دلارهای ارزان شده یه عدس پلو گفتیم بپزنن
گوجه هم 110 کیلو خریدم تا منزل رب درست کنن(میخای عکسهاشم بزارم)
طبع ما به رب کارخانه ایی نمی خوره

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
بازار آزادی دیگه وجود نداره دارن جمعش میکنن دیگه خود بانک مرکزی و صرافی زده نرخ ارز ثانویه ۱۰ تومن دیگه دلال بازی تموم شده کانالها و سایتهای مرتبط با این دلالها هم بسته شد

مثل همون فروش وام از بین بردن ، الان خودش همون وام فروشی میکنن به اسم خرید اوراق
غیر از سند که تو رهن بانک میره

خودمو گول نزنیم

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
دوست عزیز به طور جدی نگران سلامتیت شدم. کمی آروم باش ، برای قلبت ضرر داره.
دنیا 2 روزه ارزش این حرفا رو نداره که به خاطر یک مشت دلار سلامتی جسم و روان خودت رو در معرض خطر جدی قرار بدی.
باور کن این فشارهای عصبی آدم رو از پا در میاره. پس سعی کن خودت رو با شرایط وفق بدی و از زندگی لذت ببری و به جای اینکه 24 ساعته در این فروم حرص و جوش بخوری ، وقت خودت رو صرف کارهای بهتری بکنی که میتونه برات مفید باشه. مگه انسان چقدر عمر میکنه که بخواد وقت و جوانی و اعصاب خودش رو اینطوری نابود کنه. سعی کن وقت بیشتری رو در کنار خانواده صرف کنی. این موضوع کمکت میکنه که آرامش خودت رو به دست بیاری. رو حرفام در خلوت خودت به طور جدی فکر کن..
حرفهای خودمو که دیشب بهتون گفتم به خودم میگین؟
به نظر بنده دوستان نباید ناراحت باشن
بالاخره بازاره
یه روز ضرره یه روز سود
هر وقت دیدی خیلی ناراحتی یا خیلی خوشحالی برو قبرستان
نگاه کن چه ادمهایی، چگونه ارام خوابیده اند
واقعا دنیا ارزششو نداره
اگر همه سود می کردن نمیشد
اگر همیشه سود کنید هم نمیشه
مهمترین چیز سلامتی انسانه که اگر بیش از حد فشار به خودمون بیاریم اونم از بین میره
شب تون خوش

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
دوستان اینقدر بحث بی مورد نکنید و اعصاب خودتون و بقیه رو خورد نکنید، واقعیت رو ببینید، الان دیگه در بهترین حالا در بهترین حالت اگه بتونن بازار ارز رو مدیریت کنن دلار تا یه مدتی همین حدود 12-13 تومن میمونه،
الان اینقدر میگید ارزون شده من الان یه پرداخت اینترنتی برا یه بنده خدایی انجام دادم به مبلغ 650 دلار حدود 9 میلیون و هفتصد هزارتومن شد، همین مبلغ رو برا خودم کمتر از یک ماه پیش 6 میلیون و هشتصد انجام داد. خیلی به خودمون توهم ندیم که ارزونی شده، همیشه ترفند دولت همین بوده یه جنس رو 10 هزارتومن گرون میکنه بعد 5 هزار تومن ارزون میکنه ما هم ذوق زده میشیم میگیم چقدر خوب شد، الان داریم دعا میکنی کاش دلار همین 13-14 بمونه ، به کجا داریم میریم ما !!!

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
آقا من دیگه خسته شدم تصمیم دارم دیگه هیچی نگم و دوستان دلالمون رو به امان خدا بسپارم تا روزی که حقیقت رو با چشم خودشون ببینن تا اون روز بدرود و خطم کلام رو با جمله ای از استاد بروس کبیر تمام میکنم:general711:
هیچوقت تلاش نکنید
یک آدم احمق را راهنمایی کنید
زیرا او از شما متنفر خواهد شد
ولی اگر یک آدم عاقل را راهنمایی کنید
همیشه از شما ممنون خواهد بود.
با آرزوی موفقیت شما دوستان

دوستان دلال دنبال سقوط موقت ارز هستن
تا قیمت بیاد پایین بز بخرن از مردم و نگه دارن وقتی قیمت رفت بالا کلی سود کنن
شما هم که خیلی تو ضمینه کاهش قیمت ارز چند استخون ترکوندی

کسی که ارز نمیخره و نمیفروشه با این تاپیک کاری نداره اعصابشو الکی خورد نمیکنه
تو این تاپیک ۲ دسته میان دلال ها که کارشون بز خری ارز بقیه اس و تا میتونن میزنن تو سر مال و سرمایه زندگی بقیه تا مفت از چنگشون در بیارن ، یا آدم ها عادیه که ارز سرمایه کردن

Last edited:

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
الان داریم دعا میکنی کاش دلار همین 13-14 بمونه ، به کجا داریم میریم ما !!!
والا من راضی هستم دلار همین 15-14 تومنی که الان هست بمونه اما خوب مثل روز برام روشنه که اینجا نمیمونه

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
مفتخور بودن مردم ایران رو همه میدونیم
منظورت از همه کیه ؟ من بشخصه مردم ایران رو مفتخور نمیدونم. مفتخور ها الان یا در سوریه هستن یا در کانادا:D. مفتخورها اون هایی بودن که بعد از برجام، سر کمیسیون بستن قرارداد انقدر حرص زدن و دعوا کردن و قضیه رو لفت دادن که هیچ قرارداد خوبی نتونستن ببندن
مردم ایران نگران آیندشون هستن و حق هم دارن. اونی که 50 تا روغن خریده، ترسیده که یه ماه دیگه پولش نرسه و بچه اش گرسنه بمونه. حق هم داره
و هیچ یک ذره هم عصبی نیستم، شما چطور از پشت مانیتور احساس ما رو درک کردی؟
تابلوئه قشنگ. خودت احساس نکردی ؟:D
دلالی که راه افتاده همون نشان دهنده همه چیز است
به نظرت اینکه یه عده دلال در تلگرام و اینستاگرام و سایت دلار را پایین و بالا کنند ، اسمش اقتصاده؟
چی میگی آقا. دیروز و امروز کل تلگرام و اینستاگرام قیمت های 6 تومنی و 8 تومنی اعلام کردن. الان دلار 6 تومن شد ؟:D. اگر دلال ها میتونن با چند تا سایت قیمت رو 20 تومن کنند، خب دولت هم چند تا سایت بزنه و قیمتو برسونه به 7 تا تک تومنی. اینکه کاری نداره:general304:
نه عزیز
شما یک کشور ، تنها یک کشور مثال بزن مردم در خیابان دلار جمع میشن و دلار خرید و فروش می کنن و در فیسبوک یا اینستاگرام قیمت تعیین می کنند
خب ما در دنیا منحصر به فردیم. شما یک کشور رو مثال بزن که طرف مدرک لیسانس نداشته باشه و توی دانشگاه تدریس کنه(کردان) یا 19 سالش باشه و فرمانده لشگر باشه( قالیباف و زین الدین):D. ما با همه دنیا فرق داریم:general406:
در همه دنیا، معامله ارز در بانک ها انجام میشه. در ایران بانک ها انجام میدن ؟ خیر. پس بازار سیاه تشکیل میشه دیگه. طبیعیه
اتفاقات داره راه صحیح اقتصاد رو نشون میده
هر معامله ایی باید روشن باشه
بعد از پرداخت مالیات باشه
به این میگن اقتصاد صحیح
نه اینکه دلار رو در خیابان ،بدون پرداخت کوچکترین مالیاتی چنچ کنی
مالیات بر چی ؟
مالیات تعریف داره. مالیات بر سود بازرگانی داریم. مالیات بر ارزش افزوده هم داریم. الان کسی که ریالشو میده و دلار میگیره، چه مالیاتی باید دقیقا بده ؟
حالا شما وایسا اگر تا عید قیمت دلار ثابت نموند
ببینیم و تعریف کنیم:D

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
والا من راضی هستم دلار همین 15-14 تومنی که الان هست بمونه اما خوب مثل روز برام روشنه که اینجا نمیمونه

میدونم چی میگی منم راضیم همین بمونه بیشتر نشه و اینکه این قیمت نمیمونه و گرونتر میشه هم قطعیه. نرخ 14 هزار تومن خیلی وحشتناکه !! اصلا شما بگو همین 10 هزار تومن که مسافری گفتن میدن، خیلی نرخ وحشتناکیه، تو 40 سال گذشته نرخ ارز 2 هزار برابر شده، اصلا نرخ قابل هضمی نیست 2 هزار برابر !!!

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
میدونم چی میگی منم راضیم همین بمونه بیشتر نشه و اینکه این قیمت نمیمونه و گرونتر میشه هم قطعیه. نرخ 14 هزار تومن خیلی وحشتناکه !! اصلا شما بگو همین 10 هزار تومن که مسافری گفتن میدن، خیلی نرخ وحشتناکیه، تو 40 سال گذشته نرخ ارز 2 هزار برابر شده، اصلا نرخ قابل هضمی نیست 2 هزار برابر !!!
جداً دلار مسافرتی رو 10 تومن میدن؟ کدوم بانکا میدن؟

بالا